Taualuga o le fale

Pin
Send
Share
Send

Paʻu laupapa faʻaaogaina mo le tele o seneturi o se taualuga ufiufi, mo Lusia nuʻu ma taulaga - o le sili taugofie mea na maua ai faʻatuatuaina hydro ma vevela faʻamamaina fale. I le ala mai o le sitaili mo siosiomaga faauo mea,fale taualuga amata toe fausia i tulaga faaonapo nei.

Taualuga o le fale e ese latou e taʻua: shingle, ploughshare, tes, gorodets. Tusa lava poʻo le a le igoa, o le aano tumau pea tutusa - laupapa laupapa faʻataʻatia luga o le taualuga i le lua pe tolu faaputuga.

Lelei faʻataʻoto ma maeʻa fale taualuga mafai ona tautua lelei mo le sili atu ma le selau tausaga, aunoa ma le suia o ana meatotino. Matai oe iloa faʻaputu shingles laupapa i Lusia e toeititi lava a leai se mea o totoe, e toʻatele e tatau ona toe aʻoaʻoina ma faʻaaogaina poto masani mai fafo, i atunuʻu e le galo ai le tomai, ma o le tau e latalata ia tatou.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le shindle e faia i Siamani, o lona fale gaosimea ua maeʻa faʻavaeina mo se taimi umi, ma o le maeʻa oloa e masani lava shingle taualuga - laupapa laupapa.

Taualuga o le fale I le faʻaopopoga i ana siʻosiʻomaga meatotino, e i ai foʻi faʻapitoa faʻapitoa, pe a oʻo i le va o elemeni, o tamaʻi avanoa ua fausiaina, lea, pe a fulafula le laʻau i le taimi o timuga, tapunia, ma i le susulu o le tau, o le ufiufi faʻapipiʻi, maua ai ia lava ia lava-ventilation gaioiga.

Taualuga o le fale e vaevaeina i ni ituaiga se lua, fuafua i le gaosiga auala: sawn ma tipi. Naʻo le susu-tetee laʻau, maoaʻe-malosi ma resinous, ua filifilia o ni mea masani. O le fafie faʻaaogaina o larch, aluna, linden, aspen poʻo Kanata mumu arasi.

Shingles mafai ona o eseʻese paolo, e faʻamoemoe i le ituaiga o fafie na faia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, cedar shingles i ai se lanu viole-mumu lanu, larch o mama beige. Ae o le uluaʻi lanu o le faʻalo ua maeʻa mai shingles laupapa, e le tumau mo se taimi umi, i le gaioiga o le aafia i suiga o le tau, o le ufiufi o le a liu efuefu.

O le shingle e faʻapipiʻi i se faʻalua pe tolu auala, faʻamoemoeina i le tumau numera o laupapa i le lautele. O le vaega tolu e sili atu ona faʻatuatuaina. O le mamafa laʻititi o le taualuga, sefululima i le sefulufitu kilokalama i le sikuea mita, e leai se mea e manaʻomia ai le fausiaina o se faʻavae malosi.

I lenei tulaga, e tatau ona faʻatulagaina se avanoa ea e aveʻese ai le susū, ma o le mea lava ia e tatau ona togafitia ma antiseptic impregnations ma aneti-afi afi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Taualuga Documentary (Mae 2024).