Beige lanu, ona paolo ma tuufaatasiga

Pin
Send
Share
Send

Faʻateleina, i le fausiaina o totonu, o le agaʻi atu i le sili atu toʻafilemu, sili atu le le mautonu leo ​​e avea o se faʻavae. E masani lava, o lenei e maitauina i sitaili faʻaaogaina o mea masani i paʻu malamalama, lea e sili ai ona manaʻomia le beige. O se tagata faʻaonapo nei i aso uma manaʻomia se lelei, mafanafana nofoaga, e sili pe a fai o lenei nofoaga o se fale, ma lona faʻataʻitaʻiga o se fale siʻosiʻomaga o paleni ma fealofani.

O totonu o le nofoaga e taʻu lemu mai ia i tatou e uiga i uiga eseese o le ana le amio, lona tulaga i le olaga, ma lona totonu lalolagi. O le mafuaʻaga mo le faʻateleina lauiloa o le lanu beige, ona paolo, taʻoto i lona agavaʻa, faʻaaogaina i soʻo se totonu e faʻaaoga ai le tele o ituaiga sitaili. Aua neʻi galo e uiga i mea masani, o lenei sitaili o malu malu o le mafuaʻaga o fou fou.

Eseese lanu

Ina ia mafai ona ausia le fealofani ma lou totonu lalolagi, i ai i totonu o se potu faapitoa, oe tatau ona matua tausisi i nisi o tulafono mo le sili taliaina taliaina tuʻufaʻatasiga o beige i totonu. O le fale, o se tasi meaola, tuʻufaʻatasia uma potu e eseʻese i ni faʻapitoa foliga, e fai ma sui tasi tulaga masani, o se tasi e tasi fealofani, vavaeʻese, integral faiga.

Ina ia fai ma sui o ituaiga eseese o lanu autu, faʻapea foʻi ma filifiliga mo latou tuʻufaʻatasia, ua lava lea e suʻesuʻeina ai faʻamaumauga mai le laulau, lea e manino lava ona vaʻaia e le gata i le tele o lanu, ae faʻapea foi a latou aʻafiaga masani i le tino o le tagata. E le mafai ona le maitauina latou te faʻaalia uma totonu totonu i le beige tone.

Teuteuga o le puipui

Ou te manaʻo e maitau le taua o teuteuga puipui o le autu, autu talaʻaga, sili atu susulu ma sili atu saturated lanu.

Mafaufau i se mafai tuʻufaʻatasia o se tuʻufaʻatasia o le autu paleti o beige wallpaper:

  • tuʻufaʻatasia ma le uliuli, atonu e tau faʻasoesa ma fiu, pe a fai o le faʻamau i luga o puipui e malosi i le amio;
  • tuʻufaʻatasia ma auro, o le a foliga faigofie ma sili maeʻaeʻa, masani mo stylization lalo o le masani;
  • tuʻufaʻatasia ma enaena, masani mo le faʻamamafaina o ni puipui;
  • tuʻufaʻatasia ma efuefu, manaʻomia le faʻaopopoina o faʻaopoopoga paolo, susulu lanu;
  • tuʻufaʻatasia ma lanumoana, taliaina i soʻo se potu taua, soʻona soʻona soʻona ufiufi i vali e mafai ona faʻamaluluina le potu.

A filifilia beige pepa puipui, oe tatau ona amanaʻia ituaiga uma o eseesega, mamanu foliga o potu ma eseʻese uiga autu. O se faʻataʻitaʻiga lelei o le avea ma pepa puipui mo se fale tele poʻo se potu malolo, lea e aumaia ai le manumalo ma le malosi tele, lea o le autu ma ni mamanu o le a talafeagai.

Ae o le foliga o le beige puipui mo le umukuka o le leai o le le mautonu ma le fiu, aua o lenei mea sili atu sogasoga ma eseesega faʻaofi e tatau ona faʻaofiina i totonu o le monochromatic fesoasoani, o se filifiliga mo se sili tuʻufaʻatasia ma pupula pupuni. O le puipui puipui ma le faʻaeteete o le a faʻamamafaina ai le faʻafaigofieina o le auala savali poʻo le faletaele.

Vaega o teuteuga o potumoe

Faʻamafanafanaga, fealofani ma le mafanafana o loʻo feaveaʻia i beige tone, ma o totonu o le potumoe latou te le masalomia faʻataunuuina le latou tuusao tulaga o aʻafiaga i luga o se tagata, sili ona taua, o le faʻaaogaina faigofie ma agavaʻa o teuteuina filifiliga e tatau ona solia.

O le potumoe e mafai ona faia monotonous, pe, o se filifiliga, faʻavaivaia ma susulu faʻaofiina, ma ia aloese mai le monotaga ma le monotaga, e mafai ona e faʻaopopoina se ata.

E tutusa foi le taua i le ata o le potumoe o le lanu o meaafale, e le tatau foi ona faʻalavelaveina ai le malu o le siosiomaga o le malologa. Afai o mea totino i totonu e lapoʻa lava, pogisa ma tumu, e le mafai ona mafai ona tuʻufaʻatasia lelei. Malamalama ma i nofoaga papaʻe leo o le a faʻamaluluina ma faʻaopopo i totonu o le sili matagofie zest, malu malu. Pupuni e mafai ona ofaina i soʻo se lanu, naʻo le pau lea o foliga e mafai ona avea ma se resonance ma le totonu style.

Teuteuga o potu a tamaiti

O le vaega autu o le ata o le potu o tamaiti, i beige, o le a faʻatagaina monotony, aua a o le tamaititi lava laititi, ma o le autu aitia o le potu mo le pepe o le toʻafilemu ma le filemu, filemu atoatoa ma maloloina moe.

Mamanu mafai foi ona tupu, ma e matua tuʻufaʻatasia ma le ata o faʻiry-tale tagata, atavili tagata, fugalaʻau ma avanoa avanoa.

Teuteuga o le umukuka

I totonu o le umukuka, o puipui e sili atu le malamalama o le a palapala, o le i ai o ausa ma susu o le a i ai se faʻaleagaina aafiaga i puipui pupuni.

O puipui i leo mumu e mafai ma e tatau foʻi ona tuʻufaʻatasia ma susulu ma lanu mauʻoa, e maua ai se siosiomaga fou ma ola. I uiga eseʻese o le tuʻufaʻatasiga, e mafai ona e tuʻufaʻatasia le lanumeamata lanumoana, lanumoana, poʻo le piniki.

Ina ia faapaleniina le lanu lanu, e tatau ona seti le aotelega leo o le umukuka i se sili atu saturated auala.

Potu teuteu o le potu malolo

Eseʻese teuteuga o le a faʻaopoopoina lelei le beige talaʻaga o le potu malolo. I lenei tulaga, oe mafai ona faʻaaogaina se ata pepa puipui pei o se ata, susulu faʻamatalaga, feʻilafi, faʻaofi, teu fugalaʻau O se tuʻufaʻatasia ata o le matagofie mamalu, elemene pupula teuteuina, tusi fatuga, elemeni eseese.

E tusa ai ma le leo o le beige puipui, o se tuusao mamanu sau mai le tele o le potu: ese malamalama pupuni e talafeagai mo se laʻititi potu, o le pogisa o le a pamuina i luga ma faia ia tiga ma faanoanoa.


Pe a teuteuina se potu, e taua le manatuaina o le a le potu, potu malolo poʻo le potumoe, vasega pepe poʻo le umukuka, i paolo beige o le a lelei lava, talu ai o lenei lanu e aʻafia ai se tagata ma se mautinoa faʻamalosi mana, o le mea sili ona taua o lenei o le a le o se tuʻusaʻo soʻo se potu.

O le totonu o le a avea ma le fiu, o le mea moni monotonous, pe a fai o le beige atoatoa e le tuʻufaʻatasia, aua e mafai ona e lagonaina lenei faʻamaneta e ala i le tuʻufaʻatasiga saʻo o paolo. O lea la, e mafai ona maitauina o le beige, faʻatasi ai ma le lautele o paolo, e matua le faigofie ma faʻasoesa, ona o le sese lagona na muamua tupu.

Afai tatou te faʻaaogaina se tamaʻi talaʻaga, e tatau la ona manatua o le upu "beige" e maua mai i ituaiga eseese o cotton e le valiina. O le mea moni, o lenei lanu e mafai ona faʻatatauina i se natura lanu, ma o vaega nei e mafai ona iloga: mumu, samasama, lanumeamata, moli, piniki. Mafai o fesuiaʻiga o se paolo beige, mai le sesega kulimi leo i, i le mea moni, enaena.

O lenei lanu e mafai ona amata mai i le malamalama enaena i le oneone, poʻo le karamel, efuefu. O lona solitu e faʻaalia i le mea moni e le o se malulu poʻo se mafanafana paolo, ma, pei ona taʻua muamua, aumaia se ituaiga o agavaivai i totonu.

O lenei paolo o se uiga masani o tu ma aga masani uma, e masani foʻi ona faʻaalia ia lava i soo se aga fou ma faʻaaliga. Faʻafefea lenei foliga, o se iuga, o le a vaʻaia, faʻamoemoe i luga o faʻapitoa o moli ma le tusiata fale.

E fautuaina, ioe, ia tausisi i manatu autu:

  • tuʻufaʻatasia faʻaaogaina ma metala, auro, 'apamemea,' apamemea o se sili lelei faʻataʻitaʻiga;
  • e faia malamalama susulu i luga o elemeni eseese, o se moli manaia, o se uluaʻi teuteuina ata, o le tutusa kapeta uiga ese ma se laʻitiiti mamanu. Soʻo se eseesega o le a ofi atoatoa i totonu o le ata atoa, faia le beige paolo paʻaalo sili sili ona matagofie.

A maeʻa ona auʻiliʻili pe faʻafefea ona vaʻai le lanu beige i totonu, o mea lelei nei o le paolo i totonu e mafai ona iloga:

  1. O se faʻalautelega moni o le avanoa moni, o se mafuaʻaga o faʻaopopo lanu ma freshness.
  2. O le agavaʻa faʻaaogaina i soʻo se ituaiga o potu e ofi toetoe lava o mea uma.
  3. O se iʻuga sili ona lelei mo malologa ma faʻalavelave mai le pisi o le olaga i aso uma.
  4. O le beige meafale filifiliga o le a ofi fetaui lelei i soʻo se taimi muamua faia faʻavae autu, faʻamaoniaina se saʻo fesoʻotaʻiga ma soʻo se puipui lanu.
  5. Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i beige mea faʻapipiʻi, ona mafai ai lea ona faʻavaivaia soona soifuaga i le fesoasoani o nei auiliiliga.
  6. E taugofie i luga o le fale mea fale maketi, lea o le a faʻatagaina ai oe e aua le popole tele i le tulaga o le talafeagai suia o se tasi o elemene, pe faʻaopopo i le taimi nei vaega.

O a lanu e tuʻufaʻatasia

Lanu autuTuʻufaʻatasia ma lanuLe fetaui ma fugalaʻauE iai lona aʻafiagaTuʻufaʻatasia ma beige
Lanu efuefuLanumoana, piniki, samasama samasama, lanumoana, lilac, mumu, uliuliLanumoli, lanumeamataUa le fiafia le potu, ua niniva, ua faʻanoanoa+
Lanu violeChestnut, efuefu, moli lanu violeUliuli, enaena, samasama, moli, mumu.Faigata, le malamalama i ai, nana, lilo+
VaioletiLanumoana, moli, auro, malamalama lanumeamata.Mumu, enaena, efuefu, lanumeamata lanumeamataFaʻafilemu ma toʻafilemu, poto ma le mautu.+
PinikiEnaena, efuefu, burgundyLanu samasama, moli, uliuliAlofa ma le lilo+
lanu enaenaAuro, beige, efuefu, piniki, samasamaChestnut, burgundy, lilacMafuaʻaga i se laʻititi faʻanoanoa, lotovaivai setete, ma le umi nofo+
Lanu moagaMumu, efuefu, burgundy, auroBrown, lilac, lanumeamataO sina potu le lelei, malulu+
Lanu moagaMalamalama lanu viole, lanumoana, mumu, moliAuro, burgundy, samasamaLeai le mafanafana, malulu, tuia tui+
Lanu meamataMumu, samasama, burgundy, samasama, moliLanumoana, lanu viole, efuefuAafiaga malolo lemu+
Lanu samasamaEfuefu, lanu viole, enaena, lanumeamata, uliuliLanumoana, lilac, burgundy, uliuliFaʻatusatusaina faʻasologa ma ave o le la+
lanu mumuLanumoana, efuefu, lanumeamata, auro, samasama, uliuliBrown, chestnut, lanu violeFiafia lagona faʻamalieina. +
lanu paʻepaʻeSoʻo se mea, o loʻo iai uma lanu lanuE leai se meaLagona maualuga, faʻasino i le malulu+
O le uliuliMumu, efuefu, paʻepaʻe, samasama, lanumeamataPiniki, lilac, beigeLe mea lilo o nofoaga, ma le faʻatonutonuina o aiaiga.+

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Nonu and Paul Perez dance the Cha cha cha (Mae 2024).