10 fesoasoani aoga ile faʻamamaina vave

Pin
Send
Share
Send

Faʻatulagaina o avanoa

O le faʻavae o le mamā i totonu o se fale e faigofie ona teuina. Afai o le faʻamamaina e lelava ma masalosalo faʻaalu taimi, aveʻese mea le aoga ma toe tufatufa atu mea talafeagai. E tatau ona e faʻasaʻolotoina le tele o avanoa i totonu o kapoti ma kapoti - lapisi le talafeagai i luga o fata moni gaoia taimi mai latou e ona! O le nofoia o tulimanu taua, na te le faʻatagaina mea aoga e "faʻalelei" nonofo i totonu o kapoti. O le avanoa tuʻufua e mafai ona faʻaaoga mo ofu i fafo o loʻo faʻalavelave i luga o le alasavali, se masini faʻamama e le o vaʻaia, o se laupapa uʻamea poʻo se masini faamago - i se tulaga aoao, o mea uma e ova ma faʻaleagaina totonu o totonu.

Mea laiti oloa

Afai o loʻo e faʻaaluina pea le tele o taimi e faʻamamaina ai, e aoga le aʻoaʻoina mai tagata faʻatauvaʻa o le minimalism style, o le mea autu e vaʻaia o le toeititi a leai se teuteuga. O le tele o kapeta, faʻatusa, faʻavaʻa o ata ma fagu e faʻafaigata ai ona faʻatulaga lelei mea.

Afai e leʻo tuʻuina mai se isi laulau e fai ai lavalava ma ni drawers mo le teuina o mea teuteu ma masini laulu, e mafai ona e faʻatau se ato lelei poʻo se atigipusa ma nana mea e tausi ai i totonu o le kapoti tapunia. O le laualuga na muamua littered ma tubes, selu ma uaea o le a faasaʻolotoina.

Taualumaga

O le faʻamama e tatau ona amata mai i luga o togi ma faʻaiʻu ile faʻamauina. O le faʻamamaina o le a sili atu le aoga i le pefu muamua, ona salu pe faʻamamaina fola, ma faʻasusu susu. E tatau foʻi ona e amata i potu ma faʻaiʻu ile fale taele ma le hall.

I totonu o le umukuka, muamua lava, e manaʻomia ona e solo le faʻamafanafanaina o kulimi, ona sosoʻo ai lea o moli, ki ma isi luga. Ona - faʻamama le apron ma le countertop. O se ogaumu palapala e tatau ona faʻatumuina i se sooupu faʻapitoa muamua. Ile iʻuga ole faʻamamaina, ole faʻamamaina ole pisia o le a le faigata.

Uma faamamaina oloa i le nofoaga e tasi

Mo le teuina o vailaʻau, e tatau ona tuʻuina iai se fata faʻapitoa poʻo se mea i lalo o le umukuka. E mafai foʻi ona e tuʻuina i totonu se pakete, fasi ie mago ma se sipuni: e faigofie pe a le manaʻomia le faʻaputuputuina o oloa ile fale atoa. Ioe, i totonu o se aiga e iai fanau laiti, e tatau ona i ai ni vailaʻau vailaʻau i se nofoaga faigata.

Olaga osofaʻi mo le faletaele

O faʻamaʻa i luga o puipui o le fale taʻele e mafai ona alofia i le solo ese o le fogafale i se ie mago i le taimi lava e uma ai le faʻamamaina o taualumaga. A faʻamago le paʻu, e atili ai ona faigata ona tiaʻi. Faʻalogo foʻi i tulimanu ma soʻoga: o iina e faʻaputuputu ai le suia, e faʻaleagaina ai le vaʻai ma manaʻomia ai ni taumafaiga faʻaopoopo ma taimi i le taimi o le faʻamamaina.

A faʻatulaga lelei mea, e matuaʻi faia muamua le faʻataʻitaʻia o le faletaele, tapu, faletaele, taʻele, bidet ma vailaʻau ina ia iai le taimi e tatau ai ona faʻaseʻe fafo le palapala.

Fufulu ipu

E aoga le fai o lenei mea masani ma masani: fufulu au ipu i le taimi lava maeʻa faʻaaogaina. A le mafai lea, e aoga le tufatufaina o ipu i le lapoʻa: tuʻu i lalo se apaoti lapoʻa, luga - ipu mafolafola, ona toʻa laʻititi lea, ma i totonu - mea tipi. O le iʻuga pyramid tatau ona faʻatumuina i vai, ona toega o meaai o le a le mago ma o ipu o le a fufuluina vave.

Aʻo leʻi faia se tausamiga umi, matou te fautuaina le faʻatumuina o le tapu i le vai ma tuʻu ifo i lalo papatusi iina aʻo amata ona palapala. E faigofie atu ona fufuluina pe a maeʻa le 'aiga o le afiafi.

Teuina o ie moega

Ina ia aua neʻi maimau le tele o taimi i le auli, matou te fautuaina le fufuluina o ie ma isi ie e aunoa ma le viliina. A maeʻa ona fufuluina, e tatau ona e faʻatautau le tagamea e aunoa ma le faia o lafu. A maeʻa ona faʻamago, e tatau ona faʻavasega - tuʻu seti taʻitasi i lana lava aluga. O fata i totonu o le kapoti o le a faʻalelei, ma o le tagamea e le tau sailia: o le a teuina i totonu o ana "ato".

Faamama i lalo o le moega

A iai ni atigipusa, tusi poʻo ni mea vaitau i lalo o le moega, faʻamavae le foloa e avea ma se faʻafitauli moni. O le efuefu leaga, lea e faʻaputuputu i le tele o vaega i lalo o le moega, e mafai ona mafua ai faʻateʻa gofie. E sili ona lelei le faia o le faʻamamaina i se nofoaga faigata-e-aapa tasi i le masina. Ina ia faʻafaigofie ona tuleia mea i fafo, e aoga le faʻatau o drawers i luga o uili: ona e le tau fesiitaʻi pusa mamafa ma valu le foloa.

Palapala mai le auala

O le potu mautotogi, lea e faʻaaogaina ai le auala tele e avea ma auala savali, ua avea ma autu autu o le oneone ma le pefu - palapala i luga o le foloa, faʻamau i luga o seevae o seevae tosotoso, o loʻo aveina i totonu o potu, ma faʻaleagaina kapeta. Ina ia aloese mai le faʻamamaina o le fale i le tele o taimi, e tatau ona e taofiofia le auala i lalo o le auala. O le lelei tapuni faitotoʻa poʻo fata seevae o le a fesoasoani e taofia le oneone i fafo. Ae le i taunuʻu mai le tele o malo, e taua le faʻatutuina o se ie susu.

Afai e masani ona salu i le auala, ona tatau lea ona e faʻamama ma fufulua fola i totonu o le fale mautotogi.

O nai isi fesoasoani

O le faʻamamaina o se mea e sili ona le manaia, ae e le mafai ona faʻaloaloa atu i se taumafaiga e faʻafiafiaina oe lava i fesoʻotaʻiga lautele, o se meaai mama poʻo le matamata i se vitio. Faʻaavanoa 15-20 minute mo sone taʻitasi, amata se timer ma taumafai e teu i totonu o lenei taimi. Faʻaaofia uma tagata o lou aiga i le faʻamamaina - ma o le a mafai ai ona e faʻasaʻolotoina oe lava i se taimi vave. Ae le i faʻamamaina, matou te fautuaina le aveina māmā o meaʻai - o le lagona ma le malosi mai lenei mea o le a faʻateleina ma e leai se manaʻoga e faʻalavelave.

O le lisi lisi fautuaga o le a fesoasoani ia oe sefe malosi ma faʻaalu tele taimi ia oe lava, lau pele ma lau mea e fiafia iai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Cropped Long Sleeve Cable Stitch Hoodie. Pattern u0026 Tutorial DIY (Iuli 2024).