Faaseʻe ofu: ituaiga, ata i totonu ma filifiliga o filifiliga

Pin
Send
Share
Send

O a ituaiga o iai?

E faʻateʻia faleoloa o meaafale i oloa eseese e eseese e le gata i foliga ma le lapopoʻa, ae faʻapea foi i le faʻatulagaina, faʻamoemoe ma mea o loʻo i totonu. Afai o nei faʻataʻitaʻiga e iloa, o le a le faigata ona maua le sili lelei tisaini.

Lavalava tanu i totonu

Lenei oloa o loʻo faʻapipiʻiina i se faʻapitoa faʻapitoa vaʻaia, aveina a maualalo avanoa i le potu. O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e aunoa ma itu ma tua puipui e lelei tele mo tamaʻi fale mautotogi. O le faʻataʻitaʻi ma faitotoʻa faʻaseʻe e faʻafetaui ai le malologa malulu ma fausia ai se monolithic tuufaatasiga e oʻo i le faʻalo. Ina ia mafai ona tuʻu le ofu i totonu o le malologa puʻupuʻu, ua faia e oka.

I le ata, o lavalava na fausia i totonu e faʻatumuina ai totonu o le auala tele-tekonolosi ona o le geometric mamanu i luga o le faafoliga.

Faʻataʻitaʻiga tutoʻatasi

O se kapeneta poʻo fausaga fausiaina o se atoa meaafale e mafai ona minoi. O le foliga e mafai ona matuaʻi faʻatonu - angular, linear or radius. O totonu e faʻatumuina i potu vateatea, drawers ma isi filifiliga faʻatulagaina.

I le ata o loʻo i ai se ofu e leai se malamalama e tu fua e teuteu ai se potu i totonu o se atunuʻu fale.

Lavalava tulimanu

O le tulimanu faʻataʻitaʻiga e tatau ona uaʻi faapitoa i ai. Faʻatasi ai ma le lelei mamanu, o le tulimanu ofu ofu faigofie ofofogia lavalava o le aiga atoa ma, ona o lona ergonomic nofoaga, taofia aoga centimita.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se tulimanu ofu, o ona faitotoʻa e faʻatumuina e faʻata.

Lavalava tuʻufaʻatasia

Afai o se potumoe poʻo le fale faʻafiafia e tuʻufaʻatasia ma se ofisa, o se kapoti lavalava ma se fausia-i le kesi e faʻapipiʻiina i totonu o le potu. O le tuʻufaʻatasia faʻataʻitaʻiga e foliga sili ona matagofie ma maopoopo. O le falefaigaluega e aofia ai ni fata ma drawers, ma o le toega o le fausaga o se sliding system.

O kapoti lapopoʻa e faʻatumuina e se fatatusi, laulau e fai ai lavalava poʻo se avanoa avanoa mo se TV.

Ata o se laei matagofie matte ofu ma se tuʻufaʻatasia avanoa faigaluega. Tuʻuina o se tamaʻi kapeneta i totonu o se pusa tuʻu avanoa e mafai ai ona e sefeina avanoa ma faigofie ai ona faʻatonutonu tulaga i totonu o le potu.

Lanu Kapeneta

O se agavaʻa lanu lanu faʻatinoina taua se taua vaega pe a filifilia se mamanu. O le paolo o le mamanu o le a faʻalagolago e le gata i le tagata lava ia e manaʻomia, ae faʻapea foi i le tele o le potu, o lona mafuaʻaga ma le foliga matagofie.

O se oloa i pastel lanu o le a fetaui lelei ofi i totonu o se tamai potu. Malamalama foliga o le a maua ai le potu saolotoga ma le malamalama.

Uliuli ma lanu uʻamea potu foliga foliga lelei. Ae ui i lea, o lenei lanu e masani ona filifilia mo potu vateatea: e oʻo lava i se pupula o foliga, pogisa paolo vaʻaia faʻaititia le potu.

I le ata o loʻo i ai totonu-lavalava i le kalafi lanu, o totonu o lea e avea o se avanoa teu potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ofu lalelei faʻalua i totonu o le faletaele, o lona mamanu e pei o se pisinisi vasega potu.

Mo i latou e mananaʻo e fausia se susulu ma le soʻona tilotilo i totonu, o se faʻataʻitaʻiga i le mauoa lanumeamata, mumu, lanumoana ma isi faʻatusatusaina lanu e talafeagai.

O se vavae eseʻesega aofia ai le natura laʻau palette. O foliga pogisa poʻo le malamalama e faʻaopoopoina faʻaaloalo ma taugata tele ile ea. Latou foliga matagofie i ona po nei sitaili (loft, minimalism) ma paʻu (atunuʻu, proofce).

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ofu lanu enaena e ofi ai le tasi puipui o le potumoe i le falealuga.

Faʻafefea ona vaʻai i totonu o potu?

Mafaufau i le faʻaaogaina o mataupu i le fuafuaina o potu eseese.

  • O lavalava i totonu o se potumoe o se sili sili fofo fofo e mafai ona suitulaga tele lavalava ma ofu. Faitau atili e uiga i le faʻatumuina totonu o ofu i totonu o le potumoe iinei.
  • O lavalava ma faitotoʻa faʻaseʻe e ofi uma i totonu o tamaʻi auala ma uumi. Faʻafetai i le fausia-i fausaga, o faitotoʻa o ia, pe a tatalaina, aua le faʻaaluina se tele avanoa, e foliga mai e sefe aoga mita i le auala savali.
  • O se ofu filifilia lelei i totonu o le potu malolo faʻatulagaina lelei le teuteuina ma faʻatulagaina se faigofie teuina mo mea talafeagai.
  • O lavalava i totonu o potu a tamaiti e talafeagai mo le teuina o le tele o lavalava, meataʻalo, mea e momoe ai, tusi ma mea faigaluega. Faʻafetai i le sliding system, e mafai e le tamaititi ona faigofie ona tatalaina ma tapuni faitotoʻa o le kapeneta.

Mo potu moe a tamaiti, latou te filifilia ni faʻatau taugofie mai le laupapa laupapa, mdf poʻo oloa e gaosia mai le laʻau masani. Mai lea taimi i lea taimi o loʻo i ai kapeneta ma ofe panels poʻo ie-ufiufi faitotoʻa. Lavalava faia i palasitika poʻo tioata agamalu e fetaui lelei foi mo se vasega pepe. O foliga, faʻaopoopoina i ata, foliga pupula ma faʻafiafia, fausiaina o se faʻapitoa lagona i totonu.

Afai o le faʻafoliga o loʻo i ai ni elemene faʻata, e tatau ona ufiufiina i se ata faʻapitoa, lea afai e faʻaleagaina, o le a taofia ai fasi ma puipuia ai latou mai le salalau solo i le potu.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti ma le faʻalua ofu faʻaofuofu ma faʻaopoopoga laupapa ma lanumoana.

Filifiliga o filifiliga

O le teuteuina teuteuina o ofu e faʻatagaina ai oe e ofi i totonu o le tele sitaili. Ulaʻi ma tulaga ese faʻataʻitaʻiga faʻatumuina le avanoa i ni lanu fou ma tuʻuina atu ia faʻamatalaina.

O se oloa ma se matte, 'apamemea poʻo se mata faʻata, o lona lauulu e mafai ona teuteuina i se facet poʻo se sandblasted mamanu ma fugalaʻau, butterflies, manulele ma isi mananaia mamanu, o le a fetaui lelei faʻalelei le ata o le potu. O se laupepa faʻata o le a suia ai se tamai potu ma avatua ia loloto vaʻaiga.

Panels ma le lolomiina o ata poʻo ni faʻaofi e le masani ai e faia i rattan ma ofe o le a foliga manaia. O le tulaga ese o le potu vaʻaia o le a faʻamamafaina e paʻu elemene o eseʻese paolo ma laupepa.

I le ata, o lavalava ma se ata lolomi, lea e fetaui lelei i se siosiomaga faʻaonapo nei.

Sashes ma lacobel tioata foliga mai e le itiiti le lalelei. Multicolor stains-tioata faamalama o le a avea ma matagofie aulelei teuteuga i totonu, lea o le a avatua ai meaafale a matua matagofie foliga.

I le ata o loʻo i ai ni ofu e tolu faitotoʻa, teuteuina i totonu o gata o gata.

O le faʻamalamalamaina o ofu e sili ona lelei teuteuga ma lelei ona faʻaogaina uiga. E mafai e se moli i le lotoifale ona suia se moli o le po pe na ona saunia se suʻesuʻe talafeagai mo mea e te manaʻomia e aunoa ma le kiina o le moli autu.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma se ofu maualuga, potu tioata o loʻo faʻatumuina i moli.

Faʻafefea ona latou vaʻai i sitaili eseese?

Mafaufau i le mamanu o sliding wardrobes i lauiloa totonu sitaili.

Faʻataʻitaʻiga o ofu faʻa ofu i le faiga a le Scandinavian

White solid facades poʻo panels ma faʻaofi o le a fetaui lelei i totonu o le Nordic style. Faʻavae mafai ona laupapa, faʻatasi ma le lacobel ma le lacomat tioata, pe teuteuina i le malamalama paʻu.

Faʻataʻitaʻiga i le sesega enaena, efuefu poʻo le kofe tone o le a faʻaopopo faʻapitoa faʻaosooso i le ea. E tatau ona filifilia ni faʻataʻitaʻiga sili ona faʻafaigofie o le a ogatusa ma isi meaafale.

O le ata o loʻo faʻaalia ai ni ofu tu saoloto e iai faitotoʻa tioata i totonu o le potu ua fuafuaina i le sitaili a Scandinavian.

Ata o sliding wardrobes i tulaga masani

Mo tala masani, o mea masani faʻatafafā oloa na faia i tamaloloa fafie i se susu poʻo se kulimi kulimi lanu e talafeagai. O faitotoʻa e teuteuina i faʻata, auro iloga ma siliva faʻataʻitaʻi poʻo teuteuina teuteu laupapa.

Ata o se potumoe masani-sitaili ma se lavalava laupapa tuʻu faʻatasi ma fata itu.

Faaseʻe lavalava i le ituaiga o minimalism

O oloa i lalo o le fale o loʻo i ai se maumaututu mamanu ma e iloga i le saʻo foliga geometric. I le tulaga o le lanu, o le mea e fiafia i ai e avatua i le uliuli, le faʻaituʻau beige, efuefu poʻo susu susu. O le faʻataʻitaʻiga e mamanuina i le tasi paolo pe teuteuina i ni ituaiga eseese o mea. Panels mafai ona mausali pe vaevaeina i le lua pe tolu vaega.

I le ata o loʻo i ai se pupula laʻititi laʻei ma ofu kulimi laconic facades.

Ata o se ofu i totonu o le potualuga

Loft meafale o loʻo i ai se mafaufau loloto i le lanu efuefu, enaena ma uliuli tone, tutusa ma le agaga o se alamanuia avanoa.

Mo se sitaili alamanuia, o lavalava ma le talatala luma faia i laupapa le togafitia laupapa, teuteuina i faʻailoga, rivets, uʻamea grilles poʻo gagau vaega, e atoatoa. O se manatu manaia o le faʻaaogaina tuai oloa faia mai eseʻese mea.

I le ata o loʻo i ai se potu ulufale i luga o le ala maualuga ma se ofu e faia i laupapa laupapa ma uamea.

Faletusi o ata

O le ofu faʻaseʻe e faʻatagaina ai oe e fofo ni faʻafitauli i le taimi e tasi. E mafai ona avea ma autu teuteuga o le mamanu, galue o se ogatasi vaega o le aotelega meafale seti pe o se tutoʻatasi tutotonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ruthless Lyrics nice guys always finish last should know that - MarMar Oso. RapTunes (Iuli 2024).