Faʻafefea ona filifili atavali i le auala savali ma le alatele: ituaiga, autu, tisaini, filifiliga o tulaga

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona filifili se atavali mo le auala savali?

Fautuaga mo le filifilia o Hallway Art Products:

  • Muamua lava, e tatau ona e filifilia ni fale teu oloa o le a fetaui ma le tulaga lautele o le auala i totonu o le potu.
  • Tuʻu 'ato i le tulaga o mata.
  • Mo puipui i leo le lavalava ae le o le pupula, o se ata susulu ma tumu, ma le isi itu, o le a avea ma tali lelei.
  • A filifilia le tele o le ata, e tatau ona e amanaʻia le fua o le potu, mo se faʻataʻitaʻiga, o ata tetele e sili atu ona talafeagai mo se alatele lautele.
  • E le fautuaina e filifili tala faʻasauā.

O le a le ata e tatau ona ou tautau i le alasavali?

Tele filifiliga mo teuteuina o le potu.

Faigofie

O lenei vaʻaiga e aofia ai ni atavali e tuʻufaʻatasia ma le tasi ata. O lenei mamanu e masani lava ona foliga matagofie ma e iloga i lona tulaga faʻavae, lea e faʻatagaina ai oe ona suia atoa le vaʻaiga i mea teuteu.

I totonu o le ata o loʻo i ai se modular painting diptych i totonu o se auala savali faʻaonapo nei.

Vaega

Faʻaavanoaina se avanoa sili e fausia ai se maliega faʻaʻeseʻese luga o se tasi o puipui. O teuteuga i totonu e pei o panels e mafai ona faʻaaogaina e ausia ai ni aafiaga mataʻina i totonu o le fale. O ia teuteuga o le a avea ma sili lelei fofo mo le masani masani poʻo le Art Nouveau, Baroque poʻo le Rococo style.

Pepa Lautele o I Ai se savali

O se teuteuga tele fetuutuunai e faʻatagaina ai oe e faʻaopopo lanu pupula i totonu. Pepa faʻasalalau o loʻo iai ni ata puʻeina, o ata e le masani ai ata poʻo isi ata i se tulaga le mautonu o le a avea ma se teuteuga sili ona lelei mo se puipui poʻo se faʻailoga.

Suauʻu poʻo penitala ata

Latou foliga sili ona mataʻina, tuʻufaʻatasi ma faʻamaeʻaina le ata o le potu ma atoatoa faʻatulagaina le avanoa, fausiaina o se faʻaleagaga, mafaufauga ma mauʻoa siʻosiʻomaga i ai.

I le ata o loʻo i ai se auala savali ma se atavali faia i le metotia o le suauʻu vali.

Embroidery

Tetele pe laiti ata, embroidered ma le koluse, ma le saʻo filifilia togafiti, ua manatu o se sili muamua elemene o teuteu, mafai ona faaolaola toetoe lava o soʻo se nofoaga.

Autu o atavali

Ona o se autu taua, o canvases e le gata e tosina mai ai mafaufau, ae o le setiina foi o le potu i se ituaiga lanu ma le lagona.

Fugalaʻau

O ata eseʻese ma peonies, popi, rosa, lili ma isi fugalaʻau e fesoasoani e fausia ai se siosiomaga filemu ma filemu i le potu. Fugalaʻau maaleale poʻo susulu, toʻafilemu poʻo ni fatu pese fatu faʻatagaina oe e filifili le sili sili ona lelei filifiliga mo lou totonu.

H ata o totonu o le auala savali ma se ata masani o popi.

Faʻavaʻa

Malosiaga, olaola ma faʻaali manino ata e sili ona lauiloa mo le teuteuina o ona po nei i totonu. Eseese foliga ma lanu tuʻufaʻatasi ma le tasi ma le isi faʻaosoina fou faʻatasi ma uiga i taimi uma. I nei ata maua fua, o le e ona le fale ma le malo o le a mafai ona vaʻaia se mea vavalalata i le agaga.

Toe gaosia

Latou faʻailoa atoatoa metotia uma, fausaga, lanu vali ma le faʻamaoni tusitala o sitaili. Maualuga tapoleni faʻataʻitaʻi taugata originals o le a le masalomia o le a avea ma sili ona aoga teuteuina o le atoa hall. Mo se faʻataʻitaʻiga, o toe Iapani toe gaosia i le tulaga o le tele o laufanua laufanua, pagodas, atunuʻu faʻafiafia, sakura poʻo geisha i laʻei masani o le a faʻaopopo ai se exoticism faʻapitoa i le avanoa.

I le ata o loʻo i ai se auala savali ma se toe gaosiga mai le atavali na tusia e le tusiata Iapani o Katsushika Hokusai "The Great Wave off Kanagawa."

Panoramas

Lautele-tulimanu ata o le taulaga ma sili loloto ma lautele lautele vaʻai vaʻai faʻateleina le aʻafiaga o le i ai i le potu.

Tekinolosi

Faatasi ai ma le sili atu ona manaia tekinolosi ata ma ofoofogia maualuga-saosaoa-auala fegasoloaʻiga auala, o tisaini e faʻaonomea ma maoaʻe matagofie.

Natura

Canvases o loʻo faʻaalia ai manu, manulele poʻo paʻu o loʻo iai afu, vaitafe ma tumutumu o atumauga e faʻatumuina ai le atemosifia ma le fealofani ma le matagofie, faʻatupuina ai se siosiomaga latalata i le natura.

Zd canvases

O latou o le sili iloga vaega o le atoa totonu, faʻamamafaina nisi auiliiliga o le potu ma seti le lautele leo mo ia. Volumetric 3D ata, ona o le loloto o le vaʻaia, vaʻaia faʻalauteleina tuaoi o le auala savali ma faʻaopopo faʻaopopo avanoa i ai.

Nofoaga ma filifiliga o atavali i Feng Shui

I le mulimuli ai i le filosofia a Feng Shui, i le auala savali e sili ai le tautau ata ma ni mataupu filemu, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo ola pea, laufanua poʻo se ata o se tagata. O ata e faʻailoa mai ai vaitafe mamana ma le le taofiofia, pei o afu, vaitafe o le mauga poʻo sami, o le a talafeagai lelei foi.

  • Ina ia tosina mai le tupe ma le manuia i totonu o le fale, e mafai ona e tuʻuina se tapoleni ma se laumei poʻo se elefane i luga o le puipui i luma o le faitotoʻa.
  • O se ata ma peonies e sili ona talafeagai e faʻatosina mai ai le alofa.

O le filifiliga o mea ata e tatau ona faʻalatalata atu faʻapitoa i ai, talu ai e faʻamoemoe i le taupulepulega, nofoaga ma le uiga o le tuʻufaʻatasiga pe o le a le malosi e maua ai le malosi i le vanimonimo.

Atavali atavali tisaini aitia

O atavali i totonu e mafai ona suia atoa ai le vaai vaaia o le auala atoa.

Ata vavalalata

Faʻapipiʻi faʻapipiʻi pe faʻapipiʻi tapuni o le a sili ona aoga i totonu o se potu tele ma faʻalo maualuga.

O loʻo faʻaalia i le ata se ata vaiti o solofanua i totonu o le auala savali i ona po nei.

Vertical

Latou te faʻatagaina oe e faʻatupuina i luga le faʻalo ma faʻamau maualuga ai le auala. Vertical canvases e lelei mo le tuʻuina i luga o puipui vaapiapi.

Totonu o le

Kanesa faʻavasega, tuʻufaʻatasia faʻatasi ma elemene o meaafale i le auala savali, o le a fausiaina ai se toniga faʻatusa ma faʻamamafaina le faʻamamaina tofo. A o faʻaaogaina le sili atu ma le tasi atavali i le alasavali, e fautuaina foi le filifili faʻavaʻa o le tutusa lanu ma le teuteuga mo latou.

I le ata o loʻo i ai se tapoleni i totonu o se paepae paʻepaʻe, tuʻufaʻatasia ma moli mama i le auala.

Paʻepaʻe ma papaʻe

O tapoleni i le uliuli ma le paʻepaʻe o se tuʻu eseʻesega ma le tupuʻaga atisi vaifofo. Latou te mafaia ona faia se tulaga ese ma tulaga ese mamanu o le auala.

Backlit

Ata, ma moli puipui o loʻo tu i luga aʻe o latou fale, o le a faʻatumuina totonu i le taʻaloga o lanu ma paolo. I se faʻaopopoga, o le backlight o le a fausia faʻaopopo faʻamalie moli mo mata i le auala ma faia lona mamanu moni moni ma matagofie.

I le ata o loʻo i ai le auala savali ma uli ma paʻepaʻe atavali ma susulu i le tulaga o moli puipui.

Tuʻu le ata i luga o le puipui

Tele, sili ona manuia filifiliga mo le tuʻuina o atavali i luga o le puipui:

  • Faafeagai o le faitotoʻa i luma. O se pa avanoa i le isi itu o le faitotoʻa pito i luma e sili ona teuteuina i se lalelei, vaʻaiga lelei. E le fautuaina le tuʻuina o tapoleni ma ata mataʻutia i luga o lenei puipui.
  • Luga o le ofu. O se tamaʻi atavali o le a foliga sili ona lelei i luga o se ofu. E le gata i lea, o tamaʻi tapoleni faʻatasi ma le tasi faʻatonuga semita, e tautau i se laina, e le itiiti ifo le vaʻai.
  • Faafeagai o le faata. Afai e i ai se faʻata i totonu o le auala savali, e le manaʻomia le tuʻu sili atu ma le tasi ata i ona luma, talu ai o le aʻafiaga o tele atagia o le a taʻitaʻia ai i se faʻaititia faʻaititia o le eria.
  • Luga o le faitotoʻa. I le faʻatautauina o le tapoleni i luga o le faitotoʻa, e mafai ai ona e faʻaali ifo i lalo le faʻalo maualuga tele i le auala savali.
  • I le tulimanu. O le tulimanu tuʻufaʻatasia faʻatagaina oe e toe faʻaolaola le avanoa avanoa ma faʻamamafa lelei ona tusi.
  • I faasitepu. E mafai ona e faʻaogaina ni tapoleni o soʻo se tele e teuteuina ai le puipui i luga o faʻasitepu, o le mea taua o le maitauina lea o se faʻatulagaina o le diagonal ina ia mafai ai ona maua se foliga fealofani.

I le ata o loʻo i ai se auala savali ma se tamai atavali o loʻo tu i luga aʻe o le pusa o drawers.

O le saʻo ona tuʻuina o atavali o le a le gata ina faʻatagaina ai oe e faʻaali le ata o le potu i se malamalama sili ona lelei, ae faʻapena foi ona faʻatonuina le fomaʻi o le avanoa.

Fautuaga mo le filifilia o atavali mo auala o auala eseese

Faʻatasi ma le faʻatulagaina saʻo o canvases, oe mafai ona suia suiga o le geometry o le avanoa.

  • Vaapiapi Feololo feololo pe laʻititi tapoleni faʻavasega faʻasolosolo luga o puipui o le a fesoasoani vaʻaia faʻalauteleina se auala vaapiapi. Oe mafai foi ona faia lenei potu puʻupuʻu e ala i le tuʻuina atu o le tasi susulu ma lapoʻa ata i luga o le tasi pito pa.
  • O se umi. Laina vali laina i luga o le tasi laina faalava i le tutusa maualuga o le a sili faamamafa faamamafaina le umi o le auala.
  • Faapaologa laiti. I totonu o se tamaʻi alasavali, o tamaʻi fale tapoleni o le a foliga sili ona lalelei; pe a faʻaaogaina ni atavali tetele, e tatau ona e amanaʻia e le malamalama tele ma fesuisuiaʻi, ae o loʻo i ai ni toʻafilemu ma le le mautonu i lanu malamalama.

Ata i sitaili eseese i totonu

O ata vali e faʻaaogaina i manatu eseese o ituaiga sika.

Masani

I totonu o totonu o fale, o atavali ma laufanua vaʻaiga, ata puʻe, tusitusi o meaola ma meaola, faʻapea foi ma mea teuteu, fasipepa poʻo ni laupapa, e matua talafeagai lelei. Canvases mafai ona teuteuina uma i lalo manifinifi ma voluminous faʻafanua ma siliva poʻo auro elemene.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se alasavali masani ma se puipui e teuteuina i le ata o manulele.

Aso nei

Lenei sitaili manatu togafiti faʻasologa poʻo faʻailoga kalafi ma ata o oe lava tofo fiafia i ai. O le a latou suia atoa le vaʻaiga malamalama o faʻaonapo nei tisaini, faʻaopopo atili sili atu aulelei ma fatufatu i ai.

Scandinavian

E le faʻapea o ni oloa uliuli ma paʻepaʻe i ni faʻavaʻa faʻatulagaina poʻo ni ata faʻaseʻe ma se fulu paʻepaʻe o le kiona o le a sologa lelei ma le taofiofi o le Scandinavian style.

O loʻo faʻaalia i le ata se auala faʻataʻitaʻi faʻa-Scandinavian ma tamaʻi ata uli ma papaʻe i luga o le puipui.

Provence

Matagofie fugalaʻau fugalaʻau, moana meaʻa, matagofie o loʻo ola pea i le tulaga o tuai ipu ma fualaʻau poʻo fuifui vine o le a atili ai ona maua le mafanafana, matagofie ma toʻafilemu le atemosifia o le French style ma faʻalelei ai le atunuʻu.

Maualuga

I totonu o se auala savali maualuga, o ata susulu ma lapoʻa o loʻo i ai ni tusitusiga eseese, o ata puʻeina, o ni foliga faʻasolosolo ma ni laina maʻi poʻo ni tosova e faʻaaoga i ona po nei ma atavali. O lenei tisaini o le a matua fetaui lelei i totonu o lenei itu, ae le taliaina faʻamatalaga le manaʻomia.

Faletusi o ata

Ata i le auala savali e mafai ona faia ni gaioiga i le taimi e tasi. Latou te faʻatagaina oe e teuteuina le potu, fausia se lelei siʻosiʻomaga i totonu ia, faia le mamanu o le avanoa matua tulaga ese, faʻatumu le auala i le malosi faʻapitoa ma na o le tuʻuina atu ia sili ona matagofie foliga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: እግሬ ላይ የወጣብኝን ቫሪኮስ ቬን ምን አሻለኝ? (Mae 2024).