Lanumeamata lanumeamata lanu i totonu: tuʻufaʻatasiga, filifiliga o sitaili, teuteuga ma meaafale (65 ata)

Pin
Send
Share
Send

Vaega o malamalama lanumeamata, aʻafiaga i tagata

Green e fesoʻotaʻi ma le tautotogo - mafanafana ma malamalama. E masani ona faʻaogaina lenei lanu i totonu ole potu a tamaiti, aua o le lanumeamata e iai sona aoga e le gata ile neivi, e malolo ai le tagata, ae faʻaleleia ai foi le vaʻai ma iai se aafiaga lelei ile galuega ole faiʻai.

I le ata: o totonu o le umukuka e faia i le lanumeamata lanumeamata lanu, e faʻafiafiaina ma faʻaopopo susulu lanu.

Ua faʻaalia mai i suʻesuʻega le lanu e aʻafia ai tagata uma i le auala lava e tasi. Lanumeamata lanumeamata lanu i totonu, fesoasoani e faʻafetauia ma le lelei mafaufauga ma lagona, faʻafilemuina ma faafouina.

Faʻavae metotia mo le faʻaaogaina o lanu susulu i totonu:

  • Talaʻaga atavali o se puipui poʻo se vaeluaina i se lanu susulu, lea e fausia ai ni meafale ma teuteuina mea o le paʻu le mautonu.
  • O puipui e le faaituʻau (malamalama pe pogisa), e faasaga iai meaafale e tuu i lanu susulu, lanumeamata malamalama.
  • Laʻau. O lenei totogi e faʻailoa mai ai le tele o laʻau tototo, latou te fausia se siosiomaga fou i totonu o le potu.

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

I teuteuga, o le lanumeamata lanumeamata lanu e fai lava sina faʻaalia, e alu faʻalelei ma malu paolo.

Green-piniki tuufaatasiga

O le tuʻufaʻatasia o lanumeamata lanumeamata ma le quartz e sili ona manaia; o se tuʻufaʻatasiga e mafai ona vaaia i le natura: o le goto o le la i luga o le togavao poʻo le lanu piniki fugalaʻau. O le mea lea, o se fou, tautotogo lagona ua fausiaina.

Paʻepaʻe, beige ma lanu efuefu

Paʻepaʻe-moli lanumeamata tuʻufaʻatasi faʻaalia ai le lotogatasi. O le lanumeamata lanumeamata e alu faʻalelei i lanu tutusa pei o le: beige, efuefu, antracite, uʻamea, kulimi. O le mea lea, o se vaivai, lanumeamata-lanu lanu tuʻufaʻatasia i totonu e maua.

I le ata: paʻe ma paʻepaʻe lanumeamata pa i totonu o le potu a tamaiti.

I le ata: o se tuʻufaʻatasia o moli lanumeamata ma pupula beige i totonu o le umukuka-potu malolo.

Lanumeamata lanumeamata malamalama

Lanumeamata lanumeamata

Faʻaalia le susulu o le lagona ma faʻamalosi tino malosi. Lanumoli ma moli lanumeamata - susulu ma malamalama, ae ese i le vevela. Malamalama lanumeamata o se malulu malulu, ma moli e mafanafana. E ui lava i lenei, latou atoatoa faaatoatoaina le tasi le isi, le muffling, ae i se isi tulaga, faʻamalamalamaina lanu le ea. Afai e te manaʻo e "tuʻu i lalo le vevela" o lenei tuʻufaʻatasiga, e mafai ona e filifilia laʻititi, ae mama paolo o moli: mumu, piliki, auro-apamemea.

Malamalama lanumeamata lanu viole ma malamalama lanumeamata lila

I le tuʻufaʻatasia nei lanu, oe mafai ona maua se le masani ai, exotic mamanu. E mafai ona e filifili saoloto i paolo lanu viole: e malamalama uma ae pouliuli foi.

E le faʻalavelaveina e le Lilac le susulu lanumeamata, e pei lava o lanumoana pupula e naʻo le tuʻufaʻatasia.

Lanu samasama-lanumeamata

O le susulu tuʻufaʻatasiga e mautinoa e faʻamalosia ma faʻaopoopoina le malosi. O nei lanu e feololo lelei ona ofi i totonu, e latalata tele ma pei o le taeao o le tautotogo, ina ua oso aʻe le la, susulu i luga o se pupula lanumeamata lanumeamata, togitogi i le taeao sau. Faʻatusatusaga paolo: siamapaina, saito, auro, sinapi.

Lanumeamata lanumeamata ma le fuchsia

O le tuʻufaʻatasia sili ona mataʻutia, o lenei paga e mafai ona tipiina le mata, ae oʻo i le saʻo o le "metotia" o le lanu, e maua ai se faʻaiʻuga ofoofogia. Ma le iʻuga: matagofie matagofie o le faʻafanua i totonu.

I le ata: malamalama lanumeamata fefiloi atoatoa ma fuchsia lanu, teuteu elemeni faʻaopoopo taugata i le ata.

Lanumeamata lanumeamata ma lanumeamata lanumeamata lanumeamata

O nei lanu alu lelei ma le tasi. Faʻafetai i lenei tuʻufaʻatasiga, o se faʻaiuga, ua maua se malulu fua, oe mafai ona lagonaina le manogi o le sami, loloto ma le toʻafilemu.

I le ata: o se susulu mamanu faʻatumuina le avanoa ma tamaiti dynamics.

Lanumeamata lanumeamata i totonu o le potu

Umukuka ma lanu susulu: faʻafefea ona fetaui?

I le umukuka, o le malamalama lanumeamata lanu lanu i se auala fou. E faʻatumuina le avanoa i le toʻafilemu ma le fou. E faigofie ma toʻafilemu le i ai i totonu o sea potu, uma ona lanumeamata o le lanu o le natura ma talavou.

Potu o totonu potu

Lanu lanumeamata e malolo ma malu, i totonu o le potumoe e sili atu ona talafeagai ma faʻaletino nai lo se isi taimi. I totonu o le potumoe, e mafai ona tuʻufaʻatasia se paolo o siamapaina ma se lanumeamata lanumeamata lanu: e te maua se agamalu ma agamalu faʻatasi. O le lagona o le mafanafana o le la o le a fausiaina, o le potumoe o le a foliga mai o le mafanafana, mafanafana ma le ea.

Motugaafa: O le potumoe e le taliaina le faʻaputuputuga. O le potumoe foliga fou ma faʻaonapo nei i leo le mautonu ma ni nai auiliiliga malamalama.

I le ata: o totonu e fetuunai i le malologa faʻafetai i le sao filifilia lanu lanu.

Malamalama lanumeamata i le potu malolo o le a toe faʻafouina ma seti oe i luga mo malologa

O le potu malolo ua manatu o se nofoaga faʻafiafia. Ma o lanu uma o lanumeamata e lelei mo le faʻamafanafanaina o le mafaufau. I totonu o le potu malolo i lanu lanumeamata mama, e mafai ona e lagonaina faʻaletino e pei o oe i le natura poʻo tafaoga. O le lanu o le a fausia ai se siosiomaga mafanafana mo faamaoni ma moni talanoaga. O le a faʻaosofia ai se lagona o le mafanafana ma faʻamalieina ai oe.

Faletaele

O fea e mafai ona taʻalo ai lanumeamata lanumeamata i se auala fou, e iai ile fale taele. Lenei e mafai ona tuʻufaʻatasia ma moli malamalama ma pogisa. O se fofo matagofie o le a avea ma se tuʻufaʻatasia ma papaʻe ma uliuli. I totonu o le faletaele, susua malamalama lanumeamata o le a faʻaopopo freshness ma lightness.

I le ata: o se faletaele i le Art Nouveau style, moli lanumeamata na avea ma autu autu i le ata.

Potu o tamaiti ma lanu meamata lanu

O pupula fiafia o le lanumeamata lanumeamata o le a faʻaopopo atoatoa ai le potu a tamaiti. E susua, ola, faʻatumuina i le fou ma le toʻafilemu.

Tele o taimi, moli lanumeamata e faʻaaogaina ile potu a tamaiti. O le faʻaaogaina o lanu lanu e le mamafa ai le potu, ae i se isi itu, ia oʻo atu i mafaufauga mafaufauga ma le malologa.

Filifiliga faiga

Faʻavae

O totonu i totonu o se ituaiga sitaili e masani lava ona talafeagai. O se uiga iloga o le masani ai totonu tisaini o le tele o malamalama pastel lanu. Masani ai, o lenei sitaili e faʻavae i luga o papaʻe. E sologa lelei ma soʻo se paolo, pupuni o moli lanumeamata foliga vaʻai aemaise pupula ma fou. Le lanu o lanumeamata daiquiri, susulu lime, parataiso lanumeamata o le a teuteuina atoatoa totonu o le potu.

Aso nei

Totonu mamanuina manatu taofiofi, minimalism ma aoga. O le faiga faʻaonapo nei e faʻavae i luga o le mautauave: "leai se isi mea". O nofoaga ma fale e tatau ona saoloto, ae le mamafa i le tele o teuteuga, meaafale ma mea le manaʻomia. Soʻo se elemeni i totonu o le potu ua filifilia mo se manino mafuaʻaga.

O le mea lea, o le malamalama lanumeamata lanu e fetaui lelei i totonu o le ata o se faʻaonapo nei sitaili. Bright pupula o le a faia le potu tumu i le natura, faavavau tautotogo ma freshness.

E tele ni foliga taua o lenei sitaili: leo le faʻatauaina ma susulu elemeni, foliga foliga geometric, manino ma i le taimi lava e tasi laina faigofie.

Atunuʻu

O le faiga a le Atunuʻu e faʻatauaina le temokalasi ma le agaga, o le filifiliga o lanu e avea ma vaega taua i le atunuʻu. O le faiga a le Atunuʻu e faʻamatalaina e se palaka masani i totonu: e talia uma lanu masani ma lanu e masani ai. O mea masani, mea e gaosia e lima, o le anoanoaʻi o ie mafanafana lalelei, o elemene e faia i laʻau masani, e vaʻaia ai faʻamau.

Taua: I le atunuʻu sitaili, oe manaʻomia le aloese mai susulu tele, eseʻesega ma neon lanu.

Faʻaonapo ma faigofie: lotoa-faiga totonu

O le uiga eseʻese o le loft o le tuʻufaʻatasia lelei o fofo eseese tufuga. O meafale taugata, pa piliki ma le ea e leai ni uʻamea. E foliga lototele ma manaia. Malamalama lanumeamata paolo o le a faʻatumuina le avanoa ma le natura, fou, filemu.

Faʻamaeʻaina

Pa

O pa o le faʻavae o faʻavae. O teuteuga puipui o le mea sili lea ona taua pe a faia toe faʻaleleia. O puipui ia e setiina le lagona saʻo ma le leo mo le fale atoa. Tasi pe lua pa e mafai ona iloga ma malamalama lanumeamata, o le isi e papaʻe. Wallpaper i moli lanumeamata lanu o le a faʻaopopo tele ma se manaʻo e faʻatoilalo le lalolagi atoa.

Fogafale

O le malamalama lanumeamata foloa e le gata o se muamua vaega o totonu, ae e matua aoga foi. Laʻititi palapala e le o vaʻaia i luga, ua tuʻufaʻatasia ma toetoe lava o soʻo se lanu.

Teuteuga faʻalo

O le faʻalo i pupula lanumeamata malamalama o le a maua ai se lagona o le saolotoga le gata i le fatafata o le natura. E sili atu le filifilia o le malamalama, faʻavaivaia paolo ina ia aua le soona mamafa le potu.

I le ata i le itu taumatau: o se pupuni pupuni le masani ai faʻaopoopo ai le fiafia i totonu o le umukuka.

Meaafale mea i lanu lanumeamata mama

O le sofa i lanu susulu o le a fausia ai se susulu faʻaaliga i totonu o le potu. I le potu malolo, o le a fausia ai se agatapuia lagona mo talanoaga i se liʻo o pele.

I le ata: o le sofa na avea o se susulu faʻaali i le tamaʻi potu.

O nofoa ma le ufiufi i le liu lanu o le a fausia ai se "fale" siosiomaga, faʻaopopo se lagona o le mafanafana ma le fou i lou fale.

O lavalava ma elemene lanumeamata o le a aumaia tagata nonofo latalata i le natura, fausiaina se malu, manaia le siosiomaga.

O se moega ma malamalama lanumeamata elemeni o le a setiina oe mo malologa.

Malamalama susulu i totonu

Lanu lanu e fausia ai se siosiomaga i totonu o le potu. O paolo o lanumeamata o le a aumaia ai a latou filosofia i totonu o le ata, o le a latou faʻailoaina atu i se galu o le mafanafana, talitonuina ma paleni. Malamalama lanumeamata o se tasi o le pupula, susua lanu; o le a ofi fetaui lelei i ona po nei totonu mamanu.

Motugaafa: Filifiliina o se sili atu le le mautonu talaʻaga o le a avatua ia te oe se sili atu faʻaalia lanu lanu aʻafiaga.

Ata ma malamalama lanumeamata elemeni o le a aumaia susulu ma juiciness i totonu. O le atemosifia o le fagua o le natura o le a avatua i se tagata le toe faʻaleleia, airy freshness ma malosi.

I le ata: o se ata pupula na faʻalumaina le le lanu lanu, ma aluga lelei na faʻaopoopoina paleni i totonu.

Pupuni i pupula lanu o le a faʻavaivaia totonu faia i pastel lanu. O pupuni lanumeamata lanumeamata male malamalama o le a fesoasoani e suia le le tutoʻatasi lemu i tua o le potu i totonu.

Malamalama tulle lanumeamata tulle o le a avea ma vaega o se fou totonu. Malamalama, paʻu malamalama o le a faʻaopopoina ea ma fou i le ata.

E alu lelei aluga ma pupuni o le lanu e tasi. O le a latou aumaia paleni i le ata, ma faʻaopopoina faʻaatoaina ia.

O se kapeta i lanu meamata o le a fesoʻotaʻi ma fou faʻatoa seleseleina mutia luga o se mafolafola mutia.

Faletusi o ata

Faatasi ai ma le fesoasoani a susulu malamalama lanumeamata paolo, oe mafai ona faʻataʻitaʻi ma le ata o le potu ma teuteu totonu totonu i se amataga auala. Lalo o ata ata o le faʻaaogaina o le malamalama lanumeamata i potu mo le tele o mea aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Unravel Continuam cu Ghemul de lana ep 3 (Mae 2024).