Faʻafefea ona teuteuina se potu i le falealuga?

Pin
Send
Share
Send

O le a le mea e mafai ona fai i le falealuga?

E le manaʻomia le sau ma se aitia mo se attic mai maosi, na o le tilotilo i luga o le Initaneti ma saili se talafeagai. Ae tatou te leʻi filifilia poʻo le fea potu e fai i le potualuga, matou te fuafuaina e fuafua poʻo fea nofoaga e mautinoa e le aoga.

I le ata o loʻo i ai le ofisa malamalama i lalo o le taualuga

E le fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o le fale i se fale tumaoti o le potu malolo autu, potuʻai poʻo le umukuka. O le umukuka o se potu e masani ona faʻaaoga; e le gata i lea, mo le mafanafana kuka, oe tatau ona faʻalautele e le gata i le eletise, ae faʻapea foi le sapalai o le vai ma otaota.

Afai o le umukuka o loʻo i lalo ma o le potu 'ai i le potu pito i luga, o le a le faigofie ia te oe le savali i luga ma lalo o le faasitepu ma ipu ma mug, e i ai le tele lamatiaga o le toʻesea o meaai ma le mu.

O le potu malolo o se nofoaga potopoto mo aiga ma uo. E fautuaina le tuʻu i tafatafa o le umukuka ma le faleuila, ina neʻi oulua savavali ma le 'au mālō i luga o le faʻasitepu. O le tu i luga ma lalo e mafai ona sili ona mataʻutia, aemaise pe a maeʻa ni nai vai inu malosi.

Ata o se faletusi i le falealuga

Tele taimi, o se potu i le afeafe e faʻaaogaina o se potu autu poʻo le faʻaopoopo potu, potu taʻalo, fale tifaga, potu malolo, suʻesuʻega, faletusi. O nei potu e masani ona asia nai lo le umukuka poʻo le potu malolo, e le manaʻomia ni fesoʻotaʻiga, o le ata o le falealuga e faigofie ona fuafuaina mo soʻo se manaʻoga.

Faʻatulagaina se potualuga mo se potumoe e manaʻomia ai le mea autu - o se moega lelei, o le toega o elemeni e faʻatau ma faʻapipiʻi i le loto. O se moega tele e tuu i le ogatotonu, i lalo o le pito maualuga o le taualuga. I totonu o se vasega pepe poʻo se potu malolo, e lua moega nofotoʻatasi e taliaina, e masani ona tuleia i puipui, ma o loʻo moe moega poʻo laulau faigaluega e faʻatutuina i le va o latou.

Fautuaga! Afai o le falealuga o loʻo i ai se faʻamalama o le taualuga, vaʻaia pupuni mananaia - e sili ona otometi. O le potumoe e tatau ona tapunia latou i afiafi uma ma tatala i latou i taeao uma.

Faʻatasi ai ma aitia mo le potualuga, e masani ona e mauaina se taʻaloga poʻo se potu malolo. O nei potu maualuluga aofia ai nofoa mafanafana faʻavaʻa lima poʻo nofoa malolo (poʻo le faʻaaogaina o kapeti vaivai ma lafo i luga o le foloa), se taʻaloga faʻamafanafana, se TV poʻo se masini, se taumafataga mama, se tamaʻi pa poʻo se pusaʻaisa.

Afai e te manaʻo e faʻaalu ou afiafi i taʻaloga taʻaloga, faʻaopopo se piliati poʻo se laulau poker i lou potu i luga o le fale, ma tuʻu lau faʻaputuga o laulau taʻaloga i le lautele nofoaga.

O se kesi tusitusi i totonu o se suʻesuʻega e faʻapipiʻiina i lalo o le falealuga pe latalata i se faʻamalama masani. A faʻatagaina le avanoa, faʻatumu le potu i luga ma se sofa mafanafana e malolo ai. O fata, fata poʻo kapoti o le a le sili atu - latou te teuina tusi, pepa.

O le isi aitia mo se potu pito i luga o le a apili i tagata atamamai - o se potu potu ua teuteuina i lalo o le taualuga o le fale. O lona faʻamoemoe e faʻalagolago i lau mea fiafia: musika, atavali, suʻisuʻi, kamuta, omea.

Taua! Mo se potu musika, aua neʻi galo e uiga i le leo - o loʻo mafaufauina ma faʻatinoina i le taimi e maeʻa ai.

Faamautuina o fautuaga

Poʻo le a lava le manatu e te filifilia mo le potualuga, o le muamua laʻasaga o teuteuga o le a toe faʻafouina. Pei o seisi potu, oe manaʻomia fofo 3 faafitauli: faʻamaeʻaina le faʻalo, puipui, fola.

O le foloa i le falealuga, fautua mai tagata atamamai e faʻaauupegaina le faiga o le faʻamafanafanaina o le foloa - aemaise pe a fai o le potu o le a faʻaaogaina e tamaiti. Ufiufi ma soʻo se mea i luga, ae e sili atu le filifilia o mea mafanafana: o lona uiga, e le o le poselane stoneware poʻo le maʻa, ae o se laupapa, kapeti, laminate, linoleum.

I le ata o loʻo i ai se potu lautele potu pepe susulu

O le faʻalo o se taua elemeni o le potu pito i luga. Naʻo lona faʻatulagaina, ua uma ona avea ma se siʻosiʻomaga ma tosina mai i ai manatu, o lea o le iʻuga e le mafai ona le lelei le lelei. Filifili mamanu filifiliga i se fale tumaoti:

  • Fale mago. Faatasi ai ma le fesoasoani a laupepa GKL, e faigofie ona fausia se lamolemole luga, nana le insulated taualuga, uaea ma isi tulaga faʻapitoa. O le isi aoga o le mea faigofie e tipi ma loloʻu, o lona uiga e talafeagai mo le faʻaumaina o soʻo se foliga. O laupepa e tuʻu i le mamao o le 4-6 mm mai le tasi ma le isi, o le va e fesoasoani e aloese ai sosolo pe a faʻataʻalo le taualuga i tulaga faigata tau. Ona faʻapipiʻi lea o faʻasologa, ma e vali pe faʻapipiʻi luga i luga ma le pepa puipui.
  • Faʻaputuga Le filifiliga masani mo se fale poʻo se taumafanafana fale. Wood o se natura, taugofie, tamaoaiga filifiliga. Wood, e le pei o le hl, e le fefe i taualuga gaioiga - e mafai ona minoi laʻititi, tuumuli ma faʻalauteleina i lalo o le aafiaga o le vevela ma le susu. O le taualuga e tuʻua i se paolo o laʻau masani, ufiufi i le suauʻu puipuia, solo poʻo le varnish. Pe latou te valiina i moli malamalama - o lenei e sili ona moni mo se afeafe ma maualalo faʻalo.
  • Plywood E faigofie ona faʻapipiʻi laupepa, ma lona fesoasoani e faigofie ona ausia uma taulaga ma faʻanatura. E masani ona fausia se mafolafola, laugatasia luga pe faʻaogaina faʻatasi ma faʻalava pou.
  • Faalo faalo E ui lava i le faigata o le foliga, e faigofie lava ma vave ona faʻalautele e le au polofesa le ata tifaga a le PVC - e le umi se taimi ma taumafaiga e alu ai. Faʻamamaina ma uaea o le a nana i tua atu. Ma o le ata lava ia mafai ona faʻasaʻosaʻo teisi le geometry: mo se faʻataʻitaʻiga, ma se iila i luga, o le potu i le falealuga o le a vaʻaia tele.

O le pito i luga o puipui. O la latou faʻaiuga e fai lava si masani: pepa puipui, vali, ufiufiina, PVC panui. E tele taimi latou te faʻaaogaina ai lava le ila tuai - e vave, faigofie ma faʻamatagofie. I se faʻaopopoga, e faʻatagaina oe e faʻatino ni vaifofo vaʻaia: mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga ni ata poʻo ni ata i luga o puipui.

Taua! Afai o le vaega autu o loʻo nofoia e le taualuga, ma o puipui o le falealuga o le fale e pupuʻu (e oʻo atu i le 1.5 m), e mafai ona e vaʻaia faʻalelei e ala i le faʻatutuina o laina. Faigata vali, faʻataʻitaʻi pepa puipui poʻo le faʻapipiʻia o se matagofie faʻatulagaina ie puipui mafai ona gafatia ma lenei.

O a ni sauniuniga galuega e tatau ona faia?

O le fuafua faʻatatau i le taimi e te filifili ai e faia le potu malolo i le afeafe - i le taimi o le fausiaina o le fale pe a maeʻa uma galuega? E masani lava, o le tuʻuina atu o fesoʻotaʻiga, faia o mea e faʻamaʻimaʻi ma faia ai isi sauniuniga e faigofie i le taimi o le fausiaina o se fale.

Ua e filifilia le faʻavasega pe a sauni le fale? Muamua lava, siaki le avanoa i le pito i luga o fale mo le tausisia o le nofoaga malolo:

  1. Taualuga maualuga. I totonu o se pusa tuʻu lalo o le 2 mita, e oʻo foʻi i se tamaititi o le a le maua se toʻa: o le mea lea, o se avanoa maualalo e tatau ona o mai ma seisi faʻamoemoega eseʻese.
  2. Moli. Muamua, e manaʻomia le i ai o faʻamalama matala: luga o le taualuga poʻo totonu o puipui, tamai poʻo tetele faʻamalama - e le afaina. O le mea taua o latou na. A leai ni faʻamalama pe laʻitiiti tele, saili pe mafai ona e tipi pe faʻalauteleina latou ma fai. O se afeafe e aunoa ma ni moli masani o le a sili ona le toʻa. Lona lua, aua neʻi galo e uiga i le sapalai o le eletise - tautala saʻo, o lenei nuance na faigata ona amanaʻia i le fuafuaga poʻo le taimi o le faʻamaopoopoina o fausiaina, o lea e tatau ai ona e faia le uaea mai le valu.
  3. Vevela O le galuega o loʻo faʻatinoina i itu e lua: puipui puipui ma le taualuga (faʻatasi ai ma le fesoasoani a le mineral insulasi poʻo le foam), faʻapipiʻiina o le tuʻuina i fafo. O le auala e pito sili ona faigofie o le faia o se foloa mafanafana, ae e mafai ona e faʻapipiʻi le uila, kesi poʻo le vai faʻamalama.
  4. Ea O le tulafono autu: o le laʻititi le tele ma le numera o faʻamalama, o le tele o lou faʻalogo i le ea - o mea faigaluega mo le faʻamalosia o le ea faʻasolosolo o le a fesoasoani e aloese ai mai le fausiaina o condencies, suia, suia, ma isi le lelei.

Lona uiga, o le a le ituaiga o talatala galuega e tatau ona e faia:

  • tipiina ma le mamanuina o faamalama matala i le tulaga o latou toesea;
  • eletise;
  • aotelega o fesoʻotaiga vai, pe a manaʻomia;
  • faʻaʻesega;
  • ea ufiufi faiga

Taua! Aua neʻi galo e uiga i se maualuga maualuga ma ergonomic apefai, e tatau ona sili atu le saogalemu pe a mafai mo tagata uma o le aiga.

O le a le sitaili e sili ai le faʻavasega?

O le tulaga masani mamanu faʻaaogaina i se fale tumaoti e faigofie. E aofia ai le sitaili a le atunuʻu. I le tulaga muamua, o se siteki ua tuʻuina i luga o se laupapa laupapa, talatala teuteuina, mea masani. I teuteuga, clapboard ma tele utupoto o loʻo faʻaaogaina, i le teuteuga - manu manu, masani masani ie (ie, vavae, paʻu). Lolomiina taliaina - siaki, aveʻese. E masani ona i ai se magalafu.

O le nuʻu Provencal e sili atu lona laumata. O le lanu lanu e mama iinei - papaʻe, efuefu, beige, pastel. O ata lolomi i luga o ie ma ata puipui e maaleale foi, tele fugalaʻau. O laupapa e faʻaaogaina tele, ae o lona laualuga e valiina i luga.

Ata o se potu moe-faʻataʻitaʻi atunuʻu

O loʻo faʻaaoga i aso nei totonu le sitaili Scandinavian. O le tele o paʻepaʻe tuʻufaʻatasia ma mafanafana fafie ma teuteuga masani o le tali lelei atoatoa mo se tamai falealuga.

E mafai foʻi ona e faʻaaogaina le potu i le fale tekonolosi faʻaonapo nei. I lenei tulaga, o puipui ma faʻalo e faʻalelei, e masani ona paʻepaʻe. E faʻaaoga le teuteuga i se mea maualalo, e pei foi o lolomiga - o laupepa muamua e pito i luma. O le tuʻufaʻatasia o le paʻepaʻe ma le uliuli poʻo le brown brown e masani ona faʻaaogaina.

I piliki poʻo sima fale, o se loft-style design e taliaina. Tauaso piliki, pogisa laupapa laʻau, tioata ma uʻamea fausaga - o le tuʻufaʻatasia o nei pisinisi auiliiliga maua ai le potu a chic faʻapitoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu i ona po nei ma se ogaumu

Manatu mo le faʻatulagaina o se tamaʻi falealuga

Avanoa e le o taimi uma o lona uiga faʻamafanafanaga. O se tamaʻi fale, o loʻo i ai se faʻafiafiaga faʻapitoa ma se malosiʻaga mamana. O le a le mea e mafai ona faia moni ile 5-7 sikuea mita?

E te le manaʻomia le tele o le avanoa e moe ai - tuʻu se moega faʻalelei i le ogatotonu, lua tamaʻi laulau i autafa (e ui e mafai ona e faia e aunoa ma latou!). Voila - o se potu moe mafanafana mo le lua ua sauni. I totonu o se potumoe mo le tasi, oe mafai ona sefe avanoa e ala i le faʻaaogaina o se moega vaiti, ma tuu se kesi poʻo se nofoa lelei faitauga i ona tafatafa.

Fata fau i totonu mo le teuina o lau tusi fiafia ma isi mea e te fiafia iai, o ni tamaʻi taga taga fatupi poʻo se sofa faigofie - atonu o le auala sili lea e toto ai ia oe ma lau fanau le fiafia e faitau. Aua neʻi galo e uiga i moli: o le faitau i le pogisa e leaga.

E te le manaʻomia ni malamalama susulu ma ni meaafale tetele: teuteu le potualuga i pale matagofie, tuʻu i ai ni nai taga fatupi poʻo ni mea e nonofo ai le la. Atoa i lau faitalia: o se taʻaloga faʻamafanafana ma TV, o se vaega o le hookah, se laulau lauti, o se tulaga mo taʻaloga taʻaloga.

E oʻo lava i se tamaʻi falealuga o se nofoaga lelei e faʻaopopo ai avanoa faigaluega i luga o le foloa. Aua le faʻamamaina i le sauniuni ma le faigata galuega ina ia maua ai se aoga ma mafanafana potu mo le aiga atoa o se faʻaiuga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: eric clapton-tulsa time (Iuli 2024).