Tulimanu ole umukuka: ata, ituaiga ma foliga e filifilia

Pin
Send
Share
Send

Aisea e sili ai le umukuka mo le umukuka?

Tele mafuaʻaga mo le filifilia:

  • O meaafale e sefeina avanoa avanoa ma ofi totoʻa i soʻo se vaega o le potu, lea e faigofie ai ona tuʻu uma mea manaʻomia i le umukuka.
  • O le ata e sili atu le vateatea nai lo le laulau 'ai masani ma nofoa. E toatele tagata e mafai ona nonofo i luga o le nofoa i le taimi e tasi.
  • Faʻataʻitaʻiga ma drawers ma isi nofoaga mo le teuina o mea manaʻomia i ai gaioiga, o lea e mafai ai ona faʻaaoga le umukuka avanoa pe a mafai.
  • Faʻafetai i le eseesega o tulimanu kuka filifiliga, eseʻese i foliga vaaia, lapoʻa, ufiufi poʻo elemene teuteuina, oe mafai ona filifilia le saʻo mamanu mo lau umukuka totonu.

O a ituaiga o tulimanu o iai?

O ituaiga autu o tulimanu o le umukuka, e eseese i le ituaiga o nofoa.

Faigata

Tua ma nofoa o maʻaʻa faʻataʻitaʻi e faia o le tutusa mea e pei o le faʻavaʻa. O le ata e tutusa ma le masani nofoa, faia i le tutusa sitaili e pei o nofoa ma se laulau. O le oloa e mafai ona faʻamaeʻaina i aluga poʻo mattresses ma ufiufi lima lalagaina.

O le aoga sili o le tulimanu o le umukuka o lona aoga. Ona o le le lava o upholstery, o le oloa o le a avea faʻalaʻitiiti palapala ma faʻaputuputu efuefu. Ina ia tausisi i le tumama, ua lava e solo ai meaafale seti i se ie susu.

I le ata o loʻo i ai le tulimanu o le umukuka ma se nofoa faigata i totonu o le umukuka.

Tulimanu umukuka faʻalelei

O filifiliga malū nofoa e filifilia e faʻalelei ai le siosiomaga o le umukuka. O ia tulimanu e le gata i le mafanafana, ae o loʻo i ai foʻi se foliga matagofie e faʻamalieina atoatoa i se ata.

O mea i le tulaga o polyurethane foam poʻo foam foam e masani ona galue o se mea e faʻatumu lemu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se meaafale meaʻai umukuka malulu ma ni mea e fai ai paʻu.

Tuufaatasi

E aofia uma ai elemene malo ma malo. O le tulimanu umukuka tuʻufaʻatasia o se tulaga ese faʻataʻitaʻiga, o faigata itu e mafai ona faʻaaogaina o ni fata faʻaopoopo poʻo tu mo mea eseese ma teuteuga.

E masani lava, o nei oloa e aoina i le okaina, i le amanaʻia o fuafuaga uma foliga ma manaʻoga o tagata e ona se fale mautotogi poʻo se fale.

I le ata o loʻo i ai se umukuka ma se tuʻufaʻatasia tulimanu laupapa faʻusaga ma paʻu ufiufi.

Filifiliga faʻalelei

Faʻataʻitaʻiga e i ai ni vaega taua meatotino.

Seti atoa seti

O seti tulimanu uma ole umukuka e iai le laulau, nofoa poʻo nofoa ma se sofa malulu. I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻaaoga ottomans poʻo aluga teuteu. O oloa e mafai ona atoa pe vavaeʻese foi.

Tulimanu o le umukuka ma le mea e moe ai

E sili ona manaia se faʻataʻitaʻiga, lea, faʻafetai i le gaugau auala, avea ma se moe lelei nofoaga. O ia tulimanu i ai le sili ona malosi mafai faʻavae e mafai ona tatalia le mamafa o tagata. Tele taimi, uʻamea faʻatuatuaina e faʻaaogaina i le gaosia o le faʻavae.

Tulimanu ma sliding laulau

Meafale seti ma se gaugau pe sliding laulau o se sili ona lauiloa fofo. Faʻafetai i se oloa, e mafai ona faʻatulaga uma uma se masani 'ai' aʻai ma se nofoaga mo le taliaina o malo i tele numera.

O se ata puʻupuʻu ma se laulau lapoʻa gaugau o le a ofi i totonu o se tamaʻi umukuka. O le lapisi laupapa i luga o le tasi vae mafai gaugau toeititi atoa le afa. O le mea lea, pe a potopoto, o le a avea le maualalo o le umukuka avanoa.

I le ata o loʻo i ai se tulimanu faʻataʻitaʻi faia i laupapa ma se laulau gaugau.

Tulimanu ma atigipusa pusa

Lautele ma loloto toso-mai teuina fafo sisitema ua fausia i lalo o soʻo se malu poʻo malo umukuka nofoa tulimanu. E mafai ona ofi faʻalelei i mea e utu ai mea uma e manaʻomia e le fale.

I le ata o loʻo i ai le tulimanu o le umukuka mo le umukuka, faʻatulagaina ma toso-mai toso.

Tulimanu ole umukuka ma le pa

O se ata mataʻina ma le aoga i se laʻititi-pa i le lima, o loʻo aumaia ai se uluaʻi manatu mamanu mo le umukuka totonu. O le pa e mafai ona fausia i totonu o le lima poʻo le vaega o le tulimanu.

I se faʻaopopoga, o lenei tulimanu umukuka o se sili lelei filifiliga mo se tamai umukuka, lea e le maua ai le pa i se sili faʻaaoga avanoa.

Tulimanu ma fata tatala

O le sofa ma se avanoa avanoa i le tulimanu faʻaavanoaina teuina lelei o masani ona faʻaaoga mea ma maua fua avanoa i aitema e te manaʻomia. O mea faʻaaoga ma isi mea laiti o le a ofi lelei i luga o le fata faʻaopopo.

Le a le mea e mafaufau i ai pe a filifilia?

O nuances o filifiliga, i le amanaʻia o mea taua, lapoʻa ma le ata o le fausaga.

O le a le mea e sili ona lelei mo le umukuka?

I le tulaga masani, i le teuina o tulimanu o le umukuka, o le mea e manaʻomia e avatua i mea e gaosia, leai ni paʻu ma maualalo le faʻaleagaina i le tulaga o le jacquard, chenille poʻo le velor. Faʻataʻitaʻiga ma paʻu ie ufiufi maua maualuga ofu-tetee lelei uiga. Flock ua manatu e le itiiti ifo i le aoga, ae e mafai ona vave leiloa lona amataga foliga mai.

I le ata o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga ma se tulimanu sofa ma beige paʻu ufiufi.

O a tino mea e sili atu ona aoga?

O mea i le tulaga o se sili atu chipboard laupapa faʻatasi ai ma se mafiafia faʻatulagaina ua faateleina tetee i vevela vevela ma vevela. O ia kuka tulimanu e atoatoa ogatasi ma le umukuka tulaga.

Ona o le sili lelei faʻatinoga uiga, MDF fausaga e anagata ma taofia o latou muamua foliga mai mo se taimi umi. Faigofie ma teteʻe atu i deformation faʻatagaina le mea e mafai ona faʻaaogaina mo le gaosiga o meaafale ma se faʻamau faʻatulagaina.

O meaafale seti e mafai foi ona faia i laupapa maʻa poʻo le i ai o se faʻavae uamea faʻavae, lea e teuteuina i lapoʻa malulu aluga.

Features o le filifiliga o le tele ma foliga o le tulimanu

Ae e te leʻi faʻatauina se tulimanu o le umukuka, e tatau ona e faia ni saʻo fuataga o le nofoaga faʻamoemoeina mo le nofoaga, faʻapea foi ma le fuafuaina o le umi nofoa lelei. Ona fuafua lea o le umi o itu taʻitasi o le fausaga ma fua lona maualuga. O nei fuataga e sili ona taua pe a faʻapipiʻiina se meaafale seti latalata i se faʻamalama.

O sofas e mafai ona avea ma angular ma mafai ona avea a le o mautu pe faʻalelei. O le filifiliga lona lua e pito sili ona talafeagai aua, a faʻapea e tatau, o le oloa e liliu i le itu saʻo.

Linear fausaga e manatu puʻupuʻu ma talafeagai, e sefe avanoa ma e talafeagai mo le faʻavasegaina laiti potu.

I se faʻaopopoga i seti meafale masani, o loʻo i ai tulimanu U-foliga. O le a avea ma se fofo lelei mo le fuafuaina o se umukuka ma se niche. O ia oloa o loʻo faʻaauupegaina i le umi poʻo le 'eseʻese o umi o nofoa ma pe leai ni lima.

I le ata o loʻo i ai se mamanu umukuka ma se nofoaga 'ai malulu semicircular.

Faʻafefea ona filifili se tulimanu mo se umukuka laititi?

Mo se tamai umukuka, o se puʻupuʻu faʻasolosolo faʻataʻitaʻiga e le faʻaaogaina i alofilima e talafeagai. O sea tulimanu tulimanu e faigofie ona faʻaaoga ma e le faʻalavelave i le feoaʻi i totonu o le potu.

A filifilia, e sili atu le faʻalogo i le mamanu ma le gaugau laulau, o ona itu e mafai ona fetuʻunaʻi i le amanaʻia o le aofaʻi o tagata. O se tamaʻi laina laʻititi poʻo le tolu o tulimanu sofa ma se lapisi laulau o le a fetaui lelei i totonu o le potu.

I le ata o loʻo i ai se meafale seti ma se laulau, nofoa ma se sofa, o loʻo tu i le tulimanu i totonu o le umukuka.

I le tulaga o le utiuti o avanoa avanoa, o nofoa e suia i nofoa. Afai e nonofo se tamaʻi aiga i se fale mautotogi poʻo se fale, e mafai ona lafoaʻi atoa nofoa.

Manatu fuafuaina

E teuteuina le tulimanu o le umukuka, e filifilia ni aluga matagofie pe teuteuina le sofa i ie afu matagofie. O lenei tisaini e talafeagai mo tu ma aga a ituaiga, atunuʻu sitaili ituaiga poʻo Provence. Eseese tamaʻi mea ma mea manaia e faʻapipiʻiina e tuʻu i luga ole mafolafola e avea o se fata.

I totonu o ona po nei umukuka totonu, o loʻo i ai laconic mamanu ma le masani ai suede poʻo laʻei paʻu ufiufi. Ina ia faʻaopopo le faʻamalamalamaga talafeagai i le siʻosiʻomaga, o se faʻataʻitaʻiga ma ie ufiufi faia i ie ma se uʻamea samasama o le a faʻatagaina. Mo le mamanu, oloa e eseʻese i le maeʻa faʻasaʻo ma faʻaali foliga piʻo e talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaalia i totonu o le umukuka i totonu ma se tulimanu malu meaʻai i luga o le paʻu.

E taua le mafaufau i le tuʻufaʻatasia lelei o le tulimanu o le umukuka ma le teuteuina o puipui, totoga ma le lautele lanu lanu o le potu. Se win-win solution - oloa i lanu malu ma mafanafana. O le moli malamalama e faʻaleleia atili ai lagona ma faʻaaliga vaʻaia o le avanoa.

Mo totonu o se potu e le o i ai ni moli susulu, e mafai ona e filifilia se sofa ma ni eseesega eseese o nofoa poʻo nofoa.

I le ata o loʻo i ai se tulimanu o le umukuka teuteuina i aluga ma se nofoa faʻataavalevale.

O le umukuka, pei o isi potu i totonu o se potu mautotogi poʻo se fale, manaʻomia le fausiaina o se mafanafana siosiomaga. O le muamua, ma sili ona taua, aoga umukuka tulimanu faʻafetaui lelei ma lenei galuega ma fausia ai le maualuga faʻamafanafanaga ma faigofie i le potu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Mautoatasi Asuao: E LEO IA OE SE ALOFA Full lyrics by Tama o le Faasalele New samoa song (Iuli 2024).