Windowsill faʻaaogaina filifiliga

Pin
Send
Share
Send

Togalaau laʻitiiti laiti

Fugalaʻau i totonu e tuʻu i luga o faʻamalama o se fofo masani lea na faʻamaonia mo le tele o tausaga. Ae ui i lea, oe mafai ona faʻateleina le potu "fugalaʻau moega" e ala i le ola lanumeamata. Na te faʻateleina totonu ma faʻamalosia le soifua maloloina.

Siaki le filifiliga o aʻeaʻe laʻau mo lou fale mautotogi.

O le tamaʻi-fualaʻau togalaʻau i luga o le windowsill tautua e le gata o se teuteuga, ae faʻapea foi o se sili sili ona lelei punaʻoa o vitamini.

Microgreens i faʻapitoa pusa mo germination foliga lelei foi.

Nofoaga mo se fagafao

O le windowsill, o loʻo tu i luga o le la susulu o le fale, e masani ona avea ma nofoaga e fiafia iai pusi ma tamaʻi maile, o lea e mafai ai ona e faia se potu malolo i ona luga. Faʻatau se fola faʻapitoa poʻo le potu i lalo i le faleʻoloa, pe naʻo le ufiufi o le windowsill i aluga vaivai.

I le vaitau malulu, o manu o le a faʻamafanafanaina e le vevela mai le pati, ma o le a e fiafia i se fofo matagofie.

Sone galue

O le faʻamalama o se mafuaʻaga o le malamalama masani i totonu o le fale mautotogi, o le mea lea, faʻasaga tonu ia, oe mafai ona faʻaauupegaina se fale mini-ofisa poʻo se aʻoga aoga. Faʻalautele le faʻamalama sill pe faʻalata i luga le kesi.

Ina ia puipuia mai le la, tautau laconic roller blinds ma, pe a tatau ai, ufiufi le maa i se faʻapitoa valavala.

Laulau laei

O le manatu o le liua o se nofoaga latalata i le faʻamalama i se laei laei o le a tosina atu i tamaitai uma. Uma mea laiti o le a vaʻaia i lalo o le malamalama masani, lea o le a faʻatagaina ai oe e faia se le mafaatusalia teuteuga.

Potu malolo

Fiafia tagata e ana se vaʻaiga lelei mai le faʻamalama ma lautele lautele e mafai ona faʻatulagaina se nofoaga e malolo ai i le fale mautotogi. Afai o le lapoʻa ma mea mai le faʻamalama sill faia ai faʻatagaina oe e nofo saʻo i luga ma se tusi poʻo se ipu kofe, e oʻo lava i ni nai aluga totonu o le a lava.

Afai o le fale mautotogi ei ai faʻamalama masani, ave le sofa latalata ia latou. I lenei tulaga, o le faʻamalama sill mafai ona faʻaaogaina o se tamai fata poʻo le laulau.

Nofoaga o meaʻai

O le umukuka faʻamalama sill mafai ona faigofie suia i se worktop poʻo, faʻafetai i lona maualuga, i se pa counter. Faʻatumuina i ni ulugali nofoa tutusa ma faʻamalieina moli o le taulaga i le po ma se ipu ti.

Faitau foi e uiga i le faʻaaogaina o se faʻamalama sill laulau i totonu.

Laulau i autafa

O le moega, tuʻu latalata i le faʻamalama, faʻatagaina oe e faʻamalama le faʻamalama o se laulau i autafa o le moega. E mafai ona e tuʻuina se tusi, tioata, kulimi, se mea faʻapipiʻi e moe ai, tuʻu le ipu vai poʻo isi mea na e faʻaaoga ae e te leʻi moe.

Ina ia oʻo atu i le windowsill, oe le tau manaʻomia e alu ese mai le moega

Tusitusiga teuteu

Faatasi ai ma le fesoasoani a faigofie teuteuga, o se faamalama mafai ona liua i se atoa ata mea faitino. Ma e le gata (ma le tele) e uiga i fugalaʻau. Candles, figurines ma le tele o aitema faia-lima o le a faia.

E masani ona mafai ona e suia le mamanu o le faʻamalama sill, faʻalagolago i le lagona ma le vaitau.

Faʻatupu aʻoaʻoga

Needlewomen ma tina o pepe mafai ona faia se moni fatufatu aoaoga i luga o le windowsill, ma faʻamalama potu mafai ona avea ma se tapoleni mo talavou tusiata e tusia.

Faletusi

O se nofoaga i luga o le windowsill e lelei tele mo le teuina o tusi. Lenei o oe i le taimi lava moli malamalama ao ma se sofa i ona tafatafa. Ma afai o le faʻamalama sill e lautele, ona mafai lea ona e faʻaeʻeina i luga se ie mafanafana mafanafana ma malolo, fiafia i lau isi alofa.

O le faʻamalama matala ma le avanoa i ona autafa mafai ma tatau ona lafoa ma faʻamanuiaga. Filifili poʻo le a le mea e sili atu lona taua - teuteuina pe faʻaaoga tatau le avanoa, ma ... alu i ai!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Making a Reclaimed Pine Windowsill (Mae 2024).