Faʻafefea ona filifili ma matagofie teuteuina se pusa o drawers i le potu malolo?

Pin
Send
Share
Send

Fautuaga filifilia

O le fuafuaina mea pe a filifilia o le sitaili o le potu. Oe tatau foi ona mafaufau i le numera ma ituaiga o mea e tatau ona teuina. O faʻatonuga nei o le a fesoasoani ia te oe e filifili ai i le ata sili ona lelei mo lou potu malolo.

  • O meaafale mananaia e tosina mai ai manatu o ia lava e foliga faʻaalia i totonu o le potu tele. O se susulu lanu lanu, e le masani ai foliga poʻo ofoofogia teuteuga fesoasoani e faʻatino ai lenei aʻafiaga ma avea le pusa o drawers o se tasi o elemene tutotonu o le potu malolo totonu.
  • I potu laititi, e sili atu le aua le faʻapipiʻiina le tulaga ma filifili filifiliga filifiliga.
  • Malamalama meaafale e le vaʻaia faʻaititia le tele o le potu malolo, pogisa meafale foliga sili atu ona tele.
  • Glossy ma faʻata luga vaʻaia vaʻai faʻateleina le avanoa. O atavali ma foliga lavelave e atili tetele ai meaafale.
  • Fatafata o drawers e faia i laʻau masani ua faʻamamafaina ai le tamaliʻi ma le taugata o le potu malolo. O aso nei ituaiga o MDF poʻo le fiberboard e masani ona le maualalo i lo latou faʻatuatuaina.
  • E manaʻomia le faʻatauina o meaafale mai tagata talitonuina gaosiina ma uaʻi atu i ai e le gata i le lelei o mea, ae faʻapena foʻi i mea e faʻaogaina, talu ai o le faʻafaigofieina ona faʻaaoga saʻo e faʻalagolago lava i lenei.
  • O le faʻataʻitaʻiga ma vae e foliga manaia atu, peitaʻi, o lenei vaega e faigata ai le faʻamamaina. Lenei fofo e sili ona lelei mo se masani-faiga potu malolo, ae ui i lea, i isi tulaga atonu e sili atu le aoga e faʻatau meaafale, o le pito i lalo o lea e fesoʻotaʻi ma le foloa. E aoga foi le uaʻi atu i puipui puipui o drawers e aumaia le malamalama i totonu.
  • Mo le teuina o lavalava, moega, tamaʻi mea poʻo mea faʻaeletise, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i meaafale ma drawers.
  • O se faʻataʻitaʻiga o loʻo iai foʻi fata tatala poʻo ni faitotoʻa faʻataʻamilo e talafeagai mo le tuʻuina o tusi poʻo mea teuteu.

O a ituaiga o iai?

E tele ituaiga o lavalava e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le potu malolo a le o le tasi pe tuʻufaʻatasi foʻi ma isi.

  • Showcase o se faʻataʻitaʻiga ma tioata luma ma itu itu. O ia meaafale e faʻatagaina ai oe e faʻaali ni mea faʻamanatu, ata puʻe, mea teuteu, o taunuʻuga o galuega fai, e mautinoa ai lo latou saogalemu ma le puipuiga mai le efuefu.
  • O le TV pusa o mea toso o se tasi o sili sili ona lauiloa fofo i le potu i totonu teuteuga. Laʻititi meaafale faʻatagaina oe e tuʻu eletise ma mea laiti eseese. O drawers ma faʻapipiʻi faitotoʻega galulue lelei ma tatala fata.
  • O lavalava mo ipu e le mafai ona suia pe a faʻatulagaina se umukuka-potu malolo. Faitotoa ma tioata faʻaofi mafai ai ona faʻamalamalamaina le matagofie o tioata ma keramika. O moli faʻaopopo e mafai ona faʻaleleia atili ai lenei aʻafiaga.

Fausia i le faiga lava e tasi, o nei faʻataʻitaʻiga e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi ma isi lavalava i le potu malolo. O meaafale susulu malamalama e sili ona faʻaaogaina e avea o se faʻaleoga.

Fua ma foliga

I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o ituaiga o faʻatusa e eseese i le tele ma foliga.

  • O se pusa vaiti o ata tusi e fesoasoani e teuteu ai totonu o se potu tauagafau. Na sefeina avanoa i totonu o se potu fufusi, savali-i totonu.
  • O le umi teuina faiga e talafeagai mo potu vateatea. Ona o le agavaʻa e vaʻaia ai ona faʻalauteleina le puipui, e aunoa ma le nanaina o le maualuga o le potu, o ia meaafale e ofi lelei e oʻo lava i totonu o se potu e maualalo faʻalo.

O loʻo faʻaalia i le ata se pusa paʻepaʻe lapoʻa o drawers i le potu malolo. O le maualalo faʻataʻitaʻiga ma se laconic mamanu e le vaʻaia faʻaititia le avanoa o le potu, faʻatagaina oe e teuina le tele o mea.

I totonu o le tasi potu, e mafai ona faʻaaoga i le taimi e tasi ofu e fai ai ituaiga eseese, pei ona faʻaalia i le ata. O le toniga sitaili o ia meaafale e aumaia ai le faʻamaoni i le ata o le potu malolo.

  • O se maualuga pusa o drawers mafai ai ona e faʻaaoga lelei le avanoa o se tamai hall poʻo le avanoa i le itu o le faʻamalama. I totonu o se potu malolo avanoa, e manaʻomia le paleni ma isi meaafale.
  • O le tulimanu faʻataʻitaʻiga e lautele faʻaaogaina ona o lona aoga. Ona o le faigata foliga mai o totonu avanoa ma le loloto sili atu i totonu o ia meaafale, e fai si sili atu ona faigata le faʻatulagaina teuina o mea nai lo se faʻataʻitaʻi faʻatusa.

O le puʻupuʻu tafatolu faʻataʻitaʻiga faʻatagaina oe e faʻaaoga se tamaʻi avanoa i le tulimanu, pei ona faʻaalia i le ata. O lenei vaifofo e talafeagai mo potu vaapiapi potu.

O le a le mea e fai i luga o le ofu?

O fugalaʻau fugalaʻau, faʻatusa, malaga o faʻamanatuga, faʻavaʻa o ata o le aiga, poʻo tamaʻi ulo e mafai ona faʻamatagofieina au ofu. Malamalama mea e mafai ona ola ai se potu malolo seti i pastel lanu.

Ina ia aloese mai variegation, e tatau ona filifili elemeni teuteuina e tutusa le tasi i le isi i le faiga ma lanu ma faʻafetaui le lagona o le potu.

O se aitia lelei le tuʻuina o le koneteina i luga o se pusa o drawers tu i tua o le potu malolo. I lenei tulaga, isi mea teuteu e tatau ona tiaʻi.

A filifilia se tisaini, e taua le aua le soʻona soona mamafa le siosiomaga. O nisi o elemene e mafai ona tuʻu i luga, ma ata, faʻata poʻo uati e mafai ona faʻatautau i luga.

Tusi, se lamepa lamepa, laʻau e tuu i luga o le pusa o drawers. O le ata i le agavale o loʻo faʻaalia mai ai le lelei o le tuʻufaʻatasia o nei mea i le tasi ma le isi, faʻatasi ai ma meaafale i sitaili, lanu ma le faigofie o laina.

Faʻafefea ona e teuteuina?

O se lavalava fesoasoani i le fausiaina o se tulaga ese totonu, pe a fai e te faʻaalia ou mafaufauga, teuteuina oe lava pe tuʻuina atu le galuega i se polofesa.

  • Faatasi ai ma le fesoasoani a acrylic vali, oe mafai ona suia lanu po o le vali.
  • Faʻaaogaina masking lipine faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia le tele o pupuni o vali ma fausia ni faigofie geometric mamanu.
  • Stencils tatalaina avanoa leuteuina avanoa.
  • O le metotia o le vaneina o laupapa e fesoasoani i le fausiaina o meaafale tulaga ese o le a pasi atu mai lea augatupulaga i lea augatupulaga.

O meaafale fale na iai muamua e mafai ona suia ma au, e mafai ona faʻatau eseese. Keramika, tioata poʻo uʻamea au mafai faʻamamafaina le siʻosiʻomaga o se potu ma avea ma auiliili totonu totonu auiliiliga. E le manaʻomia le tutusa o latou - oloa o eseʻese foliga, faia i le lanu lanu e tasi, o le a foliga matagofie. Lenei e masani lava mo pene, tuʻufaʻatasia e foliga, ae eseʻese i foliga ma lanu.

O le muamua pusa o drawers ma drawers lanu ma eseese au o le a le le amanaʻiaina. Ina ia aua neʻi soona soʻona tele le siosiomaga o le potu malolo, pe a filifilia ni ie ma teuteuga, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i oloa monochromatic poʻo mea ma faigofie teuteuga.

Manatu faʻaonapo nei i totonu

O le ata o potu faʻaonapo nei e tatala ai avanoa lautele mo le filifilia o fale teu oloa. Faigofie foliga o se win-win solution mo le faʻaavanoaina o meaafale i loft, po nei poʻo Scandinavian sitaili. Faʻaputuga faʻatasi, o lavalava foliga mai o le tasi iunite, maua ai se gaioiga teuina faʻaoga.

O se faʻataʻitaʻiga ma se faʻata e mafai ona avea o se laei laei. O se laulau lamepa poʻo totonu moli o le a tosina mai ai le mata, faʻamalamalamaina le matagofie o le teuteuga elemeni ma le fesoasoani o moli.

Mo vaitau masani, e sili atu le filifilia o se pusa o drawers e tuʻufaʻatasia lamolemole laina ma voluminous teuteu.

Faletusi o ata

I totonu o le hall, o le pusa o drawers o loʻo nofo ai se tasi o nofoaga tutotonu, ma faʻamafanafanaina atili ai le ea. O aitia tisaini faʻaalia i le tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe filifili pe faʻafefea ona filifili ma teuteuina se pusa o drawers i le potu malolo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Bongkar pasang bushing racksteer tanpa harus buka roda, penyebab bunyi tak-tak (Mae 2024).