Faʻafefea ona teuteu matagofie se tamai poletito

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona vaʻaia faʻateleina le avanoa?

O le galuega autu i le faʻamaeʻaina o se tamai poletito o le faʻateleina lautele, a itiiti mai vaʻaiga. A faʻapea e le lava le faʻateleina o le vaʻaia, sui le faʻatulagaina o le fale ma faʻapipiʻi le loggia i le potu. Peitaʻi, o lenei auala o le a e leiloa ai se potu faʻaopoopo, tusa lava pe laʻititi. I se faʻaopopoga, o le tau o galuega ma mea faigaluega o le a le sau i fafo laʻititi.

Vaʻai se faʻataʻitaʻiga o faʻapipiʻi umukuka ma potumoe.

Ina ia sefe le taimi, taumafaiga ma tupe, matou fautua atu e alu i le isi auala: vaʻaia faʻateleina le eria. O le tulafono autu ole moli lanu. Paʻepaʻe e sili ona fetaui mo le maualuga faʻaalia. A le o lea, mafaufau i se malamalama efuefu, beige, maaleale pastel.

Taua! Mafaufau i le vevela o le paolo: mafanafana mafanafana faatumu le potu i le la, talafeagai mo matu paʻepaʻe. Malulu, i se isi itu, manaia malie, o le a talafeagai i le itu i saute, sautesasae itu.

O le isi lanu togafiti o se tuʻufaʻatasia o malamalama ma leo pogisa. E faʻaaogaina pe a faʻatulagaina se tamaʻi poletito faʻaumiumi. O itu pupuu e lanu pogisa (soʻo se mea, e oʻo i le matte uliuli), ma o le uumi e lanu moli.

E pei o isi potu, o le tulafono e faʻatatau i le mamanuina o se tamaʻi poletito: o le maualuga, o le moli uila. O lona uiga, o le foloa mafai ona pogisa - ave le fiafia i lanu o feololo feololo, soʻo se otaota o le a vaʻaia luga wenge kapeti poʻo uliuli tile.

O le pito i luga malamalama o le faʻalo. I luga o se mafanafana loggia, oe mafai ona faʻapipiʻi se alualu iila tapoleni, o mea e atagia mai luga e faʻateleina ai foi le avanoa. O puipui e sili atu le pogisa pe faʻafetaui le faʻalo.

I le ata o loʻo iai se faʻapaepae vaiti umi.

O se tasi o mea lauiloa mo le faʻamaeʻaina o se polotito o le ie puipui. E le taugata, aoga, ma faigofie ona faʻapipiʻi. E fautuaina e le au mamanu le valiina o ie ie puipui ma le moli malamalama pe a uma ona faʻapipiʻi, o le paolo laʻau masani e oomiina le avanoa i se liʻo. Isi mea e faʻauma ai: panels pvc, vali teuteu, microcement, brickwork, vali sili ona lelei.

Fautuaga! Pe a filifilia soʻo se mea e fausia ai fale, faʻalogo i le faʻagaioiga o tulaga, aemaise pe a fai o le poletito e le o faʻaʻeseʻese pe matua matala.

O a ituaiga meaafale e tatau ona e faʻaaogaina?

E le mafai ona faʻaauupegaina se tamaʻi poletito e aunoa ma ni meaafale. A filifilia ni kapoti, fata, nofoa faʻataʻavalevale, nofoa, laulau, ave le fiafia i ituaiga e lua: fausia-i totonu pe gaugau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e sili le tuʻu i totonu o se kapoti i totonu: e faʻatagaina ai oe ona faʻaaoga uma avanoa avanoa i totonu o se fausaga i se taimi e sili atu ona lelei ma faʻafuaseʻi ona sili atu le vateatea nai lo se tulaga masani faʻatauina. Pau lava le leaga o le meafale fale i totonu e sili atu le taugata, ae e tatau ona e amanaʻia o le a tautuaina oe mo le sili atu ma le tasi le tausaga.

Afai o loʻo e sailia e liliu lou poletito i totonu o se nofoaga e nonofo ai, faʻapitoa vaʻai totoʻa i le nofoaga e nonofo ai. O le mafuaʻaga o le potu malolo e eseese, o le mea lea o filifiliga o nofoa:

  • e inu kofe i le taeao pe faʻafiafia i le vaʻai a le taulaga i le po ma se ipu ti, ua lava a paga o loʻo iai ni nofoa faʻamau;
  • o le a talafeagai e malolo ma se tusi i luga o se faʻataʻavalevale nofoa poʻo se potu malolo faia i le lautele o lau poletito;
  • e talafeagai e galue ma se komepiuta feaveaʻi luga o le ergonomic ofisa nofoa (o se ofisa tumau) pe nofo i luga o se beanbag nofoa (o se le tumau filifiliga pe mo malologa).

Fautuaga! Ina ia sefe le avanoa ma fai le nofoa ia sili atu ona aoga, oka ni drawers ia ofi i lou tulaga ma tuʻu i luga aluga ni mea mafanafana - e mafai foi ona okaina e lou lapoʻa mai se meaafale kamupani.

I le ata o loʻo i ai se laʻititi gaugau laulau i luga o le loggia.

O le lona tolu taua elemeni o totonu o le laulau. Tuʻuina o se ipu ma se vai inu manogi, tuʻuina o se tusi, telefoni poʻo le komipiuta feaveaʻi - e mautinoa lava o le a faigofie. I se sikuea loggia, e mafai ona e faia se lautele faamalama sill, lea o le a suia i le taimi e tasi le laulau ma fata mo se mea e te manaʻomia (mo se faʻataʻitaʻiga, totonu fugalaʻau).

Vaʻai pe faʻafefea ona vaʻai le tali faʻatatau i totonu o le poletito.

O le tali sili ona lelei mo se tamaʻi poletito lauitiiti o le a gagau faʻamafanafana - e faigofie ona faʻapipiʻi pe a manaʻomia, ma a gaugau e le faʻalavelave i gaioiga.

I le ata, o puipui ua teuteuina i le pogisa fafie

Filifiliga teuteu

Ina ia maeʻa se tamai poletito, toe faʻaleleia ma meaafale na o ia e le lava. O teuteuga o se vaega taua o totonu, ae i se avanoa faʻatapulaʻaina, e sili atu le filifilia i luga o se mea totoe.

  • E i ai se pa avanoa i luga o le nofoa? Ave o ia ma faʻailoga faʻaonapo nei, atavali, laupapa, uati. A e manaʻo e sui le tuʻufaʻatasiga, tautau i luga fata mo ata ma tuʻu iai soʻo se mea e manaʻo i ai lou fatu.
  • Tagata totoina ma fugalaʻau mafai ona faigofie tuʻuina i luga o le laulau, windowsill, fata, avanoa fata. I le mafanafana vaitau, o le a latou maua le mafanafana i luga o le poletito.

Taua! A faʻatulaga se loggia matala, mafaufau i le faʻatulagaina o polotito poloka i luga o le vaeluaga - latou teuteuina le potu, aveina toetoe lava leai se avanoa.

I le ata o loʻo iai se ofisa mananaia i luga o le poletito

  • O aluga malamalama ma palanikeke i luga o nofoa ma nofoa faʻasolosolo o le a faigofie - e te le tau ulu atu i le fale, tusa lava pe malulu i fafo.
  • Ofu, moligaʻo, ma tuʻugalamepa eseese o le a fesoasoani e fausia ai se siosiomaga faʻapitoa alofa. O le moli moli, i le ala, mafai foi ona avea masani.

Vaega o le ata o se poletito matala ma tapunia

O se poletito matala, e ui lava i lona foliga mai e le manaia, e mafai ona sili atu le mafanafana, aemaise lava pe afai oe nofo i se mafanafana tau. Mo itulagi i matu, o le mea moni, o le malulu loggia e sili laitiiti - e mafai ona faʻaaogaina o se tafaoga nofoaga na o le taumafanafana.

O le autu nuance e tatau ona usitaʻia i uma elemeni: vai tetee. E sili le filifili o se tile poʻo se laupapa teuteu e avea o se fola faʻaputuputu; o le a fetaui lelei i luga o puipui. O meaafale o le a umi se taimi pe a fai o faia i le palasitika, uʻamea po o rattan.

Fautuaga! Aua le fefefe e faʻaali ni fugalaʻau fou i se nofoaga avanoa - o le tele o latou e faigofie ona faʻatagaina e le timu ma le matagi.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se avanoa avanoa.

O se avanoa tapunia e sili atu ona faigofie, aemaise pe a fai o se tamaʻi mea loggia e faʻaaogaina ma faʻamauina faʻamalama faʻalua-pupula pupuni. Soʻo se mea e faʻaaogaina i teuteuga - e le gata mo teuteuga i totonu ma fafo. O le filifiliga o meaafale e lautele atu - e oʻo foʻi i se nofoa malulu masani poʻo se pusa laupapa o drawers e mafai ona tuʻuina i luga o le poletito matutu.

Taua! O fugalaʻau mai le polotito e le faʻaaofia e tatau ona aumaia i totonu o le fale pe a oʻo i le vevela i le po e amata ona latalata i le zero.

Faʻafefea ona faʻafaigofie ma aoga?

Faia o se tamaʻi avanoa e faʻamalosia ai oe e fofo ni faʻafitauli i le taimi e tasi: ia faia totonu ia matagofie, aoga ma sefe le avanoa i le tele e mafai ai. Nei o fesoasoani fesoasoani e fesoasoani ia te oe tisaini:

  • Avanoa maualuga. E masani lava matou te le faʻaaogaina le avanoa i lalo o le taualuga, ae i luga o le polotito e talafeagai lelei: i mea uma, o mea e teuina iinei e le masani ona faʻaaogaina. Ma o le pusa tuʻu i le faʻalo o le a sili atu le lautele nai lo le tulaga masani 2-2.2 m maualuga.
  • Siitia le teuina. Afai o le maualuga o puipui faʻatagaina, faia se faʻamau i luga aʻe o le foloa poʻo lalo o le faʻalo i le atoa atoa ma le lautele. E fetaui lelei le teuina o paʻu o le taumalulu poʻo le taumafanafana i lalo o le eleele, ma o mea fai a le vaitau e pei o faaseʻe poʻo ni vai taele o loʻo i luga.

  • Faʻatusatusa puʻupuʻu. Filifili nai mea iti ae manaia meaafale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulau 10-15 cm laʻititi nai lo le masani masani copes ma ana gaioiga, sefe oe sina avanoa.
  • Faʻata. O mafaufauga e iai lona tomai faʻalauteleina, aisea e te le faʻaaogaina ai lenei malamalama i le faʻavasegaina?
  • Faʻafetaui i le mafaufau. E mafai ona e iloa atu se pisa ma se auala pefua mai le faʻamalama? Puipui oe lava mai le vevesi ma le vevesi o le taulaga i ni tamai ulo e ala i le fausiaina o se togafiti vaomatua. Afai ua i ai se togavao po o se togavao i fafo atu o le faʻamalama, oe mafai ona lafoai fugalaʻau fale ona o le sili atu ona alamanuia teuteuga.

E faigofie ona fai se poletito manaia! Faʻamama le potu, maua le faʻamaeʻaina ma tuʻu i luga o meaafale matagofie - ua saunia lau tulimanu o le filemu!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Can Lemon Be Used To Lighten The Skin? (Iuli 2024).