Lilac pepa puipui i totonu: ituaiga, mamanu, filifiliga o sitaili ma pupuni, tuʻufaʻatasiga, 55 ata

Pin
Send
Share
Send

Foliga lanu

O le lanu e matua fesuiaʻi ma eseese i lona faʻaaogaina. Lenei lanu mafai ona faʻaaogaina i soʻo se ituaiga sitaili. O le lilac liu o le a avea ma mea autu i soʻo se mea i totonu. Paʻepaʻe ma isi moli malamalama lanu lelei tuʻu ese lilac i totonu o totonu.

E eseese lanu o le lilac lanu e taina i totonu o soʻo se potu i auala eseese.

  • Paʻepaʻe ma le lilac o le a avatua le malamalama ma le mafanafana.
  • O le lilac pogisa e talafeagai mo se potu malolo ma o le a foliga sili ona piquant i le tuʻufaʻatasia ma papaʻe meafale.
  • Lilac-golden o le a aumaia tala o le taugata.

O paolo o le lilac e mafai ona lisiina e le gata ma e mafai ona e mautinoa e leai seisi o latou e faʻaleagaina le ata o le fale.

Ituaiga o pepa puipui

Faʻatasi ai ma le filifiliga saʻo o lanu, o loʻo iai foʻi le filifiliga saʻo i le filifilia o le fausaga o le pepa puipui. O le filifiliga e telē, o lea o le malamalama i lenei ituaiga e le o se faigofie galuega.

PepaSiosiomaga faʻauo oloa, taugofie. O puipui ma ia pepa faʻapipiʻi faʻatagaina le ea e ui atu i totonu. Ae o soʻoga e masani lava ona vaʻaia, e puʻupuʻu, e mou i le la i le alu o le taimi, e leʻo le susū o ni mea.
Le lalagainaFausaga mafiafia, soʻoga e le vaʻaia, faʻapea foi ma le "manava" pepa puipui ma e le magalo i le la. Ae o mea taugata e lelei "peʻapeʻape pefu" ma e mafai ona faʻaleagaina ia masini.
VinylLua vaega: o le muamua vaega o le pepa, o le lona lua vaega o le vinyl. Faʻaoga umi, teteʻe atu i masini faʻaleagaina. Ae e faʻailoa mai se mea leaga - formaldehyde, faʻasalalau faʻaletonu le ea.
SuavaiaLeai soʻoga e vaʻaia, lelei le faʻamama leo, faʻataga mo le toe faʻaleleia o vaega. Taimi umi mago ina ua uma faapipiina (pe a ma le lua aso).

Mo atavaliPepa puipui pepa lua-vaega Suavai, leai se mea e faʻapipiʻi ai puipui. Mafai ona valivali e oo atu i le lima taimi. Ae o latou i lalo o le masini faʻaleagaina.

Ituaiga ieLua vaega: o le muamua vaega o le pepa, o le lona lua vaega e le lalagaina. E i ai eseese faʻaopoopo: ie lino, cotton, polyester. O soʻoga e le vaʻaia, sili ona lelei leo ma vevela faʻamafanafana. Aua le mou i le la. Tui o manogi, taugata tele, "efuefu aoina".

Mamanu

I se faʻaopopoga i le fausaga, o le faʻavae i luga o le lilac pepa puipui ma ona uiga e taua. Eseese ituaiga lolomiga, faʻataʻitaʻiga, mea teuteu ua lauiloa i aso nei. I le taimi e tasi, o le tasi-lanu faʻamatalaga i ai foʻi se nofoaga e avea.

Laugatasi

E talafeagai pe a fai e te le taulaʻi i puipui, ae o le mea moni o loʻo iai latou faʻavaʻa ma ata, atavali, ma isi teuteuga.

Geometric

Lilac pepa puipui ma se geometric mamanu fesoasoani i le vaʻaia suiga o totonu. E fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o ia mea lolomi e leʻo luga uma o puipui o le potu, e taulaʻi i le geometry o le potu avanoa.

Laupapa

Pe a faʻaaogaina le "tusitusi" pepa puipui, e taua le manatuaina o le tulafono autu: o le faʻatutu laina e fausia ai le malamalama o se maualuga taualuga, ma le faʻavaʻa laina e faʻalauteleina le avanoa i totonu o le potu.

Tusi o laau

O lenei faʻataʻitaʻiga faʻaalia e le gata o fugalaʻau lilac, ae masani ona afua mai, laʻau laiti. O le fugalaʻau i luga o puipui e le masalomia le aumaia o le masani freshness ma fugalaʻau manogi i totonu.

3D pepa puipui

O lenei ituaiga pepa puipui i luga o puipui o le a fesoasoani e faʻaali ai soʻo se mea: le fale, le sami, le lagi, le la, ma e oʻo lava i le vanimonimo. O se filifiliga sili ona lelei mo se potu o tamaiti.

O a sitaili latou fetaui?

O lilac wallpaper o le a fetaui lelei i soʻo se sitaili: pe o le masani ai poʻo se isi ona po nei sitaili. O le lelei taʻalo totonu o le a le le amanaʻiaina tagata fiafia ata.

O le toʻafilemu e masani ona masani ai ile faiga masani. O lanu malu o le lilac e talafeagai mo se potumoe poʻo le potu malolo, teuteuina i se masani sitaili. I se faʻaopopoga i lanu manino i totonu o sea itu i totonu, e faʻaaoga ai pepa puipui e faʻavalea, e malamalama ma faʻamalieina, e oʻo lava i moli susulu.

Maualuga-tekonolosi e faʻamatalaina e ala saʻo, faigofie, ma le i ai o uʻamea paʻu. O le sitaili faʻatagaina oe e faʻaaoga le avanoa o potu sili atu ergonomically ma tamaoaiga.

I minimalism, mea uma tatau ona taofiofia ma tumama. O se avanoa i totonu ma faʻaletonu. Lelei fetuunaiga o meaafale ma isi aitema.

O le Provence e faʻamatalaina e meaafale tuai, tele aluga, faʻalaugatasima faʻaloʻo. Tele taimi, e faʻaaoga agamalu lanu pastel lilac.

Filifiliga tuʻufaʻatasia

O isi lanu e mafai ona faʻaopopo i le lilac design. Faʻatasi ai ma le saʻo tuʻufaʻatasiga, puipui, niches ma fusi faʻapipiʻi mafai ona iloga. Ae le o lanu uma o le a tuʻufaʻatasia ma le tele o lanu o le lilac. O le mea lea, o tagata atamamai ua latou iloaina le sili atu manumalo manumalo.

Paʻepaʻe-lilac

A tuʻufaʻatasia ma papaʻe, o le lilac o le a faʻamalieina. O lenei filifiliga e talafeagai mo potu moe ma potu malolo. Ata ma ata i faʻapouliuligia foliga foliga matagofie i luga o paepae.

Lanu samasama-lilac

O le pepa puipui samasama poʻo le auro o le a faʻaititia ai le potu, ae i le taimi e tasi faʻaopoopo moli.

Beige-lilac

Lenei tuʻufaʻatasiga e lelei mo potu potumoe, e mafai ona tuʻufaʻatasia i faʻataʻitaʻiga.

Efuefu ma lilac

Grey ma siliva e alu faʻatasi ma pale lilac. Paʻepaʻe meaafale foliga matagofie i potu malolo ma potumoe - o le setiina mulimuli accents.

Lanumeamata-lilac

O i latou e fiafia e faʻafesoʻotaʻia totonu ma le natura o le a talisapaia le tuʻufaʻatasia ma eseese lanu o lanumeamata ma lanumeamata malamalama. I nei duets, o le mea autu e le o le faia o se mea sese pe a filifilia le lanu saturation.

Lanu uliuli

E tatau ona faʻaaoga ma le faʻaeteete. E sili atu le faʻamalosia o le lilac-black interior ma le tele o paʻepaʻe.

Lilac viole

Lelei mo potu malolo totonu. O paolo nei e sili atu ona tuʻufaʻatasia i potu tetele.

Lilac piniki

E talafeagai mo le potu taele poʻo le pepe teine. Mo puipui, e mafai ona e filifilia se tuʻufaʻatasia o tamaʻi lanu piniki i luga o le lilac background.

Ata i totonu o potu

Ae e te leʻi filifilia se pepa puipui, e tatau ona e filifili: o le a le ituaiga o gaioiga o le a fuafuaina ai le potu?

Potu malolo

E mafai ona faʻaaogaina uma moli, pastel shade o lilac, ma mauoa, susulu sili atu. Ae e tatau ona manatuaina mo lanu pupula ma tumu, e tatau ona vateatea le potu ma le tele o faʻamalama. E fautuaina e faʻaaoga meaafale malamalama-lanu i totonu o lenei fale. Ae maise lava, papaʻe o se tasi o sili sili ona lelei lanu.

Wallpaper mafai ona faigofie pe ma se mamanu (teuteuga). Pupuni e tatau ona mama ma aua le avega le potu malolo foliga.

Potumoe

O le nofoaga lenei mo malologa ma faʻamalolo ai le mafaufau. O le mea lea, o lenei potu e tatau ona malu. E fautuaina e faʻaaoga le malamalama malamalama o le lilac. O iinei e lelei tele e tuʻufaʻatasia pepa puipui ma vaevae ai le potu i sone. O moli susulu moli e talafeagai mo le faʻatulagaina o nofoaga: tuʻu i luga aʻe o le moega - e tuʻu ai faʻaleoga.

O pupuni e tatau ona i ai o se malamalama e tuʻu ai i le ao, faʻapea foi ma le mamafa ma tele. Malamalama toe meaafale, faʻapaʻepaʻe papaʻe. O fola laʻau malamalama e maua ai le latou nofoaga lelei atoatoa.

Umukuka

Mo le umukuka, e sili atu le faʻaogaina o pepa puipui ma se ata. O le ata e tatau ona faʻalauteleina lou fia 'ai. Meafale i vanilla ma oak lanu o le a manaia e taʻalo ma pepa puipui i lilac tone. E sili le aoga o le filifili o tile mo le foloa o fale. E tatau ona e filifilia pupuni malamalama ina ia le faʻalavelave le moli i le ulufale atu i le potu, ae sili atu le faʻaoga o pupuni.

Tamaiti

Lilac ei ai sona aafiaga lelei i luga o le mafaufau ma lagona lagona o se tagata, o le mea lea, lilac pepa puipui o le tali sili ona lelei mo le potu o se tamaititi. O le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi pepa ose tali lelei foʻi lea: ole auala lea e mafai ai ona e tuʻu eseʻese le taʻaloga ma le vaega e moe ai O le a tutupu aʻe tamaiti, ma o lenei lanu o pa e le mafai ona suia. Faufautua fautua e faʻaaoga le lilac-green pepa puipui (lanumeamata o le lanu o le malologa ma le filemu o le mafaufau).

Fale savali ma auala

Eseesega fesuiaiga e mafai foi iinei. Talu ai e leai lava ni faʻamalama i nei "mini-potu", e tatau ai ona faʻateleina le avanoa. O le mea lea, e sili atu le filifilia o pupuni malamalama o le lilac. Le masalomia o se paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo se ilaila. A filifilia se fola, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i paʻu pogisa.

Filifiliga o ie puipui

O le fesoasoani autu pe a filifilia pupuni: afai o le potu e laititi, ona pupuni manaʻomia moli malamalama, atonu tulle. O le tele o le malamalama e te manaʻo ai i le potu, o le manifinifi o pupuni.

Lanu

O le filifiliga sili ona aoga o le tuʻufaʻatasia o le lilac ma le paʻepaʻe, lanumeamata ma le samasama, faʻatasi ai ma le tele o lanu uliuli ma papaʻe tuʻufaʻatasi. O pupuni e masani ona faʻaogaina e faʻafetaui le lilac pepa puipui.

Tusi ma ata

Tele o tagata mamanu e manatu o pupuni ma le itiiti ifo i le itiiti ifo foliga e sili atu talafeagai mo lilac pepa puipui. O le ata i luga ia latou, pei ona i ai, maeʻa atoa le sitaili o totonu ma faʻatusatusa i le tautotogo talaʻaga o lilacs. O se tamaʻi mamanu i luga o pupuni e talafeagai mo potu lapoʻa, o faʻamaʻapeʻapeina i autafa o pupuni o le a faʻateleina ai le avanoa o se tamai potu. O pupuni siaki e foliga manaia.

Filifilia o le lanu o meaafale, foloa ma faʻalo

Lilac pogisaMalamalama lilac
O meaafale e sili ona papaʻe, malamalama paʻu, atonu enaena laupapa. E sili atu le filifilia o foloa mama: potu, laminate. E papaʻe le faʻalo. E mafai ona e filifilia le ilaila.Lenei oe mafai ua uma ona fesuiaʻi i le filifiliga o meaafale: uma malamalama paolo ma paolo o le pogisa laupapa e talafeagai. Kapeta o beige poʻo lanu efuefu o le a foliga manaia i luga o le foloa. Paʻepaʻe, beige poʻo lilac opaque faʻaloʻo.

Faletusi o ata

O le lagona o lou fale e faʻamoemoe i paolo e te filifilia. O le lilac lanu o le pepa puipui na talafeagai i taimi uma ma i totonu o soʻo se potu. Filifilia o se lilac pepa puipui - oe le mafai ona sese!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Flax weaving (Mae 2024).