60 manatu mo le teuteuina o le aso fanau o se tamaititi

Pin
Send
Share
Send

Afai e te filifili e faʻamanatu le aso malolo i le fale, lona uiga o le aso fanau teuteuina o le a faia se taua vaega. I tua atu i na mea uma, o le au valaʻaulia, tau le ofi i totonu o le fale, o le a oso i totonu o se faʻataulaitu o le siosiomaga, lea e mafai ona e fausiaina i ou oe lava lima. Tagata asiasi ma le aso fanau tagata o le a vave ona malamalama o le aso fanau aso nei o se matagofie, fiafia aso malolo, lea o le tele o mea mananaia o loʻo faʻatali mai tagata uma. O le a le faigata ia te oe ona faia lau pati pati potu le masani ai ma le fesoasoani o faʻapitoa teuteuga. I lau tautuaina o ituaiga uma o teuteuga e mafai ona e suia ai se potu ma fausia ai se tausamiga teuteuga i soʻo se sitaili. Lagona le saoloto e faaaofia lau tama i le teuteuina o le fanau aso malolo - o le a fiafia tamaiti e fesoasoani ia te oe filifilia auiliiliga mo teuteuina o se potu, se laulau, faia se teuteuina mo se aso malolo ma ou lava lima, faatau se keke, polo, pale pale.

O le teuteuina o lou aso fanau o se mea taua lea ile faʻamanatuina o lau tama laititi. O le a matou taʻuina atu ia te oe e uiga i aitia ma fesoasoani ia te oe e filifili totonu totonu filifiliga filifiliga.

Paluni

Ole mea e sili ona le suia ma taʻutaʻua ole aso fanau o paluni. Latex poʻo le foil, ma pe leai se helium, susulu, ma faʻataʻitaʻiga, lanu uma o le nuanua - o le filifiliga e a oe!

O le aso fanau o le tamaititi o se mafuaʻaga e teuteuina le potu ma o latou palega atoa. Teuteuina o se aso fanau o tamaiti e mafai ona faia i le sitaili o se tamaititi e sili ona fiafia i ai tala faʻasolopito poʻo le katuni e ala i le filifilia o saʻo lanu ma ata i luga o paluni.

Mo se faʻataʻitaʻiga, teuteuga aitia mo le uluaʻi aso fanau o se teineititi o le a aofia ai le teuteuina ma paluni i pupuni sili ona maaleale, o le aso fanau o se tamaititi faomea tamaititi o le a faʻatasiina e le teuteuina o lanumoana ma uliuli paluni, ma mo se pati ma Fixies, o le a lava e faʻaputu i aitema ma atatusi o le autu tagata.

E mafai ona e teuteuina le potu i le faʻapipiʻi o polo i le puipui ma le faʻalo, fai se fugalaʻau poʻo se ao puaoa mai ia latou, e fetaui lelei mo le teuteuina o se laulau a tamaiti, ma faʻaopoopo i elemeni teuteuina, e mafai ona faʻaaogaina e avea ma mea e faʻaaoga mo tauvaga ma mea malie. Teuteuina o le aso fanau o se tamaititi ma paluni o le a le faigata, aua o le filifiliga e tele, e tatau ona e filifili i lanu, lapoa ma ituaiga.

   

Faateia le paluni

O teuteuga o le aso fanau o tamaiti e mafai ona faʻaopopoina i se uluaʻi ata ua faʻaigoaina o le "supa paluni".

Ole polo lapoʻa lea e oʻo ile tasi ma le afa mita le lautele, faʻamalolo mai le faʻalo, e iai:

  • mea suamalie;
  • confetti;
  • gata;
  • rosa petala;
  • tamaʻi polo;
  • tamaʻi meataʻalo;
  • togafiti faʻataulaitu;
  • tiketi lulu;
  • ma soʻo se mea e taʻu atu ia te oe e ou mafaufauga faalemafaufau.

Oe mafai ona faia le polo oe lava pe faʻatau mai tagata faʻapitoa i le teuteuina o pati a tamaiti. O lenei mamanu ua pa i le faaiuga o le pati ma faʻataʻapeʻapeina malo ma le teʻi sauni. Oe mafai ona oso le polo oe lava i se maʻai laau poʻo le faapipiiina o se fuse ma maʻa i totonu. E ui lava i le faigata foliga mai, e mafai lava ona faia se vavega i ou lava lima, pe a e suesueina le ata vitio vasega.

Afai e i ai ni tamaiti laiti i le pati, manatua e le tatau ona fefefe i latou i le leo leotele pe a faateʻia le paluni osooso. Masalo e aoga le aveina oi latou mai le potu mo sina taimi, i mea o le a tupu ai mea uma.

Polo

O se manaia teuteuga o le a liliu pe a fai e teuteuina le potu ma ata mai polo. E mafai ona e faʻatauina mea sili ona lelei saunia poʻo, faʻaaoga lau poto atamai, faia se teuteuga mai polo.

Nei o le tetele oloa e mafai ona e faʻaaogaina e teuteu ai le aso malolo:

  • pepe taalo;
  • manu;
  • numera;
  • tusi;
  • laau;
  • fugalaʻau ma fugalaʻau atoa;
  • puipui ma puipui faʻaputuga o polo;
  • fausaga faaofuofu;
  • vaipuna;
  • Garlands.

I le amanaʻia ai o faiga masani i teuteuga o le aso fanau o tamaiti, e mafai ona e teuteuina le puipui i se fugalaʻau laʻau fugalaʻau, suia le faʻalo i ao, ma faʻatulaga ata tusi ata mananaia ia oe ma lau fanau i le potu.

O tuʻufaʻatasiga mo le faʻalo, o fusi tetele mo teuteuga faʻafiafiaga o le a manaʻomia ai le faʻatumuina o paluni i le helium ina ia sili ona lelei le teuteuga. E mafai ona e teuteuina le potu i paluni masani e faʻaaoga ai scotch tape, puipuia lelei i foliga e te manaʻomia.

          

O savali savali

Faʻamanuiaga aso fanau teuteu mafai ona teuteuina ma savali foil paluni numera. Faatasi ai ma le fesoasoani o lenei mea fou, toetoe moni talafatu-tala toa o le a aliali mai i lau aso malolo. O fuainumera e faʻatumuina i le helium ma faʻamau ma se laʻititi mamafa.

Faatasi ai ma le fesoasoani a nei paluni e mafai ona e puʻeina se ata ma Mickey Mouse, Little Mermaid, Batman, Cinderella ma isi lava uiga mai lau tamaititi miti.

Teuteuga o Pepa

Mai pepa teuteu aso fanau, faiga masani faʻatonutonuina le faʻaaogaina o teuteuga pei o:

  • polo-malie;
  • pulu meli;
  • pom-pom pepa;
  • tassel pom-poms;
  • fetu fua.

Accordion polo o lapoʻa pepa ribbed oloa e gaugau i fafo faigofie ma liliu i se polo ma gaugau luga. E tele paluni e mafai ona fai ma teuteuga autu o le aso fanau.

O le LED e tuʻuina i nisi taimi i ni polo, e faʻamalamalama lemu ai mai totonu. Polo meli e tai tutusa ma maliega, ae o lo latou pito i luga e aofia ai le tele o honeycombs, e manatua ai pi.

Polo-pomu e faia i le pepa sili ona lelei, e pei o lapoʻa peony fugalaʻau foliga - ma le tutusa fluffy malulu petals.

E mafai ona e faʻaogaina pulumu pepa e teuteuina ai le pito o se laulau faʻafiafia, nofoa, faʻapaologa o pito, pe fausia se atoa vaega e ala i le teuteuina o laʻau laʻau ma pulumu.

O teuteuina o pepa o le a lagolagoina atoatoa le sitaili, faʻapea foʻi ma le lanu lanu o pati a tamaiti.

Garlands

Garlands o se sili lelei auala e fausia ai a oe lava fanau teuteuga aso fanau. O nei oloa e mafai ona faia mai soʻo se mea: mai le vulu ma filo, mai ie, mai pepa lanu ma pepa malo, a latou tamaʻi meataʻalo, mai fugalaʻau, ae faigofie lava mai soʻo se mea e taʻu atu ai e ou mafaufauga faalemafaufau ia te oe.

E vavaeʻese pale pale i foliga o fuʻa, fatu, fetu, fugalaʻau, ata o manu. O se manaia foliga o le a liliu ese mai pepa faʻamaonia: auiliiliga i le tulaga o ili, aufana, fugalaʻau e vavae ese mai ai. Mo pale teu ie, o fasi ie e le manaʻomia e talafeagai lelei: o le a latou faia pulumu, lipine, aufana, ma mai lapisi lapisi ie faʻatumuina faʻamau suʻi faʻatasi, o le a e maua lava aisa kiona.

O le vulu e lelei tele mo le fausiaina o fulufulu felanulanuaʻi o pom-poms. Garlands i le tulaga o pepa ma ie lipine e teuteuina le faʻalo poʻo puipui foliga matagofie. Latou te mafaia ona suia atoa se potu ma suia lana lanu lanu.

Origami pale o le a ofi matagofie i totonu o le teuteuga fiafia. O se tautau masani e atoatoa pei o se asoa, e te nonoa maea ma manulele poʻo fugalaʻau.

I se faʻaopopoga i oloa gaosi i le fale, e mafai ona e teuteuina le potu i palega faʻatasi ai ma ni faʻaupuga faʻamanuia. O le teuteuina o lou aso fanau atonu o se tuʻufaʻatasia o mea teuteu lima na faia e tagata ma teuteuga faleoloa.

Nisi nisi teuteuga aitia

O se manatu lelei le teuteuina o le puipui i le mea e taʻua o le "wall nusipepa" - o le pepa Whatman e mafai ai e malo asiasi ona tusi ma tusi o latou manaʻoga ma faʻamalo i le aso fanau tama. E mafai ona e faʻaaogaina se pepa tele mo lenei.


Ole puipui e mafai ona teuteuina ile ata ata o taimi sili ona manaia ile olaga ole pepe.
Gauai atu i le ata o nofoa ma le laulau. O nofoa e mafai ona ofuina i ofu ie, teuteuina i lipine nonoa i aufana, ma fluffy frills e mafai ona suʻiina i le ie moe.


Faʻaaoga le numera i le potu teuteuga - le numera o tausaga o le toa o le faʻamoemoe. E mafai ona faʻapipiʻi i le tulaga, ma le numera lava ia e mafai ona faia mai:

  • pepa i le tulaga o se applique;
  • paluni;
  • fugalaʻau;
  • Tinsel a le Tausaga Fou;
  • lipine;
  • faʻataʻitaʻi.

E aliali mai se ata muamua, poʻo se pepa malo tele.


O se teuteuga faʻapitoa e faia i mea suamalie, marshmallow poʻo marshmallows e nonoa i luga o se manoa.
O fasipepa e mafai ona faʻamoeina pepa e tuʻu ai, mo se faʻataʻitaʻiga, luga o se laulau fiafia, o le a ofi lelei i totonu o le teuteuga o le aso fanau o le tamaititi.
O paluni masani e afifi i se pepa malamalama poʻo se veli ma nonoa i lipine i itu uma e lua e mafai ona faʻataʻamilo i le potu o le potu - e maua ai ni karamoni pepelo.

Mea e faʻaaoga mo malo

Oe mafai ona faia lau pati pati pupula ma sili atu le fiafia i le faʻaauupegaina o malo ma lauiloa lauiloa aso malolo. E tasi le tausaga lou purinisese?

Tufa atu tamaʻi mea taua a le pale e faʻamau i le ulu ma uluulu.

Fai se aso malolo kegi-mo lou atalii? Filifili mai se sinapi pepelo i luga o se fasilaau, uliuli tamai pulou ma se fusipaʻu ofuvae, ma pepa aufana fusi. Pe atonu na omai, moa ma tamaʻi tama mo le aso fanau o le tama? Aua neʻi galo e teuteu au malo i taliga ulu.

Ina ia fausia le lagona o le kanivale, mo se aso malolo i lenei sitaili, ua lava e tufatufa atu eseese ufimata i tagata uma. Ata mai lenei aso fanau tamaiti o le a sili ona muamua ma malie.

I le aso fanau o le tamaititi, o uiga nei o aso malolo o le a talafeagai lelei:

  • pulou;
  • tui;
  • sipisi;
  • laulaufaiva gutu;
  • confetti;
  • gata;
  • masi.

Seti autu

A leai se taimi e totoe mo le sauniuniga o le aso malolo ma ua le toe mafai ona faʻamaeʻaina le teuina o le aso fanau, saunia-faia seti faʻavae o le a sau e laveaʻi.

O le aoga sili o nei oloa o lou faʻatau lea o se fofo saunia mo le aso malolo, ma e tatau ona e saunia se mea lelei ma se lagona lelei. O seti e faʻatulagaina e tusa ma lanu ma tausisi i se faʻapitoa aso malolo vaaiga.

O le tau o le tau e fai si lapoʻa ma faʻamoemoe i le tele o mea. Tele taimi, o le faʻatulagaga seti aofia ai:

  • pulou, pale, pulou;
  • streamers i luga o le puipui ma se faʻailoga tusia;
  • Garlands;
  • Paluni;
  • taʻaloga;
  • teuteuga o meaʻai (canapé flags, cupcake skirt, style of straws for drinks);
  • igoa mo meainu.

Teuteuga o le laulau

O le a le mea e mafai ona fai e le aso fanau o le tamaititi e aunoa ma le fiafia? O le auala pito sili ona faigofie, sili ona talafeagai ma sefe, o le setiina o le laulau i pepa ma ipu palasitika, aua latou te le talepeina pe afaina se tasi pe a fai e valavala tamaiti ma faʻatulaga se tamaʻi pogrom fiafia.

I le taimi lava e tasi, o ipu e le mafai ona gagauina o loʻo tuʻuina atu i faleʻoloa i le tele o ituaiga ma e mafai ona e faʻatauina ipu ma tioata i le tamaititi e fiafia iai faʻatasi ai ma ata o ata lauiloa ma ata tifaga. Le isi faʻaopopoga: e te le tau faia ipu, na ona teu i luga o se lapisi lapisi ato.

Faʻaaofia i le teuteuga laulau faʻamanatu:

  • ipu pepa ma ipu;
  • tui, sipuni, naifi faia i palasitika;
  • ie mafolafola pupula;
  • solo solo;
  • e tu mo keke, canapes, sanuisi;
  • fagu fagu palasitika;
  • paipa faʻasusu e inu ai;
  • moligaʻo mo le keke.

E talafeagai le faʻaaoga o se ie ie lafoa lafoa ma se susulu ma felanulanuaʻi faʻataʻitaʻi mo le laulau, aua o ia teuteuga o le a nana ai pisipisia e aliali mai le masaʻa vai inu. E toʻaitiiti ni tamaiti e mafai ona nonofo i lalo mo se taumafataga mo se taimi umi, o tuʻufaʻatasia laʻititi ipu e talafeagai mo se laulau faʻafiafia, pei o le:

  • lapisi;
  • sanuisi;
  • tartlets;
  • keke;
  • mea suamalie;
  • Iti pizza;
  • aano o manu ma kebab;
  • aano o manufasi ma fualaʻau mata mo se pa salati;
  • fualaʻau aina;

Afai, e ui i lea, o faʻatasiga i le laulau e faʻamoemoeina, e aoga le tuʻuina o kata ma igoa o malo i luma o nofoa taʻitasi. Oe mafai ona nonoa le 'ie tipi ma se lipine o le a aofia ai le igoa o le malo.

Meaalofa mo malo

O le aso fanau o le a sili atu ona manaia pe a fai o tamaiti-malo o le aso fanau tagata mauaina ni meaalofa laiti i le aso malolo. E mafai ona e tuʻuina ni sukalati, keke laʻititi i totonu o atigipusa mo ni mea e ofo ai, poʻo le tuʻuina atu i tagata taʻitasi se tamai meataalo vaivai.

E mafai ona e avatua i teine ​​se laulu matagofie, ma tama - taga sulu. Afai ua uma ona iloa e lou alo le faiga o galuega taulima i ona lava lima, e mafai ona sau o ia ma saunia mea faʻamanatu i lau fesoasoani pe o ia lava. O se mea lelei le tuʻuina atu i le au valaaulia ma mea teuteu e pei o paluni. E mafai ona fai lea i le faaiuga o le aso malolo, pe a ova ma malo. O si tamaʻi faʻamanatu o le a mautinoa le faʻalauteleina ai le lagona o se aso malolo mo tagata uma o le aso fanau o tamaiti. E mafai ona e lafoina se ata mai le aso malolo a tamaiti i tagata uma na e asiasi iai, aua e le faigata ona fai lenei mea, ma e maua uma e tagata lagona sili ona lelei.


Tuufaatasi sauniuniga ma teuteuga o le aso malolo mafai ona avea ma se lelei aiga masani. Tuu uma aiga e auai - a uma mea uma, o le tuʻufaʻatasia o galuega e te vavalalata ai. Liliu ou mafaufauga, fai sau amio lelei ma oe, faaaofia tamaiti latou lava - toa o le sauniga ma e mautinoa o le a e alualu i luma!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: AYLA, My Korean Daughter, Daughter of War, English plus 95 subtitles (Mae 2024).