Faletaele i se fale tumaoti: ata iloiloina o sili ona lelei aitia

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

O le mamanu o se faletaele i se fale tumaoti e le tele ese mai lenei potu i se fale mautotogi, ae e i ai ona lava uiga:

  • tele faletaele ei ai se faʻamalama e tatau ona amanaʻia pe a toe faʻaleleia;
  • o foloa i fale e masani ona malulu atu, o lea e le afaina ai le foloa mafanafana;
  • e manaʻomia foʻi le faʻamamaina o puipui e faʻasaga i le auala;
  • afai e i ai elemeni laupapa i totonu o le faletaele, latou te ufiufiina i se puipuiga vaega;
  • susu, faʻasusu ma faʻafesoʻotaʻiga (sapalai vai, alavai) e tatau ona vaʻaia tutoʻatasi;
  • A faʻapipiʻi, aua neʻi galo e uiga i le faʻavaeina pe a fai e te fuafua e faʻapipiʻi se masini fufulumua poʻo se ea faamafanafana i le faletaele.

O le a le mea e mafaufau ai pe a fuafuaina?

O le ergonomics o se faletaele i totonu o le atunuʻu fale faʻamoemoe i mea nei:

  • Magoto Mo se mafanafana fufulu, faʻapipiʻi i le maualuga o 80-110 cm mai le foloa, tuʻu ai le 20 cm o avanoa avanoa i itu. I ona luma, o se tulaga o le sili atu 70-75 cm e manaʻomia.
  • Pesini faleuila Saoloto 40-45 cm i autafa ma 60 cm i luma o le a mautinoa ai le faʻafaigofie o le faʻaaogaina.
  • Bidet Aua le aveʻesea mai le faletaele, o le mamao sili ona lelei i le va o latou o 38-48 cm.
  • Potu taele. O tapulaʻa laʻititi e 75 * 75 cm, ae e sili le aua le sefeina avanoa ma tuʻu le pusa 90 * 90 cm.
  • Taele. O le loloto talafeagai o le pesini o 55-60 cm, o le lautele mafanafana mo se tagata ma le averesi fausiaina o 80 cm. O le umi e tatau ona filifilia e tusa ma lou maualuga, o sili lauiloa ituaiga o 150-180 cm.

I le ata o loʻo i ai se faletaele i se fale tumaoti, o puipui e faia i vali vali.

Faʻaiuga filifiliga

Teuteuina o se faletaele i se fale tumaoti amata mai le faʻalo. O le filifiliga faigofie ma sili ona lauiloa o le feteʻenaʻi. O le tapoleni e le fefe i le maualuga o le susū, faigofie ona onosaʻi i le vevela o le vevela ma e le manaʻomia se faʻapitoa tausiga. Afai e te manaʻo e faʻamamafa le sitaili o lou oe fale, faʻaaoga laupapa laupapa poʻo ie puipui. Ae aua neʻi galo e puipuia le laʻau ma le puipuiga o le susu e aloese mai le tuputupu aʻe o suia ma agamalu. O se isi filifiliga o palasitika panels, e pei o ufiufi ma maua uma le lelei o le faʻalo i luga o le faʻalo.

I le ata o loʻo i ai se faletaele i totonu o se fale ma pa laupapa.

O le faletaele mamanu i totonu o le fale aofia ai le faʻaaogaina o maa, vali, pepa puipui, laupapa poʻo panels PVC i luga o puipui. O filifiliga e sili ona aoga ole tile o maa o le keramika, vali e leai se vai, ma PVC slats. Latou te anagata, le fefefe i le vai, faigofie ona fufulu. O le teuteuina o puipui laupapa, pei o le pepa puipui, e faʻaaoga i fale e iai fale taele tetele, e le mamao mai fale taele ma taʻele. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le nofoaga e teu ai. Aua le fefefe e tuʻufaʻatasia mea ma le tasi, o mea ia e sili ona lauiloa tuʻufaʻatasia: keramika

  • tile + mosaic;
  • mosaic + vali;
  • vali + pepa puipui;
  • tile keramika + pepa puipui;
  • tile keramika + ie puipui.

Tuufaatasi ituaiga eseese o mea tutusa ma le tasi. O le faatusa o maa i laʻau ma maamora ituaiga foliga matagofie.

I le ata o loʻo i ai se fale taele tele i totonu o se fale tumaoti, o mulumulu fufuluina ua maeʻa ma teuteu teuteu maa.

O le foloa o le faletaele e le tatau ona fefefe i le vai. O filifiliga sili ona lelei o maa, natura poʻo maʻa faʻafoliga, oe lava faʻalaugatasi fola. Aua o mea uma e malulu, vaʻaia le faʻapipiʻi o se foloa mafanafana aʻo leʻi faʻapipiʻiina. O le foloa e tatau foi ona avea ma anti-slip, tusa lava pe e faʻapa'ū vai pe laa i luga ma susu susu. Mo se faʻalelei atili agaʻi i le faletaele - tuʻu laiti kapeta i vaega e pito sili ona aoga (faleuila, taʻele, faletaele).

O le ata o loʻo faʻaalia ai le toe faia o laʻei uli ma papaʻe i le foloa ma le puipui.

Potu o faletaele

O totonu o le fale taele i totonu o se fale tumaoti amata i le filifilia o le talafeagai paipa. O le laasaga muamua o le filifili: o se taele po o se taʻele. O faletaele lapoʻa e mafai ona ofi uma i ai, ae afai e te manaʻo e faia se filifiliga, faʻaaoga le cheat sheet.

Taele
Taele
  • oe poʻo isi tagata o le aiga e fiafia e pepelo i totonu;
  • e i ai sau fanau pe o loʻo e fuafuaina e mauaina.
  • e te manaʻo e faʻaoga faʻasamasamanoa le vai;
  • e iai tagata matutua poʻo tagata e le atoʻatoa tino i le aiga;
  • e i ai sau tamai potu.

O loʻo faʻaalia i le ata le tuʻufaʻatasia o tile ma laupapa i teuteuga.

A maeʻa ona filifilia le sili, tatou o atu i le toega o paipa:

  • O se magoto i luga o le faʻavae faʻavae manaʻomia tele avanoa, sili atu aoga - o se puipui-tiʻetiʻe pe fausia-i totonu tapu. Kapeneta o loʻo faʻapipiʻiina i lalo uma, faʻaaoga le avanoa ma penefiti. Afai e sili atu i le 2-3 tagata o le ekalesia e nonofo i le fale, e tatau ona faʻaauupegaina 2 sinks.
  • O le faleuila e mafai ona i ai uma se nanaina fualaʻau faʻamalama ma se masani vaieli. E faʻamoemoe lava i le faiga o le potu: o faʻataʻitaʻiga laconic natia e talafeagai mo hi-tech, po nei, minimalism. I Scandinavian, masani, atunuʻu, faleuila faʻatasi ai ma se tulaga masani pe oʻo foʻi i se tisaini faʻataʻotoina vaieli maualuga o le a foliga lelei mai lava.
  • O le bidet e mafai ona fola i luga pe puipui luga; faʻafetaui i le sitaili o le faleuila.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se totonu pupula ma se masini fufulu.

Faasolo i le meafale. O le numera ma le fua o meaafale faʻamoemoeina i le tele o le faletaele, ina ia mafai ona faʻaauupegaina se laʻititi, taofi i le sili ona manaʻomia, faʻatulagaina se avanoa lautele teuina i se lautele lautele. Meaafale laupapa mo le mamanuina poʻo laminated chipsboard aitema tatau ona avea susu susu, palasitika ma uʻamea (coated ma le aneti-corrosion lotoa) e talafeagai foi.

  • Totino kapeneta. A faʻateʻa le tanoa vai, faʻatau se drawer puipui e faʻafaigofie ai ona faʻamama. Fola tu foliga foliga talafeagai i tafatafa o isi kapoti. I le avea ai o se tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina e le gata i meaafale faʻapitoa, ae faʻapipiʻi foʻi le tapu i luga o le console a lau tina matua e te fiafia iai, ona ua uma ona ufiufi i le varnish.
  • Pusa penitala. O se tasi ia kapoti o le a foʻia ai le faʻafitauli o le teuina o le afa o mea i totonu o le faletaele - mai solo i mea teuteu teuteu.
  • Fata. Le penitala lava e tasi, ae leai ni faitotoʻa. Tuʻu i totonu ni solo, ato teuteu, ma isi mea taua.
  • Pusa o puipui O le latou aoga autu o le e te le tau faʻapipiʻi i le sailiga o le mea saʻo. Faʻaliga mafai ona aoga - teuteuina i faʻata, pe na o le lalelei - ma lanu lanu.
  • Tatala fata. E sili atu ona faigofie le mauaina o se mea mai le fata nai lo o se pusa tautau. Ae e tatau ona e vaʻaia ato faʻalelei ma isi mea e teu ai muamua.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu mafanafana lautele ma lona faʻamalama tele.

Moli sulu i totonu o le faletaele amata i le vaevaega i sone. O le latalata i luminaires i vaega susu, o le tele o le puipuiga latou te manaʻomia.

O moli taualuga IP 674 ma le malosiʻaga o le 12 W o loʻo faʻapipiʻi luga aʻe o le taʻele poʻo le tanoa. O le sili ona aoga o recessed luminaires poʻo ni mea.

I totonu o se ata tifaga faʻaonapo nei i totonu o se fale tumaoti, e mafai e le faʻamalama tutotonu ona faʻatautaia e le gata o se moli, ae faʻapea foi ma se teuteuga. Ae ui i lea, o le faʻapipiʻiina ma le ausa e mafai ona taitai atu ai i ni taʻamilosaga pupuu i ni faʻataʻitaʻiga masani, vaʻai mo se maualalo IP 452 togi.

IP 242 ua lava mo faʻamalamalamaina le faʻata i luga aʻe o le tapu, nofoaga e teu ai ma isi nofoaga mamao.

O loʻo faʻaali mai i le ata se potu malamalama ma se tamaʻi faʻamalama i totonu o le fale.

Manatu matagofie i totonu

Nisi potu potu i totonu o le fale e aofia ai le faʻapipiʻiina o se pulelaa mo le pesini - afai e te faʻapipiʻi faʻafesagai ma le faʻamalama, e mafai ona e faʻatauaina manatu i le taimi o faʻataʻitaʻiga spa. Faʻapipiʻi le catwalk e faʻafetaui fola ma puipui lanu ia vaʻaia vaʻaia lautele ma faʻalauteleina le avanoa.

I ni sitaili, e talafeagai ona faʻaaoga meaafale aso anamua e fai ma faʻavae mo le tanoa vai - o le a avea lea ma mea taua i totonu. E mafai foi ona e fausiaina se maa ala oe lava ia mai mea o loʻo laina ai puipui.

Ata o se faʻavae mo se faletaele i le afeafe.

Ina ia puipuia tuaoi mai le tilotilo i totonu o au faʻamalama a o aau, ufiufi i latou i pupuni. Laconic cafe pupuni, ie puipui Roma, ie puipui o ie, ie o le a faia. O se manaia filifiliga o le tapunia o le faʻamalama ma se malamalama gaugau lau.

Faletusi o ata

O lenei ua e iloa fai auala faletaele i se fale tumaoti - amata i le autu aitema, faʻaaoga maualuga-lelei maeʻa mea ma aua nei galo e uiga i le teuteuga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Cumprimentos, saudações e tempo em LIBRAS (Mae 2024).