Polokalama o se matagofie tasi potu potu 38 sq.

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O le fale mautotogi i Maryina Roshcha ua fuafuaina mo le lisi. Fuafua Anna Suvorova ma Pavel Mikhin faʻatulagaina i le ergonomically mafai.

Faʻapolofesa poto faʻasaoina luga meaafale e ala i le okaina mai Rusia gaosi ma maua tele mea i luga o faʻatau. Faʻafetai i le lanu efuefu polokalame ma mafanafana splashes, totonu e foliga toʻafilemu ma mafanafana.

Faatulagaga

O le potu malolo na muamua fiafia i se sikuea lelei, ae o le umukuka na foliga i tagata e ana ma laʻititi ma le toʻafilemu. O le iʻuga o le toefausiaina, o le potu malolo na tuʻufaʻatasia ma le umukuka, ma o le mea e moe ai na faʻatulagaina i se nofoaga ma le lautele o le 7.4 sq. m. O le teuina o masini na fuafuaina i le auala savali.

Umukuka

O se koluma lagolago le talafeagai i autafa o le faʻamalama e leʻi faʻatagaina le faʻasaʻoina o le umukuka, ae o lenei toe faʻaletonu na avea ma se faʻaopoopoga e le fausiaina i se sili atu lautele lautele foliga foliga U. O le nofoaga mo kuka na liua e avea laconic ma mafanafana, e ui lava i le toesea o pito i luga kapoti i le autu eria. Faʻafetai i lenei metotia, o le avanoa e foliga mai e le pisi tele, ma o lea e sili atu le lautele.

O le laulau 'ai lapotopoto ma le maʻa maualuga ma le matagofie o le uʻamea faʻavae na faʻatauina i le taimi lava na maeʻa ai le faleʻaiga, ma o le Soviet nofoa nofoa na toe faʻafouina ma le ie ufiufi na suia.

O le pusaaisa o loʻo nanaina i totonu o se kapoti maualuga lapoʻa, o le pulou o loʻo i totonu o pusa puipui, ma o le hob e na o le lua fuimu. O nei mea moni "umukuka" elemeni e le tosina mai i ai le mafaufau, lea e mafai ai ona sili atu fealofani fetaui lelei o le vaega kuka i totonu o le potu siosiomaga.

E leʻi talepeina e le au mamanu le foloa i ni fola eseese e ufi ai le foloa: na latou faʻaaogaina le laʻau-faʻatumauina laminate "imola oak". O le puipui na laina i le MEI grey porcelain stoneware, ma isi luga uma na ufiufi i le Dulux vali.

Potu malolo

Na filifilia e le e ana le fale le ie ie mai le IKEA e oʻo i le taimi o le toe faʻafouga: sa avea o se faʻaaliga taua mo se tulaga le faʻaituau. O se kapeta mai le Zara Home ma se kapoti na filifilia mo ia.

Mo le zoning, leai ni togafiti na faʻaaogaina, seʻi vagana ai le sili ona manino - o se sofa gaugau mai Divan.ru, liliu ma lona tua i le potu 'ai, avea o se vaeluaina ma se nofoaga mo malologa.

O le TV vaega na faia sili taugata ma masani polyurethane foam foaʻi valiina i le lanu o puipui. Faʻafetai ia latou, o le potu foliga maualuga ma sili voluminous.

Ina ia faʻaolaola le siosiomaga, na latou mananaʻo e teuteu le potu malolo i se teu fale, ae ona o masalosaloga e uiga i le vaʻaia, na latou filifili ai e lotomalie i se isi - fugalaʻau mago i se faʻatoʻaga tioata. O sea mea e mafai ona faigofie fausia i le fale.

Nofoaga moe

O le isi metotia manaia e faʻatagaina ai oe e faʻateleina le avanoa o le faʻaaogaina lea o ni vali se lua. Tasi, mama, e faʻaaogaina i puipui i tafatafa o le faʻamalama, ma se pogisa e faʻaaogaina i tulimanu mamao.

O le moega o le moega e puipuia i pupuni mafiafia - pe a manaʻomia, o le potumoe mafai ona faia sili atu tumaʻoti. Faʻafetai i le malulu, lapoʻa ulu ulu, o le fausaga e foliga tamalii, ma o vae e avane ea.

O se laufanua atavali ma se vaaiga mai Galina Ereshchuk mai ARTIS GALLERY galue foi e vaʻaia lautele le potu, ma sconces fausia se potu siosiomaga i le afiafi.

Faapaologa

O ofu teu ofu ma fata ma ato na tuu i le umi atoa o le auala. Ina ia sefe le paketi, nai lo faitotoʻa, na latou faʻaaogaina pupuni talafeagai Hoff e mafai ona mulumulu. I le tulaga e manaʻo le tagata faʻatau e faʻapipiʻi foliga, o mokesi e tuʻuina mai i le faʻalo.

O le faiga e teu ai mea e nana ai e le gata o lavalava ma seevae, ae faʻapea foi ma se laupapa uʻamea ma se masini faamago. E i ai lago mo le auliina o lavalava i le auala savali. O le foloa o loʻo ufiufi i le Kerama Marazzi porcelain stoneware ma faʻatasia i le laminate ma le uʻamea T-profile.

Faletaele

O le faletaele e faʻapipiʻiina i ni maamora tetele o Kerama Marazzi, ma na faʻapipiʻiina le faʻamamafana i lalo o le fale mo le mafanafana. O se faʻamafanafana vai na tuʻu i tua o se paʻu nana.

O le vaega fufulu e aoga ma laconic: luga o le countertop o loʻo i ai le kapeneta pa mo tamaʻi aitema, ma i lalo ifo o loʻo iai le kapeneta Alavann ma se masini fufulu. Woody texture faʻaopoopo le mafanafana, ae uliuli faletaele afifi faʻaopoopo faʻatusatusa.

O se faletaele na tautau i le puipui ma se laulau tioata, na faʻatau mai le Zara Home, faʻaopopo le malamalama i totonu o le fale taele.

E ui lava i le mea moni na taumafai le au mamanu e sefe le tupe i le toe faʻaleleia, o le fale mautotogi na foliga mai na faʻalelei ma faʻaonapo nei. O se matafaioi faʻapitoa na faia e se ata lanu maualuga, le leai o ni teuteuga e le manaʻomia ma faʻataunuʻuina ma le faʻaeteete galuega maeʻa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: EFKAS Henderson 1993 Part 3 (Iuli 2024).