Lalolagi faʻafanua i totonu: foliga, ata

Pin
Send
Share
Send

Ituaiga o kata

Soʻo se faʻafanua e mafai ona faʻaaogaina totonu: tonu le faʻafanua pe faʻapolokiki, mafaufauga, tuai pe maoaʻe-onapo - fuafua i le iʻuga e te manaʻo ai.

O le tulafono masani: e le tatau ona tele isi elemeni teuteuina, ma e le tatau ona faʻatosina ese latou mafaufau ia latou lava. Tuʻu le faʻafanua o le lalolagi i totonu e avea ma mea autu, ma avea siʻosiʻomaga avea ma se toʻafilemu talaaga mo ia.

I le avea ai o se tulafono, o le faʻafanua saʻo, o lona uiga, o le tusiaina o le fogaʻeleʻele o le lalolagi, o loʻo tuʻuina i luga o se tasi o puipui, ufiufi ai isi vaega o pa i pupuni malamalama le paʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, beige, olive, papaʻe.

Afai o le tele o le potu e laʻititi, o lona uiga o le lalolagi faʻafanua i luga o le puipui e le tatau ona tele-lanu. E sili pe a faʻailoa konetineta i le tasi leo, o le vai luga o leisi, ma nei leo e le malamalama tele.

O lenei fofo o le a fesoasoani e vaʻaia lautele le potu. E masani lava, o lenei filifiliga e foliga lelei i totonu o se potu mo soʻo se mafuaʻaga - pei o totonu o se potumoe, vasega pepe poʻo le potu malolo.

Ata i totonu o potu

Faʻafanua i totonu e mafai ona i ai, mo se faʻataʻitaʻiga - o se faʻafanua o lau 'aʻai poʻo le' aʻai e te manaʻo e malolo ai, o se faʻafanua o le metro poʻo lou eria o le a le gata ina teuteuina ai totonu, ae mafai foi ona tautua mo lona faʻamoemoe faʻamoemoeina - vave maua se faʻapitoa nofoia pe fausia auala manaomia.

O se manatu manaia o le vaʻaia vaʻaia o avanoa e faʻaaoga ai faʻafanua. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le galuega vaega - pepa puipui ma se faʻafanua poʻo se ata, ma i le potumoe - soʻo se isi ituaiga o teuteuga.

Taumafai e faʻaoga ia lanu o loʻo faʻaaogaina i meaafale mea teuteu, ie pupuni, ma mea teuteu o totonu o oe.

Potu malolo

O i latou e fiafia e faimalaga e fiafia e faʻailoga nofoaga ua uma ona latou asia i luga o faʻafanua ma faʻataʻatia auala i le lumanaʻi. Mo ia tagata, pepa i totonu e i ai se uiga taua.

Afai e te valiina laufanua o konetineta i luga o se tasi o puipui, maka igoa taʻitasi 'aʻai, ona mafai lea ona e faia ni faʻailoga saʻo i luga o le puipui. O le ae mauaina se faʻafanua fesoʻotaʻi o le a tautua e le gata o teuteuga, ae faʻapena foi ma se ituaiga o faʻamatalaga.

Umukuka

E mafai ona fai lava si faigata ona tuu se faʻafanua lalolagi i luga o le umukuka pa: masani o le atoa avanoa e nofoia i puipui puipui ma mea faigaluega a le fale. Ile mea lea, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻafanua laʻititi ile foliga o se pepa lautele, pe faʻapipiʻi se ata o se faʻafanua faʻafanua i roller blinds.

O le isi avanoa o le okaina lea o se talieleele mo le nofoaga galue ma le ata o kata.

Tamaiti

O le sili "saʻo" faʻafanua o le lalolagi i totonu o le potu a tamaiti o se masani faʻafanua, lea e aumaia ai se aitia o le moni ata o le lalolagi. Ioe, mo se tamaititi, o lenei, i le mea moni, e le na o se elemeni mamanu, ae o se moni tusi laufanua tusi. Peitaʻi, e mafai foʻi ona avea ma faʻafanua e faʻaalia ai i le lalolagi tusi a lana fanau e fiafia iai.

Potumoe

A teuteuina se potumoe, o le kata e masani ona tuʻu i luga o le puipui e sosoʻo ma le ulu ulu.

Kapeneta

Masani ai, o le tuʻuina o le lalolagi faʻafanua i totonu o le ofisa ua manatu o le sili filifiliga. Afai e le faʻavasegaina se isi potu mo se ofisa, ona fesoasoani lea o le faʻafanua e faʻamalamalamaina le vaega galue i le potu malolo poʻo le potumoe. Lenei e mafai ona tautau i latou i luga o se puipui i faʻavaʻa, pe faʻamau i luga o ie laupapa ma faʻatali i luga o le laulau faigaluega.

Faletaele

O le potu taʻele, teuteuina i se sitaili vaʻaia, o le a faʻamalosia lelei faʻafanua o le sili atu nofoaga faʻafanua. O kata e mafai ona faʻaaogaina uma i teuteuga (pepa puipui poʻo ni tile) ma avea o ni mea teuteuina (pupuni o pupuni poʻo ni faʻailoga).

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Sports accounting (Mae 2024).