TV i totonu o le potu malolo: ata, filifiliga o le nofoaga, puipui mamanu filifiliga i le potu tele faataamilo i le TV

Pin
Send
Share
Send

Faʻamatalaga fesoasoani

Fautuaga taua:

  • I totonu o se potu vaiti pe umi foi, e tatau ona e faʻaeteete lava a o e filifilia le diagonal o se masini TV, talu ai afai e tele tele le lau, ona o lea pe a vaʻaia mai se latalata atu, faʻaletonu mo mata ono tupu. O le mea lea, i totonu o sea potu malolo, e fautuaina e tuʻu le TV ata i luga o le puipui faʻafesagai ma le faʻamalama, aʻo faʻaaogaina pupuni uliuli poʻo pupuni.
  • A filifilia se lanu o le tino, e tatau ona e amanaʻia lanu autu o le ata ma elemeni o le potu. Lenei o le a fausia ai le sili ona fealofani tuufaatasi.
  • Faʻailoa e Feng Shui, e talitonu a fai e tuʻu le laupepa i le itu i sautesasaʻe o le hall, e mafai ona e faʻaosofia le faʻamalosia o aiga. A o faapipii se TV i le itu i sautesisifo o le potu, e foliga mai e faatosina mai le tamaoaiga i le fale, ma pe a fai i le itu i saute, e faalautele ai le liʻo o uo.
  • Mo se tamai potu, e fautuaina ia filifili e le tele tele faʻataʻitaʻiga ma puipui poʻo faʻalo i luga o faʻaputuga.

Faʻatulagaina o le TV i le potu malolo

Faʻafetai i le sili ona aoga ma talafeagai filifiliga filifiliga, e foliga mai e le gata e sefe ai avanoa i totonu o le potu, ae faʻapena foi e faʻaopoopo atili faʻamafanafanaga i totonu o le hall.

I luga o le puipui

Mafaufau i le sili ona talafeagai puipui-tiʻetiʻei filifiliga.

Lenei tulimanu faʻatulagaina faʻatagaina oe e faia mo le leai o se avanoa avanoa, lea e sili ona lelei atoatoa mo tamai potu. O se fofo mamanu faʻamaʻotiina se tamai potu ma fausia ai se manaia felanulanuaʻi gaioi i totonu.

I le ata o loʻo i ai se tamaʻi TV i le tulimanu i totonu o le potu malolo ma se faʻamalama bay.

Faʻaaogaina o se niche ma se TV faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻatumuina lelei le avanoa i luga o se gaogao pa ma faʻavaivaia le masani ma le manaia fuafuaga o le fale tele.

O le puipui i le va o faʻamalama e mafai ona teuteuina faʻapitoa i se televise televise masini e ala i le tuʻuina i luga o se tamaʻi pusa o drawers poʻo luga o le pa lava ia.

Lalo o le faasitepu

Lenei fofo maua ai le maualuga tulaga o avanoa avanoa ma e na o se sili lelei tisaini manatu. O se tamaʻi potu tifaga ma se TV ma failauga faiga ma sipika, faʻatagaina oe e faʻaaoga le avanoa i lalo o le sitepu ma le avanoa i ona tafatafa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se televise ma se faʻalogologo leo, o loʻo tu i lalo o faasitepu i le potu malolo tele.

I le ogatotonu o le potu

O le vaega TV e fausia ai le siosiomaga atoa ia te ia lava, o lea tuʻuina i le ogatotonu o le fale tele e mautinoa o le a manumalo-manumalo filifiliga o le a avea ma se taulaʻiga taua ma tosina mai ai manatu.

I luga o le vaevaega

O se potu potu potu ma se masini TV e le gata e vaeluaina lelei le avanoa o le hall, ae i ai foi le maualuga gaioiga ma lelei uiga e faʻatagaina ai oe e sefe sili faʻaaoga avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se TV i luga o se vaega maualalo i totonu o se potu malolo faʻaonapo nei.

I luga o le paipa

Faatasi ai ma le fesoasoani a sea le leai se taua ma fai sina fofo fofo, e foliga mai e fausia ai se manino ma amataina fausaga o le a totoʻa ofi i totonu toeititi lava o totonu o le fale tele.

I luga o le faʻalo

O le faʻaputuputu o le faʻalo, e le gata na sefe ai le nofo ai ma aveʻese ai le manaʻoga e filifili se kapoti faʻapitoa, pusa o drawers, tu poʻo isi meaafale, ae maua ai foi se avanoa sili ona lelei e faʻataunuʻuina ai se matagofie aulelei i le potu.

O ata matagofie a TV i lalo o le faʻalo e foliga mai e le masani ai tele ma e faʻaalu fua i le itu e manaʻomia.

Ata o se TV faʻalo i luga o le taualuga i totonu o le potu malolo faʻaali maualuga.

Fausia i meaafale

O le sikuea sikuea TV vaʻavaʻa vavalalata totonu o le geometry o meaafale tuʻufaʻatasiga o le fata, penitala tulaga, lavalava po Modular pa ma alu lelei ma le tele o teuteu elemeni elemeni.

I le ata o loʻo i ai le fale tele i lanu malamalama ma se TV fausia i totonu o se susu-lanu kapeneta.

Mamanu tisaini i sitaili eseese

Faʻatasi ai ma se auala magafagafa ma agavaʻa tuʻufaʻatasia o le TV faʻataʻitaʻiga ma isi totonu mea o le fale tele, e foliga mai e faʻatulagaina lelei lenei masini i soʻo se soʻo se tuʻaiga.

I se ata masani, e le tatau ona matilatila le TV, o lea e manaʻomia ai se teuteuga faʻapitoa e teuteuina ai, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona nana le pupuni i totonu o se pusatu poʻo lafi i tua o le pupuni.

E le gata i lea, mo se tuʻufaʻatasiga lelei, o tekonolosi faʻaonapo nei e teuteuina i fausaga semi-antig ma laupapa laupapa, o ata vali, o stucco mo le patina, poʻo le TV vaega e tuʻu i luga o le puipui i le va o pou poʻo se nofoaga faʻapitoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo masani ma le TV e teuteuina i le ata o le stucco.

Laʻu plasma panels, LED poʻo LCD TV o soʻo se diagonal e toetoe lava o se tuʻufaʻatasia vaega o aso nei sitaili ma a matua masani foliga.

I totonu o ona po nei totonu, e talafeagai le faʻatautau o se oloa TV i luga o le puipui ma le tutusa poʻo le volumetric ituaiga, tuʻu le faʻataʻitaʻiga i meaafale elemene, pe fausia se faʻamatalaga taua e ala i le tuʻuina o se lanu uliuli luga o le kiona-paʻepaʻe pito i tua.

I le Scandinavian style, o le TV faataitaiga e le tatau ona tautau i luga o se gaogao pa; e sili atu le tuʻu i luga o le lautele kapeneta, nana i totonu o se pusatu poʻo tua atu o se pupuni. O le Nordic style TV sone e le faʻapea e faʻaopoopoina teuteuina, faigata meaafale mamanu poʻo isi teuteuina auiliiliga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se TV i luga o le kapoti paepae i totonu o le potu malolo a Scandinavian, faʻatasi ma le umukuka.

Tekinolosi faʻaonapo nei i le tulaga o laupepa tele TV, nofoaga autu o musika, fale faʻafiafia fale e faʻapitoa ona faʻafeiloaʻi i le itu tau pisinisi. Ina ia mafai ona fausiaina ni ituaiga malosi i luga o le falealuga, o le puipui luga ma se TV teuteuina i maʻa, piliki, fafie poʻo puipui pepa faʻataʻitaʻi mea masani.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi potu malolo faʻaola maualuga e iai le TV i luga ole pa piliki.

Mo austere, puʻupuʻu ma faigofie minimalism, o le manino geometric foliga o se mafolafola TV vaega e sili ona talafeagai. Televise faʻataʻitaʻiga i se tulaga uliuli poʻo le efuefu tulaga o le a avea ma teuteu lautele mo lenei sitaili.

Pa puipui i le potu TV

Faʻamatalaga muamua mo le sone TV i le potu malolo.

O le papa

Faatasi ai ma le fesoasoani a le natura poʻo le faʻasolosolo maa, oe mafai ona faia se le faʻaleagaina leo luga o le puipui ma le TV ma tuʻuina i totonu o le fale tele se tulaga ma uiga.

Pepa puipui

O i latou o se masani masani, le faʻafaigataina ma paketi filifiliga teuteuina. Mo le sone TV, e fautuaina e filifili ni faleoloa e leʻo pupula i latou lanu ma aunoa ma ni suiga eseese ina ia latou le faʻalavelave ese mai mea o loʻo tupu luga o le lau.

Pa piliki

Faʻafetai i se auiliiliga alamanuia e pei o brickwork, na liua e faʻatumu ai le siosiomaga o le fale tele ma se faʻalelei lalelei ma i le taimi e tasi tuʻuina atu totonu uiga, mautu ma fausia ai se felanulanuaʻi ma mauoa faʻaleoga.

Laminate

O le TV vaega, teuteuina i laminate, ona o le aulelei foliga, o le a vaʻaia faia le ata o le fale faʻafiafia sili atu ma faʻaaloalo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le potu malolo ma le TV i luga o le puipui, faʻamaeʻa i le lamina enaena.

Gypsum pa puipui

3D gypsum panels o se faʻaonapo nei vaifofo fofo e mafai ai ona e teuteuina ma faʻamalamalamaina le eria ma se TV faʻaaogaina ai le volumetric uiga poʻo se eseʻese paolo.

Ata o se uliuli TV tuʻufaʻatasi ma se paʻepaʻe papaʻe 3D vaega i totonu o se potu malolo faʻaonapo nei.

Teuteuina o filifiliga mo le eria faataamilo i le TV

O aitia teuteu sili ona manaia.

Atavali

Latou te fai ma sui o se ituaiga talafeagai o teuteuga, lea e faʻatagaina ai oe ona faia se ituaiga o puipui ata faletusi ma faʻapea vaʻaia vaʻaia o le TV laupepa.

Fata

Faʻapipiʻi i totonu o le siaki, laina, kaseti poʻo le faʻasologa o mea e fai, o fata puipui o le a faʻatumuina atoatoa le avanoa avanoa ma faʻatagaina le laupepa TV e leiloa i le va o tusi, mea totino i totonu poʻo isi elemeni teuteu na tuʻuina ia latou.

I le ata, o se TV-faʻapipiʻiina TV faʻatasi ma fata uliuli i totonu o le potu malolo.

Koneteina

Faʻaavanoa le agavaʻa e tuʻuina atu i le puipui se pupula malamalama ma sili atu ona lalelei foliga, liliu le TV vaega i le autu elemeni o le atoa potu malolo.

Afi Afi

O le TV vaega ma le taʻinaafi o se matagofie totonu potu e ofi faʻalelei i totonu o le sili eseʻese faiga fofo o le fale tele.

Vaega teuteu

O pupuni teuteu ma le le faʻamalosi o poloka, faia i lanu le malamalama, o le a sili filifiliga mo le teuteuina o le potu malolo ma o le a le faʻalavelave mai le matamata TV.

Uati

Latou te manatu o se sili ona alualu i luma faʻaopoopo i le hall ma o se matagofie totonu mea faʻaaoga mo le TV sone, lea e faʻatagaina ai oe e atili faʻamamafaina le sitaili auala o le potu.

Fausia se pa puipui

E ala i le fausiaina o se pa puipui, faʻamalamalamaina ma ata pepa puipui, vali, panels poʻo isi mea e faʻaumaina i eseesega paolo e ese mai i lanu o le potu malolo atoa, e mafai ai ona fausia se ituaiga mamanu mamanu mo le TV sone.

Moli

O lenei fatufatuga mamanu e eseʻese, e le gata i le aulelei ma le manaia foliga, ae faʻatagaina foʻi oe e fausia ni foliga manaia ma ni vaʻaiga i luga o le TV masini, e pei o se mea i totonu.

Faʻataʻitaʻiga i le umukuka-potu malolo

O le filifiliga pito sili ona lelei mo le tuʻuina o se televise i totonu o le potu potu faʻapea ma se faʻataʻatiaga ua manatu o se nofoaga faʻafiafia, talu ai o le auala sili lea ona saogalemu ma sili ona talafeagai. E manaʻomia le ata ata o le TV e manino lava vaʻaia, uma mai le umukuka eria, le mea e iai le headset ma le laulau, ma mai le potu malolo, le mea o loʻo tu ai le sofa.

O loʻo faʻaalia i le ata se tamaʻi TV i le potu malolo, faʻatasi ma le potu 'ai.

O le a le maualuga e tatau ona tautau ai le TV?

E fautuaina le tuu o le TV i se mamao sili mamao mai le sofa poʻo nofoa. E le tatau ona tautau maualalo tele ma le maualuga tele ina ia lelei le tilotilo i ai e aunoa ma le faʻaloʻo lona ulu pe togi i tua.

Faletusi o ata

Ona o lona fetuʻunaʻi ma le saʻo faʻatulagaina, o le TV o le a fesoasoani e fausia ai se feololo lelei mamanu i le potu malolo, matagofie faamamafaina le sitaili manatu ma na o le fausiaina o se mafanafana, mafanafana ma aoga totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: pese o le afa (Iuli 2024).