24/7 fale mama - 4 mea lilo mo le faletua atoatoa

Pin
Send
Share
Send

Vaeluaina o le fale i sone ma faʻasologa o taimi

O le mea lilo muamua o le vaeluaina o le potu i sikuea e mafai ona vave faʻamamaina i aso uma. E i ai le 12-14 o latou aofaʻi (2 mo le aso e tasi: faʻamama i le taeao ma le afiafi). E sili atu le fesiitai o le faʻamamaina o nofoaga faigata i le afiafi.

Mo se faʻataʻitaʻiga: e mafai ona e soloina le faʻata o le faletaele i le taeao, ae e sili le faʻamamaina o le tapu i le maeʻa ai o galuega.

Tulafono 15 minute

E te le faʻaaluina se sili atu ma le kuata o le itula i le faʻamamaina o le aso. Muamua e foliga mai i lenei taimi e matua faigata lava ona faia se mea. Ae afai e te faʻaaluina le 15 minute i aso uma, faʻavasega lelei, o lona uiga o le a masani a se tagata, ma o le iʻuga o le a le umi ona sau.

A faʻapea e paʻu uma vaega mamafa e 2 (mo se faʻataʻitaʻiga, o se faletaele ma se faletaele i le tasi sone, e mafai ona vaevaeina i le 2 isi.

"Nofoaga vevela"

O le lona tolu mea lilo o le filifili poʻo fea o sone e masani ona faʻaaogaina ma sili atu ona vave lapisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se nofoa i le potumoe. O ofu e masani ona tautau i luga. O lona iʻuga, o le aso e sosoʻo ai pe a uma ona faʻamama, e foliga mai e le mama. O se kesi e mafai ona avea ma se sone pe a fai o le e ona le fale e masani ona 'ai ao galue. O lona iʻuga, o loʻo tumau pea ipu ma ipu i luga ole laulau.

"Nofo vevela" e tatau ona fufulu i aso uma (i le afiafi).

Le motu o le mama

O lenei o se vaega e tatau ona i taimi uma i tulaga atoatoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea malie. E i ai le tele numera o le ola hacks e tausia mama. O lesi foi mea:

  • ogaumu kesi - e mafai ona e tuʻuina i luga ole laʻau ia mea o loʻo faʻamumu i le afi. O lona iʻuga, o le suauʻu, gaʻo o le a paʻu ifo i ona luga, ae le o luga o mea faigaluega. A maeʻa ona kuka, ua lava lea e aveʻese ai le pepa alumini;
  • eletise - i le taimi lava na maeʻa ai kuka, oe manaʻomia solo i se omomi faapitoa.

Faʻaauau le faʻatinoina o nei tulafono o le a sefe ai tagata e ana mai le faʻamamaina le faʻamamaina i faaiuga o vaiaso ma fesoasoani e tausi le fale i se tulaga sili ona lelei.

2392

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Olaga TautuaMathew MoseComundoSamoan MusicSiaosi Vaipua (Iuli 2024).