Filifiliga mo le faʻatulagaina o meaafale i le potu malolo (40 ata)

Pin
Send
Share
Send

Tulafono faʻatulagaina

Faʻafefea ona faʻatulaga lelei meaafale i totonu o le hall o le muamua fesili e te manaʻomia e fesili ai ia te oe lava tusa o le amataina le lipea E leai se tasi faʻatumuina atoatoa, ae e iai tulafono mautinoa e ao ona mulimulitaʻia.

  • Filifili meaafale tetele mo potu vateatea ma faʻapipiʻi mo laiti.
  • Tuʻu le laulau kofe i le 0.5 m le mamao mai le sofa ma nofoa faʻataʻavalevale.
  • Aua le faia fuaitau 0.6 m.
  • Tuʻu le TV ile faʻasologa e le sili atu ile 3 m mai nofoa.
  • Faʻaaoga le fesuiaʻiga o meaafale ma meaafale teufale mo tamaʻi potu malolo.
  • Tuʻu nofoa i se mamao e mafai uma ai e tagata fefaʻasoaaʻi ona faʻalogo lelei le tasi i le isi.

O a polokalame faʻatulagaina?

E i ai 3 autu filifiliga mo le faʻavasegaina meaafale i le potu malolo: symmetrically, asymmetrically ma i se liʻo. Sei o tatou mafaufau i auiliiliga uma.

Lapotopoto

O le faʻatulagaina o meaafale e amata i le filifiliga o le tasi nofoaga tutotonu, masani ai o le laulau kofe taʻalo ai lana matafaioi. O totoe o aitema o loʻo faʻataʻamiloina.

Lenei faʻatulagaina e talafeagai mo potu vateatea, aua e le o le sili ona fetuʻunaʻi. Peitai, afai o lau sini o le faʻatulagaina o se nofoaga mafanafana nofoa, o le liʻo e sili.

Afai e tele meaafale, atonu e sili atu ma le tasi le liʻo. Faʻapipiʻi se tulimanu lemu i totonu o le potu malolo, ma fata ma kapoti i ona itu i fafo atu.

I le ata, o le lapotopoto faʻatulagaina o meaafale i le potu malolo

Faʻatusa

Lenei faʻatulagaina o meaafale i totonu o le hall faʻapea foi ona faʻaata faʻata. Pei o le faiga muamua, fuafua muamua le ogatotonu. Tele o taimi ole TV, pa, magalafu.

O le isi sitepu o le faʻatulagaina uma o meaafale i itu uma o le ogatotonu i le mamao tutusa. Faʻaaoga meaafale paga (nofoa, fata, lamepa) pe faʻapipiʻi (ottoman, laulau) le tuʻufaʻatasia i le ogatotonu i le filifiliga filifilia. O lona iʻuga, e te maua se potu malolo totonu, o afa uma e lua o le ata o le tasi le isi.

O le symmetrical faatulagaga foliga sili ona lelei i se masani sitaili. E faʻafiafia le tagata i mata ma tiaʻi talanoaga lelei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se avanoa tutusa faʻata

Leai se uiga

O lenei faʻatulagaina o meaafale i totonu o le potu malolo e le faʻatapulaʻaina e tulafono: faʻatulaga ni mea e te manaʻo ai, o le mea autu o le mauaina o se fealofani totonu ma se matagofie siosiomaga.

Ae ui i lea, ina ia le foliga foliga vevesi, e aoga le filifilia o se nofoaga tutotonu ma fausiaina se siosiomaga faataamilo ia te ia. Tufatufa lapopoa ma laʻititi vaega tutusa ile potu atoa, tausi paleni ile teuteuga.

O se faʻatulagaina faʻapena meafale i totonu o le potu malolo e talafeagai mo laiti ma tele avanoa i se faʻaonapo nei sitaili. Ae e sili ona foliga lelei mai i potu le masani ai, aua e ufiufi ai masei ile faʻatulagaina.

I le ata o loʻo i ai se potu ma 2 faʻamalama ma elemeni maualuga

Matou te toʻese ese taʻitasi meaafale

Se seti masani o meaafale mo le potu malolo - sofa, laulau, TV. Faʻaopopo i lenei nofoa, nofoa poʻo laulau 'ai, kapoti ma fata e pei ona e manaʻo ai.

O fea le nofoaga sili e tuʻu ai le sofa ma nofoa faʻataʻavalevale?

Afai o le potu malolo o le fatu o le fale, o lona uiga o le sofa o le fatu o le potu malolo. Lenei o se tasi o sili ona tele fasi meaafale, o lea e tatau ai ona e amataina le faʻavasegaina ma ia.

I Feng Shui, nofo ma lou tua i le faʻamalama poʻo le faitotoʻa e le manaʻomia, ma le gata i lea, nofo ma lou tua i le faitotoʻa e le lelei tele. O le sili sili ona lelei nofoaga o le pito i tua pa po o le ogatotonu o le potu.

O le filifiliga o le nofoaga faʻalagolago foi i le foliga:

  • Saʻo O se lautele lautele faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo uma lautele ma laiti potu malolo. O filifiliga masani ua fuafuaina mo 2-3 nofoa. Mo fonotaga masani ma uo, faʻatau nofoa solofanua mo le sofa.
  • Angular L-foliga e faʻaaogaina mo avanoa avanoa i avanoa avanoa, ma i mea laiti latou e tuʻuina i le tulimanu e sefe ai avanoa.
  • Faigofie Tele taimi e i ai lona U-foliga. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga nofoia se lautele vaega, o lea e fautuaina ai e tuʻu na o totonu o potu malolo lautele.

O le faʻapipiʻi i tua-puipui e sefe ai avanoa ma e sili ona talafeagai mo tamaʻi avanoa. A tuu le sofa ma le TV faʻafesagai tasi, tuʻu le sili atu i le 3 mita i le va o latou.

O sina laʻititi atu o le mamao (e oʻo atu i le 50 cm) e fofo e ala i le minoi o le sofa ma faapipii se faʻamafanafana i tua atu. Ata, fugalaʻau, mea faʻapipiʻi o loʻo tuʻu i luga. Soso i tua 1-1.5 m, tuʻu se vaega galue i ona tua. Afai o le mamao e> 1 mita, seti se 'aiga, taʻalo poʻo le mea e moe ai.

I le ata, avanoa avanoa ma se sofa

Faʻafefea ona faʻatulaga lelei le kapeneta ma le puipui?

20 tausaga talu ai, o le Romanian wall i totonu o le hall atoa na avea ma tulaga masani o sitaili, i aso nei ua valaʻau tagata fauina e sui potu lapopoʻa fausia i totonu o potu ma malamalama ma avanoa.

Mafaufau i le autu filifiliga mo le tuʻuina o le nofoaga e teu ai:

  • Faafeagai o le sofa. Faʻatasi ai ma le faʻafetauiina o meaafale, e lua lava pusa tuʻu tuʻuina i itu o le magalafu. Pe latou te fausiaina se TV i se lautele puipui.
  • I tafatafa o le sofa. Fausia se kapeneta ma se faʻailoga mo se ottoman: teuina faʻamafanafanaga o le a ofi atoatoa i ona itu ma luga atu.
  • Latalata i le faʻamalama Tui pupuni i le potu malolo ma tuu le faʻataʻamilosaga i autafa o le faʻamalama matala. Lelei tele mo se nofoaga faigaluega i luga o se windowsill.
  • I autafa o le faitotoʻa. A o le faitotoʻa o loʻo i le pito, o le kapeneta e tu i autafa o le puipui na totoe. O lenei metotia o le a fesoasoani faʻataʻamilomiloina i le avanoa.

Afai e le tele ni au mea e teu, faʻatapulaʻa oe i se kapeneta TV ma fata tatala latalata i lau kesi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le tulaga masani o le tuʻuina o le kapeneta i se fausaga

Filifilia o se nofoaga mo lau TV

E fetaui lelei le faʻatautau o le TV i luma o nofoa, o le mea taua o le vaʻavaʻaia o vaega:

  • maualuga mai le foloa 110-130 cm;
  • mamao i le nofoa 180-300 cm.

Aua le tuʻuina le TV i tafatafa pe faʻafesagaʻi se faʻamalama. Talu ai ona o le susulu o le la, e faigata ai ona matamata i le ao.

Matou te faʻalelei faʻalelei le laulau ma nofoa

Afai o le a e tuʻufaʻatasia le potu malolo ma le potu malolo, tuʻu le lava avanoa avanoa e le gata mo le laulau, ae faʻapea foi ma nofoa - ina ia leai se mea e faʻalavelave i aso malolo.

O le faʻatulagaina o meaafale e faʻamoemoeina i le faʻataʻatiaga o le fale mautotogi. Ina ia aua neʻi pasia le potu atoa ma meaʻai, o le potu 'ai e tu i le faitotoʻa o le umukuka. Pe i le faitotoʻa o le fale tele, pe a fai o potu e le fesoʻotaʻi.

Mafaufau i numera nei pe a fuafuaina:

  • loloto nofoa - 70 cm;
  • le auala maualalo, mafaufau i le nofoa faʻalautele - 55 cm.

A leai, o le a faigata mo tagata asiasi ona feoaʻi ma nonofo i le taimi o le tausamiga.

O le a le mea e fai i mea faʻaaoga ma teuteuga?

Fuafua le tele o lou potu malolo. O ata tetele e tautau i le potu lautele, e faʻapipiʻi ni ipu tetele. I se laʻititi, nai lo le tasi lapoʻa, tatou te tuʻuina 2-3 laiti.

O le tele o taimi, o mea teuteu i totonu e tu i tafatafa o puipui ma luga o latou fale, ae e mafai foi ona e fatuina se mea e fausia i luga o laulau, faʻamafanafana i tua atu o le sofa, pe faʻatulaga ni uiga i luga o fata tatala i se fata.

I le ata, o se filifiliga mo teuteuina le potu malolo i le lanumoana

Filifiliga filifiliga mo eseese faʻataʻatiaga

Faʻafefea ona faʻatulaga meaafale i totonu o le maota faʻamoemoe e le gata i le olaga o tagata e ana, ae faʻapea foi i foliga o le potu. Faʻatasi ai ma le faʻatulagaina saʻo o meaafale, e mafai ona faʻasaʻoina ma faʻasaʻoina le geometry.

Matou te tuʻuina atu se potu faʻatafafā

O le tafatolu e sili ona faigofie e faʻatinoina, o le autu galuega e le o le faʻaliliuina i se taʻavale lauitiiti. Ina ia faia lenei mea, aloese mai le tuʻuina o meaafale i autafa o puipui, ae tuʻu pea le vaega ogatotonu.

I totonu o se potu malolo faʻatafafa, e sili ona talafeagai le faia o le faʻasologa. Afai e te vaevaeina le avanoa i ni sikuea se lua, i le tasi o ia mea o le ai ai se tafaoga nofoaga, ma i le isi mo galuega poʻo '' 'ai, o le a liliu i totonu o le fealofani.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu totonu o le hall faʻatafafa

O le a le auala sili e faʻataʻoto ai ile potu sikuea?

O le tali e sili ona faʻamanuiaina mo le faʻamautuina o foliga ole sikuea o le faʻafetaui poʻo le faʻataʻamilomiloina. Faʻauiga se mea ogatotonu ma faʻatulaga meaafale mo se potu malolo atoatoa fuafuaina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le symmetry o le sikuea potu malolo

Faatulagaina o meaafale i totonu o se potu malolo vaiti

O le muamua vaiti, umi potu faʻaalia ai se faʻafitauli e mafai ona atili faʻateleina. O le mea lea, lafoai le metotia o le tuʻu faʻatasi i le tasi pe lua elongated pa.

Ave le fiafia i le asymmetry, faʻaaoga meaafale puʻupuʻu (2 tamaʻi sofa nai lo le tele tele), filifili lapisi ma lapotopoto foliga.

Faʻata, faʻasolosolo fola faʻapipiʻi, faʻalata laina i itu puʻupuʻu, moli lanu ma isi metotia o le a fesoasoani foi e vaʻaia lautele le avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaliga vaʻaia o le vanimonimo ma meaafale

Nofoaga lelei mo se tamai potu

A o fuafuaina se tamai potu malolo, o lau galuega o le amanaʻia o itu ma aua le faia ia sili atu laʻititi. Mo lenei faʻamoemoe, alu tele meaafale seti ma faʻaititia foʻi le aofaʻi o aitema.

I totonu o se tamaʻi potu, na latou tuʻuina ai se sofa i le tulimanu poʻo se tamaʻitaʻi saʻo ma ni tamaʻi nofoa. I le tulaga muamua, o le potu e sili atu le vateatea, ae leai se auala e faʻavasega ai se toe faʻafouga. O le seti lona lua e manaʻomia tele avanoa, ae tumau pea feaveaʻi.

I le ata o loʻo i ai se tamai potu malolo i lanu susulu.

Faʻatulagaina agavaʻa i totonu o se potu malolo tele

O se fale tele e mafai ma e tatau ona faʻapipiʻi! Amata ile faʻamatalaina o vaega aoga: o le a le mea e te fuafuaina e faia i le potu e ese mai le malologa? Mai le tali i lenei fesili, oe o le a aʻoaʻoina se lisi o faʻaopoopoga meafale: kesi, moega mo le potumoe, ofu.

Afai e le tele naua aitema i totonu o le potu, taulaʻi i a latou fua: faʻatagaina oe lava se sofa matagofie, o se poloketi ae le o se TV, nofoa faʻalelei tele.

I totonu o se potu malolo avanoa, e te le tau faʻatulagaina uma meaafale i luga o puipui - e sili atu le faʻavasegaina i sone ma tuʻu i se ergonomically mafai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se sofa ma nofoa faʻatafatafa latalata i le tasi ma le isi ma mai le TV.

Faʻataʻitaʻiga mo se potu malolo ma se faʻataʻatiaga e le masani ai

Ae e te leʻi tusia le ata, filifili oe lava: e te manaʻo e faʻamamafa pe faʻafoliga foliga o le potu?

Afai o loʻo i ai se tulimanu beveled i totonu o le potu malolo, e vaeluaina ma se magalafu ma se TV, ma nofoa e tu faʻafeagai.

O se faʻamalama faga e mafai foi ona avea ma mea taua o le "sese" fale mautotogi: i le potu malolo potu malolo, o se 'aiga' potu e tu i tafatafa o ia, i se masani masani, o se nofoa mai le faʻamalama sill ma se teufale tuʻu i ona tafatafa.

E sili atu le faigata ona nana mea sese, mo lenei mea e te manaʻomia ni meafale na faia e le aganuu: mo se faʻataʻitaʻiga, o se ofu e le masani ai e foliga mai o le a faʻataʻamilomiloina tulimanu o le asymmetric.

Faletusi o ata

Filifili poo a meaafale e tuʻu i totonu o le potu malolo ma faʻafefea ona fai e oʻo lava i le taimi o le toe faʻaleleia, na o le pau lava lenei o le auala e mafai ai ona e fausia le faʻamafanafanaga o lou fale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Brian McGinty Karatbars Gold Review December 2016 Global Gold Bullion Brian McGinty (Iuli 2024).