Lambrequins mo le potumoe: ituaiga, ituaiga o ie pupuni, filifiliga o ie, mamanu, lanu

Pin
Send
Share
Send

Ituaiga o lambrequins

E i ai ituaiga autu taua:

Faigata (bando)

E masani ona suʻi bandos mai ituaiga faigata o ie. Latou te tausia lelei o latou foliga, aua le faʻaloaloa pe suia.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se malo faigofie lambrequin ma pupuni i luga o le faʻamalama.

Filemu

O sea lambrequin mafai ona avea o se fasi saʻo o ie poʻo teuteuina pupuni o pupuni e lelei pa'ū i lafu.

Tuufaatasi

Tuʻufaʻatasia drapery faigata ma vaivai, toe fai i se faʻasologa.

I le ata o loʻo iai le potumoe ma faʻamalama ma lambrequins tuʻufaʻatasia.

Ituaiga o drapery vaivai lambrequins

Faʻatasi ai ma le saʻo tuʻufaʻatasiga, matagofie pupuni foliga foliga sili ona manaia ma matagofie.

Coquille

O se tuʻufaʻatasia o vaega o le tele o lambrequins. O loʻo faʻataʻatitia e faʻaoga i luga gagau e fesoʻotaʻi i le ogatotonu. E i ai uma le masani malulu mamanuina tipiina ma se oblique tipi.

Swagi

Symmetrical pe asymmetrical semicircles ma gaugau lemu. Faʻalagolago i le sitaili o totonu, latou i nisi taimi e faʻaopoopoina ma eseese teuteu elemene.

Jabot (de jabot)

O se vaega faʻatatau e tutusa ma le swag poʻo le semi-swag, ma saʻo, faʻasolo pe faʻasolosolo pito e tautau fua.

Crossover (semi-wag)

O se ie e lafoina i luga o le ie puipui, ona o lea e goto ma fausia ai se pupuni matagofie.

Fusiua

Gaugau gaugau o ie, fausiaina se beveled laina i le pito i lalo. O lenei elemeni e fetaui lelei ma swagas.

Cascade

O se fasi ie na pupuni i luga o se laina oblique. E tu i le itu o le atoa pupuni fausaga.

Meafaitino

Taʻitasi ituaiga o mea i lana lava auala faʻatagaina lambrequins ia maua se le masani ai ma tulaga ese foliga.

Veli

Ie malulu ma malulu semi-sheer ie o loʻo taofi mau ai pupuni. E faʻasalalau ma faʻasalalau solo lelei le susulu o le la.

Organza

Manifinifi, manino, ea, ae i le taimi lava e tasi sili ona anagata ie. Fausia mai le silika, polyester poʻo le viscose. E le faʻalavelave i le tafe mai o le malamalama i totonu o le potu ma e le poloka le vaʻaiga matagofie mai le faʻamalama.

Lagona

O se mea e sili ona manatuaina o se fulufulu mamoe drape. E tuʻufaʻatasia malie le agamalu ma le maoaʻe malosi.

Chiffon

Laʻei mama e matua manaia ma le manaia le lanu ma le malie o le taʻaloga lanu.

Nylon

Mautu ma fetuutuunai teuteu mea e mafai ona tatalia taua faʻalauteleina e aunoa ma le leiloa o le lelei ma foliga foliga foliga lelei.

Faʻafanua

E i ai sona aulelei foliga, ei ai le agavaʻa e atagia ai ave o le la ma fausiaina sili ona aoga pupuni. E alu faʻapitoa lava ma se pupuni malamalama.

Filifiliga o filifiliga

Faʻafetai i le teuteuga manaia o lambrequins, e mafai ona e faia se uluaʻi mea e fai ai o le a alu lelei ma le mautu totonu.

Fagota

O mamanu piʻo i luga o le lambrequin e atili matagofie ai le potu ma suia ai le aotelega o foliga i totonu. O ia ata vaneina mamanu avatua ai originality ma sophistication.

Faʻafa

Latou te foliga matagofie tele ma soona fai. O se tafatolu o se foliga e le masani ai e masani ona avea o se faʻavae, mo se faʻataʻitaʻiga, oblique poʻo le tasi itu.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potumoe ma le asymmetric lambrequins i luga o faʻamalama.

Puffs

O gaugau mananaia e tupu ai se lagona paʻia o le alofa ma mea taugata i totonu o le potu. Puffs e masani ona faʻaaogaina i le ata o totonu totonu.

Faʻavae

O peleti faʻafuaseʻi e tu matilatila mai ma fausia se siʻosiʻomaga matagofie ma matagofie. Faʻatasi ma latou, o totonu e faia se ata atoatoa ma atoatoa.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se faʻamalama ma lambrequins teuteuina i pito.

Ma tanifa

Latou te fesuiaʻia le potu ma ofi sitaili eseese i totonu. Mo se potumoe, o le filifiliga o sea teuteuga o le a sili ona talafeagai, aua o le a atili ai ona mafanafana le potu.

Faigofie

Laugatasi fua-tautau ie ma le sili ona faigofie tisaini. Ae ui i lea, e le o lona uiga o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga faʻafaigofie foliga vaaia o pupuni ma le potu atoa.

Puʻupuʻu

Vaʻaia faʻateleina le maualuga o le faʻamalama matala. Le a faʻafiafia ai i latou oe fiafia i le tele o le malamalama.

Ma fugalaʻau

O se fugalaʻau fugalaʻau o le a avea ma matagofie teuteuga mo se potumoe, faʻaleleia atili le lagona ma fausia se siosiomaga fiafia i le potu. Ma afai o ata ma fugalaʻau i luga o le lambrequin e faʻapena foi ona resiliina i ie i luga o le moega, lona uiga o le iʻuga o se sili lelei ma atoa ata.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se faʻamalama ma se lambrequin ma pupuni ma fugalaʻau mamanu.

Faʻafiafia

Faʻaputuga faʻapotopotoga o lautele lautele ma loloto. Atoatoa tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi, e mafai ona faia uma mai translucent ie ma mai pupuni.

Ata i sitaili eseese

O le umi, foliga, faʻapea foi ma teuteuga mo lambrequins, e filifilia e tusa ai ma le lautele sitaili o le potumoe.

Aso nei

Faʻamamaina ma aoga. O se potumoe i lenei sitaili e le tatau ona tumu i faʻafitauli laʻitiiti e faia i ie mamafa. Faigofie ma matagofie gaugau e aunoa ma tele ruffles, fringes ma tassels o le a foliga sili atu talafeagai iinei. A tuʻu saʻo le pusa i lalo o le faʻalo, e foliga maualuga mai le potu.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i se sitaili faʻaonapo nei ma se beige lambrequin ma pupuni luga o faʻamalama.

Masani

O laʻasaga eseese o tamaʻi laina lambrequins e faia i ie mafiafia o mea taua ia o le ituaiga masani. E mafai ona latou fausia se siʻosiʻomaga maualuga i totonu o le potu ma faʻaopopo i ai ni mea taua na faʻaosofia ai.

Baroque

O se ituaiga mamalu o lona uiga foi o laina vaivai ma tafe. O mamanu e tatau ona faigofie ma soʻosoʻo ma teuteuga ma teuteuga. O lanu auro e faʻatumu ai le potu i malamalama susulu ma atili ai ona faʻaalia.

Minimalism

O se mausali, faʻasasaʻo fusipaʻu ma manino laina o le a avea ma se mamanu moni maua i totonu o se minimalist potumoe totonu. O le a maua ai le potu a faigata faigata ma visiva embroider le avanoa.

Provence

I le itumalo Farani faiga, malamalama, talafeagai filifiliga ma fugalaʻau motifs o loʻo faʻaaogaina. O le a latou faʻapitoa fetaui i totonu ma tuʻufaʻatasia ma faigofie, mafanafana ma faʻamaʻaiga aiga.

I le ata o loʻo i ai se potu moe faʻa-Provence ma se faʻamalama ua teuteuina ma se tamaʻi lambrequin faigofie ma pupuni.

Atunuʻu

Mo sitaili a le atunuʻu, lambrequins faia i lace ma malamalama ie e talafeagai. Lenei o le a maua ai le faʻamalama e sili atu ona lalelei ma faʻaopoopoina chic.

Lanu fusi o alaleo

Lanu fesoasoani fesoasoani fetuutuunai moli ma faʻateleina lautele faʻamafanafanaga.

Lanu paʻepaʻe

O le a faʻatagaina ai oe i taimi uma i taimi masani. O le a faʻaopopoina se matagofie ma fou foliga i le potumoe ma faia ia malamalama ma mafanafana.

Lanu mumu

I le faʻaaogaina ma le atamai o lenei lanu, e mafai ai ona e mauaina ni taunuʻuga matagofie ma fausia ai totonu e le masani ai. Ma o le mumu e le faʻafefeina le lagona i se le lelei, o loʻo tuʻufaʻatasia ma sili atu le tutoʻatasi paolo.

Lanu meamata

O se lanu matagofie ona o lona latalata i le natura, faʻaosoina faʻatasiga ma se maʻa matagofie emerald. Lanu meamata lambrequins i totonu o le potumoe maua ai se toʻafilemu ma malolo siosiomaga.

Lanu enaena

Lambrequins o lenei lanu i totonu o le potu e fai ma sui o se sili ona loloto ma matagofie teuteuga.

Vaioleti

Feteʻenaʻi ma faigata. E mafai ona ia fesuiaʻia totonu, faʻatulaga ona lagona ma faʻatosina mai tagata.

Lanu moaga

Fausia se siosiomaga o le mama ma atoatoa atoatoa fou. Lenei lanu ei ai le mautu ma faʻamanatuga.

Lanu viole

I totonu o le potumoe, o lenei paolo foliga foliga manaia. E masani ma matagofie i soʻo se tuʻufaʻatasiga ma faʻaaliga. Faʻaopoopoina mea fou, lalelei ma tulaga ese matagofie i le potu.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se lilac bandeau ma pupuni i luga o faʻamalama.

Piniki

Fausia se maaleale ma faʻafaigofie totonu. Faatasi ai ma piniki lambrequins, o le agaga o aristocracy ma le toafilemu nofotupu i le potumoe. Latou te faʻatumuina le potu i le loloto ma se lagona o le sitaili.

Bicolor

E matua manaia lava se tisaini filifiliga o le a avea ma se siʻosiʻomaga elemeni o soʻo se totonu. O ia tuʻufaʻatasiga e matua talafeagai lelei mo tagata atamamai e masani ona faia ni faʻaiuga tulaga ese.

Teuteuina o faʻamalama e le masani ai ma lambrequins

O le 'ie lavalava e tatau ona faʻamamafa saʻo le faʻavae foliga o le masani ai matala matala.

I luga o se tamaʻi faʻamalama

E le tatau ona faʻaaogaina ni lanu pouliuli ma le faanoanoa. E fautuaina e ave le fiafia i pupuni o faigofie foliga i lanu malamalama, latou vaʻaia fausia le malamalamaaga o se mataʻina matala matala.

Lua faamalama

Ina ia teuteuina faʻamalama o loʻo tu i tafatafa o le tasi, o le tutusa teuteuga e masani ona filifilia, tuʻufaʻatasia ma le tasi.

Faʻamau faʻamau

Draperies o le a natia faʻalelei mea sese o le faʻamalama ma le potu ma tuʻu ia faʻamatalaga talafeagai. O filifiliga saʻo ua filifilia o le a palu faʻafefiloi ma le potu moe i totonu ma avea ai e le faʻatauvaʻa, lavelave ma tulaga ese.

Faamalama Bay

O le filifiliga o teuteuga mo faga faʻamalama faʻalagolago i le aotelega totonu o le potu. Lambrequins o le a avea ma se peti saogalemu mo se potumoe ma lava avanoa. O le tele o le ie e faʻamoemoe i le aofaʻi o le malamalama o loʻo sosoʻo mai.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se faga faʻamalama teuteuina i lambrequins.

Tuʻufaʻatasiga ma pupuni

Faʻatagaina oe e saʻo faʻafefiloi eseesega o pupuni ensembles i luga o le faʻamalama e tasi.

Pupuni

Mo pupuni o le feololo, o pupuni pupuni mai le lava ie e talafeagai. Gaugau manino, i le tuʻufaʻatasia ma nonoa-tua i luga o pupuni, o le a fausia ai se manaia ma maaleale tuufaatasiga ma o le a avea ma se matua aoga faʻamalama faʻavaa.

Pupuni (tulle, ma isi)

O le tuʻufaʻatasiga o ie e i ai le tutusa lanu, ae ma se eseʻesega foliga foliga sili ona matagofie. E manaia tele le tuʻufaʻatasiga o molemole sologa lelei ma tuʻufaʻatasia ma lambrequins vaivai.

Vaʻai foliga o tulle i totonu o le potu moe.

Fuafua potu moe a tamaiti

Mo le potumoe a le teineititi, faigofie ae faigofie mea oloa ma ruffles, puffs, faʻaputuputu, lace poʻo fili e talafeagai. Multilayer fatupese, uma mai translucent ma denser ie, o le a talafeagai. Mo le potu a le tama, e masani ona latou faʻaaogaina ni tamaʻi mamoe e malamalama lelei, susulu poʻo ni lanu e tele ma sili atu ona fiafia iai pe o ni mea e fiafia iai.

I le ata o loʻo i ai se potu moe i totonu mo se teine ​​ma pupuni ma se lambrequin ma puffs.

Laʻititi potu moe mamanu tulafono

Nuances mamanu masani:

  • I totonu o se tamai potu ma maualalo faʻalo, aua le faʻaaogaina tele pupuni ma faigata ma tele gaugau. O le a latou faʻalauteleina le potu ma faʻamaulaloina le faʻalo.
  • Faigofie ma maumaututū saʻo poʻo faʻaofuofu foliga lambrequins tuʻufaʻatasia ma tulle e atoatoa.
  • E sili le faʻaaogaina o ata ile moega lanu ma teʻena ni ata tetele ma ni ata masani.

Faletusi o ata

Lambrequins mo le potumoe o le a aumaia le agaga o le mafanafana, toʻafilemu ma le matagofie i le ata. Lenei vaʻaiga uiga ese o le lavalava foliga foliga matagofie ma faʻaopoopo e le gata pupuni, ae faʻapea foi totonu totonu atoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Curitiba (Mae 2024).