Podium i totonu + ata e 50

Pin
Send
Share
Send

Maualuga foliga, soʻona soona fai, taugata - naʻo le tasi le taʻua o le upu "pulelaa" faʻaosoina ia faʻatasiga. O le tusiata fale na teuteuina i aso anamua ia malumalu ma maota tupu, o aso nei ua see atu i fale tumaoti ma fale masani, masani. O le mea moni, o le faʻaonapo nei podium i totonu e sili atu laconic nai lo ona muamua, ae o lona aoga ua naʻo faʻateleina. E faʻatamaoʻaina ai le nofoaga e nonofo ai ma avatua ai avanoa fou, o nisi taimi e leʻi mafaufauina, avanoa. I se tulaga faʻatulagaina, o le pulelaa o se maualuga o se vaega faapitoa o le foloa pe, a faʻapea, o se tulaga. Mo lona fausiaina, foam poloka, fafie, faʻateleina sima sima ma isi fale mea o loʻo faʻaaogaina. Faʻatasi ai ma le ata saʻo, o le puluma e ofi totoʻa i totonu o le potu malolo, potumoe, umukuka, suia ma teuteuina latou.

Ituaiga

Faʻamoemoeina i lona mafuaʻaga, o le pulelaa i totonu e mafai ona aoga, faʻapitoa pe teuteuina. Nei o 3 autu autu, taʻitasi o na solvesina se faʻapitoa faʻafitauli. O le laulau o le a fesoasoani ia te oe ia maua se aitia o le faʻavasegaga.

VaʻaiApitagaMea faavaaFaʻauma mea
FaagaioiaPotu maloloPoloka foamKapeta
TeuteugaPotumoeLaupapa fuafuainaLaupapa
Tomai FaapitoaFaletaeleUameaTile keramika

Ua faʻateleina foʻi le salalau o sitaili lautele. Latou tuʻufaʻatasia uma lelei ma agavaʻa a latou "tauva". Ae poʻo le a lava le matafaioi a le catwalk, e mautinoa e tosina mai le mafaufau. E naʻo le faamalosia o ia ia aulelei. Faʻafetai i ultra-po nei ma masani tuʻufaʻatasia mea, oe mafai ona fausia maualuga i soʻo se sitaili, mai faigata ma matagofie baroque i se loft loft. Faʻamatalaga o meaola taʻitasi o loʻo avatu i lalo.

    

Faʻailoga

O pulou teuteu e tautua ai e le gata i le teuteuina o se potu, ae faʻapena foi ona vaeluaina i ni vaega e fai. O loʻo faʻaaogaina foi latou e suia ai le tele o potu, e fausia ai ni vaʻaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, latou te fesoasoani e "tulei ese" puipui, "sisi" faʻalo, faʻateleina vaʻaia le avanoa atoa poʻo ona vaega taʻitasi. Faatasi ai ma le fesoasoani a se teuteuga tulaga, latou te taulaʻi atu i se mataʻina mataupu, pe, i se isi tulaga, aveʻesea manatu mai le eria faʻafitauli.

O le maualuga o le pulupulu teuteuina e mafai ona le taua - na o ni nai senitimita. O lenei filifiliga e talafeagai mo potu ma maualalo faʻalo.

A leai, e ono lagona e pei o le faʻalo ua tautau maualalo tele, tau atu i le le toʻa. Afai o le faʻatulagaina o le potu faʻatagaina, e mafai ona fausia se afa-mita faʻavae, lea e mafai ona avea ma autu vaega o totonu ma i le taimi lava e tasi faʻamamafaina le le-tulaga faʻamau maualuga.

    

Mo le teuina o mea

Podiums o se sili atu sui i ofu faʻapitoa ma mezzanines. Fausiaina o se airtight avanoa i totonu o latou lava, e sili lelei mo le teuina o lavalava, pastels ma isi aitema. O tulaga masani mo faʻagaioiga aoga o:

  • potu malolo;
  • potumoe;
  • fanau;
  • umukuka;
  • poletito

O se faʻataʻitaʻiga iloga o galuega o le moega podium. Faʻaaogaina i totonu o se tamai fale Khrushchev, oe i le taimi lava e tasi se potu teu ofu, se kesi lelei ma se lautele potu moe. I le taimi lava e tasi, o se vaega taua o le fale mautotogi tumau pea saoloto, o le aafiaga o le vevesi ma gaogao mou. Faʻaaogaina o le tulaga e avea o se teuina mo mea a le aiga o lona uiga o se maitauina faʻateleina avanoa faʻaaoga. O leisi filifiliga o le tuʻuina o le vaega autu o totonu i luga o se tulaga maualuga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi se TV ma sipela luga i luga. O le avanoa i totonu e faʻatumuina faʻatumuina i mea a le fale, o uaea foʻi o loʻo tuʻuina iina.

    

O se auala e nana ai fesoʻotaʻiga

Pe a fausia ni teuteuga ma faʻagaioiga puluma i totonu, e masani ona naʻo le manaʻoga e taʻitaʻia ai. E ui lava o le faʻatulagaina o polofiti faʻapitoa i le tele o taimi, e naʻo le pau lea o le auala e nana ai mea e faʻaleagaina totonu.

E sili ona talafeagai e nana 'eseʻese tekonolosi elemeni i lalo o le maualuga, e aofia ai eletise uaea ma paipa. O se filifiliga sili lea mo fale tuai, lea e tu matilatila ai fesoʻotaʻiga i tua atu ma e ono faʻaleagaina ai totonu o fale.

E le gata i lea, o le fausiaina o se pulelaa e taugata tele atu nai lo le toe fausiaina o nofoaga ma fale ma le toe suia o le suavai le lelei ma sapalai nofoaga. Nofoaga masani mo togitasi mea faʻapipiʻi o umukuka ma fale taele, e ui atu ai isi paipa. O le manaʻomia e nana uaea mafai ona tulaʻi mai i soʻo se potu. O le mea lea, o se poto podium, e tusa lava pe o le a lona masani mafuaʻaga, tatau foi ona matagofie. Lenei o le a faʻatagaina ai o ia i le taimi e tasi e faia se teuteuga gaioiga: ia tuʻuina atu le potu i ona po nei foliga ma tagata taʻitoʻatasi.

Manatu mo le nofoaga ma le faʻaaogaina

I totonu o le potu potu

I potu potu mautotogi, e masani ona faʻaaoga e tagata tisaini podiums multifunctional, e tautua faʻatasi mo le teuina o mea, ma faʻapipiʻi uaea, ma faʻapisinisi. Faatasi ai ma le fesoasoani a podiums, o le vaega moe e vavae ese mai le faigaluega poʻo le 'aʻai nofoaga. O le vaega o le umukuka e foliga mai e amata mai i se tulaga maualalo. O loʻo faʻamalosia ia laufanua lamolemole ma pupula o lanu. Techno poʻo le minimalism style e faʻamautuina. Afai e laʻititi le potu potu, o se nofoaga faigaluega ma se laulau ma fata mo tusi e alu aʻe i se tulaga maualuga. O se moega toso mai i fafo e tuu i le vaega o le pulelaa. Talu ai o le a avea le podium ma maualuga, oe o le a manaʻomia e faʻaauupegaina faasitepu. E tuʻu ni drawers i ona sitepu, e mafai ona teu uma ai mea e momoe ai ma CD, faʻamaumauga, ma le pusa fesoasoani muamua. Afai e lava le avanoa, 2-3 podiums ua faʻaauupegaina, e faʻatagaina ai oe e faʻafaigofie ma matagofie faʻailoa uma mea faigaluega.

    

I totonu o le tasi potu potu

O le faʻapitoa o se potu e tasi le potu o le manaʻoga lea e fausia ni tuutuuga mo le moe, galue ma le taliaina o malo i le tasi potu. O le faʻafitauli e foia e se maualuga tulaga teuteuina i se sitaili sitaili. O le a suia uma sofa mo malo ma le moega mo le talimalo. Uiga foliga o lenei mamanu:

  • aluga ma ie afu i ie felanulanuaʻi;
  • kapeta fringed bedspread;
  • drawers;
  • teuteuga elemene ma teuteuga.

O se potu umi ma le vaapiapi o le a vaeluaina matagofie i le afa e se tamai lapisi podium. O leisi filifiliga o le faʻapipiʻi o le dais i tafatafa tonu o le puipui vaapiapi, ae le latalata i le faʻamalama. O le potu o le a sili atu le mafanafana. Mo sikuea potu, avanoa vaapiapi ma maualuga e talafeagai, i totonu o nofoaga e teu ai. O le moega i totonu o le fale o le a lelei foi, lea e le tau faia ma le faʻaeteete faia i taeao uma ma luma o le taunuʻu mai o malo.

I le potu malolo

Afai e feiloaʻi aiga ma tamaiti laiti i le potu malolo, o le nofoaga o le 'au valaʻaulia e tu i luga o le tulaga, ma o le nofoaga taʻalo e toʻoto i lalo i le foloa. O lenei fofo e talafeagai mo pepe ma o latou matua. O se filifiliga tali tutusa o le a faʻafiafiaina i latou e fiafia e siva. I luga o le pulelaa i le potu malolo e foliga mai e masani:

  • piano;
  • fale mataaga;
  • sofa;
  • laulau 'ai.

O le pito i luga, ma se sofa poʻo se laulau, avea ma avanoa lelei mo malologa ma talanoaga filemu. Afai o le pulelaa tautua o se ituaiga tu mo se plasma vaega ma sipika, o lona uiga uaea uma ma adapters e matua natia lava i ona ana. Faʻafetai i lenei, auiliiliga faʻapitoa o le a le faʻaleagaina ai le lagona, ma o totonu o le a aliali mai i luma o le au valaʻaulia i lona mamalu uma. Pe a fausiaina se pulelaa i totonu o le potu malolo, latou te manatu o ia lea o le a taulaʻi ia te ia lava, o le mea lea, latou mafaufau i auiliiliga uma, e aofia ai le lanu o teuteuga poʻo ie pupuni.

I le vasega pepe

O le mamanu o le potu mo tamaiti ua fausia ma le amanaʻia o latou tausaga manaʻoga. O le latalata latalata atu o le totogiina i le puipuiga mataupu. E manaʻomia e taʻitasi elemeni o totonu e fesoasoani i le atinaʻeina o tamaiti, ma o le siʻosiʻomaga atoa e sili atu le toʻafimalie pe a mafai. Mo masaga, ua faʻatulagaina se tulaga, i le pito i luga o loʻo iai nofoaga mo suʻesuʻega, ma i totonu e lua moega. O le tulimanu taʻalo e mafai ona faʻatulagaina luga o se tulaga maualalo. Drawers "natia" totonu o le a avea ma nofoaga mo meataʻalo. Mo tamaiti matutua, o le pulelaa mafai ona avea o se lapoʻa laulau ma faʻataʻotoga tusi. O se tali manaia mo se tama e sili atu i le 5 tausaga le matua, o se maualuga lua-tiered podium. I luga o le muamua vasega o loʻo i ai se potu e fai ai ofu ma lavalava, ma luga o loʻo iai le moega ma ona itu. Faatasi ai ma lenei mamanu o le potu o tamaiti, e tele avanoa avanoa mo taʻaloga i fafo.

I le potumoe

Tele o tagata, e oʻo lava i le tamaititi, na fausia le ata o se moega talafeagai mo purinisese ma masiofo. E tu lava ia i luga o le dais, ma ina ia mafai ona alu i le moega, e tatau ona e aʻea sitepu o le pulelaa. O se pupuni matagofie e nana ai se avanoa lautele e faʻaopoopoina ai le mea lilo. Faʻafetai i le pulelaa, o le aso masani moega sauniga faia i luga o le aura o mamalu ma le taua. O se laulau teuteuina ma se faʻata faʻaata foliga lelei i luga o le pa podium. O se mea lelei le filifili o se faʻata e mulimuli i foliga o le catwalk. O le mea moni, o le faʻaaogaina o se tele voluminous ma faigata faʻusaga e pei o se catwalk e le tatau ona na o se faʻaaloalo i sitaili. E tatau ona faʻatonutonuina e le faʻanatinati manaʻoga e faʻaleleia le nofo avanoa mo oe lava ma au pele.

I totonu o le faletaele

O le tisaini masani o se tapu taele fausia i totonu o se pulelaa ma sitepu. E foliga matagofie ma mamalu, ae manaʻomia ni faiga e mautinoa ai le saogalemu. Aneti-lisiti ufiufi o le a fesoasoani ia te oe e lagona atili ai le mautinoa. O le poto poto i totonu o le faletaele ua fuafuaina e nana paipa. Ina ia mafai ona maua avanoa i ki fesoʻotaʻiga autu, o le puluma e faʻatumuina i faitotoʻa. I fale tumaoti, risers atonu e le maua i totonu o le faletaele, ae i isi potu. O le taele lava ia e masani ona faʻapipiʻi i le ogatotonu, e mafua ai faigata ma le faʻamamaina o le otaota. O le siʻiina o le tapu i le paʻu ua fesoasoani e aveʻese ai lenei faʻafitauli ma mautinoa ai le lelei o alavai. Ina ia mafai e le pulelaa, faʻatasi ma ana galuega faʻatekonolosi, faʻaopoopoina le avanoa i luga o le vanimonimo, o loʻo faʻaogaina ai ni maʻa eseese. O puipui ma le foloa e teuteuina i lanu malamalama, ma o le pulelaa e faʻatulagaina ma ni pone faʻapogisa. Tele-tulaga malamalama o le a faia totonu o le oa ma sili atu le mafanafana, tosina atili ai le taulai atu i se muamua mea.

I totonu o le umukuka-potu 'ai

Pe aoga le faʻaogaina o le pulelaa i le umukuka-potu 'ai e faʻalagolago lava i lona faʻatulagaina. Se avanoa tele e tatau ona faʻamau. O se pa fata ma ni pea nofoa ua faʻapipiʻi luga o le pulelaa. Tuuina atu le ogaoga galuega mamafa, fautuaina e filifili se monolithic podium mo le umukuka (ma faletaele). I totonu o se potu feololo, o le potu 'ai e faʻatu i luga, tuueseese mai le nofoaga galue.

Ina ia faʻailoa lelei atu tuaoi i le va o vaega aoga, lanu eseʻese e faʻaaogaina. O se manatu malosi - o se maualuga-tech umukuka, i uliuli ma paʻepaʻe.

Ina ia faʻatinoina, o le foloa o loʻo folasia ma papaʻe papaʻe-kiona, ma o le pulelaa e lanu uliuli. Ma se maualuga maualuga o faʻalo, o se potu e teu ai mea totino a le fale e le ofi i totonu o loʻo i totonu, ua faʻamatuʻu atu i se tulaga maualuga. I totonu o loʻo i ai drawers mo detergents. Lenei fofo o le a fesoasoani e tausia le umukuka i le atoatoa faʻasologa ma faʻamamafaina lona taʻitoʻatasi.

Podium moega

E mafai ona avea le moega faʻavae po nei ma autu autu o le potumoe, e faʻataʻamilomilo ai totonu atoa. Na maua foi e le Iapani le faigofie o se moega moe-tele. O i latou na muamua vaʻaia i le avanoa i lalo o le faamalu se nofoaga talafeagai e mafai ai ona latou tuʻuina ni mea eseese: mai lavalava o aso uma i meatau ma teuteuga. Ma o aso nei, o moega kesi e masani lava ona faʻaopopo ai isi avanoa e teu ai. Latou te fesuiaʻia foʻi le potu ma vaʻai faʻalelei ma avane i ai fou, sili atu ona feololo faʻatusatusa ma faʻasologa. A o fuafuaina le mauaina o sea taua meaafale, latou faia le faʻagasologa o le filifilia ma le faʻaeteete. Masani ma totonu o moega podium, o latou lelei ma faʻavasegaga o le a fesoasoani e fausia lelei tulaga mo moe ma malologa.

    

Faavasegaina

Faʻatasi ai ma ituaiga eseese o mamanu, o potu moega o le pulelaa ua vaevaeina i ni vaega taua se lua: o moega ma lona potu o loʻo tu i luga o le pulelaa ma toso mai fafo moega o lo o i totonu. O le faʻavasegaina o moega puluma e tutusa lava ma le faʻavasegaga o masani podiums. Ua faʻavasegaina foʻi i latou i:

  • aoga;
  • faapitoa;
  • teuteuga;
  • soofaatasi

O fausaga o fausaga faʻavae ma se faʻamalu i le pito i luga o le pulelaa e faʻatumuina e potu teu i totonu e pei o drawers. I se tulaga aoao, o moega pulelaa e iloga i le tele o mea e fai. O le vaega e momoe ai e faigofie lava ona liua i se galuega poʻo se taʻaloga ma nofoaga lelei ma luga maluga o luga e mafai ona tuʻu ai lau komepiuta feaveaʻi pe tuʻu se ipu ti. E i ai foi faʻapitoa pusa mo uaea.

    

Lelei ma galuega tauave o nofoa i luga o le maupuepue

Podium moega e aoga, aoga, latou e mafanafana lelei i le taumalulu ma malulu i le taumafanafana, lea e lelei ai le moe ma manaia. Faʻatasi ai ma galuega autu:

  • avanoa avanoa;
  • faʻasaʻoina o faʻavasega o le potu;
  • teu ma le faʻaeteete mea;
  • teuteuga o le potu.

A vaʻaia le vaʻai ile avanoa, e le faʻatafafā pe faʻatafafa ia moega fua, ae lapoʻa ma lapotopoto. O lenei fasi meaafale e le faʻamaʻimauina le vaega o le fale mautotogi, ae, i se isi itu, faʻatagaina oe e tuʻu atoa le oka i se nofoaga tumaoti ma mulimuli ane faigofie ona tausia.

    

I ou lava lima

E mafai ona e faʻaputuina se moega puluma i ou lava lima, tusa lava pe leai se poto masani i se galuega faapena. I le amanaʻia ai o le maualuga o le faʻalo ma le vaega o le potu, o le maualuga sili ona lelei o le pulelaa ma ona tulaga lautele o loʻo fuafuaina. O le mamafa avega luga o le foloa tatau ona i totonu o le 600 kg i le sq. m. O se ata na faia e faʻaalia ai elemeni fausaga uma, aofia ai ma atigipusa taʻitasi. O se laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga mo le fausiaina o se moega ma fua o 2 m (lautele), 1.5 m (loloto), 0.5 m (maualuga) aofia ai laʻasaga nei:

  1. I le faʻaaogaina o tamaʻi utupoto (50/50), latou te fausiaina le faʻavaʻa, tuʻu ai se avanoa i le va o soʻoga faʻatasi ma le puipui e tusa ma le 2 cm mo le faʻatulagaina lelei o mea e faʻaaogaina.
  2. Faatu i luga fata (lagolago).
  3. Faʻamau ia pito i luga ma faʻapipiʻi.
  4. O pito i luma ma le pito i luga o le faʻavaʻa e ufiufiina i laupapa fasi laupapa 15-18 mm mafiafia.
  5. O faʻamau mo tapuni o atigipusa ma atigipusa latou te faʻapipiʻiina.
  6. O le ufiufi mulimuli o le pulelaa ma kapeta.
  7. Faʻapipiʻi le faamalu.

Naʻo le tasi lenei o selau ma selau o isi e sili atu ona faigata le faʻatasia o oe. Ina ia maua le iʻuga sili ona lelei, naʻo mea lelei maualuga e filifilia ma faʻataʻitaʻiga uma e faia ma le maualuga aʻiaʻi.

Faaiuga

I le lototele e faia se laʻasaga pei o le faʻapipiʻiina o se pulelaa, e tatau ona e vaʻaia muamua le mea o le a oʻo mai i le iuga. Afai muamua, amataina le toe faʻaleleia, tasi mafai ona fetaiaʻi ma eseesega faʻateʻia, aso nei polokalama komepiuta mo tolu-itu faʻataʻitaʻiga faʻatagaina se tasi e vaʻai faʻapitoa i le lumanaʻi iʻuga. Faʻafetai i le manaʻo e faʻaleleia atili totonu, o le sili ona lototele ma muamua aitia mamanu aumaia i le ola. Podiums i totonu o fale faʻaonapo nei e le o se faʻaaloalo masani i le faiga. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o le atoa mafai o le avanoa avanoa o loʻo faʻaaogaina. Taʻitoʻatasi fofo o loʻo suia tulaga masani fofo, ma tagata taʻitasi maua le avanoa e faʻaauupegaina ai lona fale e tusa ma ona lava manaʻoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Breakfast Show, 10 SEP 2020 - Radio Samoa (Mae 2024).