Fuafuaina se potu o tamaiti mo se teine

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga mo teine

Teuteuga manatu e faʻalogo ia:

  • Muamua lava, o le matua o le tamaititi e tatau ona amanaʻia. Talu ai o le teine ​​e manaʻomia le suiga i taimi, o lea e sili ai le filifilia o se minimalistic ae fetuʻutuʻu i totonu mamanu mai le fanau mai, ina ia faigofie ai ona aumai se mea fou i totonu.
  • O le saogalemu atoatoa e taua mo le potumoe a tamaiti. O le potu e le aofia ai maʻai tulimanu, meaafale le tumau ma mea leaga.
  • O le avanoa e tatau ona faigofie ma mafanafana. E manaʻomia e le tamaititi le avanoa, o lea aua le soona faʻatumu le vasega pepe i mea le aoga ma mea muamua.
  • E manaʻomia le faʻailoa saʻo o mea e fai i totonu o le potu ma mautinoa le saoloto o le tamaititi i mea e manaʻomia, pei o tusi poʻo meataʻalo.
  • I le lanu lanu, ae le o saturated pupuni, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i pastel ma maaleale lanu, lea e mafai ona faʻalanu ma felanulanuaʻi faʻamatalaga auiliili.

Filifiliga filifiliga mo eseese tausaga

Ata faʻataʻitaʻi o totonu totonu.

Potu mo se pepe fou

E manaʻomia e le pepe se potu e teuteuina. O se avanoa lelei e i ai sona aafiaga lelei i le ola olaola ma le atiaʻe o uiga lelei o se pepe fou.

I le ata o le mamanu o le potu a tamaiti mo se pepe fou.

Faʻataʻitaʻiga a tamaiti mo teineiti mai le 3 i le 5 tausaga

O lenei tausaga e faʻapea e le faʻaituʻau maeʻa, manaia meataalo ma teuteuga. Oe tatau ona filifilia mama meafale meafale ma a streamlines foliga. Faʻavae e le tatau ona i ai ni auiliiliga faʻamatalaga.

O se potu mo se teine ​​mai le 3 i le 5 tausaga le matua e vaevaeina masani i vaega e fa. E i ai le vaega moe, o se eria mo gaioiga gaioiga ma taʻaloga.

O se mafanafana, malu, faigofie-i-mama fola e sili ona lelei mo le eria taʻaloga ma faʻatasi ma ato fesoʻotaʻiga pei o se umukuka, falemaʻi ma supamaketi. O le nofoaga o loʻo taʻalo ai le teine ​​e le tatau ona faʻatumuina i mea le manaʻomia.

O le potumoe a tamaiti e faʻatumuina i moli lelei, o moli po e faʻapipiʻi i tafatafa o le moega moe. O le taualuga mafai ona paʻepaʻeina, o le puipui luga mafai ona teuteuina i oe lava pipiʻi pipii poʻo valivali.

I le ata o loʻo iai le filifiliga mo le teuteuina o se potumoe mo se teine ​​i le faiga faʻa-Norwegian.

Manatu mo se potu teine ​​mai 6 i le 8 tausaga

Ile tausaga ole 6, e iai lava mea e manaʻomia e fai, o lea la e avea le vasega pepe ma mea e sili atu ona taʻitoʻatasi. Ina ia lagolagoina le fiafia o lau tama ma mea e fiafia iai, e manaʻomia ona e fausia se siʻosiʻomaga fiafia.

Ma, i le 7 tausaga le matua, o se tamaititi avea ma tama aʻoga, manino zoning e faʻaaogaina mo le potu ma se vaega ua faʻaauupegaina ma se kesi ma fata ma aʻoaʻoga ma talafatu tusitusiga.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu ole potu moe mo se teineititi e 8 tausaga le matua.

Ma le lava sikuea sikuea i le vasega pepe mo se teine, e talafeagai le faʻatulagaina o se nofoaga mo malologa ma se vaivai malu pou poʻo se faʻamoega.

Filifiliga mo se potumoe a se teineititi mai le 9 i le 11 tausaga

O se vasega pepe faʻapea foi uiga o se nofoaga aʻoga ma se laulau faʻatulagaina i fata, drawers ma isi faʻaopoopo elemeni.

O se moega puʻupuʻu ma mafanafana e suia i se moega moe lautele, se sofa gaugau poʻo se sofa. O se ofu teu tuʻu e tuu i totonu o le potu a tamaiti e fetaui ma le maualuga o le teine.

Tatala fata ma luga fale e talafeagai e avea ma teuina.

I le ata o loʻo i ai se potumoe a tamaiti mo se teineititi 9-tausaga le matua ma se nofoaga o malologa, aʻoga ma sogasoga.

E talafeagai le teuteuina o le potu i mea faʻapipiʻi, o ituaiga eseese o pepa lautele o ata ma atavali, ma teuteuina le moega i aluga susulu.

I le tausaga o 9, teineiti e fiafia i tamaʻi tamaʻi teine ​​o Fairy-tale. O se tali manaia o le teuteuina lea o le mea e moe ai ma se pupuni e faia i le ie lace translucent.

Fuafua potu potu

Mauaina pei o se potumoe matua. O totonu e faʻaalia atoatoa ai mea e fiafia iai, mea e manaʻomia ma faʻaalia e le teineititi.

Fuafuaina autu o le vasega pepe

Cartoon heroines mafai ona fesoasoani i le mamanu o le potu a tamaiti mo se teine. O le tamaʻi mermaid o le a musuia totonu totonu i lanu lanumeamata poʻo le lanumoana, o le lalelei mai le tala faʻasolopito Aladdin o le a aumaia ai mafaufauga i le nofoaga, ma o Cinderella o le a liua le potumoe i se fale faʻataulaitu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ata faʻatulagaina o potu a tamaiti mo se teineititi i le faiga a tamaʻitaʻi Disney.

E mafai ona e toe faʻafouina totonu o le potumoe a tamaiti mo se teine ​​faʻafetai i le autu o le vaomatua faʻailoga. O le potu e faia i lanu masani, o mea laupapa laʻau masani ua faʻapipiʻiina, ma o puipui e ufiufi i ata pepa faʻapipiʻi ma laufanua. O le foloa o le a faʻamalosia lelei e kapeta vao.

Filifiliga lanu

O tamaʻi lalelei aulelei e sili atu ona taliaina, o lea o le a faʻamalieina se paolo fofo e aʻafia ai le amio a le tamaititi. I le ata, o le faʻaaogaina o lanu susulu ma pastel lanu e faʻatagaina.

O le filifiliga sili ona taatele o le faia o le potumoe i mumu piniki, faʻatasi ma se papaʻe papaʻe. I lea, e mafai ona e faʻaopopoina se agamalu agamalu lagona i le ata.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai le lanu viole ma le sukalati ma le tele o faʻamatalaga i totonu o se potu moe a tamaiti.

Lanu lanumeamata o le mint, olive poʻo le lanumeamata lanumeamata e faʻaaoga e mafai ona ofi i totonu o le nofoaga. O le tulaga masani o le a i ai se aoga lelei i le tamaititi mafaufau, faʻafouina ma faʻafesoʻotaʻi totonu o le potu.

E sili atu le sui o lanu samasama faʻasusu ile leo faʻasasaina pe faʻaaoga eseese tuʻufaʻatasiga. Amber mafai ona faʻaopopoina ma aquamarine, ma auro - herbal. Lanu samasama i le tuʻufaʻatasia ma vanilla o le a faʻatumuina le siosiomaga ma malamalama atili.

I luga o le ata o se potu a tamaiti mo se teine ​​i le Provencal style, fuafuaina i le beige.

O le caramel delicate, nut poo beige palette o se tali sili lea mo se masani masani poʻo le Provence style. Noble lanu o le a tuʻuina atu i le potu o tamaiti se talaʻaga faʻapitoa o le a faʻatulagaina totoʻa meafale masani.

Teuteuga

Le faʻatulagaina o moli autu, moli moli poʻo se moli uila ua faʻapipiʻiina i totonu o le potu, e le gata o se mea faigaluega e faʻaaoga e faʻamalamalama ai moli, ae o se teuteuga foʻi o le potu. O le malamalama mafuaʻaga mafai ona faʻalelei e pei o se ao, la, fatu, ma sili atu.

I le tulaga o faʻamalamalamaga, sconces i autafa o le moega poʻo moli i tafatafa o le moega ma se susulu malu ma le puaoa e talafeagai. O se manatu manaia mo le potu a le tamaititi mo se teineititi o le faʻapipiʻi ki ma mumu malamalama output.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le teuteuina o se potumoe masani mo se teine.

O pupuni e faia i ie mafiafia o le a foliga lelei i luga o faʻamalama, lea o le a puipuia ai le potu mai le susulu o le la. E mafai ona e faʻaopopo pupuni e faia i le malamalama tulle, organza poʻo le cotton i ie pupuni.

Ina ia faʻamafanafanaina le siʻosiʻomaga pe a mafai, latou te filifilia ni teu eseese ma teuga eseese. E talafeagai le teuteuina o le moega ma se lace bedspread ma aluga ma ni mamanu, teuteu puipui i atavali, miti catchers poʻo pepa Origami. Faʻafetai i na aulelei aulelei, le girlish tamaiti potumoe o le a faʻatumuina i le aulelei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻamalamalamaina o le potu a tamaiti mo masaga i totonu o le potu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se pupuni, oe mafai ona faia se chic maota potu o se moni purinisese mai se laititi vasega pepe. O se kapeta ma se lolomiga o le a fesoasoani e faʻaeeina totonu totonu ma le fiafia tusi, lea e o gatasi ma isi ie o le a faʻaopopo ai se lanu tulaga ese i le potumoe.

Filifiliga ma le faʻatuina o meaafale

O le autu autu o le moega moe. I totonu o le potu atoa, e mafai ona e faʻapipiʻiina se moega tele, ma mo se vasega pepe laʻititi, e mafai ona e filifilia se faʻataʻoto o le falealuga ma le tulaga muamua, faʻatumuina i se ofu tuusaʻo, se kesi aʻoga poʻo se sofa. E fautuaina le tuʻuina o se nofoaga mo le moe i se mamao mamao mai le faitotoʻa.

O se potu mo se teineititi, e talafeagai le tuʻuina atu o se laulau laititi mo le tusiaina o ata, faʻataʻitaʻi, poʻo le faia o sauniga ti i meataʻalo. Mo tamaiti aʻoga, e manaʻomia se laulau aoga ma se nofoa. O le potumoe ono i ai foi se laei laei ma se faʻata.

Mo se vaega suʻesuʻe vaega, o se nofoaga latalata i le faʻamalama e talafeagai. O se lauiti tusitusiga tusi ma wardrobes le a avea o se ogatasi faaauauina o le windowsill. I sea vaega galue, susulu malamalama masani o le a i ai pea.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu ole potu talavou ma le moega faʻalua ma le ofu.

Mo lavalava, sapalai faʻaleaʻoaʻoga ma mea totino, o mea e teu ai e pei o tamaʻi kapoti poʻo ni fata e filifilia.

O meataʻalo e mafai ona natia i totonu o se pusa o drawers pe i totonu o ato faʻapitoa ma drawers. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai le tele o ituaiga o uluaʻi ma teuteuina koneteina i le tulaga o faʻatautau tunnels, fatafata po o ottomans, faʻalanuina o ni manu.

O le faʻatautau nofoa poʻo le wicker swing o le a avea ma masani ai totonu mea mo malologa ma taʻaloga.

Ata i totonu o le potu o le teine

Afai o le vasega pepe e laʻititi, e sili le faʻaaogaina o meafale multifunctional laʻasaga ma fausaga e tele tulaga. Ma o le a talafeagai e fealualuaʻi ma faʻasaʻolotoina se eria mo taʻaloga.

O le nanaina o ni faʻaletonu o se potu laititi o tamaiti mo se teineititi, o se laconic faʻaonapo nei sitaili, lea e le o lona uiga sili atu faʻamatalaga auiliili, o le a fesoasoani. O le potumoe e teuteuina i se paolo paolo malamalama, faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma faʻamalama teuteuina i pupuni malamalama e maua ai le malamalama lelei.

O le ata fiafia ma le mafanafana o le potu a le tamaititi mo se teineititi o le a aumaia ai lagona lelei i matua ma maua ai ni tulaga lelei mo le tamaititi e ola ai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Emme Toala Eteru (Mae 2024).