10 ola osofaʻiga mai a matou tinamatutua na matou faagaloina (ae leai se aoga)

Pin
Send
Share
Send

Auliina o tagamea

O lenei fautuaga o le a apili ia i latou e le fiafia i ai pe le mafaufauina e tatau ona matua faʻaaoga uʻamea le ie moe. A uma ona fufulu, lulu faʻalelei ma tuʻu i totonu o le faʻaputuga.

O le a faʻatonuina maanuminumi ma kulimi, mago le ie ona tautau lea o tagamea. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, ole auli e sili atu ona faigofie, ma afai e te le manaʻo, e te le manaʻomia le uʻamea.

Matou te faʻasasaʻo le faamalu ma aluga

O le susulu o le fesoasoani sili lea e le gata mo lavalava mago. E faʻaumatia e le malamalama uila le efuefu ma faʻaleagaina a latou oloa otaota, e malosi ai le siama.

Sa iloa e tina matutua, i se aso vevela o le taumafanafana, e tatau ona ave i fafo le faamalu, aluga, ma palanikeke i le la e aumai ai o latou ie mama fou.

Matou te fufulu fagu ma le ua faʻapiʻi

E faigata ona fufulu fagu pe a fai e leai se masini faapitoa mo lenei. Ma afai e na o le tasi le palapalapa koneteina, sili atu ona e te le manaʻo e faʻaalu tupe i le faʻatauina o se pulumu. O le a fesoasoani i nai sipuni sipuni ti sasunu ma se luʻuisiisa.

  1. Tatou te momoe i totonu o se fagu, faʻatumu i vai vevela ile tasi vae tolu;
  2. tapuni le ua i lo matou lima ma lulu malosi mo ni nai minute;
  3. sasaa atu mea i totonu ma fufulu le oloa i le vai tafe.

O le isi auala faʻamaonia e faʻamamaina ai se fagu o le teuina lea o tamaʻi fuamoa ma fasi nusipepa i totonu.

Laupapa i faucets ma paipa faʻaleagaina le atoa lagona o le faletaele, tusa lava pe o maa ma paipa e susulu. O le faʻateʻaina o maʻa maaa o le a fesoasoani i se ie solosolo laʻititi faʻasusu i le suauʻu.

I le faʻamamaina o uʻamea faʻamamaina i le chrome, e talafeagai uma suauʻu teuteu ma fualaʻau. Ma mea teuteu meaʻai ma siliva e mafai ona faʻamamaina lelei i le masani ai mea fulunifo.

Aveʻese le manogi i totonu o le pusaaisa

E mafai ona aveʻese le manogi leaga i le fausiaina o se tofo kofe fai fale. Pau lau mea e fai o le tuʻuina o se tamaʻi koneteina i totonu o le pusaaisa ma olo i le maeʻa faia o se vaiinu, lea o le a aveʻesea le manogi manogi.

Afai e le inu le kofe a le aiga, na o le solo lava o luga i luga o se lapisi ua fufui i le vineta. O le ola hack e talafeagai mo kapeneta ma pusa meaai.

Toe fuataina tipi fugalaʻau

O se mea e maasiasi ai pe a amata ona mou atu se paluga talu ai nei pe na foaʻi. Ina ia toe faʻaleleia fugalaʻau, e mafai ona tuʻuina i lalo o latou vae i le pupuna vai mo le 2 minute, ona faʻapipiʻi ese ai lea o le vaega pogisa, fufui i latou i le vai malulu. O lenei pito o le a faʻalauteleina ai le ola o fugalaʻau i ni nai aso.

Rosa, carnations ma chrysanthemums o le a tumau pe a fai e te faʻateʻaina le afa o le aspirin laupapa i le vai. Mo daffodils, vai ma masima e sili talafeagai.

Matou te aveʻese le manogi mai le auala savali

Afai e faʻatumu le alasavali i se manogi le manaia i le taimi lava e te taunuʻu ai i le fale, masalo o ou seevae le mafuaʻaga. O le pito i totonu o seevae e mitiia le afu, lea e tatau ona aveʻese taimi.

Ina ia faia lenei mea, faʻapipiʻi sina falaoa lapisi i luga o le alafua ma tuʻu i le po. Ae e te leʻi ofuina ou seevae, e tatau ona fufulu le paluga falaoa i le pulumu - e mitiia uma manogi ma susu.

Aveʻeseina maosiosi mai meaafale

E mafai ona e faʻafouina ni meaafale laupapa ma se kulimi seevae paʻu masani: o le a maua ai le laualuga susulu ma nana laʻititi laʻititi. Le fautuaina mo le faʻaaogaina i luga o countertops.

O leisi auala e tintina ai mea o le faʻamama le vaega o faʻafitauli ma le fatu o le kenati. I le aluga o taimi, o le valu i luga o fafie o le a avea luga o le lanu o le varnish.

Matou te faʻamamaina le ipu malamalama

E fai ipu tioata, ipu ma faʻata e susulu ma feilafi, ua lava le vodka taugofie. Ina ia faia lenei mea, faʻamama le solo pepa ma solo luga e oʻo iila. O lenei metotia e fetaui lelei foi mo le faʻamamaina ma le faʻamamaina o se laulau tioata poʻo le vaeluaina.

Faamafaina se naifi

Afai o le naifi e faʻamoe ma e leai ni mea faigaluega faʻapitoa, e mafai ona e faʻamaʻaina le naifi i luga o le moli ma le pito o le keramika i lalo o le kapeta. Lenei eria e masani ona le ufiufi i glas.

Ma sina taumafaiga, tusi maai le lau mai le au i le tumutumu, toe fai. Tatou liliu le lau i le isi itu ma toe aveʻese mai ia tatou lava. O le mea lea, matou te faʻamaʻaina le naifi mo le 5-10 minute.

O fesoasoani aoga o loʻo lisiina ile tusitusiga, faʻamaonia ile tele o tausaga, e mafai ona faʻafaigofie ai le olaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Fatestay Night Heavens Feel - Sakura Matou Wafuku ver. 17 Scale Figure (Mae 2024).