7 masani sese i tamaʻi fale faʻafouga e 'aina uma le avanoa

Pin
Send
Share
Send

Taualuga plasterboard valivali

A o faia se taualuga, drywall laupepa e faʻapipiʻi i se voluminous uʻamea faʻavae. O le mea lea, o le maeʻa faʻalo e tuʻuina ifo i lalo e 30-40 senitimita. O le lavelave o le fausaga, e aofia ai ni nai sitepu o eseʻese maualuga, ma se moli uila tetele i le ogatotonu, o le a mitiia sili atu avanoa. O lona iʻuga, o le potu o le a pei o se ana faʻaofuofu.

Talu mai taimi o Stalin, o faʻalo maualuluga ua manatu o se faʻailoga o le tamaoaiga ma se tulaga lelei lautele; o lenei tulafono o loʻo aoga pea i aso nei. O le tali mo tamai fale mautotogi o le a faʻaloʻo faʻalo, pe masani ai, mai le fausiaina. E naʻo lou manaʻomia e avatu ia latou se foliga teuteu lelei - faʻalelei ma vali.

O le ana le potu ma le maualuga i luga atu o averesi mafai ona lavea le moli moli ma lona ulu.

Vaʻai foʻi i ni filifiliga o mea e faʻaputuputu se laʻititi

Lolomi lolomi ma lanu susulu i luga o puipui

Aua neʻi faia puipui ma se faʻaleoga i totonu, aemaise lava i le tuʻufaʻatasia ma le foloa i se lanu eseʻese. Ina ia vaʻaia lautele le potu, e tatau ona e faʻatulagaina le foloa, puipui ma le faʻalo i se ata e tasi. E leʻo faʻatatau i le monochrome.

E lava lea e filifili ai soʻosoʻo malamalama malamalama o malulu tone. I le leai o skirting laupapa, lea i le 2020 ua manatu anti-tulaga, o tuaoi o le potu o le a sologa lelei tafe i totonu o le tasi, faʻalauteleina le avanoa.

Malamalama susulu faʻatumuina le avanoa ma faʻasolosolo mafaufau mai le mea autu.

Tele meaafale, aemaise ile ogatotonu ole potu

O taliga tetele ma puipui, ia sa le lava le sapalai, ua le toe aoga nei. Sui i le suia ma fausia-i meaafale. E le tatau ona tele, sili atu - 2-3 iunite i potu taʻitasi, o loʻo tu i tafatafa o le taamilosaga, latalata i puipui.

O le mea e ave i ai le faʻamuamua o le paolo, efuefu-enaena pupuni, ia, a tuʻufaʻatasia ma pupuni mama, o le a faʻalelei ai totonu ma fealofani totonu.

Afai e te tuʻu le moega i le puipui, o le a faʻaali le potu tele.

Le anoanoaʻi o ata mo le faʻasologaina o fanua

O le manaʻo e faʻatele le numera o potu ma atofaina le vateatea a le tagata lava ia e faʻamalosia matou e fausia pa ma vaeluaga. Pe a fuafuaina, e tatau ona manatuaina o le lautele o se tulaga masani faʻataʻatiaga fausaga i le tulaga o le 7.5 - 25 cm.O piliki poʻo aerated sima o le a sili atu lautele. I le faʻateleina o le umi o le puipui fuafuaina i le lautele, e mafai ona e fuafuaina le vaega na leiloa i le taimi o le toe faʻaleleia o gaioiga.

O le faʻailoaina o ia lava e le leaga, ae naʻo le mea e manaʻomia ai. Ma ina ia mafai ona faia, e te le tau fausiaina pa. E mafai ona e vaevaeina le avanoa i le fata, pupuni, poʻo se faitotoʻao faitotoʻa.

O sea vaevaega e le atoa sone le potu ma faʻaaluina tele avanoa.

Embossed puipui mamanu

O maʻa faʻatufugofie e foliga lelei mai i potu mautotogi, ma atili ai ona taugata ma faʻateleina totonu. I totonu o le taulaga laititi-tele odnushka, embossed puipui o le a 'aʻai e le gata i le avanoa, ae faʻapea foi ma le malamalama.

O teuteuina i maʻa, brickwork, stucco poʻo laminate o le a le maua ai le siosiomaga o le malamalama ma aveʻese le "ea" o loʻo talanoaina e tagata tisaini.

Afai e te manaʻo lava e faʻaaoga le maʻa i totonu, e tatau ona e faʻateleina le moli.

Le tele o elemene teuteu

Kapeta, aluga mananaia, taga fatupi, atavali ma faaputuga faaputuga foliga aulelei ma manatua pea mea taua. Ma i le taimi e tasi latou gaoia le lagona o le mama. O le fale mautotogi, o ona tagata e ana le totoa i le teuteuga nai lo le faʻataʻatiaga, foliga le mautonu ma leai se uiga.

I lenei tulaga, e le faʻataunuʻuina e le sofa lona faʻatinoga ma tele avanoa.

Fola laʻau

Fagu volumetric ma tele fugalaʻau faʻaititia le avanoa avanoa o le fale e le gata vaʻaia ma moni. Ina ia faʻamamaina le ea ma faʻatumauina le naunau o le tamaʻitaʻi mo togalaʻau, ua lava nai tamaʻi laʻau i luga o faʻamalama.

E faʻatalitali le au pele i totonu o fale mo le faʻalauteleina o le avanoa e nonofo ai.

O faʻamatalaga e 'aʻai ai avanoa taua e mafai ona aveʻesea mai le totonugalemu. Latou te le faʻatinoina aoga galuega mo fale mautotogi ma e naʻo fafo o masani.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Jesus 1999 miniserie 12 (Iuli 2024).