Faʻaleleia i le lua-potu Khrushchev - 7 sitepu i se olaga lelei

Pin
Send
Share
Send

Matou te amanaʻia le faʻatulagaina foliga

O se Khrushchev masani e i ai sona umukuka laititi - 5-6 sikuea. O le isi foliga o maualalo taualuga e oʻo i le 2.7 mita. O potu faʻalua e aunoa ma le toefausiaina e masani ona le talafeagai, aemaise pe a fai o le potu lona lua o se auala savali.

O le tulaga masani o le lua potu Khrushchev e tusa ma le 43-44 sikuea mita. O fale e lima fogafale. O le tele o potu e sosoʻo, o faʻamalama e feagai ma le tasi itu (seʻi vagana ai se potu tulimanu ma faʻamalama e lua). O le i ai o se kapoti ma se poletito e mafai ona iloga o ni itu lelei o le Khrushchev.

Vaʻai i le ata manaia o le galuega o le potu e lua potu o le 44 sq m i Khrushchev.

Sei o tatou mafaufau i sili ona taʻatele ituaiga o faʻataʻatiaga sili auiliili.

Tusi

O lenei faʻatulagaga ua manatu e sili ona le alualu i luma: o se potu savali ma faitotoʻa lautele o loʻo avea ma potu o 'aiga' ai, ma i totonu o se aiga e iai fanau - o se potu moe foʻi. O le nofo toʻatasi i sea avanoa e faigata ona ausia. Ina ia vaevaeina nofoaga, e tatau ona e taulagaina se vaega o le potu. A aunoa ma le vaeluaina, mo le talepeina o mea e manaʻomia e maua ai faʻatagaga, le Khrushchev mafai ona liua i se potu vateatea.

I le ata o loʻo i ai se tamai tulimanu umukuka ma se pusaaisa fausia-i totonu ma se laulau tusia i luga o le windowsill.

Taʻavale taʻavale

O sea igoa taʻutaʻua (o le upu "locomotive" o loʻo faʻaaogaina foi) na tuʻuina atu i le faʻataʻatiaga mo potu e tuʻu faʻasolosolo, pei o taʻavale taʻavale. O le potu malolo ma le polotito o se savali-i totonu, ae o le suiga fofoina lenei faʻafitauli: afai e te tipi ese se vaega o le potu ma liliuina i totonu o se auala i ni faitotoʻa e lua, oe mafai ona faʻatulagaina se teuina polokalama i le faʻatumuina niche.

Ata o se kulimi kulimi ma le faʻaigoa pa i le TV vaega.

I le ata o loʻo i ai le poloketi o le lua potu Khrushchev, 44 sq. m

Ofutino

E fai lava sina faʻatulaga lelei, e tuʻueseʻese ai potu i le umukuka ma le auala savali, ae o lenei ituaiga o Khrushchev e le masani ai. Ua taʻua foi o le "butterfly" ona o le tutusa o potu ma symmetrical apaʻau.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se tamaʻi umukuka, lea e teu ai luga ole ato atoa ole faʻalo.

Matou te mafaufau i le toefausiaina

O tagata e ana le paketi lua potu Khrushchev fale ua faʻateleina le filifiliga e toe faʻafou le fale, ma saʻo: o le toefausiaina faʻatagaina oe e vaevaeina lua potu, vavae ese tagata o le aiga mai le tasi ma le isi, ma faʻateleina avanoa avanoa.

Taua manatu pe a toe faʻafouina se fale mautotogi

Ae e te leʻi amataina le toe faʻatulagaina, e manaʻomia le uaʻi muamua i le tele o nuances:

  • Ae e te leʻi toe faʻafouina, oe tatau ona tusia se auiliiliga o poloketi mamanu ma fuafua uma. Lenei fesoasoani fesoasoani aloese mai so o se hiccups i le lumanai.
  • O suiga uma i le fale o Khrushchev e tatau ona faia i le tusifolau faʻapitoa o le fale mautotogi, ona o lenei mea e manaʻomia ona e faʻafesoʻotaʻi le BTI.
  • E leʻo fola uma i totonu o le Khrushchev, o lea e le faigata ai ona malilie i se suiga faapena. Ae i ai taimi e le mafai ai lenei mea!

Filifiliga lauiloa

Faʻataʻitaʻiga faʻaalia ai o le toefausiaina o fale Khrushchev maua ai se ofoofogia iʻuga - pe a tuʻufaʻatasia se faletaele, avanoa le avanoa mo se masini fufuluina; a faʻamavaeina le vaega i le va o le potu ma le umukuka, e i ai le avanoa mo le laulau 'ai. O ata i lalo ifo o loʻo faʻaalia mai ai nisi auala e faʻateleina ai le mafanafana o Khrushchev e lua potu.

2 potu felataʻi i Khrushchev

O potu felataʻi o potu ia e i ai aupa masani. O le faʻataʻatiaga ma potu sosoʻo ma isi faitotoʻa e taʻua o le "mini-faaleleia". Afai o le fale mautotogi ei ai se potu teu oloa, e mafai ona faʻateleina le vaega o le umukuka: ua toʻesea le potu teu oloa, ua ave le faletaele i lona tulaga, ma 3 sikuea mita ua faʻaopopo i le vaega o le umukuka.

I le ata o loʻo i ai se umukuka faʻateleina i totonu o le lua potu Khrushchev, lea sa i ai se nofoaga mo se 'aiga' ai.

A aunoa ma se vaeluaina i le va o le umukuka, o le Khrushchev o le a liliu i totonu o le euro-fale mautotogi fale, ma o le e ona le a mauaina se lautele potu umukuka-malolo potu. A faʻamamaina le umukuka, e tatau ona faʻaauupegaina le avanoa i se sliding partition. O le loggia mafai ona insulated ma faʻaaogaina o se ofisa.

Ma se potu savali

E faigofie lenei faʻatulagaga pe a nofo toʻatasi se tagata. O le tamai umukuka ua lava potu mo se tamai laulau ma mea uma e manaʻomia mo le kukaina, ma o se tasi o potu o le a avea ma se potu malolo ma se auala i le potumoe. Afai o se ulugaliʻi poʻo se aiga ma se tamaititi nofo i le lua-potu Khrushchev, le fale manaʻomia suiga. Ona o le fausiaina o se faʻaopoopoga vaeluaga, o le auala faʻateleina ua faʻateleina, o le faitotoʻa i totonu ua siitia atu i se nofoaga fou ma o tagata mautotogi maua lua tuʻua potu.

O loʻo faʻaalia i le ata se fale faʻafouina o Khrushchev, lea e fai ai le potu faʻamoe o se potu 'ai ma se potu malolo.

Ona o le toefausiaina o le fola, tele tagata fuafuaina saili e faʻateleina le maualuga o le potu e oʻo atu i le 3 mita. O lenei mea e faʻatagaina ai oe ona vaʻai faʻalelei foliga o le potu, fausia i totonu o potu tele potu malolo ma faʻapipiʻi se moega maualuga.

Mai le kopeck fasi i le tolu-potu mautotogi

A faʻatulagaina treshki i se laʻititi Khrushchev, o potu o le a matua faʻaititia le tele. Tasi o latou ono leiloa le ao. O le auala i fafo atu o sea tulaga o faʻamalama i le vaeluaina, avanoa i lalo o le faʻalo poʻo se faʻamalama sese.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le suia atoa o potu e lua o Khrushchev: o le potumoe o loʻo tu i tua atu o le puipui ma se faʻamalama, ma o le auala faʻafuaseʻi ua liua i se potu malolo.

Potu potu i Khrushchev

Afai e te faʻaleagaina uma puipui (seʻi vagana ai le uta uta), oe maua se fale mautotogi ma se faʻatulagaina avanoa. E tumau naʻo le soneina o le avanoa i se laulau, moli malamalama poʻo meaafale meafale.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale mautotogi faʻaonapo nei ma talafaʻasolopito ma fuafuaga fua.

Matou te faia agavaʻa faʻailoga

O se potu avanoa e masani ona manaʻomia e vaevaeina i sone. E faigofie ona tuʻu ese le umukuka mai le potu ma le laulau poʻo le pa counter. Ina ia mafai ona nana le moega i totonu o le potu malolo, o tioata poʻo slatted partitions e faʻatutuina, pupuni e tuʻuina, pupuni e tautau. E taua le aua neʻi "'aina" le avanoa.

I le ata, o se tamai umukuka ua vavaeeseina e le fagu pa multifunctional.

E aoga le tuʻu eseʻese o sone ma se fata tatala: o le a le gata e faia le matafaioi o le vaeluaina, ae avea foʻi ma nofoaga e teu ai mea.

I luga o le ata o se vaeluaina-fata e vavaeʻese ai le sofa ma le moega. Ina ia aua neʻi faʻapipiʻiina le potu, o nisi o mea e tuʻu i totonu o atigipusa.

Matou te galueaina le ata o potu taʻitasi

Sei o tatou mafaufau i le mamanu o le lua-potu Khrushchev auiliili, aua o potu taʻitasi eseese ei ai a latou lava uiga.

Potu o potu malolo i Khrushchev

O le tele o tagata e nonofo i le fale mautotogi, o le tele o le utaina o le potu tutotonu i le Khrushchev - le fale tele. Ina ia mafai e tagata uma o le aiga ona potopoto faigofie iinei i afiafi, ae faʻapea foi ona talia malo, e tatau ona nana le nofoaga e momoe ai. O se vaifofo lelei o se sofa moe i fafo. A gaugau, e le tele ai se avanoa. Faʻafeagai ma ia, e mafai ona e tautau le TV pe faʻapipiʻi se mea teʻi aʻe. O nisi taimi o se savali-i totonu o potu mafai tuʻufaʻatasia le matafaioi o se potu 'ai, potu malolo ma potumoe.

Umukuka

I totonu o le umukuka vaiti 6 sq. mita, e le faigofie le tuʻuina o ona po nei masini ma se 'aiga' aʻai. A aunoa ma toefausiaina i se tamaʻi vaega, o se ogaumu fa-burner, se tulaga luga ma se pusaaisa faigata ona ofi.

Vaʻai se filifiliga o manatu umukuka i Khrushchev.

Ina ia sefeina senetimita taua, e fautuaina le faʻaaoga o meafaigaluega i totonu (e faʻaalu le tele o avanoa), ogaumu e lua-burner, ma suia meaafale. A faʻapea e te fesiitaʻi fesoʻotaʻiga i le faʻamalama, e mafai ona fausia le tapu i totonu o le faʻamalama. E faigofie ona faʻaauupegaina le potu 'ai i totonu o le potu, poʻo le auala i le va o le umukuka ma le potu na faʻasaʻolotoina ina ua maeʻa le demolition o le partition.

I le ata o loʻo i ai se umukuka i totonu o le potu e lua Khrushchev, faʻapipiʻi ma ata pueina ata ma vaʻaiga, lea e avea ai le potu vaʻaia loloto.

Potumoe

O se mea e moe ai ma malolo ai e masani ona tu i le potu i tua. I le tulaga masani, o se avanoa vaapiapi lenei, e manatua ai se taavale toso, lea e i ai le avanoa mo se lua moega, se ofu ofu ma se laulau. Teuteuina i lanu le faaituʻau ina ia aua neʻi soona vevesi le ea. O faʻata e faʻalauteleina ai le avanoa, ma meaafale i luga o vae e faʻaaogaina e malamalama ai totonu.

Vaʻai nisi faʻataʻitaʻiga o potu moe tisaini i Khrushchev.

O se filifiliga sili ona lelei o le faʻaaogaina lea o ni pusa faʻata i luga o autafa o le moega, e pei ona i ai, e alu loloto i totonu o se avanoa. O le fata i le ulu e faʻaaoga mo le teuina o mea.

Faletaele ma faleuila

I totonu o potu e lua potu Khrushchevs, o potu taʻele eseese ma tuʻufaʻatasi e taatele. O le auala pito sili e sefe ai le avanoa o le faʻapipiʻi lea o le fale taʻele, ae le o tausaga uma tuʻu ai se taʻele atoa.

Ia mautinoa ia vaʻai pe faʻafefea ona faia se matagofie tisaini i totonu o le faletaele.

E mafai ona faʻapipiʻi le masini tamea i lalo pe sui se tapu. Ina ia faʻasaoina le ea ma le malamalama i totonu o se tamaʻi faletaele, e aoga le faʻaaoga o se mea laʻititi o elemeni lanu eseese ma fata tatala. Mo teuteuga, e sili atu le filifili papaʻe papaʻe papaʻe, o lona faʻaaogaina e maua ai se ofoofogia aʻafiaga: tuaoi e vaʻaia foliga, o le aofaʻi o moli faʻateleina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le paʻepaʻe paʻepaʻe i se faiga faʻa laititi, o lona fausaga e faʻata e se faʻata.

Potu o tamaiti

O le laʻititi itu o le lua-potu Khrushchev mo se aiga ma se tamaititi e le o se mafuaʻaga e lafoai ai se manaia ma aoga gaioiga: oe na o le manaʻomia le faʻaogaina o ni togafiti i le taimi o le toe faʻaleleia, lea o le a faʻatagaina ai oe e ofi i mea uma e te manaʻomia i le vasega pepe. Nei o ata i luga o le puipui, laulau tulimanu, ma moega moega. E le mafai ona e tuulafoaʻia le avanoa i le va o faʻalo - o loka e iai mea e mafai ona tuʻu iina.

Ia mautinoa e vaʻai pe faʻafefea ona saʻo le faʻatulagaina o se vasega pepe i se Khrushchev.

Faapaologa ma le auala savali

Ina ia faʻaaoga le auala savali i Khrushchev mo le teuina o ofu i fafo ma seevae, e fautuaina e filifili se ofu e alu i luga i le faʻalo: o le a sefe ai avanoa ma ofi ai isi mea. Nisi potu e lua potu Khrushchevs o loʻo faʻaauupegaina i potu teu oloa e mafai ona liua i potu e fai ai ofu.

Ofisa poʻo falefaigaluega

O se nofoaga e galue ai i se komepiuta e masani ona manaʻomia le le faalauaiteleina. E mafai ona faʻatulagaina le ofisa i luga o le poletito mafanafana, i se faʻailoga, tuʻu ese ni nai mita i tafatafa o le faʻamalama pe nana i tua o pupuni.

O le a le mea taua e te mafaufau iai pe a toe faʻafou se fale mautotogi?

O se tamai fale mautotogi mafai ona foliga aulelei ma lautele pe a fai e te faʻafouina ma mafaufauga. Ua fautuaina e le au atamamai le teuteuina o puipui ma le faʻalo i pupuni malamalama, ae e mafai lava ona e solomuli i tua mai nei fesoasoani: mo se faʻataʻitaʻiga, fai le faʻalo e afa tone le pogisa, faʻaopopo mea pupula, meafale uluaʻi, ma ata lolomi. O se magalafu teuteuina o le a teuteuina le potu malolo, faʻaopopo le mafanafana ma le matagofie.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai se malamalama mama i le potu malolo ma se ofu e fausia ai totonu e faʻata ona faʻataʻitaʻiina, lea e sefe ai avanoa, faʻateleina ai le malamalama ma vaʻai loloto ai le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le lipeaina o se potu e lua potu o Khrushchev i le Provence style.

O le tulaga o loʻo i ai pea le fola ma natura laʻau-pei o teuga e palu faʻatasi ma soʻo se tulaga ma faʻaopopo le mafanafana. A toe faʻafouina avanoa vaiti, taʻoto le lamina poʻo le poletito fola i luga o le potu e vaʻaia lautele vaʻaia. E sili atu pe a fai o le fale atoa e tasi le foloa ufiufi (seʻi vagana ai le faletaele ma le umukuka): o lenei o le a faʻatumauina le lotogatasi o le ata.

Vaʻai se isi mea mataʻina toe faʻaleleia poloketi i se kopeck fasi mo le 800 tr.

O le ata o se potu malolo e fai i luga o le potu ma e iai le lamina i luga o le potu.

Matou te faʻaauupegaina se fasi kopeck ma le mafanafana

Ina ia faia le avanoa cozier ma sili atu ona manaia, e aoga le faʻaaogaina o le tele-tulaga moli i totonu o le lua potu Khrushchev. O moli malamalama i le faʻalo e foliga faʻaonapo nei ma e faʻaaogaina: e mafai ona e uia auala o uaea ina ia faʻatonutonu ai le aofaʻi o moli. Lisi faʻamalamalamaina moli faʻalolotoina le avanoa, ae o le malamalama mai luga accentuates maualalo faʻalo.

O le faʻatulagaina o meaafale e taua tele lona taua. E masani potu e vaevaeina i "tumaoti" ma "lautele" eria. Tusa lava pe sili atu ma le lua tagata nonofo i le fale mautotogi, e mafai lava ona fai se latou lava tulimanu mo tagata uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le moega malumaluga, e avea o se teuina ma se mea e moe ai, maua ai se lagona o le le faalauaʻiteleina ma le le faalauaiteleina.

Ina ia sefe le avanoa i le eria masani, oe mafai ona faʻaaoga se tulimanu sofa (e ave i luga le tulimanu e masani ona tumau saoloto), ma nai lo nofoa 'ai, faʻatau nofoa (e mafai ona nanaina faigofie i lalo o le laulau).

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma se uluaʻi moli uila ma se fale faletifaga teuteuina i le LED fasimea.

O teuteuga ma lavalava o mea ia e maua ai le masani ai fale e lua potu Khrushchev. O pupuni uliuli e faʻaopoopoina le mafanafana, ae faʻapipiʻi le avanoa ma mitiia le malamalama, o le mea lea, ina ia aua neʻi soʻona tele le potu, e aoga le filifilia o se ie laconic manino. O auiliiliga pupula teuteuina (atavali, pepa faʻapipiʻi ma lolomiga lolomiina, puipui faʻatosina) foliga sili atu ona lelei faʻasaga i se tulaga le mautonu.

Filifilia o se potu potu

O le usitaia o se ituaiga sitaili i le ata o le lua-potu Khrushchev, o le ana ia maua ai lona fale ma le lalelei ma le faʻapitoa uiga, ma o le laʻititi itu o le fale mautotogi i tua. O ai o le a faʻalogo i se potu malolo vaʻaia pe a fai o loʻo fuafuaina i se faiga maualuluga? Loloia i le malamalama, ma tuai brickwork ma uluaʻi meaafale, o se fale mautotogi fale o le a manatuaina o se manaia potu, ae le o se "Khrushchev" fale.

O le Scandinavian auala o le a fetaui lelei mo se tamaʻi potu: malamalama lanu, natura laʻei ma laina lelei i le teuteuina ma meaafale mamanu o le a faʻateʻia faʻaopoopoina airiness, lautele ma, i le taimi e tasi, mafanafana i totonu. Afai e te faʻaogaina le tutusa metotia, faʻaititia le numera o mea ma teuteuga, o le lua-potu Khrushchev o le a teuteuina i se minimalist sitaili, lea e iloga i le taofiofi ma laconicism.

O le faiga faʻaonapo nei e tuʻufaʻatasia uma sili ona lelei mai isi faiga, eseʻese i le mafaufau loloto ma le lalelei o le siʻosiʻomaga. O susulu malamalama e faʻaaoga i soʻo se mea, ma o meaafale e sili ona lautele. Moli, lanu lanu ma faʻata o le a taʻaʻalo e faʻatele ai le eria, matua fetaui lelei i totonu.

O le sitaili masani, faʻafetai i meaafale matagofie, teuteuga matagofie i le tulaga o faʻakoʻakoʻau, gaosiga o stucco ma ie taugata, o le a fausia ai se poto masani i totonu e faigofie ai ona galo e uiga i tamaʻi vaega o le Khrushchev e lua potu.

Hi-tech o se sitaili e tu matilatila faʻatasi ma isi. Pei o peeped mai le lumanaʻi, ma le tele o backlighting, gloss ma lapotopoto meaafale i moli malamalama, o le a faʻavaivaia le tuaoi ma faia Khrushchev le iloa.

I le ata o loʻo iai se potu 'ai e teuteuina faʻata e faʻaopopo ai le lavelave ma le loloto o le potu.

Faletusi o ata

O fale mautotogi a Soviet e le sili atu lona leaga nai lo isi e talafeagai mo le nofo lelei: o le toefausiaina e mafai ona manavaina le ola fou i totonu o Khrushchev, ma o se teuteuga lelei ma le mafaufau loloto o le a nana ai ni faʻaletonu o se tamaʻi avanoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 73. Lottery in the Soviet Union. Part 1 (Iuli 2024).