Fale mamanu 34 sq.m.

Pin
Send
Share
Send

Potu potu, i a latou masani masani, e fai si laiti potu, e mafai lava ona faia se avanoa talafeagai ma lelei, ae afai e te faʻaopopoina mafaufauga ma tomai o aliʻi moni, o le a e mauaina foi se sili mautu totonu, pei o le faʻaalia filifilia o ata fale mamanu 34 sq.m.

Tusa lava pe o le a le lauiloa i o tatou taimi, avanoa avanoa, e anaina potu potu mautotogi e masani ona saili e faʻamalamalamaina sone, faʻapologa pe lafi i tua o se vaeluaina. Mo fale mautotogi 34 sq.m., o le fausiaina o vaeluaga na avea ma amataga o le manatu.

O le vaeluaga vaeluaina le umukuka ma le auala savali faʻataunuʻuina tele teuina gaioiga mo uma sone.

O le isi vaeluaina na aliaʻe mai i le talosaga a le tagata mamanu i le va o le potu malolo ma le potumoe. Fale mamanu 34 sq.m. manuia tele mai lenei filifiliga.

I le tasi itu, i le potu malolo, o le multifunctional panel galue o se multimedia center. Plasma panel ma le failauga faʻapitoa e fausia i totonu, o uaea uma o loʻo nana i totonu o le pusa. I leisi itu, o le fata na saunia ai se falefaigaluega ma vaʻaia pupuni se lapoa lavalava, lea a leai semanu e manino vaʻaia mai le itu o le potu malolo.

O le potu malolo potu aofia ai se umukuka; o lona foafoaga na sili atu ma le tasi le aso o faʻatatauina ma fua. O tusitala o le poloketi na mafai ona faʻaogaina avanoa uma ma le tele o penefiti, e fausia ai avanoa i totonu fale mautotogi 34 sq.m. Sa i ai se nofoaga mo se pusa potu tele-potu tele, o le pulou tuʻufaʻatasia le gaioiga o se lamepa.

Na faʻapipiʻi e tisaini meaafale umukuka uma i luga o le pulelaa, e le gata e maua ai le sone, ae faʻapea foi ona faʻatinoina le aoga o le teuina. O se puipui piliki pei o le puipui e faʻamaluluina le paʻu uliuli ma paepae meafale.

Ina ia faʻamalamalamaina le vaega e momoe ai, na faia ai se faʻavae faʻapitoa. Latou te fesoasoani e fausia ni vavaeʻese faʻatasi ma le tasi gaioi o le lima, lea e mafai ai fale mamanu 34 sq.m., matua lautele ma talafeagai mo eseese taimi.

Ina ia faʻamalamalamaina le potumoe, o moli faʻapitoa na atiaʻe, e faia i le laupapa laupapa, o le ata e faʻaogaina e leisa togitogia. Ina ia faʻamalieina totonu, e lua lolomiga o le tutusa mamanu na tuʻuina i luga aʻe o le moega, o se tutusa auala mafai ai oe e faʻatumu se tamai totonu ma le tasi manatu ma o ese ai mai le lautele avanoa.

Faletaele, potu mafanafana lava, faia i le ki o fafie fafie. I le faʻatinoina o galuega fale mautotogi 34 sq.m... O le mea sili ona faigata o le faia o se malamalama pusa, e faia i monolithic polycarbonate ma tamoʻe pei o se fesoʻotaʻiga alalaupapa i le va o puipui. O le faʻalo ma meaafale o ni laupapa uliuli.

O le metotia masani - faʻata, na faʻaaogaina i totonu e masani lava, o se faʻateleina vaʻaiga i avanoa - na maua.

Manuia le poloketi atiaʻe mo fale mautotogi 34 sq.m.le masalomia aumaia se manaia moli malamalamaʻaga. E tele moli i totonu, e eseese mo tulimanu uma o le potu. Eseese filifiliga mo le fausiaina-i totonu ma fafo moli o loʻo aʻafia, e faʻatagaina ai oe e vaʻaia le potu e sili atu le tele nai lo lona.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 100 SQ METER HOUSE AND LOT FOR SALE IN NAGWALING PILAR, BATAAN WITH TITLE. PINAY VETERAN LIFE (Mae 2024).