Fuafua totonu o se potu potu 47 sq. m

Pin
Send
Share
Send

I LE mamanu totonu o se potu potu faaaoga le zoning metotia faʻaaogaina vaʻaia vaʻaiga: i sone eseese o le fola e eseese lanu. I tua atu o puipui malamalama, o le au mamanu tomai "salalau" lanu lanu e ola ai totonu. I totonu o le "sofa" eria o le potu malolo, o sea tulaga o le puipui o le TV vaega o loʻo faʻamau: ma lona susulu lanumumu leo, e tosina ai le mata ma aumaia le malosi i totonu.

Fale mamanu 47 sq. m na fausia ma le amanaʻia o le tulimanu o nofoaga o le umukuka poloka, lea na mafai ai ona nana lona vaega aoga, ma i le taimi lava lea e tasi le faʻamalama taimi e tasi i le umukuka ma nofoaga nonofo.

I le va o nei sone, ua aliali mai ai le pa paʻepaʻe malamalama, i tua atu e mafai ai ona e fai le 'aiga o le taeao poʻo se meaʻai māmā; mo lenei, e tolu nofoa papaʻe umī o le uluaʻi pepa na tuʻua i ona autafa. O le tutu i le taimi e tasi e vaevaeina sone ma tuʻufaʻatasia i latou i le tasi atoa.

Ona o le mea moni e i mamanu totonu o se potu potu o 47 sq. m o le potumoe e vavae ese mai le eria nofo i se tioata vaeluaina, o le atoa potu malolo foliga tasi, faʻaosoina i luga i se lagona o le lautele ma le saolotoga.

Ina ia fausia se siosiomaga o le le faalauaiteleina i totonu o le potumoe, ua lava le tusia o pupuni o mea mafiafia. Moega ma atavali i luga aʻe o le ulu ulu na faia le matafaioi o susulu lanu lanu i totonu o le potumoe.

I LE mamanu o se fale o 47 sq. m E leʻi fuafuaina e tuʻufaʻatasia le poletito ma le potu autu, na tonu ia te oe e tuʻu o se nofoaga e mafai ona e alu atu ai e manava le ea, nofo i fafo. O faitotoʻa fetoso lapoʻa e tau atu mai le potumoe i le poletito, lea e aumaia ai se elemene o le faʻaipoipoga i totonu.

O le auala mai le potumoe i le potu malolo e ala atu i se faitotoʻa sliding, faia foi i tioata. Tuusao mai le potumoe - le ulufale i le potu laʻei, vaiti, ae i le taimi lava e tasi e fai si lautele.

Fuafua totonu o se fale o 47 sq. m faʻaavanoaina mo se aofaʻiga laʻititi o partitions ma faitotoʻa ina ia taofia le aofaʻiga maualuga o moli. E tusa ai ma lenei manatu, o le potu e fai ai lavalava e le vavaeʻeseina foi e se faitotoʻa mai le tele o le potumoe, lea e mafai ai ona faʻamalamalamaina i le ao. E mafai ona e tuʻua le potu laei i totonu o le potumoe ma le hall.

Le tele o le faletaele faʻatagaina mo se Jacuzzi ma faʻaonapo nei foliga. Sa i ai se nofoaga mo fausia-i teuina faiga ma se masini fufuluina. O le lanu faʻaaliga i totonu o le faletaele e lanu moli-mumu. E nofo toetoe lava o le puipui atoa luga o le faletaele, ma faʻataʻamilo le potu atoa ma se lautele lautele.

Faatulaga fale

Tusiata: Olga Kataevskaya

Atunuʻu: Iukureini, Kiev

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Beautiful pink Flower shortvideo (Mae 2024).