Faʻatulagaina o se nofoaga faigaluega mo se nila fafine

Pin
Send
Share
Send

O le falefaigaluega o le nilaina e sili atu ona faigata nai lo le masani masani, ma o le a le mafai ona faia i se laulau ma se lamepa naʻo. E manaʻomia e le tufuga se tamai mea laiti o loʻo iai, o lona uiga e tatau ona mafaufau i se mea e teu ai latou, talafeagai ma matagofie. E tatau ona foʻia lenei faʻafitauli o le faʻavasegaina avanoa i ni laʻasaga se lua: muamua, i le fua o le potu, ona faʻapea ai lea i le fua o le falefaigaluega.

Mo i latou e suisui, i le faʻaopopoina o se laulau mo se suʻisuʻi masini, e manaʻomia foi se laulau mo le tipiina o mea ma galulue ma auiliiliga. A faʻatulagaina se nofoaga faigaluega mo se tamaʻimaʻi, taumafai e faʻaoga puipui i autafa o le laulau suʻisuʻi.

Laulau

E mafai e le suʻisuʻi ona fetuʻunaʻi le kesi komepiuta i ona manaʻoga. O ana drawers e talafeagai mo le teuina o mea, filo, mea faigaluega. E mafai foi ona e faʻatulagaina se faʻaopoopo teuina i luga o puipui puipui. E sili le faʻatulagaina o tamaʻi mea i pusa eseese.

Afai e te faʻaaogaina e le gata o se masani suʻisuʻi masini, ae faʻapena foi overlock pe a suʻiina, oe mafai ona avea se tulimanu komepiuta laulau e avea ma faʻavae mo se nofoaga faigaluega mo nila. E le faʻatagaina le nofoaga? Piki i luga se laulau-kapeneta kapeneta, i tua atu o ona faitotoʻa o loʻo i ai ni drawers e mafai ai ona e tuʻuina i ai ni mea laiti pe faʻatulaga se teuina i luga o puipui.

O se laulau 'ai, se failautusi, se ofisa, ma e oʻo lava i se laulau faʻamafanafanaina mafai ona avea o se nofoaga faigaluega mo se nila.

E i ai se avanoa mo se laulau umi? Atoatoa! Filifili se laulau ma ni pusa lapoa se lua e nana ai mea uma e te manaʻomia mo galuega, ma ia faʻaoga foʻi faʻatautau tautau i luga o puipui.

Nofoa

Afai e te suʻiina, faʻafefiloi, faʻaalu le tele o taimi i le galuega, pe a faʻatulagaina se fale faigaluega a se fafine, ia faʻapitoa ona vaʻai i le nofoa. Afai e faʻatumuina i casters, nofoa maualuga ma backrest fetuunaiga, oe o le a le lava lelava i le galuega. O le mea moni, o se nofoa lelei e taugata, ae o le sefeina o le soifua maloloina e sili atu le taugata. O le le lava lelei fetaui e taitai atu ai e le gata i tua tiga, ae faapea foi i le faaletonu o le tuasivi.

Motugaafa: E mafai ona e teuteuina le nofoa o le ofisa i taga faʻapitoa mo tamaʻi mea, faʻapipiʻi i latou i lima. Lenei o le a vave avatu ia te ia se mafanafana, "fale" foliga.

Faʻalapotopotoga

Organizer o se faiga e faʻatagaina, pei ona faʻaalia i lona igoa, ona faʻavasega mea eseese i se auala e faigofie ai ona faʻaaogaina.

Ie taga, atigipusa, ato, fagu, ato ma ato, ato tioata o ituaiga eseese ma lapoʻa mafai ona faʻaaogaina e avea ma faʻavae mo se faʻatulagaina i le galuega a se nila. Pau lava le mea e tatau ona tuʻufaʻatasia i latou o se sitaili vaifofo, ona o lau galuega tulimanu o le a foliga mama ma manaia.

Motugaafa: O le filifiliga sili ona lelei o le faʻaaogaina o atigipusa ma fagu e faia i mea malamalama, poʻo lalo o se pupuni pupuni pe a faʻatulagaina se galuega a se nila. Afai o le atigipusa e opaque, oe manaʻomia pipii pipii ia latou, lea e te tusia ai mea o lo oi ai iina. E mafai foi ona e tautau aulelei tag.

E mafai e tagata faʻalapotopotoga ona faia e oe lava ma tuʻu i luga o le puipui e latalata i le nofoaga e faigaluega ai le suʻiina o nila. E faigofie ona faʻalauteleina ia faia e oe lava peʻa manaʻomia.

O se tali sili ona lelei mo le teuina o puipui o se uamea tunu. I luga o sea laupapa, faʻaaogaina o matau ma ala uʻamea, e mafai ona e faʻatulaga ni aitema mo le suʻiina o nila.

Racks, fata, poʻo ni mea teu ofu ma ni drawers o ni sili faʻatautaia.

Faʻaoga auala - e faigofie mo le faʻapipiʻi ato, mea faigaluega ma le tele o mea laiti e te manaʻomia e galue.

E le naʻo le pau lea o le "umukuka" masini e aoga mo le faʻatulagaina o le tulimanu o se tufuga: o le maneta maneta o le a uuina atoatoa seleulu, pule, sikulipi ma isi mea faigaluega uʻamea.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Cropped Long Sleeve Cable Stitch Hoodie. Pattern u0026 Tutorial DIY (Mae 2024).