Laupapa nai lo le faʻamalama sill

Pin
Send
Share
Send

O le le lava o le avanoa i tamaʻi-umukuka umukuka aumaia i aso uma le le faʻamafanafanaina i latou e ana. Latou te maua se faʻalavelave ona o le le lava o le avanoa faigaluega, le mafai ona tuʻuina ni masini faʻapitoa, ma faʻapipiʻi se laulau 'ai atoatoa. O le avanoa i luga o le windowsill e masani ona nofoia e fugalaau fugalaʻau, teuteuga, ma le tele o nai mea laiti e masani ona teuina i ona luga - lisiti, tusi ma fua, nusipepa. O le matua manaʻomia avanoa e faʻaaoga lava irrationally. Ina ia faia le potu sili atu ergonomic ma le mafanafana o le a faʻatagaina le countertop faʻamalama sill, lea o le a sili ona onosaia uma nei galuega. O lenei fofo e aoga foi mo umukuka vateatea, talu ai e faʻatagaina ai oe ona suia le sui o le tisaini, faia ia sili atu ona manaia ma ia sili ona lelei pe a mafai.

Lelei ma le lelei

Mamanu lelei

O le aoga sili o le countertop faʻamalama sill o le lelei faʻaaogaina o le faʻamalama sill eria. Ole mita faʻaopopo ole avanoa faigaluega e le taitai lava faʻapea. E te le toe tau faʻataʻamilo i le umukuka e suʻe se avanoa mo se laupapa tipi poʻo se tapuni vevela. O le avanoa o le a faʻaaogaina le selau pasene, lea e taua tele mo se tamai umukuka.

O le tuʻuina o se avanoa faigaluega i le tulaga o le faʻamalama e mafai ona sefe ai le malosi. Ona o le tele o le la faʻanatura, moli faʻasolosolo leiloa atoa lona taua i le ao, e oʻo lava i se aso puaoa.

Le isi avanoa o le faʻapipiʻiina o se countertop nai lo le faʻamalama sill o le agavaʻa e tuʻufaʻatasi se magoto i totonu. Lenei faʻatulagaga o le tapu magoto o le miti a le tele o faletua. E faʻafaigofie ai ona fausia se tafatolu lelei ile fale umukuka, faʻatagaina oe e tuʻufua le avanoa i luga ole laulau i luga ole puipui. I se faʻaopopoga, tele o tagata e naʻo le fiafia i le matagofie vaʻaiga mai le faʻamalama ao fufuluina ipu.

Faʻatasi ai ma itu lelei o lenei tali, e mafai foi e se tasi ona faʻamamafaina le ono faia o ni faʻaopoopoga avanoa e teu ai. O le laulau pito i luga e mafai ona tuʻufaʻatasia ma mataupu ma faʻaavanoaina i latou i foliga tutusa e pei o isi vaega o le headset elemeni. Ma e ui lava o le latalata i le maa e le faʻatagaina fualaʻau e tuʻuina iinei i le vaitaimi o le vevela, o kapoti e mafai ona faʻaaoga e teu ai sioala, ipu, mea umukuka ma mea e faʻaaoga - pepa alumini, pepa pepa, pusa 'aisa ma taga tao tao.

Le lelei

O vaivaiga o le fausaga aofia ai faigata e tulaʻi mai i le taimi o lona faʻapipiʻiina. Faʻamasinoina e le iloiloga, o le faʻamalama sill masani e le ogatusa i le maualuga ma le headset, ma avea faigata tele e tuʻufaʻatasia le avanoa. Ina ia mafai ona pupulu le faʻamalama sill ma le vaega o totoe o le galuega luga, o nisi taimi e tatau ai ona sisi i luga le pito pito i lalo o le faʻamalama. O le tali e mafai ona avea o le faʻapipiʻiina o se lua-glazed iunite ma se tauaso fasioti i le pito i lalo vaega poʻo le faʻatulagaina o le countertop i tulaga eseese. I le mataupu mulimuli, o le faʻapipiʻiina i lenei laina o mea faigaluega a le aiga o le maualuga masani e le aofia ai.

O le isi mea leaga o le meaʻai faʻalavelave i le alu o le ea tafe mai le radiator i le susulu. O lona iʻuga, ua amata ona afu faʻamalama, ma ua toʻa ifo le aisa i luga o latou. O lenei faʻafitauli e foia e ala i le faia o ni tele poʻo ni pu i le countertop. O avanoa e tapunia ma mama ea ea, ma o le foliga mai o le galuega luga e le afaina.

Le filifiliga o mea mo le faʻamalama sill-laulau pito i luga

Eseese mea e mafai ona faʻaaogaina mo le gaosiaina o fata:

  • palasitika;
  • MDF;
  • Chipboard;
  • uʻamea;
  • o se maʻa masani;
  • taimane pepelo;
  • fafie

O le filifiliga faʻamoemoeina i totonu totonu sitaili, mea e fiafia iai latou e ana ma a latou mea tautupe mafai. O le mea moni, lelei, le countertop luga o le windowsill tatau ona faia o le tutusa mea e pei o le vaega o totoe o le galuega luga. O le faʻaauauina o le headset ma masani ona fausia se tasi atoa ma ia. Talu ai o lenei eria o le a faʻaalia i taimi uma i le susulu o le la, oe tatau ona filifilia se mea e sili ona teteʻe atu i le mou atu ma le fesuiaʻiga o lanu.

Taimane pepelo

O loʻo faʻaalia mai mea e lua, e aofia ai vaega ma minerale o minerale.

  • acrylate;
  • tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga - quartz poʻo maamora.

O le aoga autu o acrylic countertops o latou e masani-faia ma fai ma sui o se seamless seamless oloa. Latou mafai ona faʻaauupegaina i se itu e galue o se umukuka backsplash, o se tuʻufaʻatasia monolithic sink. O lenei mea aofia ai le 60-75% o minerale, o le isi o acrylic resins ma valivali pigment. O le faʻavae o se faʻavae e faia i laupapa laupapa laupapa, MDF poʻo se laupapa laupapa. O le acrylic mea galue o le cladding o lenei fausaga. E matua le mitiia manogi, masaʻa suavai, palapala. E le ola ai le suia. O ia fata e manaʻomia ai le faʻaaogaina ma le faʻaeteete - e mafai ona maosiosi pe faʻaleagaina e ala i le tuʻu saʻo o le apa vevela i luga o le fale.

O maosiosiosi ma faʻailoga mai ipu vevela e mafai ona aveʻese ile lima. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le faʻamama mama o le mea ua faʻaleagaina i le fasipepa ona faʻamamaina lea. I taimi e maua ai chips ma loloto taʻetaʻei, fasi o mea e faʻapipiʻiina i totonu o alavai, a maeʻa ona faʻamamaina luga.

Acrylic countertops sau i le pupula, semi-gloss ma le matte maeʻa i le tele o ituaiga o paolo.

O le fua o le pepa acrylate e 2400x2600 mm, ae talu ai o soʻoga o fasi vaega mai lenei mea e le vaʻaia, o le umi o le laulau pito i luga e mafai ona matuaʻi. O le lautele o le oloa mafai ona mai 40-80 cm.O le mafiafia o le laupapa o 38 cm, ae o le mafiafia o le pito i luga vaega mafai ona 3-19 mm.

O le tuʻufaʻatasiga o tuʻufaʻatasiga o se tasi o ituaiga sili ona aoga o maʻa faʻapitoa ma le sili ona manuia o mea uma o loʻo i ai mo le fausiaina o se umukuka countertop. E oʻo lava i paʻaga masani e faiaʻina ia te ia i ni nai taimi.

E lua filifiliga mo le faʻaputuputuina:

  • quartz - e aofia ai le 93% tuʻimomomoina quartz, polyester resins ma suia suiga. O se pasene tele o le vaega o minerale e maua ai mea ma se malosi e sili atu i foliga tutusa o le natura quartz;
  • maamora faafoliga - teisi sili faigofie i le valu ma le foliga mai o faʻailoga mai le vevela, talu ai maamora chips i lona tuʻufaʻatasiga na o 80-85%.

O le leai o ni pores i luga o le tuʻufaʻatasiga e matua faʻafaigofieina ai le tausiga. E le tuua ni lanu lanu mai oloa, talu ai e le mafai ona ofi ulu i totonu o le fausaga o mea. Faʻafetai ile maualuga o lona malosi, e mafai ona e tipiina saʻo meaʻai i luga ole galuega - e seasea lava ona valu. O le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia e le tau lipeaina pe faʻalelei. E mafai ona i ai soʻo se foliga.

O le maʻa masani

O oloa e faia mai i maʻa masani, e matua matagofie lona faʻafetaia o pupuni tulaga ese. Ae e ui lava i lenei, insanely taugata, presentable ma anagata mea e tele le lelei:

  • taugata tele - o le tamoe mita o lenei taugata o le a tauina 25-100 afe rubles;
  • le mafai ona gaosia se monolithic laulau;
  • latou te mitiia lelei vai ma palapala - faʻamaligiina rimoni sua, kofe po o le uaina mumu mafai ona tuua se tumau pisia.

O maa faʻamaʻa masani e gaosia ma le mafiafia o le 20 poʻo le 30 mm, ma o lo latou umi e mafai ona fesuiaʻi mai le 1.5 i le 3 m. O le umi o laupapa faʻamalama e seasea sili atu i le 2.4 m.

O ituaiga nei e faʻaaogaina mo le gaosiaina:

  • maamora - ei ai se lelei-grained fausaga, maualuga density ma le malosi. E sau i le tulaga o papa. E i ai se paleti mauoa o paolo;
  • maamora o se ofoofogia ma matagofie mea e le taliaina le faʻafesoʻotaʻiga ma acid poʻo aʻafiaga. O lea laufanua o loʻo i ai se porous ma avanoa faʻatulagaina ma o lea taimi mitiia palapala, gaʻo, ma le vai. Afai e le faʻamamaina vave le kofe masaʻa, o le a tumau pisia i luga o le fale faʻavavau. E manaʻomia e le maamora le tausiga faʻapitoa - e manaʻomia le oloina i totonu i taimi uma o mea puipuia. Fautuaina e faia lenei mea a itiiti mai tasi i le masina.
  • o le onika o se minerale manaia e teteʻe i le susū, gaʻo ma palapala. E i ai le agavaʻa e faʻasalalau ai le malamalama ia te ia lava, o lea e masani ona ofaina ai e tuʻuina atu ia te ia ma malamalama. O le eseese o laina ma openwork lalaga lalaga fausia ofoofogia mamanu luga o le maʻa ma faia matua ofoofogia lalelei.

Palasitika

PVC countertops o se sili lelei filifiliga mo paketi totonu. E ui ina laʻititi le tau, e sili atu le aoga nai lo laupapa ma maamora oloa. O le faʻavae mo palasitika o le MDF poʻo le laupapa laupapa. O mea muamua e sili atu le anagata ma e le aofia ai vaega oona, ma o lea e fai si taugata. I fafo atu, o se monochromatic oloa poʻo faʻataʻitaʻiga o maʻa, uʻamea, fafie, mafai ona matte pe faʻapipiʻi.

Tulaga lautele

O papa e gaosia ma le umi o le 4100 mm. O le lautele lautele o le 60 cm, ae mafai foi ona avea ma 40, 70, 80, 90 poʻo le 120 cm O le mafiafia o oloa e mafai ona 28, 38 pe 40 mm. O faʻamau faʻatetele mafiafia e foliga mai e sili atu le mausali ma e faigofie ona tuʻufaʻatasia ma ni tamaʻi faʻavaʻa.

O le lelei o palasitika countertops aofia ai:

  • anagata;
  • tetee vai;
  • teteʻe atu i ave ultraviolet;
  • se lautele filifilia o paolo ma ie lalaga;
  • le agavaʻa e gaosia ai luga lapoʻa;
  • tau maualalo

E ui i le teteʻe maualuga o le palasitika i le susu, pe a oʻo le vai i totonu o faʻamaʻi, e mafai ona fulafula luga.

O mea le lelei o mea ia e faigofie ona faʻaosofia e le vevela ma le faʻaaogaina o masini. O le fou palasitika o le fou augatupulaga e toetoe lava leai drawbacks.

Laʻau masani

O le laupapa laulau e faigata ona taʻua o se mea aoga ma umi le aoga. Na filifilia aua e maopoopo ma lelei vaʻaia uma i totonu masani ma onapo nei totonu, ei ai se matagofie foliga ma exudes faʻamaloloina phytoncides. E mafai ona faia i le veneer faʻavae luga chipboard po MDF, pe mafai foi ona avea ma se ituaiga sheettingting faia mai faʻamau faʻamau laupapa. Sei o tatou mafaufau i nei lua ituaiga i se auiliiliga.

  1. Luga o le laulau Veneered. E foliga tutusa ma le natura atoa, ae e afa le tau o le tau, ma ile taimi e tasi e sili atu ona fetuʻunaʻi ile vevela ogaoga ma le maualuga ole susū ile potu. O lona "mulivae Achilles" o se pito e mafai ona faʻaleagaina pe fofoa ese, ma se manifinifi vaega o le veneer - 3 mm, e le faʻatagaina mo le tele o toe faʻaleleia.
  2. Lisi faʻatulagaina laulau i luga. Lenei luga mafai ona toe faʻaleleia e ala i le oloina ma faʻamamaina le tele o taimi. O le mafai o le oloina o le pito i luma faʻatagaina oe e faia se tele o ituaiga laulau foliga. O vaivaiga o le laupapa laʻau o le e le faʻatagaina le susu ma suiga vevela leaga. E mafai ona taʻe, punou. Togafitiga masani ma le suauʻu poʻo le solo e manaʻomia - a itiiti mai e faʻatasi i le tausaga.

Fua o luga laupapa laulau

O le umi o le pito i luga o le 4100 mm, o le lautele mai le 600 i le 630 mm. O le mafiafia o le tapoleni mai le 32 i le 42 mm.

Ole laʻau poʻo le larch fafie e sili ona lelei mo le faia o se laupapa luga galuega. Birch, walnut, alder faʻaali lelei foi latou. O le sili ona maualalo uiga faʻatinoina o loʻo umiaina e se vaivai ma e le teteʻe e ofuina - o le paina laulau.

MDF ufiufi

I le gaosiga o ia countertops, MDF galue o le faʻavae. O le laupapa e ufiufiina i le vaega o le maualuga-malosi laminate ma le maeʻa puipuia vaega.

Lelei o counterfops MDF

  1. Saogalēmū - i le gaosiaina o papatusi, o le paraffin e le afaina ma le lingin e faʻaaogaina e fai ma faila.
  2. Mauaina - o le tamoe mita o mea aoga tau mai le $ 30 u
  3. O se paleti mauoa o lanu, faʻataʻitaʻi o mea masani.
  4. Tetee atu i le aliali mai o fofo kulimi.
  5. Tetee vai.
  6. Tetee atu i le vevela vevela.

le lelei

  1. Maualalo tetee i vali ma acid.
  2. Le lava le teteʻe o le vevela.
  3. I sooga, e mafai ona ofi le vai, ma o le a taitai atu ai i le fulafula o mea ma fula o le pito i luga vaega.
  4. Le lelei tetee tetee.

O le filifiliga o le MDF countertop mo se faamalama sill e talafeagai pe a fai o maualuga avega luga e le aofia ai.

Foliga ma lapoʻa

O le lautele o le pito i luga laulau masani o 60 cm. Lenei pito i luga e talafeagai lelei mo le teuteuina o se faʻamalama sill. A faʻatagaina avanoa, e mafai ona okaina se lautele lautele oloa. O lenei mea o le a mafai ai ona faʻaauupega loloto kapeneta mo fausia-i meaafale poʻo le faʻaauupegaina o se lelei 'aiga' ai, tuʻua lava legroom.

Faʻapitoa gauai tatau ona totogiina i le teuteuina faʻaiʻuina o le pito pito. E mafai ona faʻataʻamilomilo, oloina pe tuʻu saʻo i latou. O le faigata o le ata o le iʻuga o le a mautinoa aʻafia le tau o le oloa. E fautuaina e faʻaauupegaina le countertop ma tagata faʻapipiʻi pe na o le tapunia o le va i le va o le puipui ma luga o galuega ma tulimanu. O le a latou puipuia le vai ma le palapala mai le ulufale i fale pito i lalo.

E mafai ona e lafoa atoa tulimanu pe a fai e te amata faʻataʻoto le tali atu pe a uma ona faʻapipiʻi le ulutala. Ona faʻamoe ai lea o le tile poʻo le tioata i luga o le countertop ma o le a le fausia le va.

Stylistic ma lanu tali

O le laulau pito i luga e tatau ona ogatasi ma le isi vaega o totonu, tuʻufaʻatasia ma ia i le lanu ma le sitaili. I masani masani, o se laupapa, papa luga, faʻapea foi ma a latou faʻataʻitaʻiga, o le a foliga sili. O le laʻau o le a fetaui lelei lava fetaui lelei i totonu o le falealuga, Provence poʻo le atunuʻu. O le sima poʻo le uʻamea luga o le a foliga tutusa lava ma meaola i totonu o le falealuga. Countertops faia i uʻamea, acrylic maʻa, faʻaputuputu poʻo fafie e fetaui lelei i totonu o aso nei totonu.

A filifilia se paolo, e tatau ona e taulaʻi atu i lanu o le faʻafoliga, talieleele, pito i luga o le laulau 'ai, mea faigaluega a le fale, faitotoʻa, fola ma faʻamaeʻaina puipui. Pogisa fagu e foliga matagofie ma manaia. Ae paga lea, o lenei aafiaga e naʻo le pauʻuga muamua o le vai ma e oʻo lava i tamaʻi tamaʻi stains na afaina ai luga. O faʻaleagaina uma e matua vaʻaia lava i se pogisa, tutusa foliga. E sili atu le filifilia o se oloa o loʻo paʻepaʻe ma lanu lanu, faʻasasaina, poʻo uaʻi faʻalogo i moli malamalama. O pulupulu pogisa e tatau ona fufulu faʻalua i taimi uma nai lo moli.

Filifiliga ma lapoa o le umukuka

O se masani faamalama sill mafai ona liua i se faʻaopopo avanoa avanoa, 'aiga' ai, pa counter. O le filifiliga faʻalagolago i le faʻatulagaina o nofoaga ma manaʻoga o tagata e ona.

Faamalama sill-laulau pito i luga o se pa counter poʻo le laulau

I totonu o se tamai umukuka, e masani ona e filifili i le va o le faʻatuina o se laulau ma le pusaaisa. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaliliu le faʻamalama sill ma liliu i se laulau 'ai. O le iʻuga o se nofoaga lelei mo le 'aʻai, malamalama, ma lelei. O le pito i luma o le sill tatau ona sili atu ma le 25 cm le mamao mai le leitio. O lenei avanoa e manaʻomia e ofi ai vae. O se laulau teuteuina e mafai ona i ai soʻo se foliga - faatafafā, semicircular pe faʻasolitulafono.

Oe mafai ona faia se malologa tulimanu i le umukuka i le faapipiiina o se maoaʻe fata pa i le tulaga o le windowsill. O lenei metotia e talafeagai uma mo tele potu ma i nofoaga taofia. O le fata mafai ona o soʻo se foliga. I potu vateatea, e mafai ona e faʻapipiʻiina se fausaga faʻavae e vaelua ai le 'aiga' ai mai le umukuka. Faʻatasi ma se poletito faʻapipiʻiina, o le fata mafai ona alu i totonu o se countertop poʻo le motu, ia faʻaauupegaina ma teuina potu, o se i totonu o le ogaumu poʻo le pusaaisa laitiiti.

Countertop sill ma fausia-i tapu

O sea fofo e le faigofie i taimi uma ona faʻaoga - atonu e manaʻomia e tuʻu i lalo pe siisii ​​i luga le tulaga o le faʻamalama sill. O le sifiina o se tapu i se isi itu poʻo se isi itu puipui e manaʻomia ai se poloketi ma se pemita.

O lenei metotia e faigofie ona faʻaaogaina i umukuka o loʻo tu ai paipa vai i tafatafa o le faʻamalama. A leai, e tatau ona e faʻapipiina se pamu. Tele taimi, o lenei filifiliga e faʻaaogaina pe a faʻatulaga ni umukuka i fale tumaoti. O le tapu e fausia i totonu o le falefaigaluega o loʻo tuʻufaʻatasia ma tu ma aganuu masani - atunuʻu, Provence. O lenei faʻatulagaga o le tapu e avea ai le umukuka ma mafanafana tele, ma e sili ona manaia le fufuluina o ipu aʻo faʻamemelo i vaaiga matagofie mai le faʻamalama. Moni, o lenei lelei e iai foʻi lona faʻaletonu - o palu pa'ū i luga o le ipu malamalama, o lea e tatau ai ona e fufuluina i taimi uma. O se faʻafefiloi protruding mafai faigata ona tatala se faʻamalama.

Tuʻu le tapu tafe latalata i le pito o le faʻamalama ina ia le itiiti ifo ma le tasi le fusi tatala 90 tikeri. I lenei tulaga, oe o le a mafai ona ea ma faʻamama faʻamalama e aunoa ma se faʻafitauli.

Luga-laulau pito i luga ma le teuina o faʻasologa

O le vaega i lalo o le windowsill mafai ona faigofie ona liua i totonu o se faʻaopoopo teuina faiga. Lenei oe mafai ona tuʻuina ia tutusa mataupu e pei o le toega o le ulutala. E sili le faʻamalama o faitotoʻa faʻamalama ina ia aua neʻi poloka le auala o le ea mafanafana e tafe. O iinei e mafai ona e teuina ai mea eseese - ulo, fomu, fagu ma mea manogi. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e tuʻuina se tamai fata tatala pe tautau fata i lalo o le faʻamalama sill.

Faamalama sill-laulau pito i luga i le faga faʻamalama

O le umukuka ma le faga faʻamalama e lua lelei tele - o se faʻateleina pupula luga ma se faʻaopoopo vaega. O le autu galuega a tagata e ona o le faʻatulagaina o lenei avanoa i le atoatoa e mafai ai.

I le mamanu, nei protrusions e vaevaeina i:

  • pa;
  • tulimanu;
  • tusia i le tulimanu.

O le faga faʻamalama sill mafai ona faʻaaogaina e faʻaauupegaina le 'aiga' aʻai. Manaia le 'ai a o vaʻai atu i fafo o le faʻamalama. Faʻafetai i le protrusion, o le pito i luga e fai si lautele.

Faatasi ai ma le pupula pupula, pe a fai o le faʻamalama sill e maualalo tele e liliuina i se laulau, oe mafai ona faʻatulagaina se nofoaga e nofo ai luga o le faʻamalama sill. E totoe e ave se laulau atoa i le sofa le tumau, ma ua sauni le nofoaga 'ai. Lalo o le nofoa, e mafai ona e faʻaauupegaina se teuina teu i ni drawers poʻo fata, poʻo se fale mo se fagafao.

O le laupapa i luga o le faga faʻamalama e mafai ona avea o se galuega luga ma se fausia-i totonu tapu.

Filifiliga avanoa i le potu malolo

O se auiliiliga tutusa o totonu e talafeagai lelei i le potu malolo. Moni, e le manaʻomia le faʻaaogaina o mea susu mo lana masini. O le liua faʻamalama sill mafai ona faʻaaogaina o se tusitusiga poʻo se kesi, tamai sofa.

Faamalama sill-laulau pito i luga o se nofoaga faigaluega i le potu malolo

Suia o se masani faamalama sill ma se countertop e fausia ai se atoa galuega vaega o se sili lelei manatu. E le o taimi uma e faigofie ai ona tuʻuina avanoa mo se ofisa fale i le potu malolo, ae o le faʻamalama sill eria e atoatoa. O le pito i luga laulau luga o le a faʻaaoga lelei komepiuta ma ofisa mea faigaluega, ma tamaʻi fata poʻo fata mo pepa ma sapalai a ofisa o le a ofi lelei i itu uma o le faʻamalama. E sili atu ona talafeagai le galue i sea "ofisa" nai lo le laulau kofe poʻo luga o le sofa. Lenei e mafai ona e faʻaaogaina se ofisa atoa o le ofisa e le afaina ai ou tulaga.

Tusitusiga tusitusi i le vasega pepe

O faʻamalama i totonu o le potu a tamaiti e mafai ona liua e avea ma se kesi lelei ma avanoa. O le aoga sili o lenei fofo o le sili malamalamaina o le falefaigaluega, lea e taua tele mo le tumama tumama. O le laulau pito i luga e tu i tafatafa o le puipui atoa, o lea e lava ai le avanoa mo tamaiti aʻoga e toʻalua. O lenei aveʻesea le manaʻoga e faʻapipiʻi tetele meaafale fausaga i le avanoa o le potu ma faʻatagaina oe e sefe avanoa mo taʻaloga ma gaioiga gaioiga.

Tabletop windowsill o se nofoaga e malolo ai

O lenei filifiliga e matua talafeagai lava i le i ai o faʻamalama tetele ma maualalalo sills. I le faʻateleina o le eria, oe mafai ona faʻaauupegaina se nofoa umi poʻo se sofa. O se nofoaga lelei tele e faitau ai ma malolo ai. O sea sone e talafeagai i soʻo se potu o se potu mautotogi - potu malolo, potumoe, vasega pepe. Lalo o le laulau pito i luga, lea e avea o se moega, oe mafai ona faʻatulagaina se tamai faletusi poʻo se nofoaga e malolo ai lau taʻifau fiafia i ai.

I le faʻaseʻeina o le laulau kofe i le fausaga, e mafai ona e vave faʻatulaga se nofoaga mo le taliaina o malo. O moli o le taulaga i le po o le a fesoasoani e fausiaina se lagona fiafia.

Faʻafefea ona fai oe lava

E mafai lava ona faia na o oe se mamanu. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia lava le faʻasoa i luga o mea talafeagai ma mea faigaluega, ma suʻesuʻe loloto i auiliiliga o le faʻapipiʻiina gaioiga.

Mea ma mea faigaluega

Mo galuega e te manaʻomia:

  • laupapa laupapa chips ma le mafiafia o le sili atu 12 mm;
  • silika;
  • Sikotilani;
  • foam polyurethane;
  • lipine lipine;
  • roulette;
  • sikuea;
  • tulaga fale;
  • laulau vae - pe a fai o le laulau o le a protrude malosi tala atu o le faʻamalama sill.

Laʻasaga faʻapipiʻi

  1. Faʻateʻaina le faamalama tuai sill, ma, pe a manaʻomia, suia le faʻamalama.
  2. Saunia le pito i luga o le laulau - matou te tipiina le laupapa e tusa ma le muamua faʻatulagaina. Matou te faʻatinoina galuega ma le maualuga aʻiaʻi. Matou te faʻagaioia luga ma pito ile 60 fasi laupapa.
  3. Matou te faʻagaioia le iuga tipi i lua faaputuga o silicone.
  4. Matou te faʻapipiʻuina le pito i lalo ma mea faʻapipiʻi.
  5. Afai o vae e tatau ona faʻaaogaina, toe faʻalelei ae leʻi amataina ona faʻapipiʻi.
  6. Matou te faʻatutuina le ogaumu ma faʻatumu pu o loʻo i ai i le polyurethane foam. Siaki le sao faʻapipiʻiina o le countertop ma se tulaga fale.
  7. Matou te faʻatutuina tulimanu, faʻatumu uma faʻasologa ma va i silicone.

Gaugauina laulau-fale

I se faʻaopopoga i le countertop e suia le faʻamalama sill, e mafai ona faʻapipiʻi se laulau gaugau. Afai e tatau ai, e mafai ona galue o se faʻaopopo luga galuega, laulau 'ai, pa fata poʻo le ofisa o le fale.

Faaiuga

O le fesuiaiga o se faʻamalama sill i totonu o se countertop o se avanoa e agavaʻa faʻatulagaina le avanoa, faia ia manaia, manaia ma faʻalelei. Faʻataʻitaʻiga o le faʻatinoina o lenei manatu i totonu o loʻo faʻaalia i le ata.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Detektor Harta Karun, dapat emas lagi (Mae 2024).