Faʻafefea ona sone se potu tasi potu ina ia fiafia tagata uma

Pin
Send
Share
Send

Le lelei ma le leaga o le faʻasologaina o fanua

Ae le i oʻo i le zoning odnushki, e tatau ona e iloiloina le agavaʻa o le toefausiaina: mata o aoga o le galuega na faia e sili atu nai lo latou le lelei?

Lelei

E i ai le 3 autu lelei:

  1. Vavaeese aoga. Ina ia aua le faʻaputuputu mea uma e te manaʻomia luga o le tasi i le isi potu e tasi, vavaeʻese le avanoa talafeagai ma faia lua pe faʻatolu potu mai le tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le potu e tasi le potu, e mafai ona e tuʻuina atu se mea e moe ai, se galuega poʻo se taʻaloga.
  2. Penetration o le malamalama masani. E le pei o vaegatupe tetele, o le zoning e tele atu o se teuteuga vaega ma e le tau logonoa: fai uʻamea, o le puipui o slats, tioata sliding fausaga. O lenei o le a faʻateleina le faʻasaoina o le malamalama mai faʻamalama i uma sone, ae vaʻaia vaeluaina avanoa mai le tasi ma le isi.
  3. Sefe tupe. O le mamanu o se potu e tasi le potu ma le faʻasologa e mafai ona faia tutoʻatasi mai le amataga e oʻo i le maeʻa: e te le manaʻomia le tele o mea tautupe e tusia ai se fuafuaga ma faʻamamafaina tuaoi, toe faʻatulaga, faʻapipiʻi lau.
Minus

O le faʻailoaina o se potu e tasi le potu e le gata i le lelei, ae faʻapea foi ma itu le lelei:

  1. Se faʻaputuga o meaafale ma mea le manaʻomia. A faʻapea e te leʻo iloga mai i se naunautaʻiga i le minimalism, e i ai le tulaga lamatia, i le taimi o le fausiaina o se poloketi, ia faia se labyrinth faigata ae le o le vaeluaina, fasiotia le atoa aitia o le faia o se potu i luga o le vine.
  2. Le lavelave o le tisaini. Afai o le potu muamua ei ai se faʻataʻitaʻiga foliga, vaevaeina i lua sone o lona uiga faʻamalumaluina le toe faʻafouga gaioiga i le lumanaʻi. O le galue ma faʻamalosi poʻo maʻai tulimanu, malamalama ma isi auiliiliga o le a le faigofie. Afai e te masalosalo e mafai ona e faʻatautaia lelei se faʻatonuga faigata, faʻafesoʻotaʻi se tisaini faʻapitoa. Poʻo le taumafai e faʻamamafa vaega ma se teuteuga metotia: malamalama, lanu, ituaiga.
  3. Vaʻaia faʻaititia i le eria. O le tasi potu tatala lautele e foliga sili atu le vateatea nai lo le lua mafanafana laʻititi ma le vaeluaina - e fetaui lelei. Ae a faʻaititia le teritori, e tatau ona manatuaina o loʻo faʻaoga nei isi tulafono faʻavae: mo se faʻataʻitaʻiga, aloese mai le le manaʻomia teuteuina ina ia le faʻaletonu le potu.

Faʻafefea mafai ona e sone se potu e tasi le potu?

O le faʻailoaina o se potu e tasi le potu e aʻafia uma ai aitia: mai le toeititi vaʻaia e oʻo atu i le tino.

Lanu faʻamalamalamaina o sone

Le togafiti faigofie, vave, sili ona taugofie: ae ile taimi e tasi e sili ona le vaʻaia. E manatu o le autu teuteuga e faia i le lanu e tasi, ma o avanoa taʻitasi (vaega e momoe ai, vaega a tamaiti) e naʻo le faʻamamafaina ma se eseʻese paolo - susulu pe faʻatusatusa, faʻatusatusa i le muamua. Leai ni vaeluaina poʻo se faʻataumafa.

I le ata, le filifiliga o le soneina o se potu e tasi le potu i le susulu o lanu

Ie

O le metotia e tutusa ma le muamua, ae nai lo le lanu, o le eseʻesega o ie e faʻaaogaina: vali, pepa puipui, laupapa, piliki, maa, o maa, laupapa vaivai, ma isi. O se laualuga teuteuina e sili atu ona vaʻaia nai lo le na o se lanu lanu, ma o le faamamafa o le a sili atu ona manino.

Moli

O lenei sone manatu e faʻatatau foi i ata. O le aano o le tisaini o le faʻaaogaina o moli eseese i vaega eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le potu malolo o loʻo i ai se moli uila i luga o le taualuga, i totonu o le potumoe e tele nofoaga, o loʻo i ai tamaʻi sconces i luga o le puipui i luga atu o le kesi, ma isi.

Taua! Ia mautinoa e te manatua o manatu uma e tatau ona ki ma tape tutoʻatasi a le tasi ma le isi.

Pupuni

Aua e te manaʻo e faʻaaoga vaelua i se potu e tasi le potu mo le faʻasologa o nofoaga, ae i le taimi e tasi e manaʻomia le tuueseeseina o le teritori. Tautau pupuni! O le aoga tele o le faʻailoaina o pupuni i totonu o le potu e tasi le potu, pe a manaʻomia, latou te seʻe i totonu ma fafo - o lona uiga latou te le faia ni suiga ogaoga i foliga vaaia o le fale.

I le taimi e tasi, o ie e faʻaaogaina o mea teuteu: e mafai ona matuaʻi matuaʻi lava se mea, mai le le faʻaituau i le faʻaleoga.

Ata o se potumoe natia e pupuni

Vaeluaina vavae ma faʻaputuga

Tatou liliu atu i le static elemene e manaʻomia e faʻatuina i le laasaga o le toe faaleleia. O le drywall o se mea ofoofogia. Faatasi ai ma le talafeagai agavaʻa, oe mafai ona fausia mai ai e le gata o se paʻo avanoa pa, ae faʻapea foi ma se fausaga o soʻo se foliga ma fata mo le teuina, teuteuina faʻamau ma isi uiga.

O le minus - faigata laʻititi mamanu ua leva ona leai ni sitaili ma oe tamoe i le aʻafiaga o le mauaina o totonu o le 90s ae le o fou fou teuteuina.

Podium

O le a fesoasoani le pulelaa e sone se potu e tasi le potu e aunoa ma le vaeluaina. Tuʻu i le nofoaga saʻo ma tuʻu se moega (mo se potumoe) poʻo se sofa (mo se potu malolo) i luga. A e manaʻomia le aʻeaʻe pe alu ifo i totonu o se sone, o le lagona o vavaeʻese potu ua fausia.

Fautuaga! O le pulelaa e maua ai le tele o avanoa mo le fuafuaina: mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faia se moega minoi i totonu o lona uiga, ona i ai lea o le avanoa i luga mo se ofisa po o se vasega pepe. Ma o le moega o le a i ai i le potu na o le po, e aunoa ma le faʻaaluina avanoa i le ao.

Niche

A o le amataga faʻatulagaina manatu le i ai o se tulimanu, o se agasala le le faʻaaogaina ia mo ou oe lava faʻamoemoega: masani lava o se potumoe o loʻo tu i totonu o se faʻamau, ae a manaʻomia, e talafeagai mo se vasega pepe poʻo se potu 'ai.

E mafai ona e vavaeʻese le potu i le faʻailoga mai le mea autu ma pupuni, tioata faʻamalama mai le foloa i le faʻalo, ma isi lava togafiti.

I le ata, le nofoaga o le moega i se niche

Sliding partitions

O se filifiliga faʻaonapo nei ma lelei e alofagia tele e le au mamanu. E masani na faia i tioata tioata poʻo le palasitika - o lenei mea e faʻatagaina ai oe ona faʻasaoina le malamalama masani ae le faʻaleagaina le avanoa, a o faʻamamafaina le sitaili.

Vaega e galue i luga o le faʻavae o faitotoʻa o faitotoʻa: ua faʻapipiʻiina i luga o taʻiala ma tiʻetiʻe faʻatasi ma latou i soʻo se itu. O isi taimi o auiliiliga uma e faia faʻasolosolo, o lenei faʻatagaina le potu e toe foi i lona amataga foliga mai i se mataupu o sekone. Ae o le tele o taimi o isi elemene tumau tumau, ma naʻo faitotoʻa e minoi.

I le ata o loʻo i ai se vaeluaina ma faʻamau faitotoʻa

Meafale

O i latou e mananaʻo i le faagaioiga o mamanu ma le mananaʻo i teuteuga leai se uiga o le a fiafia i le aitia o le vaevaeina o le fale ma meaafale. E masani lava, fala mesh e faʻaaogaina - latou te tuʻufaʻatasi vaʻavaʻaia vaʻaia, a o faʻatumauina le mafai ona ati i totonu o le la.

Pau lava le lapataiga o le a e manaʻo e tuʻuina se mea i luga o fata e 16 (a leai o le a le mea e te manaʻomia ai?) Ma o le potu o le a foliga mai ua tumu.

Isi faʻataʻitaʻiga o meaafale faʻaaoga:

  • o loʻo faʻatutuina se pou poʻo se penitala maualuga i le va o le umukuka ma le potu 'ai poʻo le potu malolo, poʻo le counter bar, motu, peninsula ua tuʻuina;
  • i le va o le potumoe ma le potu malolo latou tuʻuina ai se ofu tuʻufaʻava, o se tautau tatala mo lavalava, se sofa ma le tua i le potumoe;
  • i le va o le potu malolo ma le vasega pepe, o se faletaalo, o se puipui Suetena, o se teuina kapeneta ua faapipiiina.

Fautuaga! Ina ia puipuia meaafale mai le foliga lapoʻa, filifili oloa i papaʻe poʻo le malamalama lanu.

Faʻataʻitaʻiga o le soneina mo se aiga ma se tamaititi

O le faʻatulagaina o se aiga e toʻalua tagata matutua i luga o le sikuea e tasi e sili atu le faigofie nai lo le sau ma se isi avanoa i se tamaʻi potu mo se tamaititi.

E manaʻomia e tamaiti se mea e moe ai, potu taʻalo, suʻesuʻega, se mea e teu ai meataʻalo, lavalava, tusi ma isi mea.

I le ata o loʻo i ai se tamaʻi vasega pepe i le tasi potu

Ole faʻatulagaina ole vasega pepe e eseʻese lava filifiliga. Faʻailogaina i meaafale poʻo vaeluaina, pe aveʻese se taimi nei niche.

Fautuaga! Mo le vasega pepe, latou filifilia se toʻesea, malamalama ma mafanafana tulimanu aunoa ma ni sitaili - mafaufau muamua le mea o le a ia maua le mafanafana.

Faʻailoaina o manatu mo le potumoe ma le potu malolo

E mafai ona tuu se seti atoa o meaafale mo se potu e lua potu ile sikuea mita o le potu e tasi le potu. Ina ia vavaeʻese le moe ma moe avanoa mai le potu malolo, e sili ona lelei le faʻaaogaina o fola e faʻataʻavale fola fola. Ma i le po e mafai ona e tapunia "faitotoʻa" o le potumoe ma fiafia i le filemu.

Fautuaga! E mafai ona faʻapipiʻi pupuni tioata i pupuni mai totonu ina neʻi vave ala le taeao i le taeao.

E mafai foi ona tuʻufaʻatasia ni sone se lua e aunoa ma ni vaeluaina, ae o lenei filifiliga e naʻo le toʻatasi le tagata poʻo se aiga e toʻalua tagata matutua e nonofo ai i le fale mautotogi.

Taua! Aveese le moega mai le faʻamalama ma seti se mea moe i se tulimanu pogisa. E te le manaʻomia moli i le po, ma i le ao o le ae le matauina faigata, aua oe le a faʻaaogaina le potumoe.

Filifiliga fale faigaluega

Faʻataʻitaʻiga o le faʻailoaina o se potu e tasi le potu ma le ofisa e fautuaina ai le faʻasoasoaina o se nofoaga filemu ma toʻafilemu mo galuega. Filifiliga Autu 2:

  1. Tuʻu le laulau latalata i le faʻamalama ma tipi ese mai le potu autu i le pito i tua poʻo le itu ma slats, o se pupuni, se vaeluaina.
  2. Tuʻu le falefaigaluega i le tulimanu aupito filemu o le fale: mo se faʻataʻitaʻiga, mamao ese mai le umukuka poʻo le nofoaga e nonofo ai, pe a fai e te faigaluega a o iai isi tagata o le aiga i le fale. Mo faʻalelei faʻalelei faʻa leo, faʻaaoga valavala mafiafia vaelua.

Faletusi o ata

Ua e aʻoa uma tali masani ile faʻafitauli ole vaevaeina o se fale mautotogi. Vaʻai i le ata mo se ata o le aitia o le zoning se tasi potu potu ma filifili le sili ona talafeagai filifiliga mo oe lava!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: МАЙНКРАФТ ПЕ НА ТЕЛЕФОН! КАК УСТАНОВИТЬ МАЙНКРАФТ ДЖАВА ЭДИШЕН НА ТЕЛЕФОН! (Mae 2024).