Fuafua totonu umukuka 12 sikuea mita

Pin
Send
Share
Send

Mo le tele o fafine, o le umukuka potu e le na o se kuka avanoa, ae o se nofoaga latou te lagona ai o ni aʻoaʻoga atoatoa. O le mea lea, a oʻo mai i le faʻatumuina o lenei vaega o le fale, latou te mananaʻo e faʻateleina lautele. O le mea moni, o lenei faʻamatalaga e le faʻatatau i fale tetele ma fale taugofie, lea e faʻailoa mai e se vaega tele ma se faʻataʻitaʻiga e mafaufauina lelei, lea o le tele o le umukuka e 12 sq. mita pe sili atu ua avea ma masani. Ae o tagata e ana le fale masani e mafai ona faʻalauteleina le potu i le tuʻufaʻatasia i se poletito poʻo le potu malolo.

Vaega o le faʻavasegaina

O nisi tagata atamamai finau e faapea o le autu aoga o soʻo se umukuka o gaioiga ma ergonomics, tuu vaega taua e pei o le tele ma le mafanafana i tua. O le mea moni, i nisi o auala e saʻo latou, ae o le toʻatele e faʻaaoga le potu o le umukuka e le gata mo lona faʻamoemoe, ae faʻapena foʻi o se potu malolo, e faʻatulagaina ni faʻamanatuga iinei, e valaʻaulia ai uo ma e masani iinei, e potopoto uma le aiga, o lea e matua taua tele le eria.

O le umukuka o 12 m2, e ui lava e le vateatea, o se lautele lautele potu. E tele taimi e sili atu ai ona faigata le puleaina lelei o le avanoa i sea potu nai lo le laʻititi. O le le suia o lenei nofoaga i se nofoaga o lapisi e le manaʻomia o le a manaʻomia ai le fuafuaina ma le faʻaeteete. Pe a tusia se fuafuaga, tele tapulaʻa tatau ona amanaʻia: foliga (tafatonu, sikuea), nofoaga o faʻamalama ma faitotoʻa, utilities.

Pe a fausiaina se poloketi, oe tatau ona mulimuli i tulafono masani o ergonomics ma le saogalemu. Ina ia faʻalelei le avanoa ma faʻaoga, e tatau ona tausisi i mataupu silisili o le "triangle galue". O le tapu, ogaumu, pusaaisa tatau ona faʻatulagaina i se tafatolu faʻataʻitaʻiga, ae o lona aofaʻiga eria e le tatau ona sili atu i le 5-7 sq. m. O le mamao sili ona lelei i le va o le pito i luga o tulimanu mamao e le sili atu i le 3-4 mita.

Muamua lava, o se ata muamua e tatau ona tusia i luga, ma le faʻailogaina o faʻamalama ma faitotoʻao matala i luga, o le nofoaga o le sapalaiina o vai ma suavai vai, ea, paipa kesi. A maeʻa lena, oe o le a manaʻomia e saʻo le faʻatulagaina o meaafale seti ma mea faigaluega a le fale. Faʻamoemoeina i le foliga o le potu, o le metotia o le tuʻuina o le tolu autu galulue vaega, o se tasi o le mulimuli mai ituaiga o faʻatulagaina filifilia:

  • tulimanu;
  • laina laina;
  • tutusa (lua laina);
  • laina faʻatasi ma se motu;
  • L-foliga;
  • U-, U foliga.

I le filifilia ai i le auala o le faʻavasegaina o mea, e mafai ona e amata filifilia se sitaili, filifilia se talafeagai lanu lanu. Ina ua maeʻa lena, e tusa ai ma le filifiliga faʻatonuga, fale mea e filifilia mo le faʻamaeʻaina o le foloa, puipui, faʻalo, ma le moli auala e mafaufauina. Aua neʻi galo e uiga i avanoa avanoa. O le faʻamamaina o se vaega tele i totonu o sone e taua tele.

Umukuka ma le ulufale i le poletito

Ole lapoʻa ole umukuka ile tele o fale mautotogi poʻo fale tumaoti e le sili atu ile 8 m2, afai e mafai, ose manatu lelei e tuʻufaʻatasia le potu ile poletito poʻo le loggia. O lenei metotia faʻatagaina oe e faʻalautele le faʻafanua o le umukuka, faia ia sili atu le mafanafana. Vaega o le vaeluaina, lea sa muamua se faʻamalama sill, mafai ona liua i se pa counter, pe o le poletito avanoa mafai ona avea o se potu 'ai.

Faʻatasi ai ma mea taua taua o sea tuʻufaʻatasiga, e tele numera taua e mafai ona iloga:

  • faʻateleina i le umukuka avanoa;
  • sone talafeagai;
  • lelei malamalama masani;
  • aulelei foliga vaaia;
  • e iai le avanoa mo faʻataʻitaʻiga.

Peitai, o lenei sootaga e le aunoa ma ona le lelei:

  • le manaʻoga mo faʻaopopoga faʻaopopo, ma i isi tulaga faʻapena foi pupula;
  • o le toefaʻagasologa faʻagasologa e umi se taimi;
  • lesitalaina o pemita.

O le faʻagasologa o le tuʻufaʻatasia o sone eseese e lua e mafai ona faʻatinoina e mafai ona faia i auala e lua: auai faʻatasi, faʻaatoa. O le filifiliga muamua e faʻailoaina e le faʻaleagaina atoa o le puipui puipui, o se faʻaiuga o potu e lua e liua i se potu e tasi. I lenei tulaga, faʻamalama radiators siitia atu i le poletito pa, masani lava ona latou tu i lalo o le faʻamalama. I le tulaga lona lua, na o faʻamalama i totonu ma faitotoʻa e toʻesea, o le puipui e tumau pea maopoopo.

E faʻapefea ona faʻaaoga le tele avanoa e pule uma lava. E faʻamoemoeina uma i lona tele, tagata e fiafia iai. O le sili ona taatele, sili ona lelei filifiliga o le faʻavasegaina o se 'aiga' aʻai. I se faʻaopopoga, iinei e mafai ona e faʻaauupegaina: o se nofoaga mo malologa, se pa, se potu e teu ai mea eseese, o se ofisa, o se potu malolo. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e aveina i fafo se falefaigaluega iinei, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi se tapu, ae o lenei mea e manaʻomia ai se faʻatupeina ogaoga.

Poʻo le a lava le filifiliga, e taua le mafaufauina o le mea moni o le poletito laupapa e le mafai ona soʻona tele. E le gata i lea, e matua faasa ona faʻapipiʻi se kesi kesi iinei, e aveʻesea ai lago.

Potu-umukuka

Potu-potu malolo o le 12 sq. e ese mai se potu umukuka masani o le eria lava e tasi e ala i le i ai o faʻaopoopo vaega aoga, pei o le 'aiga' ai ma sofa kulupu. Fua o le potu faʻatagaina oe e tuʻuina avanoa mo 'ai ma malologa. Ole mea taua ole faʻamuamua saʻo. Afai e masani ona faʻaaogaina le umukuka mo le kukaina o meaʻai, ona faʻaopoopo lea o le avanoa i le tafatolu galue.

Afai o le faʻamamafaina o luga o se mafanafana faʻafiafiaga, lona uiga o le umukuka vaega ua faʻaauupegaina i se mea maualalo. O meaafale puʻupuʻu, o mea fau fale e fai i totonu o le aiga e filifilia, e faʻaititia le tulaga faigaluega. I le taimi lava e tasi, e sili atu le tuʻua o le avanoa vavalalata, mumusu e faʻaogaina ni metotia faʻaponeina, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatulagaina o se pulelaa, faʻapipiʻiina o vavaega, o se pa counter, ma isi.

Faʻatasi ai ma le lelei o lenei faʻatulagaina o:

  • multifunctionality;
  • e iai le avanoa e faʻatasitasi ai ma se aiga tele;
  • oe mafai ona vaʻaia tamaiti e aunoa ma le faʻalavelave mai le faiga kuka.

E tele foʻi faʻaletonu:

  • tau faʻaopoopo mo le faʻatauina o mea le leoa, o se pulou e sili atu le malosi;
  • i ai o manogi mai fafo;
  • sili atu ona faigata faʻamama auala, pei o sili atu luga foliga mai.

O le filifiliga o meaafale mo le umukuka-potu malolo faʻalagolago e le gata i le foliga o le potu, ae faʻapea foi i le mea moni faʻamuamua o le aoga vaega. I se tasi tulaga, o le faʻamamafaina o luga o le tele numera o mea faigaluega a le fale, i le isi - luga o se meaafale seti. Mo le faʻavasegaina o le potu malolo, e sili le ave le fiafia i le sofa. Ole filifiliga pito sili lea mo se tamaʻi potu. Afai e te fuafua e maua masani malo, ona tatau lea ona e faia se gaugau faʻataʻitaʻiga, neʻi latou faʻaaluina le po.

Mea ma metotia o le faʻamaeʻaina

Teuteuina o le foloa, puipui, faʻalo i le umukuka o se sogasoga ma galue mamafa gaioiga. E tatau ona manatuaina o tulaga i le umukuka e faigata, e maualuga le susū, o le vevela e fesuisuiaʻi i taimi uma, o se gaʻoa teu teu i luga o le faʻamaeʻaina o mea fausiaina, manogi e mitiia. O le faʻapipiʻiina o se pulou malosi, e ui lava e foʻia nisi o faʻafitauli ua lisiina atu, e le mafai ona aveʻesea atoa le faʻafitauli.

Mafaufau uma i itu le lelei, o le filifiliga o mea e tatau ona faʻalatalata i ai ma le faʻaeteete. O le olaga tautua o le ofu e faʻalagolago i lo latou tulaga lelei, usitaʻia o loʻo i ai tuutuuga. O le mea lea, e le tatau ona sefe i le toe faʻaleleia o le umukuka, e tatau ona e filifilia sili taugata mea mata. I le isi itu, o le ituaiga o faʻamaeʻaina mea fauina, lona lanu fuafuaga, aafia ai totonu o le potu atoa, le sitaili ma le mamanu fausiaina.

Pa ma le talieleele

O luga saʻo maeʻa luga e tatau ona faigofie ona fufuluina ae le faʻaleagaina lalo o le aʻafiaga o le susu. Mo le faʻamaeʻaina o le talieleele, e mafai ona e faʻaaogaina: tile keramika, mosaic, tioata, maʻa masani ma teuteuga, palasitika ma MDF panels, uʻamea, vali, ma isi vailaʻau. O filifiliga muamua e lua e sili ona talafeagai mo le umukuka. Latou te anagata, malosi, le fefefe i le susu, maualuga le vevela, faigofie e mama, ma siosiomaga agalelei.

Glass panels, poʻo paʻu, e faʻapea foi ona iloga mai i le maualuga o le faʻatinoga ma fafo atu o uiga, ae e le lauiloa ona o le taugata ma le faigata o le faʻapipiʻiina. Natura poʻo maʻa faʻafoliga e mamafa ma taugata ma manaʻomia faʻapitoa tausiga. MDF, PVC panels ma ata tifaga, e ui lava o latou e sili ona tele tala faʻatatau filifiliga, o loʻo faʻaaogaina o se le tumau, e vave ona leiloa le lelei ma leaga le teteʻe ile afi.

Tele mea e mafai ona faʻaaogaina mo puipui puipui. O se tasi o peleue e sili ona lauiloa o le teuteuina o le vali. E le taugata, ae naʻo se tagata tomai faʻapitoa e mafai ona faʻatautaia le galuega. Ina ia faia se sitaili loft, oe le mafai ona ufiufi luga luga uma, tuʻu le brickwork matala, na maeʻa sauniaina. O lenei ofu teuteu e fetaui lelei ma meaafale ma mea uʻamea.

O le auala sili ona faigofie e suia ai vaeluaina o le vali papaʻe poʻo seisi lanu. E sili atu le tuʻuina atu le fiafia i vali acrylic. Ae o pepa masani pepa i lenei potu e tatau ona lafoa, e fautuaina e faʻaoga le vinamu, le lalagaina, suavai faʻatusa. E le gata i lea, o le ufiufiina o laupapa e le talafeagai lelei mo nei faʻamoemoe. E faia i laupapa, MDF, palasitika, e i ai se taua tele - e vave ona mumu.

Taualuga

O le taualuga e tatau ona tutusa ma tulaga o le umukuka, ia susu susu, tatalia vevela vevela, ma, sili ona taua, maua aulelei foliga. O le filifiliga sili ona taugofie o le paʻepaʻe. O lenei ufiufi mafai ona taʻua saogalemu o tu ma aga. Aumai uma tagata o le a feagai ma lana faʻaoga. Ae ui i lea, o le vailaʻau e le atoa ona faʻamalieina uma manaʻoga.

Faatasi ai ma le lauiloa, ae le talafeagai mea, tasi mafai ona iloga pepa puipui, tile polystyrene, drywall. E ui lava o nei ituaiga o loʻo faʻaaogaina e fai ma ofu, latou te le umi umi. O se maeʻa sili atu e mafai ona faia i le sima. E foliga lalelei le pito i luga o le laupapa, ae e vave lava ona palapalā ma faigata ona faʻamama. O fausaga feteʻenaʻi e sili atu ona aoga, latou te le fefefe i le susu, ae latou suia i lalo o le aafiaga o le maualuga vevela.

O se tasi o le sili ona taugofie ma maualuga tulaga coatings o vali. E anagata, fufulu ma e le 'aina tele avanoa. Pau lava le mea e toe teuteu ai o le lelei atoatoa laugatasi luga e manaʻomia mo le apalai, talu ai o lenei mea faigaluega e le faʻatagaina e nana ni faaletonu. O se ofu e sili atu le taugata, aunoa ma le tele o mea sese, e mafai ona faʻatulagaina e faʻaaoga ai fausaga. Ole faʻamaumauga ole alumini ose tasi lea o filifiliga sili ona manuia ma talafeagai.

Fogafale

E le fautuaina e le au atamamai le faʻaaogaina o laupapa masani, koroka, laminate poʻo kapeti e fai ma fola. E mafua ona o le le lelei susu faʻatosina o mea laupapa. O le mea moni, e mafai ona e filifilia se faʻapitoa faʻaleleia fesuiaʻi fafie (thermowood), faʻaaoga sooupu puipui ma faʻamamaina, ae naʻo latou faʻaletonu ona foʻia le faʻafitauli masani i ituaiga uma, ma o le tau o le faʻamaeʻaina o le a faʻateleina tele.

Linoleum mafai ona avea ma sui i isi filifiliga muamua. E i ai se tau talafeagai, umi le olaga tautua, e le fefe i le susu, e faigofie ona fufulu ese mai soʻo se ituaiga o faʻaleagaina. Lenei o se tasi o filifiliga sili ona lelei mo le umukuka. Peitai, e le aunoa ma ona drawbacks. Muamua, pe a fai o ni mea mamafa o loʻo tu i luga o mea mo se taimi umi, e toʻo ni maʻai i latou. Lona lua, o ituaiga taugofie e mamao mai le siʻosiʻomaga agalelei ma e mafai ona i ai se le lelei aʻafiaga i le soifua maloloina.

Sili atu taugata ae maualuga-lelei fausiaina mea e sili ona lelei mo umukuka fola aofia ai: keramika maa, mosaics, poselane maa, maʻa masani, sima, lava-faʻaputuga fola. Nei o anagata sili ona anagata, ae e tofu uma ma le tasi drawback masani - o se malulu luga. O lenei mataupu ua foia e ala i le faʻamaopoopoina o le fola faʻamafanafanaina sisitema, lea e sili atu ona tau atu i le faʻaopoopoga i le tau o se ua maeʻa taugata faʻafoe.

Filifilia o se umukuka seti

I le umukuka tele, o se potu ma le lautele o le 12 sq. mita, e faigofie ona tuʻu toeititi o seti umukuka. Afai e manaʻomia, e mafai ona e tuʻuina se pusaaisa faʻafiafia, masini tagamea ma masini fufulu, kesi poʻo ogaumu faʻaeletise, isi mea faigaluega a le fale ma meaafale ii. O le 'ai e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le potu malolo, e faigofie le faʻatulagaina o le TV, e faigofie ona matamata mai soʻo se tulimanu o le potu.

E pei ona taua i luga, o le faʻatulagaina o le umukuka e mafai ona faia i le tele o auala, faʻatulaga uma meaafale i le tasi laina, i ni laina se lua, tuʻu faʻasolosolo, i se tulimanu, U-foliga. O le filifiliga o se filifiliga faʻalagolago lava i le faʻavae o fale, le aofaʻi o tagata o le aiga o loʻo nonofo. Afai e te liliu atu i tagata faʻapitoa, o le a latou tusia se ata sili ona lelei mo se totogi. Ae afai e te malamalama i ituaiga o loʻo i ai, ona mafai lea ona fai tutoatasi le polokalame.

L-foliga faʻapipiʻiina

Tulimanu poʻo L-foliga meaafale o se sili lelei filifiliga mo sikuea potu. Ina ia faʻatutuina le seti umukuka, e mafai ona e faʻaaogaina le tulimanu i le va o ni pa avanoa e lua, pe puʻeina se vaega o le vaega i se faʻamalama poʻo se faitotoʻa. I le taimi lava e tasi, e lava le avanoa i le potu e faʻapipiʻi ai se laulau 'ai mo le tele o tagata. I se faʻaopopoga, o lenei o se lelei fetuʻunaʻiga mo le faʻatulagaina o se umukuka-potu malolo.

E i ai le isi auala e tuʻuina ai L-foliga meaafale, pe a o le tasi itu o ia e latalata i le puipui, ma le isi alu i totonu o le potu, avea o se ituaiga o tufatufaina mo le avanoa lautele. O lenei faʻatulagaga e aoga tele, e faʻatagaina ai oe ona faʻatulagaina le potu, vavaeʻese le umukuka mai le sofa, poʻo le potu 'ai. O le matafaioi a le vaega e sosoʻo mai e taʻalo e le pito i luga o le laulau, e faʻapea foi ona faʻaaogaina o se laulau.

Saʻo i autafa o le puipui

Laina poʻo le faʻataʻoto faʻatulagaina talafeagai mo uma faʻatafafā ma sikuea potu. O lenei faʻatulagaina sefeina avanoa, faia le umukuka sili atu puʻupuʻu ma laconic. O le mea sili drawback o le le lelei fausia "galue tafatolu". E faigata ona fealuai i le va o le pusaaisa, magoto ma ogaumu, aua o elemene uma e tuu i le laina e tasi.

O seti umukuka ma mea faigaluega a le fale e mafai ona faʻatulagaina uma i se paʻu faʻapipiʻi ma se puipui e faʻamalama le faʻamalama. I le tulaga lona lua, e tatau ona mulimulitaʻi i puipuiga. O le faʻamalama e le tatau ona ufiufi pupuni, lea e mafai ona lelea i totonu o le afi e le matagi ma mafua ai se afi. E sili atu le faʻapipiʻi o se mea faigaluega i luga o le avanoa, ma faʻasalalau le tapu ma le ogaumu i itu eseese.

I le tasi laina

O le headset faʻapipiʻi i le tasi laina i ai le tutusa laina faʻavasega. O le mea moni, e tutusa lava mea. O lenei faʻatulagaina e sili ona lelei mo potu tafafaʻo faʻataʻamilomilo, i tafatafa o le puipui avanoa e tasi e te tufatufaina ai le gata i le umukuka, ae faʻapea foʻi ma le 'aiga, ma tuʻuina foʻi se nofoaga mo le faʻatulagaina o se nofoaga faʻafiafiaina ina ia i ai le avanoa mo saoloto gaioi.

I lenei tulaga, ua fautuaina e faʻateleina le mafai o pa. Tautau fata i latou, pusa puipui e oʻo atu i le faʻalo. Ina ia tuueseese vaega aoga, e faʻaaoga se laulau 'ai, e mafai ai ona e faʻatulagaina se tulaga lelei. E mafai foi ona e faʻaogaina moli uila e pei o le faʻasologa o nofoaga, filifili le faʻaumaina o mea eseese o lanu poʻo le tuʻufaʻatasiga.

Lua laina

E le mafai i taimi uma ona tuʻu atoa mea uma e te manaʻomia ile pa e tasi. I lenei tulaga, oe mafai ona faʻapipiʻi meaafale i ni laina se lua. O le faʻatulagaina o meaafale i totonu o laina e lua e taʻua foi o le faʻatulagaina faʻatulagaina. E maualalo ifo i le lauiloa i le L- ma le U-foliga metotia o le faʻavasegaina avanoa, ae o le tau o le headset o le a sili atu taugofie ona o le leai o ni pito elemeni ma tulimanu kapeneta.

Pei o le tasi muamua, o lenei filifiliga filifiliga e faʻaaoga faʻapitoa i totonu o potu vaapiapi elongated, ma se faʻamalama i le laʻititi itu. Lenei mamanu faʻatagaina oe e agavaʻa faʻatulagaina le "tafatolu umukuka", fuafua tatau le avanoa avanoa, fausia lelei tulaga mo tagata uma o le aiga. O le isi lelei o sea umukuka e mafai ona taʻua o le mea moni e mafai e ni tagata se toʻalua ona kukaina meaʻai iinei.

U-foliga

O le faʻatulagaga o foliga U o se lelei, fuafuaina lelei o le umukuka, lea e tatau ona tuu ai meaafale meafale, mea faigaluega a le aiga, mea e teu ai mea i autafa o puipui e tolu, ma e tutusa ma le mataitusi "P" i le otootoga. O se filifiliga lelei lea mo potu: tuʻufaʻatasia ma le poletito, faatafafa, sikuea - pe a fai e manaʻomia le vavaeʻeseina o le vaega o le umukuka.

O le faʻatulagaga e faʻatagaina ai oe ona faia ni tulaga lelei, faʻamaopoopo lelei le nofoaga e galue ai, ma, pe a i ai se peninsula, faʻatino le sone o le avanoa. O le sili le le lelei o lenei faʻatulagaga o lona faʻaletonu, o le potu vaʻai faʻasolosolo ona laʻititi. Faʻapea foi, o le tau o U-foliga meaafale o se faʻatonuga o le maualuga maualuga atu nai lo le malologa, masani ona tatau ona faia e okaina e tusa ai ma tagata fua.

Moli ma malamalama

Faʻamoemoeina i le faʻataʻatiaga, o le malamalama tulaga o le potu suia. O le filifiliga sili ona leaga i lenei itu o se umukuka faʻatafafā, aemaise lava le eria mamao ese mai le faʻamalama. Mo ia potu, i le faʻaopopoga o le faʻaputuga moli i le ogatotonu o le faʻalo, o loʻo faʻaaogaina ai le faʻamalamalamaina o tulimanu mamao. E mafai ona avea ma ituaiga uma o puipui puipui, foloa moli, moli malamalama.

E taua le tausia lelei o maualuga-lelei moli mo taʻitasi vaega aoga. E sili atu le talafeagai e kuka pe a fai e te susulu atu le malamalama i luga aʻe o le galuega. O leo malu o matauila ua fausia i totonu o le talieleele poʻo le pito i lalo o kapoti tautau o le a le lelava mata, ma o loʻo faʻaaoga i aso nei masini masini i se moli e sili atu ona alofagia. Ina ia faʻaopoopo le mafanafana i le ea, mea faigaluega ma le mafanafana, faʻamamaina moli e tuu i luga aʻe o le 'aiga' ai.

Filifiliga faiga

E tele sitaili fofo mo se umukuka lautele o 12 sikuea mita. O le sili ona lauiloa o faʻaonapo nei faiga, mo se faʻataʻitaʻiga, siʻosiʻomaga faiga, minimalism, hi-tech, Scandinavian. Mafaufau i totonu o le lotoifale, e manaʻomia muamua le fausiaina o mea e te manaʻo iai. E faigofie ona ofi meaafale o soʻo se lapoʻa ma se ata i totonu o se umukuka lautele. Ina ia mafai ona fai mea totino uma i totonu pe a mafai, o le potu e vaevaeina i sone. I lenei tulaga, o nisi o itu e tatau ona amanaʻia, pei o le numera ma tausaga o tagata nonofo.

Faiga faʻaonapo nei

I totonu o sea umukuka e le tatau ona i ai ni mea le manaʻomia, ma o elemeni taʻitasi e tatau ona i ai a latou lava mafuaʻaga. O le sitaili faʻaonapo nei e faʻailoaina e pastel lanu i le taofi, tapuni fata ma kapoti ulu, lamolemole luga. O le aofaʻi o teuteuga e teu i se mea laʻititi, e pei foi o ie lavalava.

O se umukuka faʻaonapo nei e mafai ona i ai ni faʻavasega. Afai o le potu ei ai se auala i fafo i se tapunia loggia po o le poletito, iina oe mafai ona faʻaauupegaina se 'aiga' aʻai. O le faitotoʻa e aveʻesea atoa pe o le avanoa e ufiufi i pupuni monophonic le mafaamatalaina, malamalama tulle, talafeagai mo totonu.

Faiga Scandinavian

O le umukuka mamanu e faʻaalia e le malu i paolo. Meaafale ma faʻamaeʻaina i le beige, lanumoana, paʻepaʻe e masani ona faʻaaogaina. O ie ma meaafale e tatau ona faia naʻo mea masani. Uma mea e tatau ona aoga ma ergonomic. O le lamolemole luga e faʻamalosia. I totonu o sea potu, o le siosiomaga o le mafanafana e masani ona tausia, tusa lava poʻo le a le vaitau ma le tau.

Afai o le poloketi aofia ai se laʻititi faigaluega vaega, o le leai o se avanoa mo kuka e faia mo mo ma le pa counter. O meaafale e tatau ona faigofie i le mea e mafai ai ma manino, laina saʻo. Laconic totoga e masani ona le faʻaituau, ae e iai poloketi e faʻatino ai se faʻatusatusaga le faaleoga.

Faiga masani

O se lelei faʻavae mamanu, faʻaaogaina mo le tele o seneturi, i le fiafia i ai o tagata fiafia i le tumau ma taugata. O le maeʻa foliga o le a foliga mausali ma matagofie. O meaafale e masani ona teuteuina i taugata lacquered meaafale, seti ma ata vaneina ma totoga auro. Milky papaʻe, enaena, oneone oneone e masani ona sili atu i totonu o sea umukuka. O mea faigaluega i totonu o le fale (pusaaisa, microwave oven, oven, hob) e filifilia e faʻafetauia. Countertops e faia i maʻa masani.

I totonu o se umukuka masani, o puipui ma faʻalo e matua laugatasi lava. Masalo o le i ai o se laititi aofaʻi o stucco faaleleia, faga faʻamalama. Oe mafai ona ausia originality ma se tele ata po o se collage i se tele faavaa. O se moli e le masani ai poʻo se moli lamepa o se manaia foliga o le a avea foi ma se sili teuteuga.

Tekonolosi maualuga

O le minimalist faiga e talafeagai mo soʻo se umukuka tele. E i ai faiga saʻo ma manino geometry. Naʻo mea faʻaonapo nei e faʻaaogaina i teuteuga, ma o latou leo ​​e tatau ona le faʻaituau i le faʻaaogaina o lanu eseese. E masani ona i ai le tele o tioata, palasitika, maʻa faʻapitoa, uʻamea i totonu o se umukuka maualuga-tekonolosi. O luga e tatau ona lamolemole, ma le itiiti ifo o mamanu ma teuteuga.

O totonu o sea umukuka e faia monochromatic. Lanu pupula e avea o ni mea taua ma e faʻaaoga tele. Ina ia fesuisuiaʻi se laʻititi mamanu, o se tuʻufaʻatasiga o ie e faʻaaogaina. Glossy ma matte luga, maa ma fafie, eseese panels ma le 3D aafiaga foliga lelei i le tasi tuufaatasiga.

Faʻamau maualuga

O se umukuka lautele-faiga sitaili ua avea ma se tasi o le sili ona fiafia i ai aga a tagata mamanu. E tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasi fofo talafeagai nofo ai ma le sitaili faʻaonaponei o alamanuia. A tusia se poloketi, soʻo se tuʻufaʻatasiga e mafai, faʻaaogaina aitia mai tuai ma fou poloketi.

O mea e faʻaumaina e tatau ona matua faʻasaoina le le lavalava o fesoʻotaʻiga ma isi amataga fausaga. O puipui e tuʻu sima pe faʻafesagai ma piliki, o le faʻalo e na o le paʻepaʻeina, ma le foloa o le faʻamilomilo. Masani paʻu mo se loft o lefulefu, terracotta. O le umukuka e tatala atoa, aunoa ma ni vaeluaina ma isi sone filifiliga.

Faiga Provence

Soʻo se mea e faʻaosofia ai le mafaufau e talafeagai i totonu o le umukuka. Moni matagofie ma faʻamalieina o le a faʻailoa atu e pastel lanu i teuteuga, vine meaafale, enamel ipu i luga o fata tatala ma maaleale pupuni nai lo faitotoʻa i le headset.

O se faʻaaliga manaia i Provence o le a avea ma uluaʻi pulou e faʻafoliga o se alaasu i fafo. O le natura laʻau, omea, penisina, sima e faʻaaoga mo le faʻamaeʻaina o luga. Tapeneko ma pepa puipui e faigofie pe i totonu o sina tamaʻi fugalaʻau.

Faatulagaina o meaafale ma masini

A maeʻa ona fuafuaina le mamanu ma ua maeʻa galuega ua maeʻa, e mafai ona e amata filifilia meaafale ma masini. Uma mea a le fale i le umukuka e tatau ona faʻatulagaina e tusa ma tulafono o ergonomics. O le avanoa o le sili ona talafeagai ma talafeagai le faʻaaogaina o avanoa o le a faʻamoemoe i lenei.

Filifilia o se nofoaga mo le sofa ma le laulau 'ai

O le vaega faʻafiafiaga ma le 'aiga' ai e tatau ona tu i tafatafa o le fale. O le sofa ufiufi mafai ona ave i se tulimanu pe tuu faʻasaga i le puipui faʻafesagaʻi ma le umukuka iunite. I lenei tulaga, o le nofoaga i le ogatotonu o le a nofoia e se tele laulau. Afai o le umukuka ei ai se auala i fafo i le poletito, o le sofa e faʻapipiʻi i le tasi puipui ma le headset. O le tasi itu o le a paʻi atu i le puipui ma se faamalama, le isi itu o le laulau umukuka.

O fea e faʻatutu ai le pusaaisa

A filifilia se nofoaga mo tele mea faigaluega a le aiga i le umukuka, e taua le amanaʻia o tulafono o le tafatolu galulue. O le pusaaisa e tatau ona avanoa saoloto i taimi uma mai soʻo se mea o le potu. O sitaili tisaini faʻaonapo e aofia ai meaafale fausiaina i totonu ma sili atu ona le mafaamatalaina. I lenei tulaga, o le pusaaisa ua tuʻuina i totonu o se faʻapitoa faapitoa.

E le tatau ona faʻafesoʻotaʻi le pusaaisa ma masini faʻavevela, ogaumu, faʻapala. E le fautuaina e tuʻu ia mea faigaluega i nofoaga e paʻu tonu ai le la.

Filifilia o se nofoaga mo lau TV

O le umukuka lautele onapo e masani ona faʻaaogaina e le gata o se nofoaga kuka, ae o se nofoaga faʻafiafia. Mo se sili atu faʻamafanafanaga, o ia potu o loʻo faʻaauupegaina i le TV o se moe poloketi. Ina ia mafai e tagata uma o le aiga ona fiafia e matamata i a latou polokalame e fiafia iai, e tatau ona faʻapipiʻi i se nofoaga talafeagai. Tele taimi, o le faʻatulagaina e faʻatinoina e tusa ma polokalame nei:

  • Faafeagai o le 'aiga' ai;
  • I luga o le pusaaisa;
  • Luga, faafesagai ma le auala i fafo.

Mea e faʻaaoga i le umukuka ma teuteuga

O teuteuga vaʻaia, o tamaʻi leo e faʻaaogaina ai le umukuka o se mea e mafai ona nofoia ma matagofie. O le lisi o gaioiga ma aitema talafeagai ua lava lea. Mo nei mafuaʻaga, e mafai ona e teuteuina meaafale, faia ona foliga faʻapitoa e ala i le valivali, teuteuina, faʻaaogaina o ata, ma isi. O ie filifilia saʻo, pe a fai o se ie ie afu, o ufiufi o nofoa, ie pupuni, faʻamalama poʻo ni talieleele, e faʻamafanafanaina ai le potu.

Pepa vali, ipu ma saukini, tuʻu i se nofoaga iloga, foliga lelei. O puipui gaogao e mafai ona teuteuina i pepa faʻapipiʻi, fata tatala ma fagu matagofie, faʻatusa, ma uluaʻi ipu e mafai ona faʻatautau i latou. Ma le isi, o le avanoa avanoa o le vaeluaina mafai ona faʻatumuina i atavali, pe mafai foi ona e fausiaina se laulau mai aiga ata. Afai e te tautau faʻata, o le a latou vaʻaia faʻaopopo le avanoa.

Tusi ata

O le muamua ma le autu laʻasaga o le faʻatinoina o galuega toe faaleleia i le umukuka o le tusiaina o se fuafuaga poʻo se ata. Afai e te faia lenei mea e ala i le faʻaaogaina o se peni masani ma se fasipepa, o le a faigata ona fuafua sauniuni meafale modula, e faia ai se faʻatonuga e tusa ma ou oe tele. Peitai, e i ai le auala i fafo. Mo nei faʻamoemoe, oe mafai ona faʻaaogaina eletise tisaini luga o se komepiuta. E tele polokalama i luga o le upega e faʻatagaina oe e faia 3D modulation. Sei o tatou mafaufau i ni filifiliga ono:

  1. 3CAD Faʻatupuina. Totogi polokalama e mafai ona taua mo tagata tomai faapitoa tisaini. Eseesega i le lautele filifilia o mea faigaluega a le aiga, ata moni, e mafai ona suia le tele o faʻatulagaga o le modules.
  2. Malie Aiga 3D. Faʻatagaina oe e faʻatautaia le fausiaina o fausaga ma potu i totonu. O se tasi aoga taua o le gagana Rusia. O le faʻaletonu e leai se auala e fausia ai sau oe meafale seti mea.
  3. Talosaga Shareware mo le faia o ata. Fuafuaina mo le feololo i tagata faʻaaoga maualuluga. Faʻatagaina oe e faia maualuga-le atoatoa mamanu, tutoʻatasi atiina ae sketches meaafale.
  4. IKEA Fale Fuafua. Faʻaoga fua mo le umukuka totonu. O le faʻaletonu autu e naʻo meaafale mai lenei kamupanī e mafai ona faʻaaogaina.
  5. Tusi ata Totogi polokalama. Oe mafai ona faia soʻo se umukuka totonu. O loʻo i ai se faʻamasinoga suʻesuʻega ma mamafa curtailed gaioiga.
  6. Planner5d o se lugalaina fuafuaga.

Faaiuga

Umukuka 12 sq. mita - o se potu tele lava. Lenei e mafai ona faigofie fausia i soʻo se mea faigaluega, faʻatulaga e le gata o le umukuka eria, ae faʻapea foi tuʻuina se nofoaga mo malologa ma se 'aiga' ai. O le mea taua o le faia ia sili atu le mafanafana ma le mafanafana o le potu. Lenei mafai ona faia i le fesoasoani o fetuʻunaʻiga fuafuaina, lea e aofia ai le muamua ata, filifiliga ma le tuʻuina o meaafale, faʻamatalaina o le faiga ma lanu fuafuaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: AUNTY LAUFISO TOAIVA TANUVASA OPAPO (Mae 2024).