Terrace design i se fale tumaoti i le itulagi o Moscow

Pin
Send
Share
Send

Na fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o mea masani ma sau ai ma le tele o faʻamatalaga auiliili na liua ai le faʻaogaina o le fausaga i se togalaʻau teuteuina.

Fausiaina ma fafo teuteuga

Soʻo se fausiaina amata mai le faʻavae. Ile tulaga lea, luasefulu paila na fai ma faʻavae. O le faʻavaʻa o le maota o le uʻamea. E nonoa i se auala ma valivali enaena enaena. O le iʻuga o le faʻavae mo le poletito poletito.

O le poletito mamanu e faigofie ma austere, ae e aulelei faigofie. O le taualuga o le faʻaopoopoga i le vaega o loʻo tu ai le laulau 'ai e malamalama, faia i le polycarbonate, tetee atu i le tau faʻaletonu ma aʻafiaga, o se honeycomb fausaga. I tafatafa o le puipui, o le mea e fai ai le "umukuka" eria o loʻo tu ai, o le taualuga o le vaega e faia i uʻamea tile.

O le foloa e ufiufiina i se faʻailoga faʻapitoa, faʻapipiʻi i luga o ogalaau alumini. O nisi na totoe i o latou lanu masani, ma o isi e foliga "matutua".

Ole faʻataʻitaʻiga ole terrace ile fale tumaoti e le faʻatapulaʻaina ile teritasi lava ia: ole avanoa e siʻomia ai e aoga foʻi mo le aitia lautele. O se vaega o atigi arasi na sasaaina i le eleele faataamilo i le taamilosaga o le poletito atoa.

Muamua, o se mulching mea, lona lua, na faʻatumuina le terraces ma le manogi o fou arasi, ma le lona tolu - ae le o le mulimuli - e matua lelei lava le savali i luga o sea moega ma leai ni vae, e lelei mo le soifua maloloina.

O le vaeluagofie i le va o le auala ma le maota e faʻamaeʻaina i maʻa fetuutuunai - o se mea seasea maeʻa mea, o se manifinifi tipiina o le quarried sandstone. Mai le itu o le nofoaga, luga o le maʻa oneone, o se laufanua ua valiina o le a faʻamanatu ai i se tasi le Crimea, ma mo se tasi o le malulu Baltic Sea.

O faitotoʻa faʻaseʻe e faia i le plexiglass, i le leaga o le tau latou te puipuia mai le timu ma le matagi, ma aua le faʻalavelave i le matagofie o le natura.

Teuteuga i totonu ma meaafale

I fafo atu, o lenei puipui na teuteuina i le laupapa laupapa na faia mai le ili tipi.

O mea masani na faʻaaogaina i le teuteuga o totonu o le fale tapunia o le fale. O le laina pito i lalo o kapoti a le umukuka na faʻapipiʻiina i maʻa fetuutuunai, ma o le laina i luga na teuteuina i fasi laupapa laupapa - o tutusa tonu lava na teuteuina le isi puipui.

O le lanu lanu o totonu e taofi, toʻafilemu, beige ma enaena. O le lagona ma le faʻaalia o le atemosifia e maua mai i le taʻalo o faʻaogaina ie - laupapa, maʻa, mosaic i luga o le galuega.

O le poletito mamanu faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻi faigofie mea masani ma le fou faʻatekonolosi fou. O le tapu e vaneina mai se fasi maamora ma o le mea palu e faʻaonapo nei.

I totonu o se nofoaga faʻapitoa i luga o le auala o loʻo i ai se kesi kesi, lea e tuʻufaʻatasia foʻi se ogaumu ma se ogaumu. E le gata i le kukaina o le shashlik, ae kuka foi le supo iʻa, falai pateta, fai ni iʻa pe fai ni pai - e pau le mea e te manaʻo ai o le tapuni o le tapuni i luga o le meaʻai.

I se faʻaopopoga, mo i latou e fiafia i meaʻai ulaula, e iai le avanoa e faʻaopopo ai le asu i ipu e faʻaaoga ai le malala malala.

O le tapunia o le maota e mafai ona avea o se 'aiga' aʻai - o le aiga uma o le a ofi i se tele laulau. I le tulaga o le tele o malo, e mafai ona faʻalauteleina le laulau. O nofoa, pei o le laulau, o loʻo i ai se faʻamea uʻamea ma e ufiufi i se ie e faigofie ona faʻamama.

Ina ia aloese mai le saluina o le poletito i nofoa, o se nofoa laupapa na tuu i autafa o le laulau umi. E lua nofoa e faia i le ata lava e tasi e mafai ona ave i fafo i le auala, pe mafai foi ona fai ma sui o le leai o ni nofoa pe a faafuaseʻi ona tupu.

Susulu

O le moli moli o le terraces i totonu o se fale tumaoti o loʻo mafaufauina ma le faʻaeteete: i le faʻaopopoina o moli manaʻomia, susulu ma le lava lelei, faʻataunuʻuina e moli uila faigofie, o se lapoʻa lapoʻa na tuʻu i luga aʻe o le laulau, faʻamamafaina le vaega o le a potopoto ai tagata o le aiga.

I se faʻaopopoga, o kapoti umukuka ma sitepu e oʻo atu i le poletito e faʻamalamalamaina i le LED fasi.

O le isi susulu elemeni i le poloa poloka o le totō mea totō. Latou i totonu-i totonu TAITAIINA moli e suia lanu i le talosaga a le e ona. E faʻatonutonu mai le mamao ese. O laʻau tetele e totoina i totonu o ulo, e mafai foi ona ola i fafo i fafo i le taumafanafana.

Teuteuga

O auiliiliga uma i luga o le teuteuga tapunia o le fale ua uma ona mafaufauina ma le totoa. O le faigofie, masani totonu o totonu ua tumu i aso nei "gadgets". E oʻo lava i naifi e le faigofie, ae o Iapani.

O ipu faaonapo nei ma tioata lanu ua avea ma se teuteuga faʻaopoopo o le umukuka. O se laupapa "tolu-fola" taʻavale faʻatumuina i laʻau ma fualaʻau o se mea teuteu foi. O lona aano o le a suia i taimi uma, aumaia ituaiga i le ea.

Tusiata ata: Roman Belyanin, Alexey Zhbanko

Tausaga o fausiaina: 2014

Atunuʻu: Lusia, Malakhovka

Nofoaga: 40 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Rihannas Epic 10-Minute Guide to Going Out Makeup. Beauty Secrets. Vogue (Mae 2024).