Faʻafefea ona mamanuina se maualuga-tech auala ma ala savali?

Pin
Send
Share
Send

Maualuga-tekonolosi foliga

Uiga o se maualuga-tech faiga taʻiala:

  • Le itiiti ifo numera o elemene teuteu.
  • Meafale puʻupuʻu ma laconic ma foliga faʻatulagaina saʻo e le tele ai se avanoa.
  • Lanu Monochrome i leo malulu.
  • O mea faʻaonapo nei e faʻauma ai mea e faʻatagaina ai oe e faʻatinoina ni mafaufauga le mafaufau.
  • Faʻata, tioata, iila, laminated faʻamaeʻaina ma chrome vaega tele.
  • Moli tuʻufaʻatasia alualu i luma moli tekonolosi e fesoasoani fausiaina se avanoa-pei siʻosiʻomaga i le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le alasavali, ua teuteuina i le tulaga maualuga.

Lanu fusi o alaleo

O totonu e puleaina e lanu uli, paʻepaʻe ma lanu efuefu, ia o isi taimi e faʻamamaina ai ma lanu enaena o loʻo i ai i luga laupapa. Ina ia faʻatumuina le taofiofia o le fiafia i le auala savali i faʻamaumauga masani, kulimi, oketi, nut poʻo sukalati tone o loʻo faʻaaogaina foi.

O le maualuga-tekonolosi totonu tuʻufaʻatasiga foliga sili atu ona maeʻa ma le faʻaopopoina o susulu leo. Eseesega lanu meamata, moli, mumu poʻo le samasama blotches o le a faʻatosina mai tagata. O faʻamatalaga auiliili e le tatau ona faʻavasegaina, e sili atu le tufatufa ia latou i le itu o le auala ina ia aua neʻi faʻaleagaina le paleni o le potu.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai le auala sinasina ma paʻepaʻe o loʻo i ai lanumumu mumu i totonu o le fale maualuga.

O le hi-tech style e faʻavae i luga o se lanu uliuli ma paʻepaʻe paleta, faʻafetai i lea ua liliu atu ina ia maua lamolemole lanu fesuiaiga ma se ombre aʻafiaga. O se auala savali i tone siliva, faʻatasi ma le aisa pupula o uʻamea, mafai ona foliga le toʻafimalie, o lea beige, oneone poʻo kofe paolo o loʻo aofia i totonu o totonu.

Ulufale ulufale

O elemene i le tulaga o se faʻatautau, se faʻata lapoʻa, se seevae fata, se ottoman poʻo se nofoa palasitika e toeititi lava faamalosia meaafale mo le auala savali. I totonu o le alatele avanoa, e mafai ona e faʻapipiʻiina se tamai sofa poʻo se nofoa faʻasolosolo i luga ma se faux paʻu poʻo se ie mafiafia ie.

O se tamaʻi auala maualuga e faʻatumuina i se tamaʻi meafale faʻatulagaina ma le tele o faʻatinoga ma laconic auiliiliga. O se potu lautele avanoa ma se faʻata i luma, uʻamea poʻo chrome totoga o le a fetaui lelei i le ata. O mea e faʻaata mai i luga e fesoasoani e faʻalauteleina ai le avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o meafale i totonu o le auala savali i le tulaga maualuga i totonu o le potu

O le alasavali e faʻailoaina mai i le i ai o suiga suiga, faʻailoaina e ala i le feaveaʻi ma le mafai ona suia le faʻatulagaina. E talafeagai le faʻatulagaina o se maualuga-tech auala ma se transformer tusi ma fata faʻafetauina poʻo se feaveaʻi uamea kapeneta, le faʻatumuina o mafai ona suia i le amanaʻia o manaʻoga o tagata e ona le fale poʻo le fale.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se auala umi o mea faʻataʻavalevale, faʻatulagaina ma ofu e iai faʻata faʻata ma faʻaata.

Maea ma mea

Lelei atoatoa lamolemole ma e oo foi luga luga, faʻapea foi ma tioata, uʻamea poʻo pupula iila palasitika, e taliaina i le ata o le auala.

O se tali faigofie ma aoga mo se potu maualuga-tekonolosi o le a niu keramika, maualuga-vasega laminate poʻo ia lava faʻalaugatasi fola. O puipui e mafai ona faʻamaeʻaina i le teuteuina o le vali poʻo le ufiufi i le puipui puipui o ie puipui. Mo le faʻalo, o se faʻavae faʻavae ma faʻamalama moli e fausia i totonu, o se faʻata e faʻataʻitaʻiina ai le faʻata poʻo se ufiufi uʻamea e atoatoa.

I totonu o le ata o loʻo i ai le faleoloa maualuga-tech ulufale ma le faʻalo ma le foloa laina ma laminate ma pa teuteuina i le tulaga o malamalama teuteu teuteu ma se 3D vaega.

I luga o le faʻalo i le auala savali, o le a foliga lelei mai ai se laupapa sima faʻamafanafanaina, i le i ai o se paolo paʻepaʻe sinasina-paʻepaʻe, lea e fetaui lelei ma le lanu lanu o le maualuga-tekonolosi faiga.

Teuteuga

O le maualuga-tekonolosi faʻatonuga aofia ai se uiga ese filifiliga o teuteu ma le faʻaaogaina o uluaʻi, e le masani ai faʻaaoga. O le hallway design e faʻatumuina i ata e le masani ai, pepa faʻasalalau, faʻatagata tupua ma isi mea fai ata.

I le ata, o puipui i le maualuga-tech style auala, teuteuina i se atavali ma se uati le masani ai.

O puipui i le auala faʻataʻitaʻi e mafai ona teuteuina i ata vali, ata puʻe, laupapa poʻo uati faʻaonapo nei i se ata e le masani ai. I le ituaiga-tekonolosi faiga, e talafeagai le faʻaaogaina o le mautinoa ma auiliiliga auiliili e felagolagomaʻi faʻatasi i le nofoaga.

I le ata, teuteuina o se avanoa tele i se faʻaonapo nei maualuga-tech faiga.

Moli

E faʻamalamalamaina le auala savali, o masini e filifilia i le ituaiga o matauʻa o le halogen matauʻa, teuteuina i pupuni faigofie. O moli tuʻi ma ave e oʻo atu i le vanimonimo o loʻo avanoa i totonu ole auala. O ia faʻamatalaga e le gata e faʻatumuina le potu i le malamalama, ae o le a fesoasoani foi e fofo le faʻafesaga mataupu.

Luminaires faʻaauupegaina i soʻoga poʻo faʻafoʻi puipui o le a avea ma se soʻotaga faʻaopoopo i le maualuga-tech totonu. Ona o ia masini, e mafai ai ona fetuʻunaʻi le susulu fesuiaʻi, lea o le a ulu atu i soʻo se tulimanu o le potu. Afai o le alasavali e faʻatumuina i moli malamalama, latou te tuʻu i tua o mea totino ina ia le malamalama le mata.

Moli moli e mafai ona fausiaina i le faʻalo poʻo le foloa. O le felavasaʻi o felavasaʻiga o moli susulu e feula mai iila iila ma uʻamea o lo o fauina ai foliga manaia chiaroscuro.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu ole auala savali maualuga-faʻavaomalo ma le faʻalo e faʻapipiʻiina i nofoaga ma moli nana.

Manatu o ona po nei

I le faʻaonapo nei tisaini o se maualuga-tech alafua, o se lava-faalaugatasi fola ma le 3D aafiaga e masani ona faʻaaogaina. Faʻafetai i se tele-vaega -O le ufiufi, e mafai ona faʻaali atu i le saʻo e pei ona mafai ai le vai, maamora luga, faʻataina papa poʻo le vali tā.

O le auala e faʻaavanoaina ma faitotoʻa i le malulu efuefu, uliuli pe papaʻe lanu i tuʻufaʻatasia ma faʻata faʻaofi ma totoga siliva. O tapoleni palasitika ma tioata elemeni e atoatoa e pei o totonu totonu. Faitotoʻa mafai ona faʻaauupegaina ma faʻaopopo masini otometi poʻo le mamao pulea.

I le ata, o se uliuli ma paʻepaʻe fola lava faʻalaugatasia i le fuafuaina o se potu lautele i le maualuga-tech faiga.

O se avanoa lautele futuristic auala e mafai ona faʻavaivaia ma alamanuia matagofie. O le ata e aofia ai elemeni i le tulaga o paipa, lintels, rivets poʻo vaega uamea, faʻatagaina oe e fausia se faʻataʻitaʻiga o se fale gaosi poʻo fale gaosi fale.

I totonu o le ata o loʻo i ai le fale mautotogi ulufale-maualuga i totonu o se atunuʻu fale.

Faletusi o ata

O se fale tekonolosi ulufale maualuga ma sili atu ona teuteuina ma fausiaina i fale fou ma tekonolosi alualu i luma ma le faʻaaogaina o moli e tuʻufaʻatasia ma ni tulaga e le masani ai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Хашар дар дехаи Оби-борик 16 04 2020 (Mae 2024).