Fale mautotogi i Khrushchev: o se puʻupuʻu poloketi i le Scandinavian sitaili

Pin
Send
Share
Send

Toe teuteuina o le fale

O le toefausiaina o le fale mautotogi i Khrushchev na tatau ona amata i le talepeina o na vaega o puipui na le uta uta. Naʻo na puipui na i totonu o le faletaele, i lona "sone susu", e leʻi paʻi iai. I se faʻaopopoga, i le taimi o le toefausiaina o le Khrushchev, o se faʻaopoopoga pa na fausiaina i le potumoe, fencing ese se nofoaga mo le potu laʻei. O lenei aloese mai le faʻaputuputuina o le avanoa ma eseʻese teuina. O le potu fai lavalava e lua faitotoʻa - mai le potumoe ma mai le potu malolo, lea e matua talafeagai.

Le umukuka-potu malolo ata

O puipui i le ata o le tamaʻi fale e le au Khrushchevs na teuteuina i le moli efuefu efuefu, o le vaega o le sofa - ma teuteuga paepae paʻe. O le iʻuga o se talafaʻasolopito masani a Scandinavian mamanu, e faʻasaga iai le faʻalanoa o lanu e sili ona lelei.

O le mea e teu ai totonu e foliga mai o se vaega o le puipui o loʻo iai tusitusiga tetele - e le solia ai le faʻamaoni o le ata i totonu. O le vaeluaga o loʻo tu ai le vaega TV e faʻavasega le potu malolo ma vaega umukuka. O le lanu lanu i le ata o se kapeta turquoise luga o le foloa malolo potu.

O le 'aiga' ai i le fale o Khrushchev o loʻo tu i le potu malolo - o se laulau mai le Finnish designer Eero Saarinen, Tulip, o loʻo siʻomia e nofoa mai le Danesiano tisaini Hans J. Wegner. E tusa ai ma le tusitala o le poloketi, Galina Arabskaya, o le i ai o mea faapena e faʻamaeʻaina ai le ata totonu, fesoʻotaʻiga taʻitoʻatasi ma faia le siosiomaga sili atu le mafanafana ma faʻamamaina.

O le autu teuteuina o le umukuka-potu malolo pa'ū i luga o le 'aiga' ai, o le mea lea o le sofa ma umukuka meaafale e sili ona tauagafau ma minimalistic - latou le tatau faʻatosina ese mafaufau mai le ogatotonu o le tuʻufaʻatasiga.

I le poloketi o le fale mautotogi i Khrushchev, o loʻo iai ni polokalame malamalama. O vaega taʻitasi e iai a latou moli, o le backlight e mafai ona ki uma i le taimi e tasi ma ni vaega - mo se faʻataʻitaʻiga, e na ona e faʻamalamalamaina le laulau e lata ile TV.

O le sofa vaega ua faʻamalamalamaina e moli taualuga o loʻo nanaina i totonu o se faʻamau laupapa ma tamai faʻapipiʻi moli faʻalo. O le potu 'ai meaafale na faʻamalamalamaina e se tisaini lamepa pa fuafuaina e Serge Mouille.

Potu mamanu

O le teuteuga autu o le tamaʻi potumoe o le puipui i tua o le uluulu, ufiufi ma pepa puipui mai le Soul aoina. O le lapoʻa Borastapeter ata pei o faʻirytale laau, ma o le teuteuina faʻata o le la oso aʻe i se manaia vaomatua.

O le ie faʻa efuefu a Ditre Italia i luga o le moega Drim e matua mafanafana ai lava. Nai lo o aga masani masani ole po, o laulau kofe e mafai ona fetuʻunaʻi Kiseti na faia i uʻamea faʻatasi ai ma luga tioata na tuʻu i ona tafatafa - e foliga mama, toeititi leai se mamafa, ma e le vaʻaia faʻaititia le itu.

O le moli e saunia e lua Cosmo Capsule pendant moli i tafatafa o le moega ma le Delightfull laulau lamepa o le masani ai mamanu, na faia i Potukale.

Lavalava

Talu ai ou te leʻi manaʻo e faʻatupu se fale mautotogi i Khrushchev, na tuʻuina ai e le tisaini se potu laʻei eseʻese mo le teuina o mea. O le vaevaeina o le potumoe i ni voluma se lua faatasi ai ma le fesoasoani o se vaega, na ia foia foi le taimi e tasi i le faafitauli o le faasaʻoina o vaega o le potu: o le potu umi na faaumiumi ma vaapiapi na sili atu ona lelei ma latalata i foliga i se sikuea.

Ina ia faʻafaigofie ona faʻaaoga le potu teu ofu, e lua faitotoʻa na faia i totonu - o le tasi e tau atu i le potumoe, o le isi i le potu malolo. Ofu, seevae mo vaitau uma, ma atopaʻu femalagaaʻi o le a ofi ii.

Balkon i le fale Khrushchev

O le tamaʻi umukuka ua faʻateleina lona lautele ona o le vaega o faʻafiafiaga na faʻaavanoaina i luga o le poletito, lea na tatau ona muamua faʻaataina. O se tamai laulau, o se nofoa e mafai ona gaugau pe a le manaʻomia ma se tamai sofa fausiaina se mafanafana avanoa. I se faʻaopopoga, e mafai ona e teuina mea i le sofa; mo le faʻamoemoe lava e tasi, o le kapeneta e tautau i luga o se tasi o puipui.

Faletusi mamanu

I totonu o le fale Khrushchev, o se tamai faletaele o loʻo iai se taʻele tulimanu, o se faletaele tautau, se kapeneta ma se tapu ma se masini tamea i totonu, faʻapea foi ma le lua potu teuina i luga atu o le tapu ma le faleuila.

Tusiata: Galina Arabskaya

Atunuʻu: Lusia, Moscow

Nofoaga: 44.52 + 2.96 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Secrets Of War, The Cold War 07 Khrushchevs Regime (Mae 2024).