Lanu olive ma lona faʻaaogaina i totonu - aoga tuʻufaʻatasia

Pin
Send
Share
Send

A teuteuina le ata o le latou fale, e masani ona manaʻo le e ona e faʻateʻia, fausia se siosiomaga mafanafana ma se lanu e le masani ai. Lea o le a faʻatagaina ai oe e masani ona vaʻaia le masani siʻosiʻomaga ma freshness, ma i le taimi lava e tasi faʻateʻia malo ma le sitaili. O se tasi o filifiliga e mafai ona fai o le lanu olive i totonu, o ia lava e tuʻufaʻatasia lelei e tolu paolo. O le tuʻufaʻatasiga manuia o le taʻitaʻi lanumeamata, o le samasama faʻatasi ai ma le muffling efuefu o se faʻailoga o le malamalama uma. O le mafaufau mea totino o le olive e lelei suʻesuʻe ma faʻamaonia e le tele o tisaini. Ae i le taimi e tasi, e tele naua taua, e aunoa ma le malamalama e le tatau ona e amata teuteuina le fale. Sei o tatou talanoa e uiga ia i latou i nisi auiliiliga i lalo.

Faʻalauiloaina le lanu olive

O le igoa o le lanu e le fesoʻotaʻi fesoʻotaʻi ma le olive laau ituaiga. O le malu malu o ana fualaʻau e talisapaia i le lalolagi atoa, ma o lo latou i ai i totonu o mea teuteu i totonu e faʻatumuina ai le ea i se lagona faʻapitoa. Talu ai o le lanu e mo faʻatoʻaga tone, o ona moli paolo mafai aumaia ai le fiainu mo le ola, olioli i totonu o le fale. O mea pogisa o le a talanoa e uiga i le ana le matua, lona poto masani ma le poto. O le lanumeamata lanumeamata e avatua i tagata se lagona o le toʻafilemu, talitonuina o ia lava. O le mea lea, e le o se mea e ofo ai le tagata i se tausaga ua uma ona ausia, pe a le o mea uma, ona tele, liliu atu i lona faʻaaoga soʻo. O nisi conservatism evokes faʻatasiga ma le masani, o lea e manuia faʻaaogaina i lenei faiga.

E taua le faʻaaoga tatau o le aristocratic lanu, e tuʻufaʻatasia ai ma isi paʻu masani. Talu ai o le aotelega atemosifia o le potu o le a faʻamoemoe i luga o le fealofani o fegalegaleaiga ma paʻaga lanu. A filifilia se fua, oe tatau ona amata mai le mafuaʻaga o le potu. Faʻamoemoe i le mea e te fuafuaina e suia ai le teuteuga - i le vasega pepe poʻo totonu o le potumoe - o le gradient o le a suia: mai samasama-lanumeamata i le tuʻufaʻatasia ma le lanu o le lagi, i le efuefu-lanumeamata ma lala lau. O le filifiliga e faia lava i le tagata lava ia, ae e te leʻi maeʻa galuega, e aoga le suʻesuʻeina o lanu e sili ona lelei, faʻapea foʻi ma le faʻalogo i manatu o tagata tomai faapitoa.

O le pupula o moli i totonu o totonu o le olive

Afai e leai se poto masani ma lanu laʻititi, ona fautuaina malosi lea e saili se fesoasoani faʻapolofesa. Olive e fai lava si faigata ona teuteuina, talu ai e i ai nisi nuances. Mo se faʻataʻitaʻiga, teuteuina totonu totonu i se lanu uliuli olive e aofia ai ni togafiti. O moli moli e filifilia e tusa ai ma le faʻavae o le paʻepaʻe, talu ai o le samasama samasama e naʻo le faʻatupuina o le tulaga.

Faalogo! E tatau ona i ai le tele o moli malamalama, itu poʻo zonal e faʻamalosia.

E tele puipui pupuni, ose moli moli lapoʻa i lalo o le taualuga ma isi moli moli e faʻamamaina ai le pouliuli masani. E malamalama lelei le au fuafuaina e mafai e le olive ona mitiia le malamalama, ma o lea e fautuaina ai le faʻaaogaina naʻo pupuni malamalama e avea ma paʻaga. O le faʻaaogaina o le paʻepaʻe o se sili atu filifiliga filifiliga i soʻo se ona ituaiga, pe o papaʻe pepa puipui po o le kiona-papaʻe laʻei. Paʻepaʻe avatua se freshness i se mautu teuteu, e le faʻatagaina e avega se tagata.

Vaega o le filifilia o se meaafale seti

Ae e te leʻi faʻatauina meaafale, e tatau ona e filifili i le tuʻufaʻatasiga saʻo o teuteu olive ma le seti filifilia.

  • Faʻamanatuina faʻamanatuga e faigofie ona ausia i pogisa fasi meaafale e mafai ona maua ai le talafeagai eseʻesega i olive olive. O tagata faʻatauaina na ituaiga fegalegaleaʻiga o tagata faʻamaoni o faʻamaumauga faigata ma tusiga ata deco;
  • Fou, talavou ma fiafiaga fiafia fiafia muamua le faʻaogaina o meaafale i moli paolo. I le taimi e tasi, e leai ni tapulaʻa i le filifiliga o sitaili. O sea seti e lelei mo tamaʻi potu e te manaʻomia ai ona faʻalauteleina le vaʻai;
  • Moli lanumeamata meaafale olive o se manaia filifiliga. O le leai o se eseʻesega ma nofoaga lata ane e fesoasoani i le mafanafana ma le mataalia o se tagata. O le faʻafilemuina meatotino o loʻo faʻaaoga lelei i le umukuka eria, pe a fai o se siʻosiʻomaga siosiomaga manaʻomia sina paleni mo le mafaufau.

Olive ie

E le manaʻomia le valiina o luga uma ma se metotia faʻaauau ina ia i ai ni leo o le olive i totonu. Ua lava le taulaʻi i luga o se taua taua tisaini vaega o ie. O pupuni o se lanu tuʻuina mai o le a foliga sili ona mafanafana, talu ai o fusi o alaleo o moli o le a eseese faʻamoemoeina i le taimi o le aso. E fetaui lelei lenei pe a faʻasaga le faʻamalama i saute. O le moli malu o le a faʻatagaina e le pupuni o le a mafai ai ona e malolo atoa, ina ia mafai ona e alu i totonu o le galuega ma le toe faʻafouina malosi.

Faalogo! Olive canvases i le faʻamalama matala faʻaumatia atoatoa sili malamalama.

O se ie tele poʻo se ie afu mo le sofa e mafai ona avea ma se filifiliga lelei mo le faʻaaogaina o le lanu olive i totonu. Lamepa mo moli na maua foi le faʻapipiʻiina, lea e taatele i le fale tifaga. O lo latou agavaʻa e faʻaleaʻoa faavavega tuʻuina atu i le vavalalata, fausia ai se siosiomaga siomia.

O a paolo e tuʻufaʻatasia ma

E i ai lava faigofie tulafono mo le faia lanu faʻatasiga. Seʻi tatou avatua se faʻataʻitaʻiga o nofoaga sili ona lauiloa.

Tuʻufaʻatasia ma papaʻe. E mafai ona maua se fealofani faataulaitu ma leo malu ole olive. Uma lanu o le a faamamafa uma taua o le tasi le isi pe a fefiloi i tutusa tutusa. O le toniga faʻaaogaina o le manumalo numera mo accentuating le teuteuga. Ina ia faʻataʻitaʻia se faʻataʻitaʻiga lelei o se paleta, oe mafai ona faʻaogaina le faʻataʻitaʻiga lea. E tuʻufaʻatasia e le au mamanu pa oliva ma le tamaʻi potu ma le papaʻe papaʻe pupula. I lenei tulaga, tagata polofesa mafai ona faia se teu faʻalelei o mumu tone. E manaʻomia le faʻaeteete ma lona faʻaaogaina, talu ai o le mumu e masani lava o le faʻafeagai o le lanumeamata. O lenei teuteu olive ma papaʻe o le a foliga matagofie i soʻo se potu o le fale.

Ma le enaena. E ui lava i le mea moni o chefs taumafai e aloese mai sea tuʻufaʻatasia o lanu, poto masani tisaina iloa mea lilo o lo latou manuia fealofani. O se tasi o nei nuances o le faʻamamafaina o moli, lea e tatau ona tele. I tua atu i na mea uma, o le tasi ma le isi faʻaaogaina malosi le malamalama. O le isi fesoasoani e mafai ona avea o se pupula luga o se tasi vaʻalele poʻo seisi, faʻapea foi ma kiona-paʻepaʻe faʻaofi mo malamalama malamalama. O le palette lalo o le polokalame e mafai ona avea o se felanulanuaʻi faʻataʻitaʻiga: o le enaena meaafale seti teuteuina i aluga e faia i papaʻe ie, ma o olive puipui seti lautele leo. O le tuʻufaʻatasia o le olive lanu i totonu ma le enaena e fautuaina pe a faʻasaga le potu i saute. Avanoa i le malamalama e fausia ai se ofoofogia aʻafiaga pe a o le kiona-paʻepaʻe faʻaaoga amata amata ona taʻalo ma matagofie aulelei atagia. O se moli moli o le a foliga fiailoa o se eseesega i pogisa sukalati paolo.

Ma beige E sili lemu ma talafeagai mo le ogatasi ma olive. E mafai ona maua i luga o le taualuga, mea faʻaaoga eseese. Noble kofe ma susu o se aoga isi i mauoa enaena. Ae ui i lea, beige e le tatau ona faʻatagaina e pule i luga o le taʻitaʻi lanu. Ina ia faia lenei mea, ua faʻapalenia e le tele o punaoa malamalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, o moli malamalama o le a foliga matagofie i lalo o le faʻalo ufiufi ufiufi. E manaʻomia le faʻaaogaina o le ao i soʻo se auala e mafai ai, talu ai o le faʻatamaia o le mea e gaosi e mafai ona faʻaleagaina mea uma. O se palette caramel palu manaʻomia sologa lelei fesuiaiga.

Ma le gradient o lanumeamata. O se tuʻufaʻatasiga sili ona fiafia iai i latou o loʻo ola i se olaga soifua maloloina. E taʻua o le siʻosiʻomaga agalelei, ma e masani ona faʻaaogaina e teuteuina ai se fale tumaoti. Olive lanumeamata e fesoʻotaʻi malosi ma le taua o le suauʻu olive o le Italia fanua. Ae o iinei e tatau ona manatuaina o le lanumeamata e tatau ona faʻaaogaina i inumaga - o ni teuteuga teuteu. E le tatau ona avea o se talaʻaga.

Ma le samasama. O le faʻaaogaina o le karoti, moli lanumoli poʻo le paolo pupuni paolo e matua aoga lava e faʻamamafaina ai le malu lanu olive i le potu malolo. O le lagona o se susulu malamalama ma le le mavae le olaga o le a faʻatasi ma se siʻosiʻomaga. E matua faigata lava ona masani ai.

Afai e manaʻo le pule o le fale e tu i fafo ma foliga mai o le amataga, ona mafai lea ona ia faʻaaogaina le lanu lanumoana. O le galu galu ma ona tints o turquoise ma malamalama lanumeamata o le a aumaia le fiafia i tagata uma o le aiga. O lenei teuteuga o le a foliga sili ona lalelei i pupuni.

O le faʻaaogaina o le olive, faʻamoemoe i le autu o le potu

I le umukuka

O se filifiliga sili ona lauiloa o le filifiliina o le faʻaaogaina o le olive i le umukuka, aua o se le faailogaina lanu. E taua tele lenei i tulaga o le maualuga o le susū ma le faʻaalia i kasa eseese. O le masani tuʻufaʻatasia o se enaena paleta ma paolo sisitema. Afai e lava latou, o lona uiga o se toʻafilemu siʻosiʻomaga mafai ona faigofie ona faʻamalolosi. O lenei sitaili e sili ona faʻaaogaina e pei o aso nei. Afai o le umukuka avanoa e fai si tauagafau i le tele, ona fautuaina lea e faʻaaoga moli malamalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, i puipui olive, o se beige mea seti o le a foliga lelei. Poʻo le isi itu - faʻapipiʻi pa efuefu sinasina ma meaafale olive. I lenei tulaga, o le faʻaaogaina o moli lanu moli, fuchsia-lanu mea faʻaaoga poʻo karoti ipu o le a matua alualu i luma. O ia tuʻufaʻatasiga e tuʻuina mai ai le naunautaiga manaʻomia i le siʻosiʻomaga filemu.

I le potu malolo

O se potu malolo i se masani sitaili mafai saogalemu faʻatulagaina olive i ona tulaga masani lanu filifiliga. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai ni foliga taua: o se muted fua e tausia, e leai se susulu faʻauma ma faaoso feteʻenaʻi. E le tatau ona i ai ni leo susulu, talu ai o le aulelei o tala masani e le taliaina le faʻaaloalo. Peitai, e le o lona uiga o le potu e tatau ona faʻanoanoa ma leai se uiga. I se isi itu, o le volumetric fausaga o le pepa puipui, o se mamanu teuteuina i le lanu o tao taoina, ma vaivai papaʻe faaopoopoga e talia. Mea uma e tatau ona taʻalo o se 'au ma le faʻalavelave mai le lautele siosiomaga. O le aulelei itu o se potu malolo masani ma le mautinoa e muamua mai.

I le potumoe

A teuteuina totonu o le potu lea, e tatau foʻi ona e aloese mai susulu lanu lanu, talu ai o le potumoe ua fuafuaina mo se malologa malologa. E mafai ona naʻo le faʻamalieina o le teuteuina o olive ma tamaʻi mea o le sinapi paolo. Mo le mea o totoe, o se malamalama fua olive e faʻaaoga e aunoa ma se susulu malamalama. O le faʻaofi susu o le a foliga manaia. E te moe ai faʻapea foi ma se ipu susu mafanafana i le po e vaʻai ai. O se tulaga uiga ese e mafai ona faʻavaivaia i le piliki-lanu fola moli moli paolo poʻo se fulufulu folisi kapeta.

I totonu o le faletaele

O lanu olive e seasea faʻaaogaina e teuteu ai faletaele. Ae o lenei e mafua ona o le leai o se poto masani o tagata amata e le mafai ona o ese mai i le saʻo moli. E tatau ona 'aloese mai faʻatusatusaga ona e mafai ona latou faʻaititia le faʻaititia o le potu. O le filifiliga sili ona manaia e foliga mai o se teuteuga e faia ai ni meafale mama poʻo ni meaafale i le lanu olive. O le talaʻaga e mafai ona avea ma soʻoga mafanafana e fetaui lelei ma le olive.

I le vasega pepe

O le faʻaaogaina o lanu olive i totonu o le potu pepe e mafua ai ni feeseeseaiga. O le lanu efuefu-lanumeamata paleta e manatu o se tagata matua, lea e le fesoʻotaʻi ma tamaiti fiafia. O se tamalii, mausali talaaga na o le le ofi i totonu ma taʻaloga ma talavou. Peitaʻi, o i latou e fai mai faʻapea galo ia samasama, o se tasi o itumalo lanu. O le faʻamalosia o lona aʻafiaga e faʻatumuina ai le avanoa ma le autalavou ma manaʻoga mo le olaga. Ma o nisi onosaʻi o le a le afaina ai tamaiti. I se faʻaopopoga, e le manaʻomia le valiina o pa uma. E lava naʻo le tuʻuina atu o mea fai olive.

I le potu tele

Ma iinei, e leai se tasi e masalosalo i le talafeagai o le lanu o loʻo fesiligia. O le mea autu e aua neʻi galo o le auala savali e le o taimi uma e mauoa i le malamalama, lea e faʻaalia ai se leo māmā mo le tagata o loʻo faia lenei mea. E faʻamalosia le faʻaogaina o le olive-lanu Venetian plaster. A oʻo ina malamalama i le malamalama, o lona susulu o le a foliga mai maamora, ma o pa o le a vaʻaia ma le faʻaaloalo foliga. O le fola e mafai foi ona faia i lanu olive. O lenei lanu e nana lelei ai le palapala, lea e aveʻese ai le manaʻoga mo le e ana e tamoʻe solo ma se lapisi i taimi uma.

Faaiuga

O le faʻaaogaina o le olive lanumeamata i totonu o le fale e mafai ona avea ma se tali sili ona manuia. Ae ui i lea, e tatau ona manatuaina e i ai ni nuances mautinoa ona o ona uiga meatotino. E tele moli o le a fai e taofi ai le fale mai le foliga mai i sina faanoanoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: EASY Crochet Crop Top. Pattern u0026 Tutorial DIY (Mae 2024).