Fale feaveaʻi: ata moni, vaʻaiga, faʻataʻitaʻiga o le faʻavasegaina

Pin
Send
Share
Send

O a ituaiga o iai?

Faʻamatalaga o ituaiga uma o motorhome.

Auala

Mo lenei faʻataʻitaʻiga afi, o le toso e manatu o le soʻotaga fesoʻotaʻiga. O lenei filifiliga e manaʻomia le malolo ma le tau feoaʻi o auala. Ona o le lautele o ituaiga o faʻataʻitaʻiga, e mafai ai ona filifilia se talafeagai feaveaʻi feaveaʻi fale ma le manaʻoga fuataga ma faʻatinoga.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se tolauapiga ituaiga-togalauapi.

Faleie taavale toso

O se faleʻie mo le faʻaputuputuina o oe lava. E leai se faʻaʻeseʻesega i totonu o le faʻasolosolo, o lea e talafeagai ai mo malologa naʻo le vaitau mafanafana. I le setete potopoto, o fua o le fausaga e le sili atu i le 1 mita.

O tosoga toso fale, ae o isi nofoaga fesoasoani o loʻo i lalo o le fale puipui. O se aualavanu faleʻie solofanua e faʻapea foi ona faʻaauupegaina i se ogaumu, magoto po o se ea faamafanafana.

O le lelei o lenei fale feaveaʻi o le feaveaʻi, laʻititi i le tele ma le tau maualalo, e le pei o isi tolauapi.

O mea le lelei aofia ai le laʻititi gafatia e le sili atu i le 4 tagata ma le manaʻoga e tatala i taimi uma ma faʻaputuputu le fale i le tulaga o le taofi.

Ata o se feaveaʻi fale ma se faleʻie tele.

Taavaletoso nofofua

Fale feaveaʻi, lea e faʻatumuina i se faletaele, faletaele, faamafanafana, talafeagai meaafale ma masini. O le isi igoa o le trailer-dacha.

Lelei o se kava: o le fausaga mafai ona motusia i soo se taimi ma faʻaauau pea femalagaaʻi i taʻavale. O le fale toli e i ai le tau maualalo ma maua ai le avanoa e sefe ai tupe i le nofo ai i se faletalimalo.

O mea faʻaletonu o loʻo i ai le le lelei gaioi, faʻapea foi ma le maualalo o le saoasaoa mai le 80 i le 90 kilomita i le itula. E le mafai ona e nofo ai a o e alu i le auala, ma e tele aʻai Europa e le faʻatagaina oe e ulufale i auala savali.

Motorhome poʻo le tolauapiga

Faʻataʻitaʻiga i le tulaga o le hybrid e tuʻufaʻatasia fale ma se taʻavale. O se aualaveni i fafo o se pasi masani poʻo se pasi laitiiti, i totonu o se atoa fale mautotogi ua faʻaauupegaina. E oʻo lava i tamaʻi tolauapi laʻititi e faʻaauupegaina i le TV, satelite ipu, uila uila, ma sili atu.

A aveina le taʻavale, e faʻaaoga uma fesoʻotaʻiga i le tau o se maa-taʻavale, ma le taimi e paka ai taavale - mai fafo eletise.

Alu i luga o afi

O faʻailoga o le fale feaveaʻi e aofia ai le fale tetele o loʻo tu i luga aʻe o le taxi driver. Lenei alcove e tatau ona ofi i se faʻaopopo faʻalua moega. O le uila afi o loʻo i ai le gafatia e oʻo atu i le fitu tagata.

I le gaosiaina o se mea e nonofo ai ma puipui, fola ma le taualuga, o loʻo faʻaaogaina panels e faʻaleleia atili ai le faʻamamafanafana o le vevela. I se faʻaopopoga, o le potu malolo e lautele atu nai lo le masani pasi, faʻatagaina mo sili atu totonu avanoa i le alcove.

O le lelei o lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona 'eseʻese i le tele numera o fuafuaga fofo. O le i ai o se mafanafana ma mafanafana lua moega e mafai ona tapunia ma pupuni o se lelei foi.

Le lelei: O le caravan e i ai ona foliga foliga ese, leaga le gaioi ma e maualuga lona maualuga, lea o le a faʻafaigata ai ona tietie i nisi nofoaga.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se faʻataʻitaʻiga o se fale feaveaʻi alcove ma se faʻapaologa.

Fale tuʻufaʻatasia

Maua i tolauapiga ma pisinisi vasega tolauapi. I fafo pei o se pasi ma se avetaʻavale laʻititi ma masani tuʻafa tino, aua o le taʻavale laʻupasese o loʻo tuʻufaʻatasia ma le ola module, o loʻo i totonu avanoa ua faʻateleina. O le mafai o sea motorhome e mai le 4 i le 8 tagata.

Mo le gaosiga o faʻataʻitaʻiga e tuʻufaʻatasia, o loʻo faʻaaogaina se chassis serial, o loʻo faʻamau ai le potu malolo. Le ituaiga lauiloa afi afi o Ford, Fiat, Renault, Mercedes ma le tele o isi.

Polokalama: ona o le itu ma pupuni pupuni matalama, o se vaʻaiga lelei tatalaina, lava potu, o le maualuga o le saoasaoa, o le maualalo o le suauʻu faʻaaogaina.

Leaga: maualuga tau vaega.

Tamaiti nofomau

O i latou o se pasi nofoaafi ma lona taualuga maualuga. Ona o le laʻitiiti, ua avea ai i latou ma sili sili ona faʻaaogaina o ituaiga uma o telefoni feaveaʻi.

O le castenwagen van o loʻo avea ma potu e nonofo ai ma mea manaʻomia ma meaafale meaafale. Ona o le leai o se avanoa, o se faletaele e seasea fausia i totonu. Lona uiga, o le tamaʻi vaʻaia e naʻo le toʻalua tagata. Kastenvagen mafai ona avea o se masani minivan i aso uma olaga, ma liliu i se toafimalie tolauapi i le faaiuga o le vaiaso.

Lelei: lelei gaioiga, mafai o aso uma faʻaaogaina o se tulaga masani taʻavale.

Le lelei: laʻititi avanoa malolo, laʻititi gafatia, le lava tulaga maualuga o le vevela faʻaʻesega.

I le ata, o se feaveaʻi fale i le tulaga o se nofomau minivan.

Tulaga e lelei ai ma mea e leaga ai

Lelei ma le lelei itu o le olaga ma femalagaaʻi i se taavale toso.

leleiMinus

E te le tau faʻalagolago i ofisa femalagaaʻi, popole e uiga i le mauaina o pepa nofoaafi poʻo vaalele ma faʻaalu tupe i luga o le faletalimalo potu.

Tau maualuga.
Le manaʻoga ia maua le vaega E.

Malolo e faʻamalieina atili ina ia mafai ona e kuka pe taʻele i soo se taimi.

Maualuga taumafa taumafa.

E le faʻamoemoeina tolauapiga i atunuʻu uma.

O le taʻavale afi e leʻo se fanua faʻatau, o lona uiga o le nofo ai e le manaʻomia ai le totogiina o lafoga o meatotino.E le o tagata tolauapi uma e fetaui lelei i fafo o le auala.
Faʻatau faigofie ma faʻatau vave.O le nofo i se fale mautotogi o loʻo iai se faʻafitauli i le teuina o se taʻavale i uili.

Ata i totonu o le fale

O le faʻatulagaina o se feaveaʻi fale e masani ona maua ai mo le i ai o se potumoe, umukuka, 'aiga vaega ma se faletaele. Faʻamoemoeina i le vaega o le nofoaga e nonofo ai, o elemene o loʻo tu i potu eseese poʻo le potu e tasi. Lalo o ata e faʻaalia totonu o le togalauapi.

Nofoaga moe i se feaveaʻi fale

E i ai eseesega ma suia nofoaga moe. O le ituaiga muamua o se moega tumau mo se tasi pe lua tagata e nonofo i le pito i tua o le afi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se moega faʻalua i totonu ole RV.

O le moega fesuiaʻi o se sofa gaugau i fafo poʻo nofoa faʻaletino mai le 'aiga' aʻai e liua i se faʻalua moega.

I luga o le ata o loʻo i ai se faleʻie solofanua i luga o uili ma se nofoa gaugau.

Nofoaga kuka ma 'ai

O le sone atoa e aofia ai se kesi kesi, se tapu, se pusaaisa na fausia i totonu, se pusaʻaisa eseʻese, faʻapea foi ma fata ma drawers mo le teuina o ipu.

E i ai 230 Volt lopa latalata i le ogaumu. Pau le eletise e maua mai pe a fai o le telefoni feaveaʻi e fesoʻotaʻi i le grid. E mafai ona faʻagaioia le pusaaisa mai le eletise, paʻu poʻo le kesi.

O le poloka poloka e mafai ona sikoa pe faʻatulagaina. O le tulaga o le umukuka e manatu i le taumuli poʻo luga o soʻo se itu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le umukuka ma le 'aiga i se taavaletoso i uili.

Faletaele

Pau lava le potu tuʻufaʻatasi, faʻatumuina i le tapu, faletaele ma afeafe mago. Atonu e leai se taʻele o se tolauapi laʻititi.

O a foliga o le fale mai fafo?

O se motorhome-trailer o loʻo i ai se faigofie foliga, lea e faigofie ona fai e ou lava lima. Ona o le tomai o le galue ma uelo masini, o se masani tuai toso taavale e mafai ona avea ma turisi tolauapi i uili mo femalagaaʻi i le mafanafana.

O se filifiliga lelei tutusa o se afi afi faʻavae i luga o le Gazelle tamaʻi pasi. O le taʻavale e tele lona tino, e faʻatagaina ai oe ona maua se potu lautele.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le aliali mai o se taʻavale i luga o uili e faʻavae i luga o se loli.

Kamaz o loʻo faʻaaogaina mo se falesa ma le faʻateleina o le koluse-atunuʻu agavaʻa. Faʻafetai i le tino lautele, e mafai ona faʻavasega ni potu i totonu. Pau lava le faaletonu o le loli e le fuafuaina e felauaʻi tagata, o lea e tatau ai ona faʻaopoopo sheathe ma faʻapipiʻi le puipui ma faʻalo fausaga.

Faʻatonuga faʻatonuga

A numera o nuances:

  • Mo le faʻatulagaina o le moli, o le fale feaveaʻi e tatau ona faʻaauupegaina i le maa ma le vaega faʻatonutonu e sapalai le eletise.
  • E mafai ona vevela le afi i le faʻaaogaina o ituaiga o faʻamafanafana, mo se faʻataʻitaʻiga, tutoʻatasi pe kesi. E sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i le kesi kesi, lea e mafai ona faʻaaogaina mo kuka i le taimi e tasi.
  • O se vaega taua i le faʻatulagaina o se tolauapiga o le lautele faʻavaivai faʻasologa. E tatau foi ona faapipii se pulou i le umukuka i luga aʻe o le ogaumu.
  • O se feaveaʻi fale e tatau ona faʻaauupegaina i mea puʻe o meaafale. Gaugauina fausaga ma puipui faʻapipiʻiina, gaugau nofoa, sliding laulau ma isi elemene e talafeagai.

Se filifiliga o fale e le masani ai

E i ai malu ma faʻapitoa fale feaveaʻi e sili aoga ma sologa lelei. O ia faʻataʻitaʻiga o se mea taugata. E lava le latou potu malolo ma totonu e maeʻa ma mea sili ona lelei. O taugata afi afi ua faʻaauupegaina i ona po nei ma masini puʻe leo, paneta o le la, o se maota faʻafuaseʻi e toso ai, faʻapea foʻi ma se pa ma se jacuzzi. I le pito i lalo o nisi fale, o loʻo i ai le uta uta ma se tulaga otometi mo le tuʻuina o se taʻavale.

O se tali manaia o se opeopea afi. A faʻapipiʻi i se afi eletise, e avea le faʻasolosolo i totonu o se vaʻa poʻo se tamaʻi vaʻa mo fagotaga ma vaʻa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se opeopea fale i luga o uili tuʻufaʻatasia ma se vaʻa.

O le tele telefoni feaveaʻi o se lima fogafale vaʻa na faia faʻapitoa mo se Arapi sheikh e malaga i le toafa. O le caravan o loʻo i ai le poletito, o le terraces, 8 potumoe ma potu taʻele taʻitasi, o faletaavale e 4 mo taʻavale, ma le tane vai e 24 afe lita lona aofaʻi.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le leai o se fale feaveaʻi mai se pasi ma se uta uta mo se taʻavale.

Faletusi o ata

O le fale feaveaʻi o le a apili ia i latou e sili atu le tutoʻatasi fuafuaina o a latou tafaoga. RV, faʻaauupegaina i aitema manaʻomia uma, ofa femalagaaʻi ma se faʻatapulaʻaina auala.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: ببنیدکه فال امروز درموردشما چه گفته است!! (Iuli 2024).