Fale fausaga 50 sq m +110 ata faʻataʻitaʻi ma 2 poloketi i totonu

Pin
Send
Share
Send

Pe a atiaʻe se poloketi mo le lumanaʻi totonu o le latou fale mautotogi, e masani ona taʻitaʻia e le tulafono o le tolu "U":

  • Faigofie;
  • Faamafanafana;
  • Faigofie.

I le iuga lava, o le fale e tatau ona fausiaina se lagona o "lana lava 'olo", lea e te lagona ai i lou tulaga. O se potu e tasi le potu ma le lautele o le 50 sikuea mita, o se tulafono, o se averesi fale o tamai itu ma le le faʻatulagaina faʻatulagaina. E i ai foi potu e lua filifiliga ma tamaʻi potu, o ia potu taʻitasi e mafai ona teuteuina i ituaiga eseese uma. O le poloketi mo se fale mautotogi e 50 sq.m e manaʻomia e atiaʻe auiliili, ma faʻaalia ai ona lelei uma i le mea silisili.

Potu malolo

I se potu e tasi, e sefe ai avanoa, o le potu malolo e tuʻufaʻatasia ma le potumoe. I tulaga faʻapenei, e faʻatinoina lava le eseʻesega o galuega a le potu.

  • Se mea e moe ai ma malolo ai;
  • O se nofoaga mo le taliaina o malo ma faʻaalu taimi paganoa.

E foliga mai o le pisapisao mai le au malolo i le potu malolo ma le "fia moe" o le ea o le potumoe e le tuʻufaʻatasia, ae faʻatasi ai ma le faʻatulagaina o avanoa, e le faʻalavelave le tasi i le isi potu. Lenei mamanu atoatoa faʻamalieina tulaga o le "Euro-duplex" ma ua amanaʻia o se talafeagai filifiliga mo talavou aiga e le mafai gafatia potu o mautu fua. O le potu malolo, tusa lava pe o le a le sitaili filifilia, iloaina naʻo le laʻititi o mea faigaluega e fai: o le laulau kofe, o le lautele o sofa, o le TV tulaga, fata poʻo le teuina o pusa. Afai na e filifilia se sitaili faʻapitoa vasega poʻo se tasi o ona po nei faiga, ona tatau lea ona e lafoa aulelei mea laiti, ae tuʻu na o "taua" aitema. Afai o le poloketi e faʻavae i luga o le lauiloa fusion, Provence poʻo le eclecticism i aso nei, ona faʻailogaina ma isi laʻititi mamanu elemeni o loʻo tuʻu i luga o puipui ma luga o fata tatala.

E mafai ona e taʻalo i sitaili e ala i le teuteuina o sone 'eseʻese e tusa ma canons o' eseʻese faʻasinoga. Mo le kopeck fasi, e leai se manaʻoga mo zoning, o lea o le potu malolo mafai ona faʻaauupegaina aunoa ma le tilotilo i tuaoi potu. I le taimi nei, o ituaiga sitaili e pei o se mauʻoloa maualuluga, matagofie tauvine, mālie atunuu, "natura" faasao-faiga, eseʻese Art Deco ma malulu Scandinavian sitaili e lauiloa.

Fautuaga aoga. O sitaili e faigata ona tuʻufaʻatasia ma e matua feteʻenaʻi e le tatau ona tuʻufaʻatasia i le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, Provence ma ona po nei e le fealofani i le potu e tasi. O le tuʻufaʻatasia o baroque ma hi-tech, antique ma ituaiga sitaili ma minimalism o le a foliga tutusa lava tutusa ma le taufaalili. O le tisaini tatau ona i ai se laina e tasi o le "faʻafesoʻotaʻi", o lea la o le lautele mataupu faʻavae o faʻatonuga e tatau ona fesiliaʻi.

Faʻailoga

Space zoning o le sili ona mamafa faʻafitauli mo potu potu. E mafai ona vaevaeina sone:

  • Moni;
  • Faʻapitoa.

O le auala pito sili ona faigofie e foʻia ai lenei faʻafitauli o le fesoasoani mai o vaega teuteu. Latou le gata vaevaeina le avanoa, ae mafai foi ona aoga pe a oʻo mai i le iuga-i-leisi shelving po o puipui ma niu. O se faitotoʻa o le a faʻataʻamilomiloina i totonu o le potu atoa o le a puipuia atoatoa le mea e momoe ai mai le prying mata o malo, ae o le a faʻaopopoina "kalave" i le vanimonimo ma lauʻeleʻele i ai. Mo tuutuuga zoning, pupuni po o feaveaʻi pupuni e talafeagai. E mafai foi ona tuʻu le kapeneta i luga ole sone "tuaoi", ma puipuia ai "lalolagi" e lua. O se tasi o aitia muamua aitia tisaini o le tuʻuina mai o se lautele fata e mafai ona faʻaaogaina mo galuega ma lauti ti. E vaevaeina le moega ma faʻaopopo le isi nofoa nofoaga nai lo le laulau kofe maualalo. O le tuaoi moni o le a le gata o le puipui, ae faʻapena foʻi faitotoʻa e faʻamoe e faia i le palasitika. Afai e faʻatagaina e le sitaili, ona mafai lea ona faʻaaoga se faʻataʻitaʻiga i luga o le faitotoʻa, lea o le a faʻamamafaina ai le aotelega o taʻiala o le ata. O le isi ituaiga avanoa i le vanimonimo e mafai ona avea ma fogafale lua, pe a fai o le mea e moe ai o loʻo tu i luga o le faʻataʻitaʻiga "faʻavae".

Potumoe

Mo teuteuga o potumoe, latou masani ona taofi i le masani faiga. Ona o le leai o se avanoa, o meaafale a lenei potu e masani lava ona utiuti, o lea e mafai ai ona e toe faʻafoʻi mai auiliiliga, ie mananaia ma pepa puipui. O le faʻamuamua e tatau ona faia i moli malamalama:

  • Lanumoana malolo;
  • Turquoise maaleale;
  • Lanu lanumeamata lanu;
  • Piniki mama;
  • Samasama vaivai

Lua pe tolu lanu e faʻaaogaina faʻatasi. Uma isi mea foliga i le taʻaloga o latou paolo. O le moega e filifilia mai fafie ma teuteuina vaneina mamanu. E ufiufiina i se mea e momoe ai, e avea ma malae mo aluga ma matagofie ona foliga. Mo pupuni, filifili lanu uliuli e faʻamamafaina ai le tino o mea masani. O pupuni e setiina ma pupuni malamalama o tulle leai se mamafa. O se faʻasologa o ata teu faʻafefiloi o ata o le a aumaia le ola i le potumoe seti ma faʻapipiʻi le fugalaʻau pepa puipui. O le ata o le a maeʻa ma ni nai "lanumeamata" sasa i foliga o laʻau totō i tulaga faʻapitoa.

Fautuaga aoga. Ia teuteuina se potumoe i se tasi o sitaili faʻaonapo nei, faʻaaoga mea masani: laupapa, maamora, uʻamea, maʻa. O le "malulu" totonu e faʻafefeteina ma malu ma mafanafana mamanu i luga o tapoleni ma pepa puipui. E tele moli susulu i foliga o moli foloa, o se laulau teuteu poʻo ni pea pou o le a talepeina le lagona o le soona fai o le "fale mataaga" o le potu.

Umukuka

O le umukuka, o se tulafono, ua fuafuaina e tusa ma canons o minimalism. O le umukuka seti tatau ona puʻupuʻu ma aoga. E tuu nofoaga faigaluega i le va o le tapu ma le ogaumu. O fata i luga e le tatau ona "oomi" faigata mai luga. O le 'aiga' aʻai a le tuʻua i autafa o le kuka eria, pe fesiitaʻi i le potu malolo, pe a tatou talanoa e uiga i se 2-potu mautotogi. O le avanoa e zoned ma se laufanua pa fata, lea o le a faʻaopopo lavelave i le potu ma avea ma se isi luga galuega. I le faasologa o fale 137, o umukuka e masani ona tele. O ulu tetele ma potu 'ai mananaia e iai laulau' ai tele, ua fuafuaina mo se aiga tele poʻo se kamupani o tagata asiasi mai, e fetaui lelei mo ia filifiliga. O loʻo tuʻuina foʻi le masini tamea i le umukuka ma lafi i tua atu o faitotoʻa ole ulu.

Fautuaga aoga. O le faʻamalama e le tatau ona ufiufi i pupuni mamafa. Muamua, e oʻo lava i se pulou sili ona lelei, o le a latou mitiia meaai manogi ma masani ona manaʻomia le fufuluina. Lona lua, puʻeina umukuka manaʻomia sili malamalama ma avanoa o le a faʻamalama o le a avatua.

Tamaiti

O se isi vasega pepe e ofi i potu e lua potu. Ua lava le potu laʻititi. Ina ia sefe le avanoa i le tele e mafai ai, o se potu laei e faʻapipiʻiina i totonu e ofi uma ai meataʻalo ma mea. O fagu palasitika o loʻo faʻaaogaina e avea o ni faʻaopopo teuina. Afai e toʻatele le aiga ma e toʻalua tamaiti, ona tatau lea ona e mafaufau i se moega moe, e sefe ai le avanoa. Mo vasega ma suʻesuʻega, ua vaetofiaina le tamaititi i se isi vaega galuega. Mo lona mamanu, e talafeagai ai kesi lautele, lea tuʻufaʻatasia fata mo tusi, avanoa mo se komepiuta ma pule mo meataʻalo. O le tulimanu "soifua maloloina" o loʻo iai ma mea faigaluega faʻapitoa mo le molia ma faʻamalositino e tuʻu i se isi tulimanu. Afai o le vasega pepe na faia i totonu-faasao-faiga, ona avea lea o se muamua siitia o le tuʻuina o se moni laau o le malamalama i le tulimanu ma lala-fata mo tusi. Aua neʻi galo e uiga i le faʻalo e faʻapipiʻi ai le vanimonimo teuteuina, lea e faʻamalamalamaina i le po, ma fetu, meteorite ma le masina.

Faletaele

O le faletaele e masani ona tuʻufaʻatasia ma le faleuila. E oʻo i le toatasi le tagata ua le lava le avanoa: e faigata ona liliu i totonu o sea potu. E aoga le mafaufau e sui le faletaele i se fale taele puʻele ma multifunctional. O le avanoa saoloto e mafai ona faʻatumuina i ni drawers mama poʻo ni kapoti mo le teuina o mea. O le masini fufulu o loʻo nanaina i tua atu o laupapa faʻapitoa, ae tuʻu ai na o le talipalau i tua o le faitotoʻa "maua fua". Pau lava lea o le auala e le mafai ai e le tekonolosi ona faʻaleagaina le sitaili o le potu. Afai e te filifili e tuʻua le tapu taele, ona faʻapipiʻi lea o le avanoa i lalo o ia i panels ma faʻaaogaina o se nofoaga faʻaopoopo mo le teuina o pauta, faʻamalama ma pesini pesini. E ufiufi e le Sliding panels nei mea uma tau le tamaoaiga.

Fautuaga aoga. Eco-style ua i ai nei i le tulaga masani, lea e faigofie ona faʻatinoina i totonu o lenei potu ma le itiiti ifo o tau. Faʻaaoga eseese ie ma mea mo ou puipui. Tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, ua maeʻa ma le lelei piliki lanu-malamalama. Mo isi, mea e faʻataʻitaʻi i le ofe e filifilia. I le auala, o pusa o le ofe moni ua tuʻuina o se uluaʻi elemeni mamanu. Kapeti ma faʻataʻitaʻi o lanumeamata lanumeamata ma faʻataʻavale faʻamavae e aunoa ma vae i moli malamalama o le a faʻatumuina le "natura" atemosifia.

Fale savali ma auala

O le ata o le auala savali e tatau ona faigofie, aunoa ma le tele naua. Ole faʻamamaina ole meaafale ma mea laʻititi e faʻaleagaina ai le potu ua uma ona vaiti. Nai lo masani tautau ma se faaputuga o ofu i fafo, o ona po nei sliding potu ofu ua faapipiiina i le auala savali. O le tuʻufaʻatasiga o nei oloa e faʻatagaina ai oe e filifili meaafale mo soʻo se tofo ma ituaiga uma. O le faʻata o luga o faitotoʻa o le a faʻalauteleina ai le avanoa. O le foloa e ufiufi i laminate poʻo tile lelei i susulu lanu. Nofoa o le amataga foliga ma catchy lanu o le a tagitagi i se vevesi o lanu. O se lauitiiti vaiti i le faʻalo ma se pea o teu teu fagu poʻo faʻatagata o le a le faʻaaluina tele avanoa ma o le a faʻaopoopoina le teuteuga. Multilevel moli i le tulaga o se seti o tamai lamepa i luga o le faʻalo ma moli foloa i luga o uumi, piʻo vae o le a vaʻaia lautele le alatele. E faʻapipiʻi foʻi faʻamatalaga malamalama i fata o le fata, e matagofie ona faʻamanatuina ai mea matagofie e te manatuaina. O se tali uiga ese o le tuʻuina lea o se kapoti pupula i tusi i le auala savali. I se tulaga lautele, o lenei potu e le fuafuaina mo le teuina o se faletusi, ae mo le fusion poʻo le eclecticism o lea gaioiga e matua talafeagai lava.

Fale poletito

I totonu o le potu e tasi le potu ma le eria e na o le limasefulu sikuea mita, o le poletito poʻo le loggia o le a le gata o se nofoaga vaʻai ma se matagofie vaʻaiga o le paka poʻo le auala, ae faʻapea foi ma se ofisa eseʻese. Afai e toʻatele le aiga, ma o fua o fale e tuʻua tele e manaʻomia, ona amata lea o se taua mo sikuea taʻitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se mea e maua ai malo i le potu, miti a le fafine talimalo o lana fale faigaluega poʻo le vevesi o fugalaʻau i le fale, ae leai lava se mea e tuʻu ai nei mea uma. Faia o se poletito mo se vavaeʻese mea faigaluega o le a avea ma se filifiliga moni e sefe ai avanoa. Ona tatau lea ona e amata faʻamaʻaina se polotito po o le loggia. A maeʻa lena, e mafai ona e talepeina le faitotoʻa o le poletito ma faʻamalama e tuʻufaʻatasia ai le potu ma se isi potu. I tulaga pe a tuʻu se ofisa eseʻese poʻo se fale faigaluega i luga o le poletito, e sili atu le tuʻua o lenei mea e fai o se potu e ese mai. Mo le vaega faʻafiafiaga i luga o le loggia, latou tuʻuina se sofa vaapiapi poʻo se pea o nofoa vaivai e fealofani ma se tamai laulau kofe. Faʻapitoa mafaufau e tatau ona totogia i le puipui ma le foloa teuteuina. O le fuafuaga mo le toe faʻatulagaina o le polotito e manaʻomia ona sauni ma o le maeʻaina o galuega e tatau ona amataina maeʻa ina ia le toe pei o le "lapisi" ma se nofoaga mo le faʻamagoina o lavalava, ae avea ma se potu atoa. O faʻamalama faʻamalama e faʻapipiʻiina ma faʻamafanafana vevela; o faʻamalama palua-faʻamalama pupuni e fetaui lelei mo nei faʻamoemoe. E mafai ona faʻapipiʻi le foloa i lalo o le foloa, e faʻamaeʻa puipui i laupapa masani, ae le o le clapboard, ua leva na avea ma mea e "sasaina" ma faʻasoesa.

Faiga tisaini

O le sitaili maualuga na sau ia i matou mai taulaga tetele i le Iunaite Setete. I le taimi muamua, e tusa ai ma ona canons, nofoaga na sa le o ni nofomau na faia i fafo. E talafeagai mo se potu e tasi i le 50 m2 o le 137th series. O ia fale e i ai faʻalo maualuga, e seasea toe faʻataʻamilomilo i fale pisinisi ma fale e faʻatutuina i afeafe. O le loft e faʻaalia i le faʻaaogaina o ie talatala ma mea masani. E mafai ona e sefe pe a maeʻa: o piliki poʻo puipui sima e talia. E le faʻailoaina e le falealuga ni vaega ma se vaega o nofoaga, e faʻapea o tagata e ana potu e lua potu e mafaufau e uiga i le toefausiaina. E faʻavae i luga o se tuʻufaʻatasiga o teuga, taugata meaafale mo le "faʻatumuina" ma le talatala teuteuina o le potu lava ia.

Ituaiga ituaiga o loʻo iai i atunuʻu uma. E iloga i le faʻaaogaina o mafuaʻaga a le atunuʻu o loʻo felafoaʻi ma elemeni o aso nei. Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i le Russian ethno, o lona uiga laʻei masani vali vali o loʻo faʻaaogaina i upholstery, pepa puipui poʻo pupuni. O le ituaiga safari style e lauiloa i le faʻaaogaina o vao vao pei o manu o paʻu manu, vali ulo omea, valivali ie afu, mea e teu ai ie na faia i ie masani ma le talatala o le fola. Mo le Arab ethno, o mea e iai le teuteuina o siliva e faʻaaogaina, e ufiufi moni ai le potu, ma meaafale faigofie.

Art Deco o loʻo faʻamalosia foʻi le lauiloa. O le sitaili e faʻailoaina e le faʻaaogaina o meaafale taugata, lea, e aunoa ma se toe faʻaletonu, talanoa i le chic i ona foliga vaaia. Naʻo mea masani e filifilia: laupapa, uʻamea, maamora poʻo mapu. Mo teuteuga faʻaaoga le paʻu, fulufulu, suede.

O le sitaili faʻaonapo nei o loʻo faʻaalia mai i le faʻaaogaina o laupapa laupapa, uga ma palasitika. O le itu e lautele ma e le amanaʻia faʻavaʻa faʻavae, o lea, e saoloto faʻatagaina uma pupula lanu ma pastel lanu. I totonu o potu mautotogi teuteuina i se sitaili faʻaonapo nei, o le "malo" masani o ni elemene mai isi itu e le foliga vaʻaia i totonu o le potu. O le mafuaʻaga lea e fetaui ai le sitaili ma tagata fiafia i le faigofie ma le tamaoaiga i mea.

O le sitaili sitaili fiafia le toʻafilemu i lanu ma laina vaivai. Fale mautotogi, e teuteuina e tusa ai ma mataupu faʻavae o lenei itu, e foliga mai e pei o ni fale mafanafana i tafatafa o le sami. Lanumoana, paʻepaʻe ma le malamalama lanumoana avea ma faʻavae lanu mo meaafale, puipui, faʻalo ma pupuni. O loʻo faʻamalosia le faʻaaogaina ole "sami": atigi, taula teuteu, maea ma atavali o loʻo faʻaalia ai taua ma vaʻa. O se amataga faʻaopopoga o le a toe gaosia o le lauiloa atisi sami Aivazovsky. O mea, o le faʻamamafaina o luga o laʻau masani ma tapoleni.

Tatala fuafuaga potu potu potu poloketi 50 sq.m.

Polokalama o se lua potu potu 50 sq.m. ma le umukuka

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: The Secret in Making Money in a 150 sqm lot with 20+ Vegetables! MUST WATCH! (Mae 2024).