O le sili atu le faʻavae ma le le masani ai ofutusi

Pin
Send
Share
Send

Ulaʻi ma le le masani ai faʻaputuga e talafeagai o se meaalofa mo se tagata o soʻo se tausaga. Fugalaʻau i le 'eseʻese o afifi e tuʻuina atu i fafine ma aliʻi, aiga, paʻaga. O le lauolaola laʻau poʻo tamaʻi teufugalaʻau o le a teuteuina totonu o le fale, o tamaiti poʻo tagata matutua aso malolo. I le suʻesuʻeina o laʻasaga i lea laasaga, e mafai ai ona e faia ni au teuteuga i ou lava lima mai mea fasi meaʻai. O sea teufugalaʻau e mautinoa e sili ona iloga i se faʻaipoipoga poʻo se aso fanau.

Afifiina o se vaega tuʻufaʻatasia o le faʻaputuga - ituaiga ma ituaiga

O fugalaʻau faʻapitoa i florists e faʻaaoga mea eseese fesoasoani e fausia ai a latou galuega sili ona lelei. O tagata gaosi po nei latou te gaosia afifiina mo fugalaʻau fou, fualaʻau ma teuoloa i fale tele i se tulaga tele. Ina ia faʻamamafaina le matagofie o le tuʻufaʻatasiga, faʻaaoga ituaiga o afifi o loʻo mulimuli mai:

  • Afifi. Le auala faigofie ma sili ona lauiloa e afifi ai. Cellophane taofia lelei le susu, o lea e lelei ai mo le felauaiga ma teuina ola laau. O ia ato e laugatasia uma, masani ai foliga koneseti, ma faʻavae, i foliga o se ipu malamalama.
  • Pepa. Faʻaaoga se mea faigofie afifi pe ma se mamanu faʻavae, mo se faʻataʻitaʻiga, mo se meaalofa faʻaipoipoga, aso aʻoaʻo, pati a tamaiti. E mafai ona iila, iridescent, corrugated.
  • Ata gaosi. O ia afifi e aumaia ai se ata atoa i soʻo se teuulu. E mafai ona malamalama, lanu, uʻamea.
  • Napkin Fetaui lelei mo le teuina laʻau afu. Latou mafai ona faigofie, openwork, tele-lanu, o ituaiga uma o foliga ma lapoa.
  • Ie afu. Faʻaputuga i faiga faʻaeletise ua teuina i totonu. E mafai ona sinasina sinasina pe feilafi ma lurex faʻaopoopo.

Faaputuga o fugalaʻau

Ina ia fausia se matagofie matagofie ma uluaʻi teufugalaau, e le lava le tuʻu faʻatasia o laʻau ma afifi i latou i le ata muamua e o mai. Floristry o se moni saienisi, manaʻomia ni malamalamaʻaga o meaola, faʻapea foi ma le tofo, fesoasoani e tuʻufaʻatasia foliga eseese ma paolo.

Faʻatupuina fatuga ua fausiaina ma le amanaʻia o le taimi o le faʻailoaina o nisi ituaiga o laʻau. Latou tatau ona i ai sili lelei anagata ina ia nonofo ai i le fale mautotogi mo le umi e mafai ai. Mo tagata amata, e sili atu le faʻataunuuina o teufugalaau i le tutusa lanu lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le tautoulu fugalaʻau. A maeʻa ona matamata i le ata vitio o le master vasega i le fatuina o se mono tuufaatasiga, e mafai ona e faia se manaia galuega taulima mai mea ola.

Faʻamanuiaga-fuainumera

Fugalaʻiga fugalaʻau i le tulaga o faʻatusa o urosa, bunnies ua amata ona sili atu ma sili atu ona lauiloa. O sea meaalofa o le a maofa ai soʻo se teineititi, aemaise pe a fai e faia e lima. E faia foi mo eseese aso malolo i le aoga faataʻitaʻi. Muamua lava, matou te filifilia se faʻavae mautu. E mafai ona avea ma soʻoga mafolafola, faʻataʻitaʻiga, se fata, se ipu tele. O le mea taua e le faʻatagaina le susu i totonu.

I le isi laasaga, tatou te faia se faʻavaʻa manu mai se omomi omomi. Na matou 'otiʻoti vaega o le tino, faʻasusu i le vai ma faʻapipiʻi i sate. E tatau ona manatuaina o fugalaʻau o le a tuʻuina pea i totonu o le faʻavae, o lea e tatau ai ona mafaufauina le tele o le lumanaʻi vaʻaia muamua.

Soʻo se fugalaʻau fou, e oʻo lava i fuga e leʻi tatalaina, e fetaui lelei mo se teufugalaau. O ulu e vavae ese ma faʻaofi i totonu o le omomi e tusa ai ma se fuafuaina fuafuaga. O mata, gutu ma isu o le tuʻufaʻatasiga e faia i lopa saunia, faʻaopopo faʻaopoopoga. Chrysanthemums e masani ona faʻaaoga mo bouquets-figure. Latou e unpretentious, ituaiga ma ituaiga o loʻo faʻatusalia e le tele o ituaiga o lanu.

Faʻamau i atigipusa eseese

O se teu fugalaʻau i totonu o se atigipusa e le gata e talafeagai ma aoga, ae o le a avea foi ma se lelei faʻapitoa mo soʻo se aso faʻamanatu. E te le manaʻomia se tanoa mo se uluaʻi meaalofa, e mafai ona e tuʻuina i se mea. E faʻafaigofie ai mo faʻasalalauga i nofoaga tumutumu, faleʻaiga, fale tifaga.

O fugalaʻau pusa sili ona mataʻina o rosa. Mo le faia o se teuina oe lava, oe o le a manaʻomia le saunia o se avanoa pusa atigipusa o se talafeagai talafeagai, lipine satin, o se omomi fugalaʻau, pipiʻi tifaga, ficus lau po o se ufiufi mo teuteuga.

Muamua e te manaʻomia le afifi o le atigipusa i le pepa alumini ina ia le faʻatumuina le pepa malo i le vai. O fafo e tatau ona teuteuina i le afifi pepa, ie poʻo se mea. Matou te tuʻuina le omomi i totonu o se koneteina ma tuʻu iai fugalaʻau ua saunia i totonu.

Faʻafouina masani o fualaʻau ma fualaʻau

Faʻatasiga o fualaʻau ma fualaʻau o loʻo faʻateleina le faʻateleina o le lauiloa. E sili ia i latou ona o latou maualuga aulelei ma aoga. O sea teufugalaʻau o le a le mou ese, a maeʻa vaʻaiga fiafia e mafai ona 'aina. O se le masani ai auai o le a faateʻia ai e le gata i le toa o le sauniga, ae faapea foi malo uma. E mafai ona e faia faʻavae i luga o ou oe lava mafaufauga pe faʻaaoga se sauni-faia aitia.

Faʻafefea ona fai se teufugalaau ma apu, rimoni ma plum

A filifilia le ituaiga o tuʻufaʻatasiga ma mea talafeagai, muamua lava, e manaʻomia le filifiliga i le lanu lanu. E mafai ona avea ma se faʻaputuga teu lelei o fualaʻau poʻo ni tuʻuga eseese. E le manaʻomia e taofi ile 2-3 lanu. O sea faʻaputuga o le a foliga vaʻaia ma faʻatapulaʻaina. Soʻo se fualaʻau e aoga. O le mea taua o loʻo mafiafia, fou, aunoa ma le faʻaleagaina. O le sauniuniga o elemene aofia ai i le fufuluina ma solo ese ma le maeʻa.

O apu, rimoni, plum ma tangerines e tatau ona totoina i luga o skewers laupapa uumi. Faʻamau faʻamau ma le umi e le itiiti ifo i le 25 cm e talafeagai.O le a latou manaʻomia e faʻatau i se aitalafu, talu ai tele elemene mafai ona faʻaaluina i le tasi fualaʻau. Faʻapea foi, e fausia ai se teufugalaau, oe o le a manaʻomia scotch tape, afifi pepa, felanulanuaʻi lipine, twine.

E tele ni skewers e tatau ona faʻaofiina i fualaʻau taʻitasi, i sina mamao mai le tasi. Ina ia foliga pupula o fualaʻau, e mafai ona tipiina i le afa pe naʻo le pito i luga aveʻese. Ma o le leai luga luga e tatau ona afifi lelei ma pipiʻi ata tifaga. O mea teuteu e le mafai ona 'aina e faʻapipiʻiina i laʻau ma kelu vevela. Ona tuʻuina lea o fualaʻau i luga o skewers e tusa ma le metotia fuafuaina ma laʻau e faʻamau i le ogatotonu ma le mea faʻapipiʻi. I le vaega mulimuli, o le teu afifi o loʻo afifiina i pepa i tala faʻatusa ma le masani fugalaʻau.

A nonoa fualaʻau i luga o sate, 'aua le tuia. Mo laʻititi kulimi, tasi le laʻau ua lava. Ina ia mautinoa o fualaʻau fetaui lelei, e tatau ona luluina i latou i le uuina o sate.

Strawberry bouquets

O strawberry laulelei ma susua, e faʻaputuputu i se teu afu, o le a avea ma meaalofa lelei mo soʻo se aso malolo alofa. Pe a faʻaputuina se mea vaivai, e manaʻomia le faʻaeteete tele i le tuʻufaʻatasia o elemene. Uma fua tatau ona o le tele tutusa ma foliga. E manaʻomia foʻi ona e saunia ni scotch tape, skewers, matagofie afifiina ma lipine. O faʻatonuga mai lea laʻasaga ma lea laasaga o le a fesoasoani ia te oe e faia ai se uluai faʻaputuga o strawberries oe lava:

  1. Tatou te tui fua i le pito maʻai o le sate i totonu o siʻusiʻu;
  2. Matou te aoina teuina o 6 laʻau, taʻavale i latou ma mea faʻapipii;
  3. Tuʻu faʻatasia se tasi vaega tele;
  4. Matou te faia se afifi mai pepa faʻamaʻoti ma teuteuina i se lipine satin.

Faʻapaʻu ma makarona

Ina ia faia se lagona moni ma faia se amataga meaalofa, oe mafai ona faʻatumuina le teu fugalaʻau ma macaroons. O fafine uma sui o le a fiafia i se foafoaga meaalofa ma se suamalie faʻaopoopoga.

Ina ia faia se teu afu ma kuki Farani, oe o le a manaʻomia se tamaʻi atigipusa atigipusa, 10-15 ola fualaʻau, se fugalaʻau omomi, ata tifaga ma mea faigaluega mo le galuega. I le amataga, matou te ufiufi le atigipusa i le cellophane ina neʻi faʻaumatia e le susu ona puipui ma lalo. O lea ua matou susuina le omomi ma tuu i le ogatotonu o le koneteina. Tipi ese le fugalaʻau faʻasolosolo ma tuʻu i totonu o le omomi. Afai e le tapunia le atigipusa, e tatau ona oso aʻe luga i luga ona itu.

Tuʻu se fasi pepa faʻamago i le nofoaga ua saunia mo makarona. O sea ituaiga o le a maua ai le manaʻomia volumetric foliga. Mai luga e tatau ona ufiufi i se laupepa tutusa. Matou te filifilia se mea suamalie e fetaui ma le lanu ma tuʻu i se laina pe faʻasolosolo.

Pulu o mea suamalie eseese

O tuʻufaʻatasiga o mea suamalie, fugalaʻau ma lipine laulelei o le a avea ma se meaalofa le mafaagaloina. Ae afai e tatau ona faʻamamafaina o le teufugalaau e faia i mea suamalie, e sili atu le taofi le filifiliga o aitia i luga o le tatala tatala. Lollipops, toffe, fondants ma isi confectionery mafai ona faʻaaogaina e faʻatumuina.

O le tuʻufaʻatasiga o le a faia faʻaaogaina sukalati i lapisi afifi, metallized pepa corrugated, fugalaau uaea ma faʻalua itu itu lipine. Oti ese tamaʻi fasi pepa mai le pepa auro, faʻapipiʻi lole ma latou. Oe manaʻomia le ufiufi na o le afa o teuteuga suamalie, o le sili atu afifi e tatau ona mimilo.

Matou te tuʻu eseʻese le manaʻomia numera o vaega mai le uaea, nonoa ia lole e aunoa ma le tatui. Matou te tipiina le organza i sikuea, gaugau i le afa, afifi avanoa. Matou te tuʻu faʻatasia uma faʻavae ma faʻalelei i se mea faʻapipii. Matou te ufiufiina i latou i ni pepa malulu.

Tamaʻi teufugalaʻau ma iʻa ma pia

O faigata e masani ona aliaʻe pe a filifilia se meaalofa mo aliʻi. O se filifiliga sili ona lelei e mafai ona taumafaina bouquets ma pia ma iʻa. O se manumalo-manumalo fofo o le a faʻafiafiaina soʻo se aso malolo. O le mea taua o le iloa tonu pe o a oloa o le a fetaui ma lou tofo, e filifilia na o maualuga-lelei ituaiga o oloa.

Ina ia fausia se teufugalaau matagofie, oe o le a manaʻomia le saunia ni masima iʻa o eseesega lapopoa, o se teutusi faia i pepa poʻo polymer mea. O le tuʻufaʻatasiga mafai ona faʻaopopoina i soʻo se meaai mama i falefaigaluega afifiina poʻo cellophane.

O le faiga o le faia o se teu afu e faigofie lava. O mea uma e tatau ona tuʻuina i luga o skewers, matou te faʻapipiʻi ato i fasilaʻau ma mea faʻapipiʻi. Matou te faʻalagolagoina le faʻavae i luga o le fagu i se liʻo ma afifi faʻalelei i latou i le mea faapipii. Matou te tuʻufaʻatasia ia avanoa i totonu o se fusi ma faʻapipiʻi i latou i le mea faʻapipii. Matou te faʻatulagaina oloa e tusa ma le fuafuaga ma afifi i latou i pepa.

Faaputuga o sosisi ma sisi

Soʻo se meaalofa na faia e ou oe lava lima o le a sili atu ai le fiafia i le tagata o loʻo mauaina nai lo le faʻatauga faʻatau meaalofa. I le tasi seti mo se tamaloa, oe mafai ona tuʻu oloa faia mai aano o manu, cheeses, falaoa, teuteu mai herbs ma fualaʻau, meainu 'ava malosi i soʻo se koneteina. E mafai ona faʻaopopoina fugalaʻau pia ma meaʻai mai iʻa.

E mafai ona e teuina se meaʻai a le tamaloa i mea gaosi, se ato, poʻo se fugalaʻau fugalaʻau. O sosisi tulimanu, sosisi o le uluaʻi foliga, fasi ham, sisi i foliga o polo o le a foliga lelei mai i se teufugalaau. O le tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻaopopoina i greens, tamaʻi salu fuamoa.

Matou te tuʻuina uma mea totino o le teufugalaʻau i luga o sate ma faʻaofi i totonu o se pateta mata. Afai o vaega o fafie ua feʻeseʻeseaʻi, e tatau ona faʻapipiʻiina faʻatasi i latou i le mea faʻapipiʻi. E tumau pea le afifiina o se vaʻa manogi i totonu o le pepa mafiafia ma faʻaopopo poloka o mumu pepa ma laʻau e fai ma teuteuga.

Faia o bouquets ma se fagu uaina poʻo siamapaina

Ina ia faia se amataga teufugalaʻi faʻaipoipoga ma lona matagofie foliga, oe o le a manaʻomia se fagu o soʻo se meainu 'ava malosi, matagofie teufugala lala, lipine, pepa corrugated mo teuteuga ma faʻaaogaina. O laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga e faʻapea:

  1. 'Otiʻoti le pepa faʻamaʻa i ni fasipepa o uumi eseese;
  2. Mo le tafatolu pito i tua, faʻataʻamilo tulimanu i le tasi itu;
  3. Matou te tipiina le uaea i ni fasi ma fai faʻamau i se tasi o pito;
  4. Matou te nonoaina mea suamalie ia i latou i totonu o se afifi matagofie ma afifi i ni pepa malulu;
  5. Matou te faʻapipiina le fagu i le pepa paʻepaʻe e oʻo i le afa;
  6. Matou te faʻapipiina fugalaʻau lole i vae i tafatafa o le liʻo;
  7. Tipi ese se fasi fugalaʻau, tuʻu le fagu i le ogatotonu ma ao mai mea ma se lipine i lalo o le ua.

E matua le manaʻomia lava le filifilia o se ava malosi ma se igoa matagofie. Uma le matagofie atoatoa o le fagu mafai ona nanaina ma le afifiina mea.

Vaega o le fausiaina o Taʻaloga Fou Taʻaloga

O le sauniuni o meaalofa a le Tausaga Fou e amata amata a o le i amataina le aso malolo lava. O le teuina o faʻamatalaga eseese o le a fesoasoani e teuteuina le potu ma mea e le masani ai teuteuina elemeni. O tuʻufaʻatasiga mo le Tausaga Fou e faia mai mea nei:

  • Mea masani masani. E aofia ai ma fualaʻau, fuifui fualaʻau, fualaʻau mata, moli fou;
  • Vaega fai. O teuteuga o le Kerisimasi, fasimoli na fai e lima, mea e fai ai pepa ma isi auiliiliga o loʻo faʻaaogaina e teuteu ai. E masani ona faia ia faʻaputuga mo se tamaititi i le aʻoga tulagalua poʻo le aoga tulagalua;
  • Mea teuteu lelei. O le seti ono aofia ai sukalati, fualaʻau, ti, kofe, gingerbread, ava malosi ma isi meainu.

Faaiuga

Ina ia tusia se ata manaia ma muamua, e le manaʻomia le faʻafesoʻotaʻiga o fugalaʻau. Atonu e le o se teu fugalaʻau, ae o se le masani ai meaalofa mai fasi mea mo ulugaliʻi fou, faigaluega paʻaga. E mafai ona e malamalama i faʻatonuga faigofie lava oe, e taʻitaʻia e se ata poʻo se video. O le gaosiga gaioiga o le a aumaia ai le itiiti ifo le fiafia nai lo le faʻaaliga lava ia ma le siosiomaga fiafia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ua Vaai Liae i se Faaaliga o le Laau o le Ola. 1 Nifae 8 (Iuli 2024).