Fuafua umukuka 10 sq m - 30 ata o manatu i totonu

Pin
Send
Share
Send

Sefulu sikuea mita o le avanoa e lava e faʻaauupegaina ai se umukuka lelei. O le avanoa e faʻatagaina ai oe ona faʻatulagaina meaafale i se faʻatonuga talafeagai, e aunoa ma le faʻatapulaʻaina o le saolotoga e feoaʻi ai. Ae ui i lea, o le sikuea lelei e le o se faʻamaoniga o le saʻo o le ata. Ua finau mai le au atamamai, o le umukuka mamanu o le 10 sq m e le gata e manaia, ae e aoga foi. O le mea lea, na fausia e le au mamanu ni fautuaga mo teuteuga mo e anaina na nofoaga. E taua le malamalama o mea faʻaonapo nei kuka faʻagaioia sili atu nai lo naʻo le aoga o le kuka. O ana "tiute" e aofia ai foʻi le tuʻuina atu i tagata asiasi o avanoa mo faʻatasiga, malologa a le aliʻi pule i le vaiaso atoa. Le isi, o le a matou faʻailoa atu nei atinaʻe i se auiliiliga auiliiliina ina ia le tagata faitau maua ai se atoa lagona.

Potu galuega

O le mafuaʻaga o le umukuka e faʻaalia manino ai gaioiga e tatau ona faʻatinoina e ni mamanu mea:

  • Teuina o meaʻai fou ma mea faigaluega i le umukuka;
  • Kukaina o meaʻai;
  • Teuina o sauni meaai;
  • Fufuluina o mea umukuka;
  • Tuuina atu i e ona ma le mafanafana.

Muamua lava, o lenei faʻatatau i le laʻititi seti: ogaumu, pusaaisa ma le laulau galuega. E faigata ona vaai faalemafaufau i se potu aoga e aunoa ma latou. Faʻamoemoeina i le aofaʻi o tagata o loʻo nonofo, o le tau o lenei seti o le a suia i se tuʻuga tuʻusaʻo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le olaga nofofua e le faʻapea o se laulau 'ai umi, o le tele numera o nofoa.

O seisi mataupu pe a nonofo se toʻatele aiga i se fale mautotogi, lea, i le faʻaopopoina i se laulau, o le a manaʻomia tele isi meaafale oloa. O loʻo matou talanoa e uiga i kapoti mo le tuʻuina o mea e faʻaaoga i le umukuka, faʻatagaina oe e tausi atoa lau fanau. O loka ia e tatau ona tapunia ina ia le mafai e se tamaititi laititi ona aapa i le sua poʻo le paluga ma lavea ai latou.

Tulaga lautele i le umukuka mamanu

Talu ai o se potu faʻaonapo nei e multifunctional, o totonu o le 10 sq. M umukuka faia se sone magafagafa lelei o le avanoa. Ole filifiliga laʻititi lava e mafai ona fai o lona vaevaeina i vaega e lua o loʻo mulimuli mai:

1. Nofoaga galue - faʻamoemoeina mo le faʻatinoina o le faiga o kuka. O loʻo tu i le mea e mafai ai ona aumai le fesoʻotaʻiga inisinia talafeagai. O meafaigaluega autu a le umukuka, faʻapea foʻi ma le tapu ma meaafale, e faʻamalosia ii.

O le kapeneta mo le tausia o vailaʻau a le aiga e le tatau ona tu i tafatafa o meaai.

O le nofoaga o le nofoaga galue latalata i le puipui ma se faʻamalama e sili ona taliaina, pe a fai o lenei e le mafua ai faʻafitauli ma le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga uma.

2. Nofoaga 'ai - faʻamoemoe mo le gaioiga o' ai. O le tekonolosi mamanu o le fuafuaina umukuka o le 10 sq. M faʻatagaina faʻatulagaina lenei eria e le gata i le laulau ma nofoa. Lenei e mafai ona e tuʻuina se nofoa, saunia se nofoaga mo le sideboard, ergonomic pusa mo mea faʻaaoga.

O se aga masani o le faʻaaogaina aoga o multifunctional totonu elemene. O lenei mea e mafua ai le sefeina i avanoa aoga i le umukuka ma faʻaititia le aofaʻi o mea faigaluega manaʻomia, e aunoa ma le taofia ai o le talafeagai gaioiga. Meafale mafai foi ona tele-faʻamoemoe.

Totonu auala zoning

E mafai ona faʻataunuʻuina faʻaaoga metotia eseese:

  • Moli Multilevel. Lelei umukuka mamanu 10 sq. E faʻatagaina oe e faʻavasega moli o nofoaga taʻitasi i se avanoa tuʻuina atu. Eseese ituaiga lamepa e tuu i se tulaga talafeagai e mafai ai mo le e ana: e mafai ona fausia i totonu o se meaafale seti, tautau i luga o puipui, faapipii luga o le faʻalo, ma faʻapipiʻi foʻi i luga o se vaʻalele faʻataʻamilo. O le galuega a nei masini e tasi - ia faʻamalamalamaina lelei mea faigaluega.
  • Faamaeʻaina teuteuina. E mafai ona faʻaoga lanu eseʻese ma faʻamaeʻaina o mea maeʻa. O le faʻamatalaina laualuga foliga vaaia vaʻaiga vavaeʻese mea umukuka mai le tasi i le tasi le sili atu leaga nai lo lanu. Ina ia vavaeʻese vaega aoga mai le tasi i le isi, oe o le a manaʻomia le faia o le headset o se tasi o latou faʻapogisa. E masani lava, o lenei e mafai ona avea ma se nofoaga galue.
  • Faatulagaina o le tulaga. O le maualuga e mafai ona faia i soʻo se sone. E faʻatagaina oe e manino manino faʻamatalaina le avanoa.
  • Faapipiiina o vaeluaina. Le metotia sili ona manino o delineating sone, lea e fou le faʻaaogaina e tagata faʻaonapo nei. I le avea ai o ni vaega, latou te faʻaaogaina mea teuteu o loʻo i totonu o le potu. O le pa counter e faʻafetaui lelei ma le aoga o le vaevaeina o sone. E le gata i lea, o se nofoa umi e mafai ona vaeluaina le potu o le umukuka i ni vaega.

Tele tagata faʻaaoga e manaʻo e faʻapipiʻi potu e faʻaaoga ai teuteuga eseese. Peitaʻi, e fautuaina e mamanuina se umukuka o le 10 sikuea mita i se tuʻufaʻatasia, talu ai o le tuʻufaʻatasia o tuʻufaʻatasia o sitaili o se galuega faigata.

Potu teuteuga

I le faʻaopopoga i le multifunctional masini o le workspace, o le umukuka mamanu o le 10 sq m aofia ai maeʻa galuega. O mea e faʻaofuofu mo le pito i luga o le umukuka pa e masani lava o palasitika ma laupapa e mafai ona fufuluina. O le fola e teuteuina i tile, laminate poʻo se paketi filifiliga - linoleum.

I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻaaogaina ai pupuni eseʻese, lea, i le faʻaopopoga i le faʻamutaina o sone, ua fuafuaina e tauia mo nisi le lelei o le faʻatulagaina. O nisi taimi e manaʻomia e faʻalautele le avanoa, lea e faʻaaoga ai lanu pogisa o le faʻaumaina o mea e faʻaaoga ina ia mafai ai ona faʻamamafaina ia malamalama susulu. Ae ui i lea, e tatau ona e faʻaeteete i lanu lanu iinei, talu ai o le mauoa lanu e tatau ona foliga felagolagomaʻi ma isi elemeni uma i le umukuka.

O mea e faʻataʻitaʻia le maʻa masani poʻo le paʻu ua lauiloa. O nei laei faʻalanuina teuteuina le umukuka i laupapa lelei, brickwork ma isi mea masani.

Afai na tuʻuina atu ni manaʻoga ogaoga i meaafale ma filifiliga paʻepaʻe e leʻi mafaufauina, o lona uiga ua matuaʻi suia lava le tulaga lea. Lenei o le laualuga o le aoga headset e faigofie ona fufuluina o le palapala, ma le kiona-paʻepaʻe mama o le teuteuina faʻatusalia le mama o tagata e ona.

Nofoaga umukuka ma le lautele o le 10 sq m

O faʻatulagaina masani ole umukuka elemeni ile avanoa e faʻapea:

  • Faʻatulagaina ma le mataʻitusi G. O le faʻamaʻoti, faʻamaumauga masani o lona uiga o se ergonomic tuʻuina o le ogaumu, magoto ma faʻapipiʻi le pusaaisa. Talu ai o le ulufale i nei vaega o umukuka e sili ona taua, e tatau ona faigofie i le taimi e mafai ai. E taua le faʻamautinoaina o le saʻolotoga o gaioiga.
  • Tuʻu le headset i se laina saʻo. E masani lava o lenei metotia fuafuaina e faʻaaogaina i tamaʻi umukuka. Ae ui i lea, o tagata e ana le 10 sq m avanoa e mafai foi ona faʻaaogaina lenei metotia i lo latou lelei. E lava lea e filifili ai se sitaili ulu i mea susulu. E mafai ona avea ma sina paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo bombastic baroque. O le mea taua o le lava lava avanoa mo le faʻaalia o mafaufauga.
  • Faatulagaina tulimanu Tele e manatu o le sili filifiliga, talu ai sefe avanoa aoga i le umukuka. O le maopoopo fetuʻunaʻiga o mea umukuka uma e faʻafaigofie ai le olaga mo le talimalo, ma o le avanoa avanoa tuua potu mo le faʻatulagaina o se tulimanu mo malologa i totonu. O se laulau malulu poʻo se laulau kofe o le a foliga matagofie ma se vavae eseʻese eria. O le aoga o lenei metotia o loʻo taʻoto foʻi i le faʻamautinoaina o le saogalemu o tagata tafafao e le o faʻamataʻuina e le siosiomaga malosi o le nofoaga o galuega.
  • Le faʻatulagaina o le laulau umukuka i le ogatotonu, i foliga o se motu. O lenei filifiliga e sili ona manaia. O le tali muamua e tuʻu ai le laulau multifunctional i le ogatotonu fausiaina fou avanoa. E mafai ona faia feʻaveaʻi e aunoa ma le faʻasaʻoina i le tasi nofoaga. O sea ituaiga motu ono avea ma pusa tu i tafatafa o le puipui, faʻasaʻolotoina le avanoa tutotonu. E vave foi ona liua i se laulau 'ai masani pe a fai e te tuʻuina i le ogatotonu o le umukuka. O le pito i lalo o le motu e masani ona faʻaauupegaina i tamaʻi afifi mo le teuina o mea faʻaaoga poʻo meaʻai. Mo le mamanuina o se vaega na tuʻuina atu, o se tasi lenei o sili ona talafeagai filifiliga.

Vala o le umukuka mamanu 10 sq m ma le poletito

O le i ai o se poletito i le umukuka faʻatulagaina fausia ai se faigata matagofie mo lē e ona: faʻatulaga le faʻaauau o totonu mai ia pe tuʻu na o ia. Afai o loʻo manaʻomia se faʻaopoopoga quadrature, ona mafai lea ole auala. I lenei tulaga, oloa eseese meaafale mafai ona tuʻuina i luga o le poletito mo le teuina o meaai po o isi mea. O le mea muamua lava lea e oʻo mai i lou mafaufau, peitaʻi, na amata ona lauiloa le fausiaina o se 'aiga i luga o le loggia, ma le faʻatulagaina o se laulau ma nofoa iina.

E sili atu le aua le ufiufi le pupula pupula i pupuni. O pupuni puʻupuʻu, pupuni malamalama o le a sili atu ona maua ai le saolotoga o le ana e faʻagaioiga, faʻapena foʻi ma moli faʻaopopo o le umukuka avanoa.

Ona o le malamalama lelei, o le seti luga o le poletito e filifilia i pogisa paolo, ma o puipui e teuteuina i le malamalama faʻauma mea.

O le cardinal metotia o le suia o le faʻatulagaina o le talepeina o le puipui e vavaeʻese ai le poletito mai le umukuka. Ina ua mavae lena, i totonu o le faʻavae o le filifilia sitaili, ua faʻaauupegaina le vaeluaina. E mafai ona avea o se faitotoʻa poʻo seisi mea.

Filifilia o se sitaili mo le mamanu

O se vaega o le 10 sq m e faʻatagaina ai oe ona faʻaogaina ni sitaili eseese, ae o le sili ona lauiloa o le masani lea. O lenei sitaili e aofia ai le faʻaaogaina o oloa tetele o meaafale, totoga mananaia, ma mea faigaluega a le aiga ua fausia i totonu o le masini. Tatala fata ua fuafuaina e ofi matagofie aitema e fetaui ma le sitaili.

O se filifiliga manaia o le faʻaaogaina o le ituaiga Amerika. O lenei ofu mafanafana mamanu aofia ai le faʻaaogaina o na o vaega masani: mea masani laupapa meaafale, pastel-lanu maeʻa mea, lavalava faʻaaoga.

O le minimalist design e aunoa ma le tele o laupepa, faʻaaogaina mea e fai i le faʻamaeʻaina ma ua fuafuaina e sefe ai avanoa. Maualuga-tekonolosi e faʻailoa mai i le i ai o le tele numera o uamea ma tioata meafale. O aso nei o loʻo taua i le faʻaaogaina ma le aoga o auiliiliga malamalama, o lanu mananaia e tuʻufaʻatasia ma fugalaʻau fugalaʻau i luga o puipui, faʻapena foʻi ma moli tuʻuina i totonu.

Faaiuga

O se agavaʻa auala i le faʻatulagaina o le umukuka mamanu o le 10 sq m faʻatagaina oe e fausia se mafanafana siosiomaga ma totogi mo ono ono vaivaiga i le faʻatulagaina o le potu. I le maeʻa ai o a matou fautuaga, e mafai e le e ana ona amata saogalemu le atinaʻeina o se poloketi poloketi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SAIENITISI TAU UPUFAI A MALO MA LE PALEMIA- Aso 18 Iuni 2020 (Mae 2024).