Ata iloiloina o le sili potu malolo manatu tisaini 18 sq m

Pin
Send
Share
Send

Faʻatulaga 18 sq.

I le taimi o le toe faʻaleleia o le hall i totonu o le panel panel, nisi faigata ono tulaʻi mai, lea e aofia ai i se le talafeagai faʻatulagaina, o se maualalo faʻalo poʻo luga o faʻalava pou. O le mea lea, e mafai ona avea ma faʻafitauli le ausia o totonu matagofie i totonu o sea potu, aemaise pe a fai o lona eria e 18 sikuea mita. I totonu o se potu masani i se potu e lua potu, e tatau ona e faʻatulaga saʻo le avanoa, lafoai elemeni le manaʻomia e faʻapipiʻi le potu ma aveʻese foliga lavelave.

Mo se faʻatinoina saʻo le faʻatulagaina o le potu malolo, e manaʻomia le fausiaina o se poloketi tutoatasi o le a vaʻaia vaʻaia le hall e avea ma avanoa e tasi ma ni vaega e faʻaogaina.

Potu malologa faʻatafafā

O le faatafafa faʻatulagaina o le potu malolo o le 18 sikuea o se masani filifiliga mo tele Khrushchev potu. Tele taimi, o sea potu e tasi pe lua faʻamalama ma se masani faitotoʻa.

I totonu o se potu faaumiumi, e le fautuaina e faapipii meaafale meafale latalata i le tasi uumi puipui. O sea tuʻuina atu o le a faʻamamafaina ai foi le le tutusa vaega o le vanimonimo ma avea le ata o totonu ma faʻaleagaina. O se tali sili ona lelei o le faʻailoaina o le potu malolo i le tele o vaʻaia vaʻaia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻatulagaina o se fale faʻatafafā faʻatasi ma se puipui meaafale mama ma se sofa e foliga mai e L.

A teuteuina se potu malolo vaiti, e le tatau foi ona e faʻaaogaina se tuʻusaʻo ma fetaui lelei meafale. E sili atu le faʻatumuina o totonu o le fale tele ma se sofa e foliga mai L ma se nofoa e faʻataʻoto i nofoa. I totonu o se potu ma faʻamalama faʻasaga i matu, e tatau ona e faʻavasega lelei moli ma filifili le iʻuga i lanu le mautonu.

Savali-ala potu malolo 18 sq.

O se savali savali i totonu o le potu faʻatasi ai ma se vaʻaiga vaʻaia e mafai ona matua faʻafaigataina le faʻagasologa o le faʻavasegaina o se potu. O lea la, o le a talafeagai e faʻaalu i sone, faʻalauteleina faitotoʻa, faʻamalama matala poʻo le faia o faʻamau.

I totonu o sea potu malolo, o meaafale meaafale uma e tatau ona i ai ina ia latou le faʻalavelave i le saoloto feʻaveaʻiga i le vanimonimo.

O le potu e mafai ona vaevaeina i vaega aoga. Faʻatulaga se vaʻaiga masani o le a faʻatautaia ai gaioiga i le va o nofoaga ma nofoaga faʻafiafia ma se nofoaga e malolo ai ma talia ai malo. O totonu o le potu e tatau ona i ai le sili atu le mafanafana siosiomaga ma talafeagai meaafale, teuteuga, teuteuga ma moli. Ina ia faʻasaoina le nofoaga e mafai ona faʻaogaina, o le faʻapipiʻiina o se faʻalo e tele tulaga, o le faʻaaogaina o le fola o fale poʻo ni lanu o lanu eseʻese e talafeagai e avea o se nofoaga faʻapitoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu e savali ai le 18-mita i totonu o le potu malolo i lanu malamalama.

Potu o le Lotoa

O le sili ona lelei faʻatulagaina i tulaga o geometry. O le meaafale autu e tuʻu i le ogatotonu, ae o mea o loʻo totoe e faʻapipiʻi i luga o puipui maua fua.

O le sikuea potu malolo o le 18 sikuea mita e mafai ona teuteuina ma sili atu voluminous mea ma faʻaopopo mauoa ma mauoa faʻamau i totonu.

I le ata, o le faʻatulagaina o le potu malolo o le 18 sq m faatafafā i totonu o le potu.

Faʻailoga

Afai e manaʻomia mo se potu malolo o le 18 sq m e tuʻufaʻatasia ai ni gaioiga ma ia faʻaauupegaina i se isi mea e moe ai poʻo se suʻesuʻega, e faʻaaogaina le zoning, e faʻatagaina ai oe e tuʻuina atu le avanoa i se isi geometry.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le totonu o le hall e iloga i le i ai o se faʻamau, o le moega o le a fetaui lelei ofi i totonu. E talafeagai le faʻaaogaina o lenei malologa i sliding partitions poʻo pupuni. O se nofoaga tutusa lelei mo le faʻapipiʻiina o se moega moe o le tulimanu mamao o le potu, lea e mafai ona vavaeʻese e faʻaaoga ai se fata poʻo se tamai nofoaga.

Mo tuutuuga zoning, o se fola eseʻese ufiufi e talafeagai, e pei o laminate, kapeti poʻo sili atu paketi linoleum.

O le potu malolo o le 18 sikuea ma se falefaigaluega e vaevaeina i auala o tauaso poʻo manino palasitika ma tioata vaeluaina. E le gata i lea, o poloka laupapa faʻataʻitaʻi e masani ona faʻaaogaina, o loʻo faʻaauupegaina i tamaʻi tusi, pule faʻapitoa ma potu teu atoa.

I le ata o loʻo i ai le fale tele o 18 sikuea i se sitaili Scandinavian ma se nofoaga moe o loʻo tu i totonu o se faʻailoga.

O le fuafuaina ma zoning o le fale tele o le 18 sq m ua faia e tusa ai ma se tasi poloketi, i le amanaʻia ai o manaʻoga, mea e fiafia i ai ma tofoina o tagata uma o le aiga. Tusa lava poʻo le a le tele o vaega aoga i totonu o le potu, o le sili ona taua o latou o le nofoaga mo malologa.

O meaafale mafanafana ma se TV e tuʻuina i le nofoaga o faʻafiafiaga, teuteuina i teuga matagofie ma faʻamatalaga malamalama. Lenei vaega mafai ona faʻaopopoina e eseesega atavali, aiga ata po o kapeta felanulanuaʻi.

I le ata, zoning ma se fata i totonu o le potu malolo ma le lautele o le 18 sikuea mita ma le kesi galuega.

Faʻafefea ona faʻaavanoaina le fale tele?

O se tulimanu sofa poʻo se gaugau faʻataʻitaʻiga, lea o le a maua ai se faʻaopoopoga nofoaga moe, o le a ofi fetaui lelei i totonu o le potu tele ma le lautele o le 18 sq. O le tulimanu mamanu mafai ona faʻaauupegaina i totonu-fata, drawers ma e oʻo lava faʻapitoa potu mo le teuina o ie moega poʻo ni mea.

E talafeagai le teuteuina o le puipui faʻafesagai ma le sofa ma se TV pe faʻapipiʻi se magalafu. O le meaafale autu faʻatulagaina o le a faʻaopoopoina atoatoa se pea o nofoa faʻaletino, o se lapoʻa poʻo se sikuea kofe laulau.

E le fautuaina e soʻona tele le potu malolo totonu ona o le aofaʻi tapunia kapoti ma isi tetele fausaga. Faʻapipiʻi, tatala fata ma modular tautau iunite e sili taliaina filifiliga.

Ina ia mafai ona fausia 18 sikuea i totonu o le potu malolo totonu, o se natura ma fealofani siosiomaga, e manaʻomia le faʻatulagaina maualuga-lelei moli. O le potu ua faʻatumuina i totonu-i totonu faʻamalamalamaga moli, foloa moli, tele sconces e tuʻuina, moli moli e faʻapipiʻi ma o le tutotonu tutotonu moli uila ua tautau.

O se lanu lanu i sisifo papaʻe, sinasina, beige, kulimi ma isi malamalama paolo o le a faʻalauteleina le potu ma fausia ai le atoatoa tua. E mafai ona e faʻaopopo ni mea manaia i lau ata ma mea teuteu ma tamaʻi mea i lanu susulu.

I totonu o le potu malolo, o se tasi o puipui o nisi taimi e faʻamalamalamaina ai ma pepa puipui se leo pogisa nai lo le ufiufi autu. O le vaʻaiga faʻale leo e mafai ona avea ma monochrome pe teuteuina i ni ata mananaia.

E ui lava i le mea moni o le eria o le 18 sikuea mita e averesi, o le potu malolo e le lava le lava le lautele e teuteu ai puipui ma fola i le sili ona mauoa ma loloto lanu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata i totonu ole hall e 18 m2 ma le tulimanu o le sofa.

Manatu i sitaili eseese

Faʻataʻitaʻiga o le sitaili o le hall 18 sikuea.

Potu malolo totonu i ona po nei faiga

Lenei ituaiga sitaili manatuina o le laconic, minimalistic ma aoga i totonu, lea e sili atu aoga nai lo teuteuga. O le potu malolo o le 18 sq m i se faiga faʻaonapo nei e masani lava ona i ai le avanoa, mama ma le mafanafana. O le ata e aofia ai laina manino ma foliga, mafolafola luga, unobtrusive lanu ma le mafanafana meaafale.

O le ata faʻaalia ai le ata o le potu malolo 18 sq m i se sitaili faʻaonapo nei.

O le faiga faʻaonapo nei e sili ona talafeagai mo totonu ole tamaʻi potu. Modern, hi-tech ma minimalism suia atoa le vaʻaia faʻaaliga o le hall. Maualuga-lelei maeʻa mea, uʻamea ma tioata luga alu lelei ma faigofie meaafale ma tulaga-o-le-oe tekonolosi, fausiaina o se tuʻufaʻatasia lelei tuʻufaʻatasiga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le minimalism style i totonu o le hall ma le lautele o le 18 sikuea.

Tala masani i totonu o le hall 18 sq.

O le fale tele i le teuga masani ua teuteuina i mea masani e pei o maamora, maʻa poʻo fafie, taugata ie ma faʻamaoni faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina.

I totonu o tu ma aga masani masani, o loʻo i ai le laulau kofe ma ona vae ua vaneina i le ogatotonu, ma o loʻo i ai isi mea e pei o se sofa, nofoa faʻasolosolo ma satin poʻo le velvet upholstery, tamaʻi tusi ma se taʻinaafi. O le ata e mafai ona faʻavaivaia ma faʻaleoga auiliiliga, teuteuina puipui i atavali poʻo faʻata i se matagofie foliga, faʻatulagaina ola mea totino i le potu malolo.

O le faʻamaeʻaina o le a avea ma lapisi pupuni o le faʻamalama matala ma le matagofie taualuga moli moli.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu ole potu faʻatafafa e 18 sikuea mita, na faia i se faiga masani.

Potu o potu malolo 18 m2 ma le poletito

O le tuʻufaʻatasia o se potu malolo ma se loggia o se sili lauiloa fofo fofo e faʻateleina ai le avanoa faʻaaogaina ma faʻaopopo atili malamalama masani i le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu malolo o le 18 sikuea mita i se fale maualuga, faʻatasi ma se poletito.

Faʻafetai i lenei metotia, o totonu o le fale tele ua matua suia, faia i luga se fou foliga ma avea galue i le mafai. O se fale vevela, o se nofoaga e nonofo ai, o se potu e fai ai lavalava poʻo se faletusi o le a ofi lelei i totonu o le faʻaopoopo potu avanoa.

Faletusi o ata

O le potu malolo o le 18 sq m o le potu tutotonu i totonu o le potu mautotogi poʻo le fale, lea e faia ai afiafi faʻafiafia a aiga ma faʻafeiloaʻi malo. O le mea lea, o totonu e tatau ona faʻamalieina uma tulaga manaʻomia manaʻomia. I le amanaia ai o le agavaʻa i tisaini faufautua ma tisaini aitia, e mafai ona e faʻateleina le faʻamoemoe fuafuaina, ave le atemosifia se foliga le masani ai ma faʻatumu le atemosifia i le fale mafanafana ma le mafanafana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SINI O LOU OLAGA - LE NIFOLOA dj stEddiE (Iuli 2024).