Potu malolo totonu i lanu enaena: foliga, ata

Pin
Send
Share
Send

O se taua auiliiliga: uma pupuni o enaena mafai ona tuʻufaʻatasia, ma le tasi i le isi latou fausia ai se fealofani soʻofaʻatasi e mafai ona faʻamavae ese le agavaʻa o soʻo se sitaili.

Mocha, latte, cappuccino, pogisa ma le malamalama sukalati, laʻau laʻau poʻo laupapa pisia - o nei leo uma o le a faʻamafanafanaina ai le potu, mafanafana, faʻalelei i le siʻosiʻomaga, o le a fiafia le mata ma faʻatupuina se lagona o le latalata i le natura.

O le potu malolo totonu i lanu enaena e mafai ona teuteuina i soʻo se sitaili, ma masani, ma minimalism, ma se loft, ma e oʻo lava i se ituaiga sitaili - latou uma faʻaaoga enaena i latou paleta. Faʻamafanafanaga ma le mautu - o le lagona lea e fanau mai pe a oei totonu o totonu o lanu enaena.

Tasi lapataiga: oe le tatau ona faia le potu tasi-lanu, oe mautinoa manaʻomia e faʻaopopo isi leo i enaena. O le tele o paʻu uliuli o le enaena e mafai ona faʻaseʻe ai le potu ma faʻaitiiti foliga.

Tuufaatasiga

E faigata ona maua se lanu e le mafai ona faʻaaogaina i totonu o le potu malolo lanu enaena. Toeititi o le lanu atoa lanu e tuʻufaʻatasia ma ia. Ae i ai foi le sili ona alualu i luma, tuʻufaʻatasiga masani.

  • Lanu paʻepaʻe. Se pea papaʻe-enaena o le a faia soʻo se potu matagofie, tuʻuina i ai le fealofani ma le paia. O le potu malolo, teuteuina i lenei tuʻufaʻatasia, o le a avea ma potu faʻapitoa i totonu o le fale.
  • Lanu moaga. Brown o se lanu mafanafana, ma o le mea lea e alu lelei ai ma le malu lanumoana ma ona paolo: kobalt, azure, turquoise, emerald, malachite. O ia tuʻufaʻatasiga e sili ona faʻalelei talu ai nei, ma faʻatagaina ai le faia o paleni i totonu.
  • Lanu samasama. O totonu o le potu malolo i lanu enaena o le a faʻamalosia lelei e elemeni o samasama, faʻapea foi ma auro, moli, moli, piliki, sinapi latalata ia te ia. O se tuʻufaʻatasiga masani foʻi e leiloa lona fesoʻotaʻiga i le tele o seneturi.
  • Lanu meamata. O se tuʻufaʻatasiga manuia e felanulanuaʻi ma lanu o le lanumeamata, aemaise lava i laʻau fualaʻau, samasama ma lanumeamata lanumeamata. O le faʻafefiloiina o ia lanu e foliga sili ona manaia i se faiga faʻasao.
  • Leo masani. O lanu o laʻau ma le lalolagi e lanu enaena, i le natura e tuʻufaʻatasia ma laulaʻau lanumeamata, lanumoana lagi, oneone o vaitafe vaitafe, lanu auro o le la. Afai o nei natura paolo e faʻaaogaina i le teuteuina o le potu malolo, e te maua se fealofani totonu.

Lesitalaina

O se potu malolo i le enaena e mafai ona foliga le malie ma le fiafia pe a fai e te le faʻaaogaina ni lanu faʻaopopo. O le faʻaaogaina o ituaiga eseese o ie, teuteuga poʻo ni mamanu o le a fesoasoani e toe faʻaolaola ai totonu. Uluaʻi, mataʻina elemeni teuteuina o le a fesoasoani e fausiaina se faʻamatalaina ma uluaʻi nofoaga e ala i le faʻaaogaina o lanu enaena.

Ae o lenei e taua tele le i ai o se lagona o le faʻatusatusaga: mo se faʻataʻitaʻiga, ova o fale i totonu o le potu malolo i lanu enaena ma le nameri poʻo le taika lolomiga, e mafai ona e maua se faʻatiga taunuuga. O le faʻatosinaina mai o ni mea lolomi a manu e pei o ni faʻatonuga, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o latou fuainumera, e aunoa ma le sopoʻia o le laina i tua atu o le a avea ai i latou ma se mea mataʻutia tele mai se uluaʻi faʻaaliga taua.

E mafai ona fesoasoani le lanu enaena e faʻasaʻo ai mea le atoatoa o le potu, e faʻaloaloa ai, pe faʻapea foi i le isi itu - ia faʻalautele, siʻi le faʻalo pe "alu ese" se tasi o puipui. Mo lenei faʻamoemoe, o leo eseese o lanu enaena e faʻaaogaina i teuteuga puipui, mai le malamalama i le pogisa, ia maua ai le manaʻoga aafiaga.

I le iuga, o le autu aoga o le potu malolo i le enaena o le o le a mafanafana ma mafanafana i taimi uma, e tusa lava po o le a le ituaiga o teuteuga e te filifilia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ou Foliga Pei Ose Ata (Iuli 2024).