Loggia design - 30 ata ata

Pin
Send
Share
Send

I le tele o fale mautotogi, loggias i ai se matua faʻatapulaʻaina eria, o lea e toʻatele e le o mafaufau e uiga i le faʻaliliuina o lenei eria e fetaui ma o latou manaʻoga, lea e le lava ai le avanoa i le fale mautotogi. I se tulaga lautele, o le ata o le loggia e noatia i tulafono tutusa ma tulafono e pei o soʻo se isi nofoaga malolo.

Loggia design: o fea e amata ai

E ui lava i le naunautaʻiga e faʻaliliu loggias i ofisa, nofoaga faʻafiafia poʻo le tuʻufaʻatasia ma le potu malolo, e faʻaauau pea ona faʻaaogaina e le toatele o potu teu oloa, masini faamago, fale teu oloa mo le lapisi talafeagai ma le lapisi. Lenei o filifiliga a le tagata lava ia, ae e te leʻi amataina le toe faʻaleleia, e aoga le filifilia mulimuli ane poʻo le a le mea e tatau ona i ai le loggia: mafanafana, malulu poʻo le laumua?

  • Malulu - i lenei tulaga, o le gaioiga o le loggia o le a matua faʻatapulaʻaina, o le potu e tumau pea o se nofoaga mo le teuina o mea e le fefefe i vaitau vevela suiga. Faʻafouina uiga ai laʻititi faʻamamaina. Soʻo se faʻamalama ma le tasi ipu iunite, uʻamea poʻo le faʻamalama talaaga e talafeagai mo glazing. O le tulaga autu mo se malulu loggia o faʻamau faʻamaufaʻailogaina, o le filifiliga o le aisa-teteʻe mea ma le lelei teteʻe atu i le maualuga sūsū.

  • Mauaina - o le iʻuga o le maualuga-lelei faʻamaʻa, hydro-, pa pupuni, faʻapea foi ma le faʻapipiʻiina o faʻamalama ma talafeagai malosi-sefeina meatotino. O le faʻamafanafanaina e maua mai i lalo o le foloa, o se radiator poʻo se ea faʻavevela. O le filifiliga o mea mo le maeʻaina e le faigata tele.

  • E mafai ona valaʻauina se laumua loggia pe a tuʻufaʻatasia ma se potu malolo. I lenei tulaga, vevela, ausa, ma susu e tatau ona matua sili ona lelei. Soʻo se mea mo le faʻatulagaga e mafai ona faʻaaogaina mo nofoaga nofomau.

Tele le taua

Laiti loggia (2-3 sq. M.)

E oʻo lava i se tamaʻi vaega, e mafai ona e fauina se tulimanu mafanafana e iai se nofoaga e malolo ai ma teu ai mea. E mafai ona e faʻatulagaina se tamaʻi nofoa i le tulimanu, i lalo o nofoa e iai laulau i autafa o le moega, faʻalelei le laulau e gaugau i le puipui Mo le teuina o mea laiti, fata faʻalo poʻo mezzanines e talafeagai.

O le tini e tatau ona faʻaaluina le maualalo avanoa avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se tamaʻi loggia, e sili atu le lafoa le faʻapipiʻiina o le ie puipui, e mafai ona faʻapipiʻi puipui ona vali lea.

Averesi loggia (4-6 sq. M.)

O lenei eria e lava le lautele e faʻaalia ai le tele o aitia. Lenei, pei o le muamua lomiga, o le tulafono masani o le - aua le soona tele le avanoa ma auiliiliga, taumafai mo minimalism. I luga o vaapiapi loggias, pupula ma se faʻaopopoina o le a faʻatagaina ai oe e faʻateleina le avanoa.

Fuafuaina o se lapoʻa loggia (sili atu i le 7 sikuea mita)

O sea loggia ua maeʻa ona taʻua o se potu toeititi atoa le potu e mafai ona e faʻaaogaina ai le le tasi, ae lua pe tolu sone. O se tamai sofa, se kesi, se tamai vaipuna i le va o latou, faʻataʻamilomiloina e fugalaʻau fou, o le a ofi iinei.

Glazing: aotelega o filifiliga

Ina ia filifilia le filifiliga pito sili ona lelei, e tatau ona e muamua malamalama i le mea e tatau ona iʻu i ai. E leai se aoga o le soona totogi mo faʻatolu-faʻamalama faʻamalama pe a fai o le loggia e le o 'atoʻatoa, ae i le isi itu, atonu i le lumanaʻi o le ai ai se mafanafana foloa ma se ofisa tumaoti. E i ai le tele o ituaiga o pupula, eseese i mea, vevela conductivity, leo faʻaʻesega ma foliga.

  • Palasitika o le sili ona lauiloa filifiliga, sili aoga ma taugofie pe a faʻatusatusa ma isi ituaiga.
  • O laupapa laupapa, matua "faʻaaogaina" i aso ua mavae, aso nei ua maua maualalo ma laititi, mafua mai ona o le taugata o latou tau. Mafaufau e mafai ona tuʻufaʻatasia fafie ma faʻamalama faʻalua-glazed o ona po nei ma totoga, o le filifiliga e le maualalo i isi i uiga lelei.
  • O le alumini e sili i le faʻatuatuaina ma le anagata i isi mea muamua. I se faʻaopopoga, o le pupula mafai ona i ai se sliding ituaiga o matala, lea o le a matua sefe ai avanoa ma foliga sili ona matagofie aulelei.

Glazing faia se sao tele i le fuafuaina o loggias. Glass mafai ona manino, lanu. Tinting - e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma ni faʻatapulaʻaina, ae e faigofie lava mo faʻamalama e faʻasaga i saute poʻo sasaʻe, i se faʻaopopoga, lanu lanu o le a faʻatagaina ai oe e fausia se lagona faapitoa pe faʻamamafaina le sitaili o totonu.

  • Ole faʻataʻata ole faʻataʻitaʻi e maua ai le amataga foliga faʻaonapo nei ma faʻateleina le tikeri o le malamalama. Ae paga lea, e talafeagai mo malulu loggias. O le a leai se avanoa e faʻapipiʻi ai namu, ma leo faʻaʻeseʻese ma fufusi lau tele e manaʻomia.
  • Panoramic French glazing o se isi auala i le faʻavasega ata. Mai le foloa i le faʻalo, o le puipui e faia manino. Soʻo se talaaga otooto e talafeagai mo le faʻatinoina o le aitia. E le manaʻomia le faʻataunuʻuina fafo mo le poletito, o le a faʻaititia totonu, o le eria ma malamalama vaʻaia faʻateleina.
  • Balconies ma le aveʻesea - faʻatagaina oe e faʻateleina le vaega ona o le aveʻesea fafo o tioata ma le faʻapipiʻiina o se faʻamalama sill 25-30 cm lautele.

Filifiliga mo le faʻatulagaina o se loggia

Pe a liua, o le mamanu o le loggia mafai ona fesoʻotaʻi ma nisi tapulaʻa, ae o le tele o taimi latou te fesoʻotaʻi ma ata puʻeina, faʻamafanafana mataupu, le filifiliga o faʻaiuga ma e toeititi lava foia.

  • Suesue. O se tamaʻi laulau komipiuta ma nofoa e le faʻaaluina tele avanoa, ae o le a faʻatagaina ai oe e litaea ma galue i se siʻosiʻomaga lelei, toʻafilemu i soo se taimi, aemaise pe a fai o iai ni tamaiti laiti i le fale.
  • O se aʻoaʻoga fatufatuaʻi e manaʻomia lava mo tagata e iai le mea e fiafia iai, ma e sili atu foi mo i latou e avea a latou mea fiafia ma galuega poʻo ni galuega faʻavaitaimi. Laʻei ofu, laulau i autafa o le moega ma le laulau. Masalo o le suʻisuʻi masini poʻo le faʻaaogaina o le a ofi luga o soʻo se loggia, liliuina i se fausiaina potu.

  • I luga o le loggia, oe mafai ona faʻatulagaina se tamai fale vevela. E tatau ona tatou matua faʻalatalata i le mataupu o moli ma le faʻamafanafanaina, ae i le iuga o le a mafai ona faʻafiafiaina oe ia oe lava i le seleselega i le tausaga atoa.
  • Loggia mafai ona avea ma tamaʻi faletaalo, ae le o taimi uma ma le uma. Ae maise lava pe a tatou le o talanoa e uiga i le faʻapipiʻi tasi simulator, ae e uiga i le avanoa manaʻomia mo gymnastics poʻo yoga.

  • I luga o le poletito e mafai ai ona e faia se potu taʻalo taʻitasi mo le tamaititi.
  • E le o se fou le manatu e faʻaliliu le loggia i se togalaau i le taumalulu. E tatau ona manatuaina o le tele o lanu o le a fausia ai se paolo ma faʻaititia ai le malamalama o le potu malolo tuʻufaʻatasia.

  • Afai o le loggia e tuʻufaʻatasia ma le umukuka, oe mafai ona faʻaliliu le potu na muamua teu ai potu i totonu o se potu 'ai. O se laulau, ni nai nofoa poʻo se laulau umi i autafa o le faʻamalama o le a faʻatagaina ai oe e 'ai ao e faʻamalieina vaaiga matagofie, ma i le taumafanafana i fafo, e aunoa ma le tuua o le fale.
  • Afai o le poletito e latalata i le potumoe, e mafai ona avea ma se mafanafana susulu pupula poʻo nofoa.
  • Ma le mea mulimuli, o se sili ona tulaga ese filifiliga - ia faʻaauupegaina se sauna i luga o le loggia. O le mea moni, matou te le o talanoa e uiga i se atoʻatoa Rusia faletaele, ae na o le faʻatulagaina o se mini-sauna, o se faleʻie ma vevela vevela.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia pisinisi ma le fiafia

O le aitia o le toe faʻaaogaina o le loggia e le o lona uiga e te manaʻomia le matua lafoa le mafai e teu ai ni ituaiga o mea iinei. Ae o le ae manaʻomia le agaʻi atu i le mataupu o le fuafuaina ma le filifilia o meaafale. Masalo e mafai ona e faʻapipiʻiina se ofu tuʻufaʻatasi ma puipui faʻataina poʻo se mamanu i se tasi o puipui, ma suia suiga meaafale ma pule i totonu o le a avea o se faʻaopoopo sili.

Fesoʻotaʻiga o le loggia ma le nofoaga malologa

Lenei filifiliga o toe teuteuga, masalo, e mafai ona taʻua o le sili ona faigata ma faʻaalu taimi, ae i le taimi lava e tasi e faʻatagaina ai oe e ave le faʻavae i le fale mautotogi, faʻateleina le malamalama, ma faʻalauteleina le nofoaga malolo.

E taua le malamalama o le auai o se toefaʻaleleia ma manaʻomia tagata e ona fale e usitaʻi i tulafono a le setete, faʻapea foi taimi ma malaga masani i nofoaga eseʻese. Aveʻese le radiator i le loggia o se 'eseʻese tala i le tulaga o pepa, o lea e toʻatele iinei e faʻatapulaʻaina i le felafolafoaʻiga.

Fuafua foliga o le loggia

Mafaufau i filifiliga sili ona lauiloa mamanu mo se loggia i se ituaiga sitaili, e sili ona faigofie e faʻatino.

Provence

O se tulimanu o le Farani itumalo foliga matagofie ma lanu i luga o le poletito. O le sitaili e faigofie ma malamalama malamalama. O meaafale e le tetele, fau vao poʻo laʻau anamua. O faʻamatalaga o loʻo i luga o auiliiliga: tamaʻi fagu fugalaʻau, o se ipu uʻamea faʻasusu tuai, o se tamai moli gao ma ni nai tamaʻi aluga na faia e lima o le a faʻatumuina totonu o totonu.

Faiga faʻaonapo nei

E eseʻese i lona faʻaaliga. O meaafale e mafai ona faʻaaoga faʻafoliga, ae o nofoa faʻalautele e lelei foi. Lanu pupula, pupula laiti pupuni, ata e faʻaaoga e fai ma faʻaaoga. O le lanu ata faʻapea e lanu enaena, mint, lanumoana paolo.

Faiga faa-Iapani

O se sili lelei filifiliga mo connoisseurs o aganuu aganuu. O le sitaili lava ia e minimalism i uma itu, ma o lea e lelei atoatoa mo teuteuina e oʻo lava i se laʻititi loggia. O le paleta e tele lava enaena ma mumu ma uliuli faʻamatalaga. O ofe pupuni, ili, faʻaputuga laupapa poʻo ata vali e talafeagai.

Tekonolosi maualuga

O le ata tisaini o se maualuga-tekinolosi loggia manatu o mea uma o le a avea i le itiiti ifo. O lanu e tele lava uli, efuefu, siliva. Mea: palasitika, uʻamea, tioata. O meaafale ma meaafale e faigofie, leai ni mea faʻapipiʻi. O se pea o laʻau, o se ata manino, o le a fesoasoani e faʻaolaola totonu totonu.

Maualuga

O lenei sitaili foliga sili ona manaia i loggias, ae le o tagata uma e fiafia iai. Alamanuia foliga o totonu, brickwork o se tuʻufaʻatasia o vaega o le falealuga, faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasia o tuai ma fou. O auiliiliga malamalama ma mea e le masani ai faʻaaoga e tu ese mai le talaaga o le faigofie teuteuga.

Moli moli

Moli o se loggia poʻo balconies, o se tulafono, e le o saunia mo le fausiaina o fale mautotogi, o le mea lea, i le amataga o le toe faʻaleleia, eletise uaea e tatau ona faʻatinoina ma o le faʻatutuina o moli moli masini, lago, faʻamau tatau ona fuafuaina.

  • O moli tuusao e fetaui lelei mo se loggia ma se faʻalo maualalo. Latou te fesoasoani e faʻamamafa le utupoto i luga o se mea faʻapitoa pe faʻamamafaina se nofoaga i le lotoifale, faʻalelei atili ai.
  • Luminaires o diffuse malamalama e masani ona tu i luga o le taualuga, o lea e sili ai le filifilia o faʻataʻitaʻi ma mafolafola paolo. O le paoa ma fusi o alaleo e mafai ona i ai, faʻalagolago i le tele o le potu, manaʻo, paolo o le lanu palette faʻaaogaina i le mamanu
  • Luminaires o susulu malamalama e le tauaso mata ma maua se fusi o alaleo e lelei mo tagata. O se sili ona manaia ma muamua faʻavae tali.
  • O le LED strip e faʻaaogaina ose moli faʻaopopo, e fausia ai se lagona faʻapitoa, mo na o le lalelei. O le tele o taimi e tuʻuina ai i lalo ole faʻamalama poʻo le faʻataʻatiaga o le faʻalo.

E le manaʻomia le faʻaaogaina o moli tetele, moli uila, moli molī, ma isi mea i se nofoaga laʻititi. Afai e te manaʻo e tuʻu ese moli susulu, e sili la le sui i latou i le faʻalo mafolafola poʻo le sconces.

O sina mafaufauga, galuega, faʻatupeina o mea tautupe ma se loggia mai le potu o fale o le a liua i totonu o se potu mafanafana ma aoga. O se nofoaga o le a manaia ai le faʻaalu o taimi, galue pe malolo ai. O le mea moni, o le tele e faʻalagolago i le tele, ae o le agavaʻa mamanu o balconies ma loggias faʻatagaina oe e toe faʻaopoopoina se potu e ofi ai ou manaʻoga ma manaʻoga toetoe lava i taimi uma.

https://www.youtube.com/watch?v=Bj81dl8gZFQ

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Small Orangeries. Orangery Designs. Ultraframe (Mae 2024).