Totonu o tamaiti i le efuefu: iloiloga o ata o tali sili ona lelei

Pin
Send
Share
Send

Vaega o le efuefu totonu

Tulafono masani mo le faʻaaoga efuefu i le potu o le tamaititi:

  • O se lanu efuefu lanu efuefu e sili atu ona talafeagai mo se tamai potu, talu ai o leo pogisa o le a vaʻaia faʻaititia ai le tele o le avanoa ma avatu i ai le pogisa.
  • O lenei lanu lanu e sili ona tuʻufaʻatasia ma mafanafana malu. Faʻatasiga ma se malulu lanu lanu i le tulaga o se loloto lanumoana e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete.
  • A teuteuina totonu o le mafaufau, o le mafaufau aafiaga o le lanu, uiga ma uiga o le tamaititi o loʻo ia amanaʻia foi. Mo le soona tiotio, faigofie soʻona osovale ma le le lelei momoe, o se paleni vasega pepe mamanu i efuefu-piniki, efuefu-lanumoana poʻo efuefu-lanumeamata tone e talafeagai. I totonu o le potu o nofo toʻafilemu pe maasiasi tamaiti, oe mafai ona faʻaaogaina malosiaga efuefu-samasama, efuefu-moli poʻo efuefu-mumu ata.
  • Mai se mafaufau mafaufauga, o ia leo faia se toʻafilemu, puipuia ma mausali atemosifia i totonu o le potu. Ufiuli pepa puipui ma meaafale i le vasega pepe aua le faʻatiga i le tamaititi, aua le faʻalavelave ia te ia ma fesoasoani e taulaʻi atu i ana suʻesuʻega.
  • O le ata i lanu efuefu o se filifiliga lautele lautele, uma mo totonu o le tama ma le teine ​​potu, ma mo le potumoe o tamaiti e toʻalua o itupa eseese. Ona o lona agavaʻa ma le le mautonu, efuefu, tusa lava po o le a le matua o le tamaititi, e masani lava ona ausia soʻo se tausaga manaʻoga.

Paolo o efuefu

Filifiliga taimi mo lenei paolo.

Potu efuefu a tamaiti

O se potu i lanu efuefu lanu efuefu e mafai ona foliga foliga mai ma mou atu. Meaafale meaafale, lavalava ma teuteuga elemeni, lea o le a faʻalauteleina ai lagona o totonu, o le a matua suia le tulaga.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu ole potu pepe mo le pepe fou, na fuafuaina e lanu efuefu.

Faʻautauta ma le faʻaitaina i mata, malamalama efuefu e atoatoa o le autu talaʻaga e fausia ai se toʻafilemu ma le toʻafilemu siosiomaga. Mo le tuʻufaʻatasiga, o ituaiga eseese o karamel suamalie, kulimi kulimi poʻo le lanu o le kofe ma le susu ua filifilia, lea e maua ai le efuefu ofoofogia agamalu, mafanafana ma matagofie.

Vasega pogisa efuefu

O le filifiliga o le faʻatumuina o le pogisa efuefu lanu fuafuaga faʻamoemoeina i luga o le tele o le vasega pepe. O laupapa loloto, malala ma lanu antrasite e sili ona lelei mo se potu lautele.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le lanu pogisa antracite i totonu o le potu pito i luga o tamaiti.

O le papalagi efuefu paleta manaʻomia faʻaopoopo moli ma mea faʻaaoga. O loʻo faʻaaogaina le Graphite mo totonu o le laconic ma faʻasusu i le paʻepaʻe, enaena, lanu mumu poʻo lanu piniki.

O tuʻufaʻatasiga sili ona lelei

O lanu sili ona manumalo o soa mo se paolo asu.

Vasega vasega lanu moana lanumoana

O le lanu efuefu-lanumoana lanu polokalame o le a fetaui lelei fetaui i totonu o le vasega pepe mo se tama. O le malulu tuʻufaʻatasia o le a faʻatumuina ai le siʻosiʻomaga ma se lagona o le malulu ma le fou, o le mafuaʻaga lea e masani ai ona faʻaaoga mo potu ma faʻasaga i saute o faʻamalama.

O loʻo faʻaalia i le ata le ata o le vasega pepe a le tama, teuteuina i lanu efuefu ma lanumoana.

Lanumoana ma efuefu o se sili duo e faʻatagaina oe e ausia se toʻafilemu ma le tutoʻatasi totonu e aunoa ma susulu auiliiliga. Mo se sili atu fetaui lelei mamanu, o le lanumoana-efuefu faʻatasi mafai ona faʻavaivaia ma mafanafana beige.

Beige ma efuefu vasega pepe

Lua e leʻo faʻamalieina ma puʻeina lanu, sologa lelei faʻasolo atu i le tasi ma le isi, atoatoa galue o se faʻavae totonu totonu. Lenei mamanu avatua i tamaiti potu o se paleni, taofiofi ma i le taimi lava e tasi foliga foliga lelei.

O loʻo faʻaalia i le ata le tuʻufaʻatasia o lanu vaʻai ma beige i totonu o le potumoe a le talavou.

O le tuʻufaʻatasiga beige-efuefu o nisi taimi e faʻaopoopoina i tamaʻi lanu eseese i le turquoise, samasama, mumu poʻo amu amu.

Potu papaʻe papaʻe ma efuefu

E manatu o le sili auala e fausia ai se mama, austere ma aulelei vasega pepe mamanu. Ina ia mafai ona tuʻuina i le potu se vaʻaiga sili ona manaia ma fausia ai se malamalama, e le faʻalavelaveina le siosiomaga, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le lanu efuefu le lanu efuefu ma le susu poʻo le susulu o lanu karamel.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le vasega pepe ma le faʻamaeʻaina i paʻepaʻe ma lanu efuefu.

Potu o tamaiti i lanu efuefu ma susulu faʻaaliga

O pupuni mafanafana e manatu i lanu masani o paʻaga mo le efuefu. Lanumoli, mumu ma piniki leo o le a foliga manaia.

O le efuefu-samasama totonu o le vasega pepe foliga matua susulu, o le potu efuefu ma le faʻaopopoina o moli lanumeamata, lilac, ultramarine, amu poʻo lanu samasama turquoise lanu o le a avea sili ona lalelei ma matagofie.

O loʻo faʻaali mai i le ata ia turquoise accents i totonu o le potu efuefu o tamaiti mo se teine.

I le avea ai o ni malamalama susulu, e mafai ona e pikiina ni elemeni i foliga o pupuni, o se ulu ulu, o se ottomanu vaivai, o se nofoa solofanua poʻo se sofa, o se kapeta i tafatafa o le moega ma se lamepa lamepa i le nofoaga galue. E le tatau ona faʻaopopoina se numera tele o faʻaleoga i le potu ina ia, faʻatasi ai ma meataʻalo felanulanuaʻi, tusi, ata ma isi mea laiti, latou te le vaʻaia fua i luga o le avanoa.

Maea ma mea

Mo le faʻamaeʻaina, latou te fiafia i laʻau masani, mama mama ma isi tulaga maualuga, saogalemu ma siosiomaga faʻauo mea.

O puipui i le vasega pepe efuefu mafai ona valivali pe faʻapipiʻi i totonu. I luga o se tasi o pa puipui luga, photomurals ma le faʻaituʻau sinasina-paʻepaʻe-uliuli mamanu, lea e tuʻufaʻatasia ma le lautele totonu sitaili, o le a foliga lelei. E talafeagai foʻi le faʻaogaina o pepa puipui efuefu efuefu ma lanu mumu, paʻepaʻe pe enaena. E le mafai ona teuteuina ni papaleni i ni auro poʻo ni siliva. O ata Geometric e fetaui lelei mo le potu tama, ma ata e fai fugalaʻau mo le vasega pepe.

I le ata o loʻo i ai le vasega pepe i lanu efuefu ma le fola o loʻo faʻatulagaina i le laminate ma le aʻafiaga o se matua ituaiga.

O puipui efuefu vali vali e valiina ma ata o laʻau ma le pale e faia i le tele o mea, o loʻo faʻaalia ai le faʻataʻatiaga o le taulaga o faleoloa poʻo fale e pepese Mati pusi i luga o le taualuga. Mo se sili atu ofoofogia mamanu, o le tuʻufaʻatasia e faʻatumuina e se lamepa i foliga o se masina po o le masina.

O le foloa i le vasega pepe o loʻo faʻataʻoto ma fola laupapa masani, pe o se sili atu taugofie filifiliga e filifilia i le tulaga o se laminate e faʻataʻitaʻii se laupapa ituaiga.

I le ata o loʻo i ai se puipui o loʻo ufiufi i ata puʻe ata i le ata o potu aoga i aso nei i lanu efuefu ma papaʻe.

Filifili meaafale ma teuteuga

O meaafale e faia i laʻau mama poʻo le paʻepaʻe laʻau o le a fetaui lelei i totonu o se vasega pepe i lanu efuefu, lea, faʻatasi ma se paleta malulu, o le a faʻafiafiaina totonu.

O meaafale pogisa e talafeagai mo se potu fuafuaina i le malamalama efuefu, platinum, siliva poʻo penina lanu. Ona o le eseʻesega na foafoaina, o le atemosifia o le a mauaina ai se le masani ai ma manaia foliga.

Ata o se potumoe masani a tamaiti mo se teine, faʻafouina i papaʻe meaafale laupapa.

Grey saunia se aoga aoga mo mea teuteu elemene. E oʻo lava i mea faigofie e faʻafaigofie ona avea ma mea puʻeina ma faʻavaeina. O puipui ma meaafale e mafai ona teuteuina i ie puipui vinilate, teuteuina le potu i pepa faʻasalalau, ata, pale pale, lipine mai fuʻa ma isi.

O fea pupuni e filifili?

Faatasi ai ma le fesoasoani a pupuni, oe mafai ona ausia se vaʻaia vaʻaiga o le avanoa ma faʻavaivaia le ova ogaoga o le ata. I totonu o le vasega pepe i le efuefu, e mafai ona teuteuina faʻamalama i tulle malamalama poʻo pupuni i susulu ma loloto lanu.

Faʻasaga i se lanu efuefu talaaga, pupuni i lanu moana lanumoana matagofie vaʻavaʻaiga, maua ai le siosiomaga fou ma fou, faʻapea foi pupuni i paolo o lanumeamata, lea faʻaeeina le potu i le ola ma natura. O pupuni samasama o le a faʻaopopoina ai se lagona susulu faapitoa ma le fiafia i totonu.

I le ata o loʻo i ai pupuni piniki i luga o le faʻamalama i totonu o le vasega lanu efuefu sinasina.

Se filifiliga o ata mo talavou

I le mamanuina o se efuefu potu mo se talavou, lototele, agavaʻa ma feteʻenaʻi tuufaatasiga e faʻatagaina. Mo le potumoe a le tauleʻaleʻa, o le paʻu uli-paʻepaʻe-efuefu fua faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o mumu faʻamau e talafeagai, ma totonu o le teine ​​e mafai ona faia i efuefu, samasama poʻo auro paolo.

O le potumoe ua fuafuaina o se matua avanoa. O le mamalu tupuaga o le a lanu uliuli efuefu. O lenei faʻavae o le a fausia ai ni eseesega aoga ma pupuni pupuni, ie moega, aluga o lanu, kapeta fulufulu ma isi ie oona ma mea aoga e talafeagai mo le talavou.

Faletusi o ata

O le vasega efuefu vasega pepe maua ai se sili sili backdrop mo susulu accents. O se foliga manaia, manaia ma aoga e fetaui lelei uma i le ata o le potu mo le pepe fou ma totonu o le potu moe o le talavou.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TAUVAGA 2018 - TALA TAUVĀ ONOSAI HOMEGROUP (Mae 2024).