Laulau tioata mo le umukuka: ata i totonu, ituaiga, siepi, lanu, tisaini, sitaili

Pin
Send
Share
Send

Tulaga e lelei ai ma mea leaga o faʻata i luga o tioata

O fata i luga o le umukuka e faia i tioata agamalu ma le mafiafia o le 8 mm. Mo le saogalemu o le aiga mea, o le pito o le vaega o le eleele i luga pito gaosi masini. Extruded plexiglass mafai ona faʻaaogaina o se isi mea i le agamalu tioata, ae e tau le vevela teteʻe ma ono afaina i abrasion.

Penefitile lelei
O le tioata pito i luga e tetee atu i le vevela soʻo. E mafai ona e tuʻu iai ipu vevela.Faʻailoga o tamaʻilima ma vai o loʻo vaʻaia luga o le ipu malamalama.
O le tioata agamalu e le fefe i le lavea faʻafuaseʻi, o lona soli malosi e 5 taimi maualuga atu nai lo o masani tioata. A faʻaleagaina, o le a malepe i totonu o tamaʻi fasi e aunoa maʻai pito.Afai o le malamalama mafuaʻaga o loʻo tu i luga atu o le countertop, o le ata o le a le manaia i mata.
O le tioata e teteʻe i maosiosi, pe a talafeagai ai, e mafai ona e toe faʻatupuina le pupula i se faʻamama faaiila.O le tioata e atagia nai lo le mitiia o leo. O laulau tipi tioata o le a sili atu ona "resonant" pe a faʻafesoʻotaʻi ma ipu pe a faʻatusatusa i masani masani.
O meaafale tioata e faʻaalu lelei i le faʻamamaina ma vailaʻau a le aiga, seʻi vagana ai le paʻu oona.O tulimanu o sikuea faatafafā pe sikuea tioata e maai atu nai lo tulimanu o meaafale laupapa.

Glass meaafale vaʻaia faʻalauteleina le avanoa.
E le vevela le tioata i le vevela o le potu, o lea e i ai le lagona o le malulu i le fesoʻotaʻi ma meaafale.

E aoga le laulau tioata?

Glass, i le avea ai o se mea, matua matua le mitiia suavai, o le mafuaʻaga lea o faʻailoga o le palapala e vave vaʻaia ai. I leisi itu, o le palapala e le ati i totonu ma e faigofie ona aveʻese ma vailaʻau.

  • O le ie ufimata o le a seʻe ese luga o le tioata luga, e sili atu le faʻaaogaina faʻapitoa anti-slip solosolo.
  • A o faʻaaogaina meaafale tioata, e tatau i se tasi ona faʻaeteete i foliga vaaia o chips i le pito, e mataʻutia mo tagata matutua ma tamaiti.
  • Ina ia puipuia le countertop mai palapala ma maosiosia ao 'ai, e fautuaina e faʻaaoga se silicone sheeting.

Ituaiga laulau mo le umukuka

Laulau tioata mo le umukuka o loʻo 'ai, pa. O le vaega o le gaugau tioata laulau faʻateleina 2 pe 3 taimi ina ua uma suiga. O ia meaafale e lelei tele mo se tamaʻi umukuka poʻo se potu mautotogi. O le fagu pa tioata faʻamalamalamaina moli o le a foliga ofoofogia i afiafi.

I le ata, o se laulau tioata faʻatasi ma laʻau malamalama e fealofani faʻatasi ma le mint lanu o le umukuka seti.

Foliga ma lapoʻa o laulau tioata

Afai o le ata poʻo le lanu o meaafale faʻamoemoeina lava i le tagata lava ia manaʻoga o se tagata, ona filifilia lea o foliga o le countertop, e aoga le iloiloina o le vaega o le 'aʻai nofoaga i se fale mautotogi poʻo se fale.

Oval

E masani lava, o laulau 'ai lapopoʻa e tuʻuina i potu' ai poʻo umukuka. O laulau o lenei foliga foliga lelei i totonu o potu uumi ma lautele. O le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia mai ai filifiliga mo le tuʻuina o se laulau liʻo i le umukuka o se fale mautotogi ma se fale o le atunuʻu.

O loʻo faʻaalia mai i le ata totonu o totonu ole potu 'ai. O le pito i luga laulau lapoʻa e fetaui ma le autu lanu lanu o totonu.

Lapoʻa

O laina lamolemole i totonu e fesoʻotaʻi ma le mafanafana o le siosiomaga aiga poʻo faʻatasiga faʻauo. Laulau pito i luga e lelei mo avanoa sikuea. Faʻatusatusa i se sikuea sikuea, o se laulau lapoʻa mafai ona ofi ai le tele o tagata. O tulimanu faʻataʻamilomilo ia saogalemu meaafale mo tamaiti. I le ata i le agavale o loʻo iai le laulau lapoʻa i se umukuka faʻaonapo nei, i le ata i le itu taumatau - meaafale malamalama i totonu o totonu o le fale.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se umukuka faʻaonapo a Europa. Wenge umukuka foliga ma mafanafana-toned nofoa paʻu moni faʻatusatusa i le pupula o maa ma tioata.

Lotoa

O le sikuea foliga e talafeagai mo tamaʻi umukuka ma symmetrical accents i totonu. O se tagata nofo e sili atu lona lava avanoa i le sikuea sikuea nai lo le taʻamilosaga tasi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se seti o meaafale fauina mo le umukuka. O nofoa e faia i le faiga tutusa e pei o le laulau umukuka.

Tafafa

O laulau faatafafa faʻataʻataʻi mafai potu sone, tuueseese le umukuka mai le potu malolo. Ona o le malamalama vaʻaia o tioata, o le zoning foliga faʻavae ma unobtrusive. Afai e le setiina le laulau i aso uma mo se kamupani tele, ona mafai lea ona teuteuina se tasi o ona pito i fugalaʻau poʻo teuteuga.

I potu 'aʻai vaiti, o le laulau tioata faʻataʻamilomilo o le a ofi lelei faʻasaga i se faʻamalama poʻo le puipui e aunoa ma le faʻatupuina o le avanoa, o lenei filifiliga o loʻo faʻaalia i le ata i le agavale. O le ata i le itu taumatau o se tuʻufaʻatasiga totonu, o se ipu tioata e faʻaaogaina o se ufiufi puipuia luga o luga o luga o laupapa laupapa.

Angular

E lelei laulau tulimanu pe a, i le utiuti o le avanoa, oe manaʻomia le faʻasoasoaina o se nofoaga e galue ai i le umukuka. E le gata i lea, o tulimanu ata e talafeagai i le tuʻufaʻatasia ma tulimanu o umukuka, pei o le ata oi lalo. O se laulau tulimanu matagofie e faia i tioata o le a teuteuina le potu i se sitaili faʻaonapo nei, ae o le tausisi pea i se lagona o le avanoa avanoa.

Tafatolu

Afai e toʻalua pe toʻatolu tagata e 'aʻai i le taimi e tasi i le umukuka, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se laulau tafatolu. E manaʻomia le faʻamaʻaina o pito maʻai o le pito i luga o le laulau tafatolu.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se laulau tafatolu e faʻataʻaliʻoliʻoina tulimanu. O le vaega ogatotonu e faia i tioata malulu.

Semi liʻo

Afai e te manaʻo e tuʻu tele avanoa avanoa i le ogatotonu o le umukuka, ona tatau lea ona e mafaufau i le countertop i le tulaga o le semicircle poʻo le semi-oval. O lenei oloa faʻatulagaina e talafeagai mo se laʻititi potu potu.

I le ata o loʻo i ai se laulau mafanafana mafanafana ma se tumutumu semicircular.

Foliga le masani ai

Mo i latou e fiafia i faʻataʻitaʻiga i totonu, e tuʻuina atu e le au mamanu ni meaafale o se foliga e le masani ai, ae i le taimi e tasi e faʻalelei ma saogalemu. I masini CNC, e mafai ona e tipiina se ipu tioata o soʻo se ituaiga. E masani ona faia meaafale tisaini i totonu o le kopi e tasi ma e iai le tusi e tulaga ese ai.

O le ata i le agavale o loʻo faʻaalia ai se laulau tioata malulu e faʻatusa lona foliga mai.

Laʻititi

Laulau puʻupuʻu o le a avea ma aulelei totonu mea faʻaaoga o le a faʻaopoopoina ai au umukuka meaafale. E ui lava i la latou laʻititi, e mafai ona avea i latou ma uluaʻi tisaini ma faʻatinoga. O se tamaʻi laulau i le umukuka mafai ona avea ma nofoaga autu mo meaʻai pe avea ma tu mo meaai suamalie, fualaʻau, fasi falaoa.

Tetele

O le lapoʻa lapoʻa o le countertop o le a le matua iloga pe a fai e faia i le manino mea. E ui lava i le foliga mai vaivai, o tioata laulau e sili ona faʻatuatuaina i le faʻagaioiga. E aoga foi le mafaufauina i le setiina o se laulau tele, pikiina i luga o ipu matagofie, ipu, moligaʻo.

Laulau lanu i totonu o le umukuka

Mo meaafale, e le gata i le malamalama, ae faʻapena foi lanu tioata, maluluina ma lanu tioata o loʻo faʻaaogaina.

Lanu paʻepaʻe

O le aoga sili o paepae i totonu o lona agavaʻa ma leai se pona faʻatasi ma isi lanu. Paʻepaʻe meaafale foliga fou ma sophisticated. O le laulau papaʻe tioata mafai ona teuteuina e ofi i soʻo se sitaili. I totonu o se umukuka faʻaonapo nei, o ipu lanu ma lanu vasimea e vavalalata lelei ma le papaʻe. O le laulau pito i luga, teuteuina i moligaʻo ma ipu malamalama, o le a avea o se sili faʻaopoopoina i le masani totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu ole umukuka maualuga. O ie aulelei, o laconic ituaiga, o lanu e le faʻaituʻau e masani ai mo lenei ituaiga sitaili.

O le uliuli

O le lanu uliuli luga e iloga i le loloto malamalama faʻata. Lenei uiga e sili ona lelei mo le matagofie mea tau ata deco umukuka poʻo uliuli ma papaʻe vasega.

Beige

O le lanu e tele ona paolo mai toetoe paʻepaʻe i karamel. Beige e filifilia e i latou e fiafia i se toʻafilemu, malologa siʻosiʻomaga i le fale. O le le mautonu beige lanu e talafeagai foi mo laulau e faʻamamafaina le uluaʻi foliga.

Manino

O laulau tioata manino e sili atu ona le "vaʻaia" filifiliga mo meaafale umukuka. O laulau tioata mo le umukuka e masani ona faʻatumuina e se seti o nofoa malamalama. E tatau ona manatuaina o le ipu malamalama o le a foliga matagofie na o le faʻaauau pea ma le faʻaaloalo ma le faʻaaloalo. O le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia mai ai filifiliga mo meaafale manino, e foliga mai e soʻofaʻatasi ma le siosiomaga.

Lanu mumu

Fai mai le au mafaufau o tagata amio le fiafia i le lanu mumu i totonu. O le susulu lanu o le laulau e faʻamamafaina e pa papaʻe ma mea faʻaaoga. Ina ia mumu i totonu o le umukuka laʻititi pulepuletutu, e mafai ona e faʻaaogaina i luga o le laulau vae.

Lanu moli

Lanu faʻatumuina le potu ma le mafanafana ma le malosi ma o se tasi o le sili ona taua lanu i le ata. E fautuaina e tuʻu se laulau tioata moli i le umukuka, aua o lenei lanu e te fiaʻai ai. I totonu o se tamai umukuka, oe le tatau ona faʻatumuina se laulau moli ma se umukuka seti o le tutusa lanu, aua o le sili atu o susulu lanu e mafai ona faʻasoesa. O le tuʻufaʻatasia o moli ma moli lanumeamata lanu e foliga lanu.

Lanu enaena

O le malu lanu enaena lanu e fiafia i ai e le gata i tagata lagolagoina le conservatism i le ata. O le leo enaena e masani ona maua i luga o le falealuga ma i Amerika masani. O le iila o le ipu malamalama e fai ai pupula enaena atili olaola. Mo le umukuka, oe mafai ona pikiina kofe poʻo sukalati sukalati filifiliga.

Filifiliga filifiliga ma ata i luga o laulau tioata

O le lolomiina o ata faʻafuainumera o se auala sili lea ona maualuga e faʻaogaina ai se ata i luga o le laulau tioata. Aʻoaʻoina faʻapitoa o le a lolomiina se ata faʻapitoa na faia. Ina ia faigofie ona mauaina ni ata mananaia maualuga poʻo ni ata, e tatau ona e faʻaaogaina le tulaga o faletupe ata i luga o le Initaneti.

Laulau e lolomiina ata

O ata e sili ona lauiloa mo le umukuka o orchids, nautical autu, sua susua ma fualaʻau. Geometric mamanu e talafeagai mo Scandinavian mamanu, atunuʻu, midsenchuri. Ina ia faia meafale tioata ia ogatasi ma le siʻosiʻomaga-faiga, ata ma laʻau lanumeamata, mutia, wildflowers ua filifilia mo le lolomiina.

I le ata, o le lanu moana o le laulau pito i luga faʻamamafaina le kiona-paʻepaʻe mamanu.

Ma tioata malulu

O le ipu malamalama e leai ni maila e manumalo ai ma ona foliga matagofie. E i ai eseʻese pupuni o tioata faʻaaisa: susu, vanila, nifo elefane, ma le lanumoana poʻo le lanumoana samasama. I totonu o le umukuka, o le tioata malulu e mafai ona sili atu lona aoga nai lo tioata manino aua e le tele ni vaʻa poʻo ni vaipala mago.

Tuufaatasi ma isi mea

O le tioata e tuʻufaʻatasia atoatoa ma le tele o mea. O le susulu o le ipu malamalama e faʻamamafaina ai le mafanafana o fafie, ogatasi ma le uʻamea malulu poʻo le pupula o le maʻa. Faatasi ai ma le atinae o tekonolosi i le gaosiga o meaafale, na fai ma masani ai paʻu na amata ona faʻaaogaina faʻatele. Paʻu faʻaopoopoga faʻaopopo tulaga chic i le oloa. Mo vaʻaiga faigofie, o le laulau pito i luga e faia i tioata, ma o vae poʻo lalo o le laupapa e faia i se isi mea.

Ma fata ma drawers

O le mamanuina o tioata laulau mo le umukuka masani ona aofia ai se fata, e mafai ona faia i tioata poʻo isi mea. E mafai ona e tuʻuina se teu matagofie, teuteuga teuteu i luga o le fata pe faʻaaoga mo le tautuaina ma meaʻai. O isi laulau faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se drawer mo tipi poʻo mea faigaluega umukuka.

Fautuaga mo le filifilia o se laulau

O le tau o tioata laulau mo le umukuka e fai si maualuga. Ina ia mafai ona aloese mai le le fiafia ina ua maeʻa le faʻatau, e tatau ona e iloa le manaʻoga mo le tulaga lelei o tioata meaafale.

  • Ia mautinoa o le laulau e faia i le ipu malamalama tioata. O le tioata agamalu ua faʻailogaina i le tusitusiga "tempered glass".
  • O pito o le laulau pito i luga ma isi vaega o le laulau e le tatau ona i ai ni chips poʻo le faʻaleagaina.
  • Adhesive sooga o laulau elemeni e sili atu teteʻe i gatete ma avega nai lo sooga faʻamau. I se faʻaopopoga, o le kelu faʻamau faʻapipiʻi foliga sili atu aulelei, aua o le kelu faʻamalamalamaina pe a faʻamaʻaʻaina, ma o le suams e mafai ona le vaaia.

Glass Glass Kitchen Legs Manatu

Laulau laulau tioata e faia i laupapa, uʻamea, maʻa. O nisi taimi o latou ia o loʻo tauʻavea le autu teuteuga avega i le gaosiga o oloa.

  • O vae laʻau e mafai ona avea ma laconic poʻo le teuteuina matagofie i mea vaneina.
  • O se laulau i luga o le tasi vae mafai ona i ai se faʻatagata poʻo le cubic tuufaatasiga o maʻa i le pito i lalo.
  • I ni nai tausaga talu ai, sa i ai se sitaili mo forged oloa i totonu; uʻamea vae ma faʻailoga o le matua teuteuina tioata laulau i steampunk poʻo pisinisi ituaiga.
  • O le sili ona taʻutaʻua meaafale e manatu e faia atoa o tioata mai le laulau luga i le lagolago elemeni.

O le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai se 'aiga' ai ma mea fai uʻamea, na faia o se faʻatusa o meaafale a French bistros.

Ata o laulau i sitaili eseese i totonu

  • Mo se maualuga-tech poʻo minimalist umukuka, meaafale o se laconic foliga ma le tuʻufaʻatasia o tioata ma uʻamea e talafeagai.
  • O le usitaʻia o le Art Nouveau style i meaafale mamanu o loʻo faʻaalia i le pito sili ona tele o laina tafe faʻapipiʻiina. Mo lenei sitaili, o faʻatulutulu e faʻapipiʻi foliga e faʻapipiʻi pe gagauvae vae e faia i uʻamea ua matua e talafeagai.
  • Laulau faia i se masani mamanu i ai le faaleoina symmetry, o le countertops o masani meaafale faia o le saʻo foliga geometric.
  • O meaafale umukuka ma tioata mosaic faʻaofi o le a ofi atoatoa i totonu o sasaʻe totonu.
  • O le sitaili faʻaonapo nei o le ata e faʻatatau i le sailiga o fofo e le masani ai mo meaafale masani. Uluaʻi tisaini umukuka meafale e tuʻufaʻatasia ma keramika teuteuina, aʻa o laʻau, uʻamea rivets.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se teuteuga umukuka masani i se faiga faʻalelei. O le vaega tioata 'ai e "liu suavai" i le avanoa o le potu, e aunoa ma le faʻalavelaveina o manatu mai le taʻinaafi afi faitotoʻa i le masani faiga.

Faletusi o ata

O se laulau tioata e mafai ona avea ma se mea aoga ma le mafaamatalaina o umukuka totonu, pe, i se isi itu, tosina mai le mafaufau ia te ia lava ma se le masani ai mamanu. Ina ia faia se faʻaiuga i le faʻatauina o meaafale tioata, oe manaʻomia le iloiloina mea lelei ma mea leaga, ia le gata i le manatu o tagata mamanu, ae faʻapea foi ma oe lava mea e te manaʻo ai ma lou olaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: अकबर-बरबल. English to Hindi translation. learn english (Mae 2024).