Faʻafefea ona fausia se tisaini faleuila tisaini i Khrushchev? (40 ata)

Pin
Send
Share
Send

Vaega o le mamanu o se tamai faletaele

O nai tulafono masani:

  • Malamalama lanu o le a fesoasoani e tuʻuina i se tamai potu vaʻaiga vaʻaia ma le mama. Mo teuteuga, e le manaʻomia le filifilia o se monochromatic palette, o le faletaele e mafai ona faia i lanu tuʻufaʻatasia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kulimi poʻo le sukalati lanu o le a sologa lelei ma paʻu beige, ma papaʻe o le a faʻavaivaia susulu samasama, lanumoana, mumu poʻo lanu meamata.
  • Ina ia mafai ona fetuʻunaʻi le vaʻai, o laina pogisa e faʻaogaina i puipui o le pa, faʻalauteleina le potu poʻo faʻasologa faʻasolosolo, faʻaopopo le maualuga i le faleuila i le Khrushchev. Afai o le puipui i tua atu o le faletaele ua maeʻa ma mea i se sili atu saturated lanu, oe mafai ona faʻaopopo loloto i le potu.
  • Mo se tamaʻi faletaele i Khrushchev, o tile ma le pupula o ona foliga ma faʻata e ufiufi ai e sili, lea e vaʻaia faʻateleina le avanoa.

O loʻo faʻaalia i le ata le ata o le faleuila i totonu o le fale Khrushchev ma lona puipui e teuteuina i se tapoleni faʻata.

Maea ma mea

I le taimi o le toe faʻaleleia o le faletaele i Khrushchev, o le tuai maeʻa ua maeʻaeʻa atoa, o le pito i luga o le puipui ua faʻalaugatasia ma vali ma togafitia ma se faʻapitoa primer e puipuia le tupu mai o fungus.

E mafai ona e faʻaogaina le vai-faʻavae emuliona poʻo le acrylic vali o le faʻaumaina o mea. Afai o tile e tatau ona faʻaaogaina mo puipui puipui, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i faʻataʻitaʻiga ma le lamolemole uiga. E le lalagaina pepa puipui, lea, ona o le faʻaopoopoga puipui puipuia, e le fefefe i le ulufale atu o le vai, e lelei atoatoa foi. O se fofo e le masani ai o le pepa puipui ma se vaaiga vaʻaiga e faʻalauteleina le avanoa.

Le fausiaina o le amataga geometric mamanu, matagofie panels ma teuteuina faʻafitauli vaega i le tulaga o niʻaiga poʻo ni tulimanu, e talafeagai le faʻaaogaina mosaics. Pvc panels panels, lea e mafai ona faʻataʻitaʻia le tino o laʻau poʻo le teuteuina i ni ata eseese, e le itiiti le manaia i totonu o le faleuila. O le sili le le aoga o lenei mea o le i ai o se faʻavaʻa mo le lipeaina o panels. O le fausaga perimeter o le a nana pe tusa ma le fa senimita mai itu taʻitasi o le tamai potu.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai puipui o loʻo lainaina i maa uli ma papaʻe faʻasolo i totonu o le faleuila i le fale o Khrushchev.

O se maualuga maualuga lelei faʻamaeʻaina o le porcelain stoneware, tile poʻo le faʻaleleiina lava o le ufiufi. O ia metotia e le gata e eseʻese i le malosi ma le anagata, ae faʻapea foi ona fetaui lelei ma le maualuga o le susū i le faletaele i Khrushchev. E mafai foi ona e filifilia sili atu paketi ituaiga o cladding i le tulaga o laminate poʻo linoleum.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le eseʻesega o le faʻamaeʻaina o se faletaele faʻaonapo nei i totonu o le Khrushchev-type apartment.

Mo se vaalele fetaui lelei atoatoa, masani vali e talafeagai. O le tali sili ona lelei ma matagofie o le faʻalo i luga o le faʻalo, aemaise lava i se ata pupula. Talu ai o le faleuila i le Khrushchev ei ai se tamai vaʻalele vaʻalele, oe mafai ona faʻaogaina se pepa faʻamaʻila pepa ma fausia-i nofoaga moli e faʻauma ai.

I le ata o loʻo i ai se mamanu o se faleuila i totonu o se fale Khrushchev ma tile o maa teuteuina ma se tuaoi.

Faatulagaina o se faleuila

Manuia faʻataʻitaʻiga o le faʻavasegaina.

Kapeneta ma isi meaafale i totonu o le faletaele o Khrushchev

O fausaga taofia mo meaʻai o le a ofi i totonu o le faleuila i Khrushchev. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se nofoaga i luga aʻe o le faitotoʻa e mafai ona faʻaauupegaina i se fata tatala, ma o se kapeneta mo le teuina o faletaele e mafai ona tautau i luga o le puipui i tua atu o le faleuila.

Faʻafetai i le faʻapipiʻiina o le oloa e oʻo i le faʻalo, o le a mafai ai e le gata i le faʻaauupegaina i le tele o fata, ae faʻapena foʻi ona nana faʻamatalaga poʻo le nanaina o le vai e faamafanafana ai. Afai e te faʻaopopo faʻata faʻatatau i ofu teu ofu, e te maua le malamalama sese i le faʻateleina o avanoa.

I le ata o loʻo i ai se kapoti tautau ma faʻata faitotoʻa, tu i luga o le puipui i tua o le faleuila i le faletaele i Khrushchev.

Ina ia mafai ona iloga i totonu o le faletaele i Khrushchev e ala i galuega, e talafeagai le fuafuaina o se fausaga na faia i le drywall ma faʻaopopoina i fata e mafai ona faigofie ai ona tuʻu uma mea manaʻomia. O sea fofo mamanu o le a maua ai le potu faʻamaoni, saʻo ma o le a le faʻaletonu le laʻititi-tele avanoa.


Paipa mo se tamai faleuila

O le faʻataʻamilomiloina faʻataʻitaʻiga o le faletaele tanoa ma faʻapipiʻi foliga muamua O lenei mamanu e le gata e maua ai le faletaele i le Khrushchev a sili atu matagofie foliga, ae faʻapea foi ona matua faʻafaigofieina le faʻamamaina. Ina ia faʻapipiʻi sea oloa, o le laupapa faʻapipiʻi pepelo o loʻo faʻatuina i luga ma se tane vai faʻaalu i totonu.

O le tapuʻeina faʻapipiʻiina i pa puipui, o se tanoa vai i totonu poʻo se tamaʻi taʻele faʻasusu ma se faʻataʻavale faʻafefeteina o le a ofi lelei i totonu o le mamanu o se faleese taʻitasi, lea o le a faʻaopopoina ai se faʻaopoopoga faʻaopoopo i le faleuila.

Laʻau tumama e teu i lanu lanumeamata, lanumoana, lanumumu poʻo le uliuli o le a faʻatupuina ai le tulaga i totonu. E taua o palama masini e ogatasi ma le sitaili ma le lanu o le faletaele i le fale Khrushchev.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai totonu o le faleuila i Khrushchev, faʻatulagaina i se tapu magoto ma se faleuila ma faʻapipiʻiina.

Mo se faletaele tuʻufaʻatasi, o le faʻapipiʻiina o se tulimanu, nofo i lalo-faʻataʻoto poʻo se asymmetric faʻataʻitaʻiga e talafeagai. O isi taimi e iai le fale taele i totonu. O lenei mamanu ua manatu o se sili atu filifiliga i le taele, e puupuu ma sefe aoga mita i le potu.

Talu ai ona o masini palama faʻaonapo nei e le o se mea e sili ona faʻatuatuaina, e sili ai le tapunia o fesoʻotaʻiga i foliga o paipa ma le riser ma se pusa, ae le faʻapipiʻiina i totonu o le puipui. Lenei o le a sili faʻafaigofieina latou sui i se faʻalavelave tutupu faʻafuaseʻi.

Faʻavaeina o moli

O le iʻuga mulimuli i le ata o le faleuila i Khrushchev o le faʻalapotopotoga o moli. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e nana ni faaletonu i le faamaeʻaina, vaʻai faʻalelei le faʻatulagaina o le potu ma faʻamamafa lelei ia auiliiliga totonu. O le faletaele e tatau ona faʻaaogaina masini ma moli malu faʻasolo.

O loʻo faʻaalia i le ata ni faʻataʻitaʻiga o le faʻamamaina o se faleuila i totonu o le fale o Khrushchev.

O le faʻalo i le faleuila e faʻatumuina i moli uila laiti. Punaoa mafai ona maua i le ogatotonu vaega o le faʻalo vaʻalele poʻo laina laina i ni laina. E pei o faʻaopoopo moli, o fola sulu moli poʻo moli e faʻaaoga e faʻa teuteu ai le faʻata. O le mea lea, o se potu vaapiapi ma vaapiapi e sili atu le mafanafana ma le mafanafana.

I le ata i le itu taumatau o le moli moli i tafatafa o se faʻata i le ata o le faletaele i Khrushchev.

Ata muamua ma le maeʻa faʻafouga

A o fuafuaina le lipea i totonu o le faleuila i se Khrushchev fale, oe tatau ona filifilia le sili ona maualuga meafaʻaoga ma paipa. O le tuʻu faʻatasia ma le saʻo o le auiliiliga o faʻamatalaga i totonu o le fale, e le faʻalavelaveina ai le potu ma o le a faʻaopopoina ai le maeʻa i le faletaele.

Ina ia mafai ona faʻaopopo tusitusiga muamua i le mamanu, e eseese elemeni teuteuina o loʻo faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamaʻi faleuila e mafai ona teuteuina i ni mea e le masani ai tagata faʻatulagaina solo, ipu fasimoli, o se lalelei pepa teu faletaele, se faʻata muamua poʻo ni laʻau e le manaʻomia tele le malamalama.

Filifilia o se fofo staia mo se tamai faletaele i Khrushchev, oe mafai ona ave le fiafia i le sili ona talafeagai faatonuga. O le sitaili Scandinavian, ona o lona faigofie, laconicism, malamalama paolo ma natura maeʻa mea, organically ofi i totonu o le faletaele potu.

Faletusi o ata

Faʻafetai i le faʻaeteete mafaufau loloto i fafo ma fuafuaina fuafuaina galuega toe faʻaleleia, i le amanaʻiaina o uiga o se tamai potu, o le mamanu o le faletaele i Khrushchev avea ma e le gata matagofie, ae faʻapea foi ona aoga pe a mafai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: David Priestland The Red Flag A History of Communism Part 01 Audiobook (Mae 2024).