Faʻafefea ona teuteuina se potumoe totonu totonu o le atunuʻu?

Pin
Send
Share
Send

Le a le mea e mafaufau ai pe a faʻatulagaina se atunuʻu potumoe?

Pe a faʻatinoina totonu o se potumoe i le atunuʻu, e manaʻomia le vaʻaia lelei e le gata i fafo, ae faʻapea foi ma mea i totonu. O lona iʻuga, o le potumoe i le atunuʻu e tatau ona le gata ina matagofie, ae aoga.

  • Muamua lava, filifili i le aoga: o le a lau mea o le a fai i lenei potu o le atunuʻu fale? O se tamaʻi vaega (7-10 sq.m.) e fetaui lelei mo le moe, ma afai o totonu o le potumoe i le atunuʻu fale aofia ai foʻi se galue pe taʻalo vaega, fuafua le eria ina mea uma e te manaʻomia fetaui.
  • O le taua vaega i le mamanuina o potumoe i le atunuʻu o loʻo faia e lanu. Fautuaina e le au atamamai le faʻaogaina o paolo malamalama. O le vevela e faʻamoemoe i le malamalama: o le tele o le la i faʻamalama, o le malulu e mafai ona e gafatia. E aoga foi se papalagi lanu pogisa, ae ia manatua o potu pogisa e foliga laʻititi - e matua aloese lava i lanu loloto i nai avanoa laiti. E le gata i lea, mo se potumoe i totonu o se atunuʻu fale, matou te fautuaina le tuʻuina o le tele o susulu lanu - o le gamut e sili ona mauoa, o le sili atu faʻasauā e galue i luga o le faiʻai ma e le faʻatagaina oe e malolo atoa.
  • Tusa lava pe o loʻo e faʻaaogaina le potu moe ma le potu mulimuli, ia e mautinoa e tutusa ma le sitaili o le atunuʻu. E fautuaina le teuteuina o le avanoa atoa i le tasi sitaili - masani ai o le atunuʻu, faasaʻo, Provence.

O le a matou talanoa auiliili e uiga i sitaili i le mamanuina o potumoe i le atunuʻu, maeʻa mea, meaafale ma isi nuances i vaega nei.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i le atunuʻu i se fale laupapa

Faʻamaeʻaina foliga

O le potumoe i le atunuʻu o le quintessence o le faiga masani. Afai e te manaʻo e faia ia pei siʻosiʻomaga agalelei ma latalata i le natura pe a mafai, filifili mea saʻo mea:

  • Wood. O le fale ogalaau e le manaʻomia le faʻaleleia mai totonu: o pupuni matala e foliga mafanafana ma saua. E manaʻomia ona tapunia puipui? Faʻaoga le patipati, laupapa fale, poloka fale.
  • O le papa. E ui lava e foliga malulu, o lona natura amataga e lelei mo eco-style potu moe, kaleta. E talafeagai le faʻataʻamilo o le taʻinafi i maʻa, pe faʻaaogaina i teuteuga puipui.
  • Piliki Leai ni mea e sili ona talafeagai mo le atunuʻu, ae afai o lou fale o loʻo i totonu o le fale maualuga - aisea e le mafai ai?

I le ata, faʻamaeʻaina stingrays ma se fale teu oloa

O le tele o taimi, o se potumoe i totonu o se atunuʻu fale teuteuina i se laʻau: e taugofie, taugofie, faʻatuatuaina ma siʻosiʻomaga agalelei. E tuu le pito i luga i se paolo masani, pe vali i luga o soʻo se paolo talafeagai.

Fautuaga! Malamalama paleti o le a faia le potumoe sili lautele, mafanafana ma "sili atu taugata".

  • Tatou amata faʻauma le faʻalo: iloilo pe faʻapefea ona vaʻai le pito i luga i se fale o le atunuʻu. O i ai lagolago lagolago, isi ata faʻavae foliga? E talafeagai e valivali se saʻo tulaga masani ma papaʻe vali matt. Ma o se faʻalo e le masani ai i le pito i luga o le fale, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻamamafaina e le eseesega o lanu (papaʻe + fafie), mea teuteu teuteu ma isi vaega.
  • O le foloa e sili ona lelei ona faia i laupapa: o lenei mea e manaia le savali i luga o seevae. Mo sitaili faʻaonapo nei, pe a manaʻomia, o laupapa fola masani e suia i laminate. I tulaga e seasea tupu, o le linoleum e faʻaaogaina o se paketi sui.
  • O le sili ona taua auiliiliga o se mafanafana dacha potumoe o puipui. E faʻatagaina ona teuteuina i latou i le patipati, vali pe faʻapipiʻi le pepa puipui. I le tulaga muamua, ia manatua o le itu o laupapa suia le geometry o le potu: o le itu i luga faʻatuina le faʻalo, faʻalauteleina faʻalauteleina puipui. O le valiina o se filifiliga maufaatuatuaina ma umi. I se faʻaopopoga, a fai o le paolo ua lelava, o le a faigofie ona suia.

E i ai le nuance ma pepa puipui: e naʻo totonu o se fale mafanafana ma vevela e faʻaaoga ai i latou. A leai, o le a faʻamama pa mai le vevela ma suiga o le susū ma a maeʻa le taumalulu o le a oso ese le pepa puipui.

I le ata o loʻo i ai se vali vali

O le a le ituaiga o meaafale e sili ona lelei e filifili ai?

O meaafale mo se potumoe i le atunuʻu e le tau tau fou. Meafale tuai ma le talaʻaga, toe faʻaleleia i ou lava lima, e sili atu agaga nai lo se ituaiga fou chipboard kapeneta. Aneti totonu mea i ai le tele o tulaga lelei:

  • Tulaga lelei Afai o se pusa fata poʻo se moega na ola mo le 20, 30, 50 tausaga, ona tutusa ai lea o le fuainumera o le a nonofo i le filemu.
  • Tulaga ese. E le o le IKEA lea, e te le mauaina se lua paʻepaʻe mai taimi o le USSR i le aoauli ma le afi.
  • Matagofie. O le aulelei foliga o le mea anamua meaafale e fiafia i ai mo. O le lima o le matai e lagona i auiliiliga uma, o se ese ese eseʻese lava o le siosiomaga e faʻatusatusa i le faʻailogaina o aso nei.
  • Natura O le tele o oloa a le retro na faia mai i mea taugata: e le itiiti ifo ma le laupapa laupapa ma laupapa laupapa masani. Ma afai e te laki, oe o le a maua mautu fafie meafale i le utufiti maketi.

Ata o se moega uʻamea i totonu o se potu laupapa

O le seti o mea e moe ai e tutusa lelei faʻaopopo pe toʻese foʻi: o le moega e taʻimua i ai. Laʻititi (140 cm) e lava mo le le masani ai taimi e momoe ai. Afai o le dacha o nofo, e sili atu le aua le sefeina avanoa ma filifili se tele moega lautele: 160-200 cm.

Lisi o moega e tuu i le faitalia ae manaomia. Ua suia i mama malamalama, nofoa, nofoa, tautau fata.

O le ofu o le a le soona faʻaaoga - o le a fesoasoani e teu lavalava ma moega i se faʻavasega auala. I totonu o se tamaʻi potu moe o le atunuʻu, ia sui le ofu tuʻu i totonu ma se pusa ato.

Filifili faʻaopopo se TV, kesi, nofoa i le potu malolo.

Ata o se nofoa faamalu leai se faʻavae

Faʻafefea ona teuteuina se potumoe: filifilia teuteu ma ie

Potu i totonu o le atunuʻu fale manaʻomia e le gata o se uiga maeʻa, ae faʻapea foi teuteuga. O le auala sili ona faigofie o le suia lea o se potu ma ie: ie pupuni, aluga, kapeta, mea e momoe ai, kapeta. Faʻafetaui latou i le faiga, pei o se atunuʻu patchwork soʻosoʻo.

I le ata o loʻo iai se potu mafanafana ma le patipati mama

Atavali (sili i ata o le natura), ata pue a le aiga, moligaʻo, teu o fugalaʻau fou, ua mate laʻau e faʻaaoga e fai ma teuteuga faʻaopoopo. O le mulimuli e teuteuina le potumoe i le atunuʻu e faigofie lava e pei o le atigiina o pea: tuʻua le fale, faʻaputuputu matagofie fugalaʻau, tuʻu i totonu o se tuʻamea.

O le a le sitaili e mafai ona e faʻatulagaina?

O aga e sili ona lauiloa i fale ole atunuʻu o fale a le atunuʻu. E mafanafana ma pogisa le atunuu. Na ia faʻaaogaina le lauʻeleʻele ma le paolo o laʻau i le tele, fiafia i mumu, foliga sili ona mafanafana.

Ata o se masani Egelani sitaili

Provence e mama, ae le itiiti ifo lona lalelei. O le laau e vali i luga papaʻe, o ie e sili atu le malamalama, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu o se tamaʻi fugalaʻau.

Afai o potu o totoe e teuteuina i se sitaili faʻaonapo nei, e pei o le scandi poʻo le loft, e tatau foi ona faʻaaogaina i le potumoe.

Faʻatusa ata o kapeta

Fofo aoga mo se tamai potumoe

O se tamaʻi vaega e le o taimi uma e toʻesea ai: faʻalatalata i ai ma le agavaʻa ma o le ae mauaina le nofoaga moe lelei atoatoa.

I le ata o loʻo i ai se tamaʻi potu i luga aʻe o le sitepu

  • Faamuamua E tele naʻua i meaafale - amata i le filifilia o se moega, ma faʻaopopo le toega o auiliiliga i luga o le toe mea: pe a fai o loʻo totoe potu.
  • Faʻapipiʻi O le sefeina o le avanoa e taʻoto foʻi i lona faʻaaoga tatau: o meafale fausia e mafai ai ona e faʻaaogaina centimita uma o le avanoa.
  • Aveʻese mea le manaʻomia. O laulau e moe ile moega e tele avanoa e faʻaalu ai, ae o le a faigata pe a aunoa ma latou. Sui ia laulau i se faʻamafanafana poʻo le ulu ulu.
  • Faʻaaoga auala lilo. Luga o laufanua, malamalama pupula, susulu malamalama faʻalauteleina le potu. Aisea e le faʻaogaina ai latou i mea teuteu ma meaafale?
  • Alu i le minimalism. O le itiiti ifo auiliiliga e vaʻaia, o le laititi o gaogaosa ma freer le potumoe o le a tulaʻi mai.

I le ata o loʻo i ai se malamalama totonu i totonu o se ogalaau fale

Faletusi o ata

Seti le mafanafana o le autu sini, ona o le taunuʻuga o le a sili atu i mea uma e te faʻamoemoeina. Ma mo musumusuga, matou fautua atu vaʻai i ata o potu moe i le atunuʻu i la matou potu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 2014 Ram 1500 New Britain CT 53206 (Iuli 2024).