Faʻata i le umukuka: ituaiga, foliga, lapoʻa, tisaini, filifiliga mo le nofoaga i totonu

Pin
Send
Share
Send

Feng Shui tulafono faʻavae

Ni nai taiala autu:

  • Fai mai Feng Shui, o le nofoaga o le ie faʻata i le 'aiga' aʻai ua faʻamalosia ina ia o le laulau ma tagata o nonofo ai e atagia mai ai, o lenei o le a tosina mai ai le tele ma le tamaoaiga i le fale.
  • E mafai foi ona e tuʻu le oloa i luga o le ogaumu, ae seʻi vagana o le a atagia mai ai le ulufale i le umukuka. Ae ui i lea, e tatau ona amanaʻia o le mumū o le kesi afi e le faʻaalia i totonu, aua, e tusa ai ma le Feng Shui, o se faʻata o se faʻailoga o le vai.

Ituaiga

Lauiloa lauiloa o faʻata faʻata.

Tanu i totonu

E lua ituaiga o fausia-i oloa:

  • O meaafale. Fale teu oloa mafaufau loloto na fausia i meaafale eseese, e pei o pusa puipui, fata, pusaaisa faitotoʻa poʻo kapoti, fausia ai se le masani ai vaʻaiga lelei i totonu o se potu ma faʻaopopo faigata ma agavaʻa i totonu.
  • I totonu o le puipui. Faʻataʻitaʻiga fausia i totonu o puipui poʻo niʻa faʻatagaina oe e sefe avanoa, faʻaopopo le misi tusi, faʻaopopo malamalama i ai ma na fausia se matagofie foliga.

Faʻata, faʻafetai i le malamalama taʻalo o le malamalama, matua faʻalauteleina tuaoi o le potu ma taofia mai le lagona o le taofiofi ma le faʻalavelave.

Tu le foloa

Matalasi fola faʻata poʻo psiche faʻataʻitaʻiga e i ai se sili ona taugata ma foliga foliga lelei. O ituaiga talafeagai faʻata kopi, faʻafetai i se lelei mafaufauina-mamanu, faʻatagaina oe e faigofie ona suia ma seti le manaʻoga tulimanu o le faʻananau.

Ua faʻapipiʻi le puipui

O le sili faigofie, sili ona masani ai ma masani auala o le faʻatulagaina. A o faʻaaogaina mea e faʻapipiʻi i puipui i totonu o le umukuka, e fautuaina e tuʻu i le maualuga o le mata pe maualuga atu e 'alofia ai le faʻaleagaina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi faʻata faatafafa puipui i totonu o le umukuka faʻaonapo nei.

Foliga ma lapoʻa

Eseese foliga ma lapoʻa faʻatagaina oe e seti se uiga faʻapitoa mo le umukuka totonu ma faʻamamafaina ona foliga.

  • Tetele. O tapoleni faʻata tetele e fausia ai se paso e leai se tuaoi e alu loloto i totonu, lea e vaʻai faʻaavanoa i le potu faʻaopoopo avanoa ma le tele.
  • Lapoʻa O le lapoʻa lapoʻa foliga o se sili lautele filifiliga mo i totonu teuteuina; ona o lona streamline laina, e faʻamaluluina le ea, faia ia sili atu fealofani.
  • I foliga o le la. Lenei fomu foliga foliga sili ona ofoofogia ma muamua, faaeeina le avanoa ma nisi piquancy ma e le mamafa i totonu.
  • Lotoa O le sikuea sikuea foliga e mafai ai mo se paleni ma faʻafilemu mamanu.

I le ata o loʻo i ai se umukuka faia i moli lanu ma se faʻata lapoa i se auro faʻafanua i luga o le puipui.

Tusa lava pe o le a le lapoʻa ma foliga, faʻata, ona o a latou meatotino ofoofogia, suia se potu puupuu, faia ia sili pupula, sili atu matagofie ma faʻatumuina le siosiomaga ma mea lilo ma le faʻamaoni.

Faʻataʻitaʻiga o tioata faʻaata tisaini

Mamanu tisaini mamanu faʻaaogaina faʻata.

Faʻaata mosaic

O elemene faʻaata atisi ei ai se uiga faʻaalia atagia, tuʻuina i le umukuka avanoa faʻapitoa ea ma i le taimi lava e tasi exclusivity.

Vaega

O le teuteuga faʻatumu vaega faatumuina le potu ma le tele numera o malamalama susulu, fausiaina le malamalamaaga o tolu-dimensionality ma faaeeina le ea i le faamaneta ma le lalelei.

I le ata o loʻo i ai le faʻata faʻaata i luga o le puipui i luga atu o le 'aiga' ai i totonu o le maualuga-tech umukuka.

Ma foliga

O se ie le mafaatusalia faʻaalia se ie ma se foliga, e le gata vaʻaia faʻalauteleina le avanoa, ae faʻapea foi, ona o le taofiofia o autafa, faʻaopoopoina maoaʻe susulu ma susulu atu i ai.

Meafale ma mea faʻaofi

O se kapoti poʻo se umukuka seti ma faʻata faʻaofi o se masani tisaini fofo e faʻatagaina ai oe e tuʻuina i totonu se mautinoa fou ma originality.

I le ata o loʻo i ai se umukuka i moli lanu ma se suite teuteuina i faʻata faʻaata.

Faatasi ai ma ata

O tapoleni na teuteuina i ata e faʻaaogaina ai le sandblasting technique e matua suia ai le siosiomaga o le umukuka, faʻatumu i le malamalama ma le malamalama.

Faʻata teuteuina

Faʻafetai i le eseese o fancy ma ofoofogia faʻavaʻa, e foliga mai, e le gata e faia ai le faʻata faatosina, chic ma matagofie, ae ia mafai foi ona toe fafaguina le potu, fausiaina le saʻo lagona i totonu.

Backlit

O le silmphony lelei o le malamalama e sau mai le faʻamalamalamaga faʻatagaina oe e faʻaletino faamamafaina le foliga o le faʻata oloa ma faia ai o se matagofie totonu teuteuina o le a le amanaiaina.

Manatu mo le nofoaga o faʻata i totonu

Sili ona lauiloa filifiliga tuʻuina mo atagia ata.

Apron

Lenei faʻatulagaga o se sili lauiloa lauiloa metotia metotia mo le umukuka. O le faʻata faʻata, ona o lona lelei faʻaalia agavaʻa, faʻalauteleina le potu ma fausia ai se lagona o se tasi avanoa i totonu.

I luga o le laulau 'ai

O se faʻata tele, o se ata vali poʻo se tamaʻi oloa matagofie o le a avea ma se teuteuga sili ona lelei mo le puipui latalata i le 'aiga' aʻai ma o le a avatua ia i ai se mamalu, matagofie ma teuteuga.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se umukuka faʻaonapo nei ma se pa e latalata ile meaʻai, e teuteuina ile faʻata faatafafa.

I luga o le faʻalo

Lenei tulaga vaʻaia faʻaluaina le avanoa ma faia le totonu totonu faiga moni tulaga ese, matagofie ma aristocratic.

I le ata o loʻo i ai se faʻata faʻaata ma rhombus i luga o le faʻalo i totonu o se umukuka lautele.

O le pa atoa

O le tapoleni faʻaata, o loʻo i totonu o le puipui atoa, o le a avea ma se tali sili ona lelei mo se tamai umukuka, ona e vaʻaia le vaʻaia o foliga ma le tele o le potu, faʻalauteleina lona eria ma le maua ai le lagona o le tuʻua.

I le ata o loʻo i ai se umukuka ma se faʻaleoga puipui, teuteuina i se faʻata tioata ma se itu.

Luga o le sofa

E ala i le tuʻuina o le oloa i luga atu o tua o le sofa, e foliga mai e faʻateleina ai le malosi o le malamalama masani i le umukuka ma fausia i le taimi e tasi se faigofie, austere, matagofie ma matagofie foliga.

Luga o le tapu

Ona o le mea moni o le faʻata e le fefe i splashes o vai ma isi faʻaleagaina, e mafai ona faʻatulagaina lelei i luga atu o le tapu. O le iʻuga stains ma maʻisi mafai ona faigofie ona aveʻesea mai sea luga luga ma se susū omomi ma fufulu sui.

O le ata o loʻo faʻaata faata faatafafa i laupapa laupapa, o loʻo tu i luga atu o le tapu i totonu o le umukuka i le itu i sasaʻe.

I luga o le ogaumu

E matua le masani ai, ae i le taimi e tasi e masani ona faʻaaogaina le filifiliga filifiliga, e foliga matua mataʻina. Ae ui i lea, o le faʻata faʻata i luga aʻe o le ogaumu e tatau ona maualuga le ausa ma le vevela e mafai ona teteʻe atu i uiga poʻo le faia i se tioata faʻapitoa agamalu.

Filifiliga i sitaili eseese

Teuteuina o manatu i fofo o sitaili lauiloa:

  • Faʻavae. O umukuka lautele poʻo potu 'ai e mafai ona teuteuina i faʻata lapoʻa, teuteuina i foliga lalelei e vaneina, faʻagaugofie, poʻo le teuteuina o le vaega o le talieleele i ni foliga faatafafa poʻo ni taimane foliga. O ia filifiliga teuteuina o le a atoatoa faʻaopoopoina le faʻataʻitaʻiga o se faʻalelei, matagofie ma matagofie foliga masani.
  • Provence. Mo le Provencal design, e le o ni mea mananaia i foliga matagofie ma manifinifi o uʻamea, o faʻataʻitaʻi e iai laupapa laupapa tuai poʻo paʻu ua teuteuina e lima, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o ata vali, lalagaina, vaneina o ata poʻo isi lava lima e fai, o le a talafeagai.
  • Scandinavian. Laconic faatafafa, faataamilo, lapoa poʻo sikuea faʻata i totonu o se laupapa faʻavaʻa i se natura ma masani paolo o le a avea ma sili lelei fofo mo le faʻateleina avanoa ma se vaega taua o se Nordic, e le faigata ma e le ova uta totonu.
  • Maualuga O le tulaga tau alamanuia faʻaigoaina o sikuea sikuea, faatafafā, tafatolu poʻo taimane foliga foliga i lapoʻa, lautele poʻo le faʻalua uʻamea, laupapa, matutua ma faʻapipiʻi faʻavaʻa i malulu poʻo lanu pogisa.

I le ata o loʻo i ai se umukuka faʻa-Scandinavian ma se puipui na teuteuina i se tamaʻi faʻata faataaliʻi i totonu o se laupapa faʻamaʻa laupapa.

Faʻafetai i le tele o ituaiga, faʻata oloa maua ai se avanoa e le gata e fausia ai se lagona o vaʻaiga loloto i totonu o le potu, ae ia filifili foi i le sili ona talafeagai filifiliga mo teuteuga o soʻo se sitaili.

O le ata o loʻo faʻaata mai ai se faʻata fola ma se lautele laupapa laupapa i le uliuli i totonu o le umukuka pei o se faʻaalo maualuga.

Faʻataʻitaʻiga o le tisaini i le umukuka-potu malolo

Mirror canvases i le tuʻufaʻatasia o totonu o le umukuka-potu malolo faʻatagaina oe e faʻateleina le aofai o atagia matagofie mea faitino, faʻaopopo le malamalama i le avanoa, seti le sao foliga ma fausia ai a stylish ma faatulagaina tasi mamanu.

Faletusi o ata

O le faʻata, na taina i le ata o le umukuka, e maua ai le loloto ma le tele o le potu, suia lona foliga, faʻatupuina malamalama vaʻaia ma faʻateleina mea, ma atili ai ona fealofani, faʻafetauiga, mafanafana ma mafanafana moni le ea.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Swahili verbs - Vitenzi (Iuli 2024).