Fale talimalo matagofie

Pin
Send
Share
Send

O le faiga lea e tausi uma ai potu o le fale, ae le tuʻuina ese le potu mo le taʻele. O lona telē eria i tulaga faʻaonapo nei ua mafai ai ona faʻaauupegaina se potu sili ona taugata, lea e le gata ina e malolo ai ma taʻele, ae e te taʻoto foʻi i tafatafa o le magalafu i luga o se tamaʻitaʻi lalelei, faʻailoga, mafaufau loloto i le filemu i se afi ola. O lenei potu, pei o le fale atoa i lona atoaga, e tusa ai ma le fuafuaga a le au mamanu, e tatau ona avea o se malologa nofoaga mai le pisi o se tele taulaga.

Faʻamaeʻaina

O le faletaele matagofie na maeʻa maeʻa ma elemeni stucco elemeni i le Baroque style. Na toe fausiaina, na latou faʻaopopoina foi stucco elemeni i le faʻalo ma valiina i se vali faapitoa e faʻafouina ai le susū.

Ole faʻamafanafana lalo e foliga mai ole fale tuai na faia moni lava ile poletito maa. O le potu e faʻamafanafanaina e le gata i mafanafana foloa, ae faʻapena foʻi e le au felavasaʻi e latalata i le faʻamalama, faʻaopopo ai, o le vevela o le solo o loʻo avea ma maa.

O le faʻamalama masani na suia i se tioata pisia e faʻatele ai le vaʻai ma tuʻu ai i totonu le tele o le ea ma le malamalama i totonu o le potu. I le tau malulu, pe a oʻo le kiona i fafo, e matua manaia le taoto i totonu o le mafanafana foam bath ma fiafia i le eseesega o lagona!

Susulu

E tele se sao o moli i le vaʻai a totonu. Mo se chic baroque faletaele, na filifilia e le au mamanu se moli moli talafeagai, faʻaopopoina i ni moli lapoʻa se lua i itu uma o le faʻamalama matala ma tuugalamepa i luga o le peleue, fuafuaina i le tutusa sitaili. Sa i ai foi se nofoaga mo faʻamalamalamaga faʻaonapo nei i autafa o le cornice, faʻaauupegaina ma le vaega faʻatonutonu: mai ia oe e le gata e mafai ona amataina eseese moli moli, ae faʻapena foi ona ki musika.

Lanu

I lenei tulaga, o le tasi mafai ona saogalemu teʻena mai le malamalama, pastel lanu e faʻatulagaina le leo i ona po nei totonu - o se tele ma le matagofie faletaele faʻalelei mafai ai ona faʻaaoga suamalie, susulu lanu. O le eseesega o le asu o lanumoana pa puipui ma papaʻe paipa, paʻu uliuli ma auro teuteu elemeni faʻatusatusa i le sitaili ma fausia ai se lagona faʻagaeʻetia.

O le ata o le faitotoʻa e le masani ai: na filifilia e le papaʻe, ae o se malu malu malu malu, e ogatasi ma le porcelain stoneware foloa. E faia lenei mea ma le faʻamoemoe ina ia aua neʻi faʻatauaʻi ia ia lava, lea i totonu o lenei potu e tatau ona avea ma vaega e sili atu ona manaia i totonu - o se velvet ottoman, o se taʻinaafi, o se moli uila.

Meafale

A o le fuafuaina o se faletaele matagofie, faʻapitoa mafaufauina totogia i meaafale. I le tasi itu, o le sitaili manaʻomia, ae i le isi, i aso nei ua faʻatonutonu ai ana ia lava tulafono, o le mea lea o meaafale na filifilia e le o aso anamua, ae o ona po nei. E mama, manaia, ma i le taimi lava e tasi e maofa le fetaui lelei i totonu "ma le talafaʻasolopito".

O pusa o drawers e faia e faʻavasega, ma o le nofoaʻi ottomanese uiga ese ua faʻapipiʻiina i le velovetaveveveveveveve e faʻafetaui puipui, o le paʻi ia e matua manaia lava i le paʻu.

Teuteuga

O le autu elemeni teuteuina o se fale taele taugata o se magalafu. Talu ai o le fale ua leva, ua uma ona i ai se magalafu iinei; na o le pau lava o le sailia o se talafeagai maamora portal. O tuugalamepa o loʻo teuteuina le ofu tino o oloa ia a le au fai tufuga onapo, ae o latou otootoga e tuʻufaʻatasia lelei ma laina paʻu o le magalafu ma puipui.

O le faʻata i luga aʻe o le taʻinaafi o loʻo iai se lapoʻa mataʻina, e tutusa ma le tele o le potu. E faʻataʻatia e se paʻe paepae ma le auro faʻapaʻu. O le isi elemeni ola o le teuteuga o se ufiufi ata o se "tagata ese" i luga o se tasi o lavalava. O se faʻailoga e mafai e soʻo se tasi ona faitau peitaʻi latou te mananaʻo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 一起來陽明山竹子湖度過悠閒的下午喝杯下午茶邊欣賞海芋繡球花以幾遠眺小油坑 (Mae 2024).