Headboard mo le potumoe: ata i totonu, ituaiga, meafaitino, lanu, foliga, teuteuga

Pin
Send
Share
Send

Filifiliga ulu

E lua ituaiga autu:

  • Maumaʻa: faia i mea faigata: laupapa, uʻamea, MDF ma isi. Mafai ona avea ma se tasi mamanu ma faʻavae faʻavae.
  • Filemu: i se faʻaopopoga i le faʻavae, aofia ai ie ma ie teu, e pei o paʻu paʻu. Faʻaopoopo atili le mafanafana ile nofoaga e momoe ai.

O le faʻapipiʻiina o se mea ulu o se auala sili ona vave ma aoga lea e suia ai le lagona atoa o lou potumoe. O le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia mai ai le eseesega o nei fausaga i o latou foliga vaaia.

Mea faʻaulu

I le maketi fausaga faʻaonapo nei, filifilia le saʻo oloa e le faigata, o mea e mafai e faʻatapulaʻaina naʻo mafaufauga. E fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o mea nei:

  • Chipboard / MDF;
  • fafie;
  • laminate;
  • uʻamea;
  • paʻu;
  • tile;
  • stucco suia;
  • le ie;
  • polyurethane;
  • ipu malamalama.

Lanumoana lanu

E mafai ona e ofi faʻatasi i totonu o le potumoe se oloa o soʻo se paolo - pogisa poʻo le malamalama. Muamua oe manaʻomia le filifili i le lanu lagona o totonu: pe o lenei headboard o le a le mautonu (paʻepaʻe, efuefu, beige, enaena, wenge, uliuli) poʻo pupula lanu (turquoise, lanumeamata, samasama, lanu viole, lanumoana, lanumoana).

I le ata o loʻo i ai se moega ma le vaivai sinasina tua. O totonu atoa ua teuteuina i lanu le mautonu.

  • Faʻatasi ai ma le le faʻatusatusaina polokalame, o le lanu o le headboard fetaui ma le lanu o puipui.
  • I le eseʻesega faʻamatalaga, o le ulutala e manino le teteʻe i le puipui ma faʻamamafaina lona tele ma foliga.
  • E i ai foi le maualalo-eseesega polokalame e eseese lanu, ae le feteʻenaʻi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se moega ma lona ulu e valivali le lanu e tasi ma le puipui.

Headboard foliga ma lapoʻa

I faleoloa meafale, e mafai ona e mauaina moega ma le tele o ituaiga o pulou: latou mafai ona i ai se matagofie lalaga foliga pe faʻataʻitaʻi foi i le saʻo geometry.

Oval

Royal moega ma se oval ulu pei o le ata foliga matagofie ma o le a ofi moni faʻatonu o le Baroque.

I le ata o loʻo i ai se ulu ulu matagofie i luga o se ata vaneina ma se taʻavale taofi.

Faʻatonu

O le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia mai ai geometrically sao o foliga e foliga aulelei ma leai ni mea faʻafefiloi.

Maualuga ulu i le faʻalo

Ina ia fuafuaina se nofoaga i luga atu, e le manaʻomia le faʻatapulaʻaina i se tamaʻi vaega.

Maualalo

O le maualalo headboard mafai ai ona fatufatuina mamanu le avanoa gaogao luga ia. Mo se faʻataʻitaʻiga, teuteuina i se laupepa o au ata e te fiafia i ai.

Punou

Moe moe meaafale ma se curved tua foliga ese ma sili ona faigata, aumaia malamalama i le ea.

Faʻataʻamilomilo

O le semicircular headboard teuteuina totonu o le fale, e faʻamaluluina ai, sili atu ona lavelave ma sili atu lona fiafia i ai.

Faʻatusa

O moega e iai i tua pito i luga o foliga o se atigi po o se fatu e i ai se foliga e le masani ai. Faʻapea foi sili lauiloa ituaiga "ma taliga". Tele o taimi e faia ai latou i fafo ma le taʻavale faʻavalea faʻatasi ma ato.

Headboard mamanu

O le ulu ulu o le moega o le faʻailoga taua lea o le potumoe. E faʻatosina faʻapitoa mafaufau, o lea e tatau ai ona filifili se oloa o le a faʻamalosia lelei totonu o totonu.

O le ata o le mea e moe ai e mafai ona avea ma se mea. Afai e manaʻomia, o le puipui i luga aʻe o le moega e mafai ona taʻalo i luga i ni mea faʻafuaseʻi, faʻaloloa tuʻusaʻo, teuteuina o ni mea, patchwork poʻo se mea teuteu na tusia e faʻaaoga ai se stencil. O tagata e anaina potumoe aoga o le a latou talisapaia le gaugau-lalo ulu o se faʻaopoopo potu teu.

Ma fata

O le tali ma fata i autafa o le moega e pei ona i ai i le ata o le a le gata ina matagofie, ae faʻapea foi ona aoga.

Mai aluga

I le ata o loʻo i lalo, o se filifiliga talafeagai, le faʻatauvaʻa ma taugofie - o aluga e mafai ona aveʻesea ae le o le ulu ulu.

Faatasi ai ma le forging elemene

O le ulu uʻamea o se masani a e le taitai alu ese mai sitaili.

Ma taʻavale faʻalua

O le taʻavale faʻafesoʻotaʻi (capitonné) o se lauiloa teuteu auala e faʻaaogaina e faʻafoliga ai meaafale. O le screed mamanu a le o rhombuses po o sikuea. O lopa, rhinestones poʻo faʻamau e ufiufi i le ie lava e tasi e faʻaaogaina o rivets.

Vineva

Faʻalelei ma faʻalelei faiga e faʻaalia e ulu ulu faia o mea matutua. O loʻo faʻaaoga i le teuteuga fale tuai vaʻaiga ma pulupulu.

Vaneina

O ituaiga laʻititi foliga mai o se mea moni lava o meaafale ata.

Faʻatasi ma tuʻinanau

O le tua, maeʻa ma teuteu teuteu, foliga matagofie ma o le a le leiloa lona talafeagai.

I le ata, ua teuteuina le ulu sinasina ulu ulu i uʻamea faʻataʻamilomilo i le itu.

Backlit

O le backlit design o loʻo faʻaalia ii o se tuʻufaʻatasia lelei o sitaili ma faʻagaioiga. Maualuga-tekonolosi ma maualuluga tagata fiafia o le a talisapaia lenei manatu.

Mai le papa

O se moega ma se laupapa laupapa ulu ulu o se vevela aga masani i ona po nei tisaini. Natura laupapa o le a aumaia le matagofie o le natura i le potumoe.

Wicker

Connoisseurs o ecological rattan meafale o le a fiafia i le wickerwork.

Ma milling

Tolu-itu tusia ata luga o meaafale o se tulaga ese ma i le taimi lava e tasi unobtrusive auala e teuteuina le ulu ulu.

Ma le faʻata

O lenei filifiliga o le a vaʻaia lautele le avanoa ma faʻaopopo le ea ma le malamalama i le ea.

Manatu le masani a le ulu ulu

O mafaufauga o tagata mamanu e leai ni tuaoi. O le mea moni, soʻo se mea teuteuga mafai ona avea o se ulutala, pe a faʻaoga saʻo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se ulu ulu mo se moega e mafai ona faia mai tautau paʻu aluga. O le faʻatulagaina o ofe faʻapipiʻi i le puipui o le a faʻaopopo ai le paʻi o tofo i sasaʻe i totonu. E mafai ona e ofi faʻalelei laupapa paina solo i luga o le potu.

I le ata o loʻo i ai le chalet ma le paʻu meaafale seti. O aluga nai lo le pito i tua e ofi atoatoa i totonu.

Ma afai e te teuteuina le puipui i luga aʻe o le moega ma se laupapa laupapa, o le a e mauaina se aoga ulu e mafai ona e tuʻu ai ni tusi.

Faʻafefea ona teuteuina se ulu ulu i totonu o se potumoe matua?

I totonu o se potumoe matua, e talafeagai le faʻaaogaina o mea taua e teuteuina ai le laufanua. I le ata muamua, i tua atu o le laupapa malulu, e mafai ona e vaʻaia ai se tioata e faʻafetaui le fola po. I le ata lona lua, o le fata puipui avea ma ulutala.

I le ata o loʻo i ai se ulu ulu, faʻatulagaina i le tulaga o se faʻamau ma fola lelei ma moli.

Headboard mo se moega pepe

A o faia se moega mo se tamaititi, o le tagata mamanu e le lava taofiofia i le filifilia o manatu mo le uluulu: o le teuteu e sili atu ona manaia, o lanu e sili ona tamaoaiga.

Mo tama

O le vaega i luga o le moega mo se tama talavou mafai ona teuteuina sili atu le toa.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai se laupapa malulu. O lona ie manino e aunoa ma lanu ma faʻavae masani e le tu matilatila ese mai le lautele manatu o faiga alamanuia.

I le ata o loʻo iai le pogisa i tua ma lanu lanu susulu i le teuteuga ma faʻapipiʻi i luga o le puipui.

Mo teine

Tafatolu fale o se ulu ulu e sili ona lauiloa i tamaiti i aso nei. Mo le potu a le teineititi talavou, o lanu faʻasusu e faʻaaoga foʻi, ae e mafanafana.

I le ata o loʻo i ai se moega o tamaiti ma se ulu malulu, teuteuina i mea faʻafiafia faataamilo i le taamilosaga.

Filifiliga ulu teuteuina

E mafai foi ona e teuteuina le vaega i luga ae o le moega i ou lava lima. Ina ia faia lenei mea, oe mafai ona faʻaaoga se kapeta openwork, pe faʻapipiʻi ata pepa puipui, pe faia se puipui puipui mai laupapa lapisi ma ie. Mafaufau i nai isi ata ma aitia aitia.

Faʻataʻitaʻiga o le tisaini i sitaili eseese

Taitasi sitaili ei ai a latou lava apili. O filifiliga lelei na filifilia e le gata e teuteuina le potumoe, ae faʻamamafa foʻi le elemeni autu o totonu o lenei potu. O ata o loʻo i lalo o le a fesoasoani ia te oe e malamalama ai i le sitaili faʻatonuga.

Maualuga

O le iloga foliga o le loft o le le migao o le maeʻa o mea ma le fuafuaina "lafoa" o le siosiomaga. Ina ia faʻatumauina lenei itu, o laupapa laupapa e talafeagai, faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga o piliki i luga o le mea e momoe ai.

Provence

O lenei sitaili e faʻaalia i le malamalama ma le alofa tunoa, faʻatasi ma le itumalo naivety. O le teuteuga o le potumoe faʻaaoga foi ie o lanu malu ma fugalaʻau fugalaʻau. O le moega e mafai foi ona uʻamea, ea, ma vae vae ma se ufiulu ulu uʻamea.

Masani

O le ituaiga masani, lea na sau mai totonu o le maota, o loʻo faʻailoa mai e elemene o teuteuga tuai ma taugata ie e iai latou tu ma aga masani. O le nofoa faʻatasi nofoaafi ma faʻapaologa o le a ofi lelei.

Faiga faasao

O le autu aitia o faasao-faiga o naturalness, latalata i le natura. O le ulu ulu e mafai ona faigata (e masani ona faia i laʻau masani) pe vaivai. I le taimi e tasi, o ie e filifilia i monochromatic, muted tone.

Neoclassic

O lenei o se sili fetuʻunaʻi taʻiala, agavaʻa tuʻufaʻatasia matagofie meaafale ma le mafanafana o se aoga siosiomaga. O le ulu o se moega faʻaonaponei mafai ona aofia ai elemene masani.

Minimalism

O lenei faʻatonuga e pulea e le faʻafaigofieina ma le maʻai o laina. O aso nei ma mea masani e filifilia mo teuteuga. Atonu e leai se uluulu ulu, ae a faʻapea, e masani ona teuteuina i le malu, ma le le faapito lanu.

Faiga o le sami

O le autu faʻaaliga o le neivi faiga o le tuʻufaʻatasia o tolu lanu: paʻepaʻe, lanumoana ma beige. O le tua saʻo e masani ona faia mai laupapa samala.

I le ata o loʻo i ai se potu i luga o le atotogi faʻapitoa ma se moega matua matua. E faʻalogoina manuia le ofu faʻalelei ma ona lanu manaia.

Scandinavian

O moega faʻapitoa e faia i laupapa mama pe valiina i le paʻe paepae. O faʻataʻitaʻiga e i ai se faigofie foliga ma se sikuea ulu ulu. E toeititi lava leai ni teuteuga elemeni.

Faletusi o ata

O le ulu i totonu o le potumoe e maua ai le lautele lautele i mafaufauga: e le gata e foliga ai le foliga o le moega ma faʻamalosia lona aoga, ae faʻapea foi, pe a manaʻomia, e liua i se moni ata mea.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: DIY HEADBOARD ni (Iuli 2024).