Pepa puipui i le vasega pepe mo tama: ituaiga, lanu, ata, ata, tuʻufaʻatasia

Pin
Send
Share
Send

O le a le ituaiga pepa puipui e sili atu mo se pepe tama?

E muamua lava le saogalemu mo le soifua maloloina o le tamaititi. O le ufiufi e tatau ona "manava" ma aua le faʻaputuputu efuefu; ia hypoallergenic. O le pepa puipui mafiafia e onosaia ai le faʻaleagaina ma le palapala lelei, e taua tele i totonu o le potu a tamaiti.

Pepa

Siosiomaga faauo ma paketi o le autu lelei o pepa pepa puipui. O latou vave laei ma loimata ma le le mautonu i masini faʻaleagaina i totonu o le potu o tamaiti avea ma se faʻaopoopoina: aunoa ma le salamo ma taua tau, o le puipui teuteu mafai ona suia a o tuputupu aʻe le tamaititi.

Le lalagaina

O le pepa puipui anagata ma anagata e le lalagaina e sili lapoʻa nai lo le pepa; ia nana faalelei ni faaletonu laiti i puipui.

Vinyl

E sili le teteʻe i pepa puipui o le vinyl i totonu o le potu a tamaiti ona o lona oona ma le ea. E mafai ona tuʻu eseʻese i latou i nofoaga e faʻatele ai le gaioi a le tamaititi (ile laulau, ile malae taʻalo), ona e mulumuluina ma faʻamamaina foʻi i se pulumu poʻo se paʻu.

Suavaia

Faʻaoga gofie i puipui faigata. Faʻasao-faʻalelei - o le tuʻufaʻatasiga e aofia ai gelatin, cotton, tree bark, mica, fugalaʻau petals. Mafai ona valivali i soʻo se lanu o lau filifiliga.

I le ata o loʻo i ai le potu mo se aliʻi luga o le autu o le lakapi. O puipui e teuteuina i lanumeamata suavai pepa puipui faʻataʻitaʻia se lakapi malae.

Pepa solo

Mitiia pefu, manogi ma e faigata ona fufulu. Ma se faʻaopopoga, latou te i ai se tau sili atu.

Pepa puipui

Latou te fausiaina se totonu tutasi. O mea e iai ata o taʻavale, nofoaafi, vaʻalele, vaʻa, tusi komi ma ata e fiafia iai e talafeagai lelei mo tama tama.

O loʻo faʻaalia i le ata se potumoe faʻaonapo nei mo se tama i lanu lanumoana ma lanumoana lanu. O puipui e teuteuina i ata-pepa ma le katuni foliga "taʻavale".

Natura

Cork ma ofe pepa puipui e siʻosiʻomaga agalelei ma le saogalemu, ae latou manaʻomia le tumama ma sefe.

Mo atavali

Wallpaper mo atavali mafai ai ona e suia le lanu o puipui oʻo i le 6-8 taimi. Lenei o le a fesoasoani aveʻesea stains ma suia se le manaia mamanu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se moli moli pepa ma se mea e fai ai piliki.

Pepa puipui mo ata

Laupapa pepa puipui pepa puipui, faʻailoga tapoleni ma valivali pepa puipui e le gata teuteu ai le vasega pepe, ae faʻapea foi ona fesoasoani e atiaʻe le tamaititi.

Lanu fusi o alaleo

A filifilia se lanu lanu, e tatau ona e amanaʻia le matua o le tamaititi ma ona uiga. Lanu susulu o le a faʻagaoioia ai tamaiti toʻafilemu, ma o paolo ata o le a faʻafilemuina le le mautonu.

Lanu paʻepaʻe

O le a ofi fealofani i totonu o le vasega pepe mo pepe fou. Susu meaafale ma eseesega mea totonu i luga o le paepae talaʻaga o se filifiliga mo matutua tama.

Paʻepaʻe ma papaʻe

O le a latou teuteuina lelei totonu o le tamaititi potu o soʻo se tausaga, aemaise pe a fai e te filifilia saʻo lanu lanu i foliga o mea teuteu poʻo ie.

Lanu meamata

O le pepa puipui o le a foliga sili atu i le mea e moe ai, galue i luga o le tamaʻi tino sisitema aoga, faʻafilemu.

Lanu uliuli

Afai o le potu e tele naua le malamalama o le ao, ona mafai lea ona faʻaaoga pepa puipui uli, ae e sili atu le faia o lenei mo le tasi faʻamau leo, mo se faʻataʻitaʻiga, i le ulu o le moega.

Turquoise

O se agamalu tamaʻi tamaititi vaʻaiga o le a foliga lelei i totonu o se potumoe masani poʻo le potumoe.

Beige

O se lautele toʻafimalie lanu o pepa puipui mo se potu o tamaiti. E fetaui lelei ma isi lanu.

Lanu moaga

I totonu o le potu e iai le wallpaper lanu moana, o le tamaititi toaga o le a faʻafilemuina, toe malosi, ma faʻalogo e moe.

Lanu efuefu

O le masani lanu efuefu lanu o le pepa puipui o le a faʻapaleni le eseesega o susulu a tamaiti meataʻalo ma ie. A faʻaogaina le poto, e mafai ona faʻamoe ma "fiu" le potu.

Manaia mamanu mamanu ma ata

O le faʻaaogaina o ata ma mea tetele e mafai ai ona avea le potu ma tagata taʻitoʻatasi, faʻamamafa le amio ma mea e fiafia iai le tamaititi.

Graffiti

O atavali o puipui i ona po nei e faʻataʻitaʻi i le auala o loʻo fai i luga ole auala o loʻo ofi atu i totonu o le potu a talavou i se auala e le masani ai ma fatufatuaʻi.

Ata o se potu faʻaonapo nei mo se aliʻi talavou ma le pupula lanumoana faʻapipiʻi luga o le puipui faʻamau.

Ma masini

Se manumalo-manumalo mo soʻo se tausaga. O taʻavale laʻititi i luga o se mea faigofie - mo se tamaititi, tractor, tane tane, tagata amio leaga o le katuni "taʻavale" - mo se tama talavou, o taʻavale faʻasolosolo nei - mo se tamaititi aʻoga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu mo tamaiti i ona po nei mo se tamaititi i le lanu mumu-paʻepaʻe lanu lanu ma se teuteuga a latou taʻavale.

Vaalele

O se lauiloa tala mo se tama tama. Le a faʻaopopoina airness, māmā, agaga o le malaga.

Pepa pipii

Faʻatasi ai ma pepa faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaolaola ata puipui monochrome pe nana foʻi pisipisia ma palapala i luga o puipui. O le tele filifiliga o mataupu susulu o le a ola ai le vasega pepe.

3d pepa puipui

Latou fausiaina se maoaʻe fairytale lalolagi tolu-itu i le potu o le tamaititi. E sili atu le tuʻu i luga o le tasi le faʻatonu pa puipui (faʻafesagaʻi le moega, latalata i le laulau) mo le atinaʻeina o le mafaufau ma mafaufauga.

Lalo o le piliki

Paʻepaʻe e talafeagai i le potu o le tamaititi o soʻo se tausaga. Lanumoli moli, ma faʻamaumauga o scuffs ma faʻaletonu o le a ofi i totonu o se potu malolo-style potu mo aliʻi.

Geometry

Latou te aʻafia le vaaiga vaʻaia o le potu: o faʻasologa faʻalauteleina faʻalauteleina le avanoa, faia ia maualalo, tūsaʻo faʻasologa faʻapipiʻiina ia, faʻaopopo maualuga i le faʻalo.

O le siaki pepa puipui o le a avatu ai i le potu se tamaʻi amio tama; Fugalaau lanumoana ma lanumoana mo tamaiti aoga faataʻitaʻi, enaena mo talavou.

I luga o le ata o se potu a tamaiti mo se tama tama i se masani sitaili. O se tuʻufaʻatasiga o moli malamalama lanu enaena pepa puipui ma faʻasologa tuʻu sa faʻaaogaina.

Soka

Wallpaper i le sitaili o soka mo le potu o se moni ili ma soka soka. Teuteuina ma teuteuga faʻavae (aluga, moli uila i le tulaga o se polo uliuli ma paʻepaʻe taʻaloga, ie poʻo kapeta faʻataʻitaʻia se lakapi malae) o le a faʻamaeʻaina ai le ata o le potu.

I le ata o loʻo i ai le potu mo se tama i paʻepaʻe ma lanumoana pogisa, o ona puipui ua teuteuina i pepa puipui i luga o se lakapi autu.

Uiga o katuni ma tala faʻasolopito

Winnie le Pooh, Transformers ma Spider-Man o tagata fiafia ia o tama, ma ua leva ona nofo i luga o puipui o le tele o potu o tamaiti.

Manu

O se matua tele autu i le potu o ata lolomi a tamaiti. Maile, urosa, elefane, giraffes ma tainasoa o le a avea tuaoi tele mo se tamaititi.

Faafanua ole lalolagi

O se faʻafanua lalolagi ma auiliiliga igoa o taulaga, laumua, atunuʻu, faʻafanua nofoaga, mapusaga ma meaola nofoaga mo malaga fiafia.

I le ata, o le potu a tamaiti mo se tama o loʻo i ai se pupula faʻaali pa puipui i foliga o se lalolagi faʻafanua.

Avanoa ma paneta

O paneta, faaputuga fetu ma vaʻalele o le a faʻaalia ai le matagofie o le potu.

I le ata, o le potu a tamaiti mo se tama e teuteuina i le pogisa lanumoana pepa faʻapipiʻi ma se geometric mamanu ma ata pepa puipui luga o le autu o avanoa.

Ata faʻataʻitaʻi i sitaili eseese

Soʻo se sitaili mai masani i aso nei o le a foliga talafeagai, e faʻamoemoe uma lava i mea e manaʻomia e le tamaititi ma le tulaga tau tupe a matua.

Scandinavian

I totonu o le laconic, eco-friendly ma le lautele Scandinavian style, faigofie paepae pepa puipui poʻo le malamalama pepa puipui ma se eseesega geometric mamanu (fasi, zigzag, ma fetu), paepae pa puipui e talafeagai.

Masani

Matagofie, matagofie ma laʻitiiti faiga masani faʻaalia ai pepa puipui i moli malamalama (lanumoana, beige) ma laʻititi mamanu ia latou (fasi, siaki).

Aso nei

O le sitaili e maua ai le tele o avanoa mo le filifiliaina o le ata o le potu a le tamaititi: lanu pupula, lanu e lolomiina, ata pepa puipui talafeagai, susulu faʻamaʻa luga o puipui.

Nautasi

Faʻatagaina oe e faia ni filifiliga eseese mo totonu: o se matagi soʻosoʻo o le sami (eseʻesega lanu ma susulu faʻaaliga), ma se filemu filemu (paʻepaʻe, maaleale malu o lanumoana, enaena).

Maualuga

O le talatala, o le pa puipui, o le piliki, o paipa ma uaea o se lua moni lea mo le tagata tuputupu aʻe. O le lotoa e mo talavou ma totoa.

Tuufaatasi pepa puipui

Ina ia aua neʻi soona vaʻaia le potu a tamaiti, fai mea palapalā ma faʻasoesa, e lelei le filifili faʻatasi o pepa puipui: e tasi le puipui e susulu, lanu pe faʻatasi ai ma se ata tele, o mea o loʻo totoe e faigofie pe faʻatasi ai ma se faʻataʻitaʻiga laʻititi.

Faʻafefea ona filifili pepa puipui mo se tama?

O le filifiliga o mea talafeagai e faʻalagolago i le tamaititi tausaga, ona lava uiga ma mea e fiafia i ai, ma le lautele sitaili o totonu totonu teuteuga.

Vaʻaiga matua

0-3 tausaga

E fautuaina e teuteu le potu i le le faʻaituau, malu paolo e aumaia ai se lagona o le agamalu ma le saogalemu. Lenei o le a mautinoa ai le moe lelei ma le sologa lelei o le atinaʻe.

4, 5, 6 tausaga le matua

Faʻagaoioina atinae ma sailiili i le lalolagi o tamaiti aʻoga aʻoga o le a ofi pupula lanu felanulanuaʻi ma a latou ata e fiafia i ai katuni, manu, valivali pepa puipui ma le aʻafiaga o se penisina laupapa.

7, 8, 9 tausaga le matua

O lenei tausaga e iloga i le vave atinaʻeina o miti ma mafaufauga, o lea e sili ai le filifili pepa puipui i le sami, tagata faomea, avanoa avanoa, ina ia avea le vasega pepe avea ma se nofoaga sili ona fiafia i ai mo taʻaloga ma aʻoaʻoina faʻavae o le lalolagi.

10, 11, 12 tausaga

I le ogatotonu aoga tausaga, tele tama maua a latou fiafia i ai mea fiafia i ai, mea e fiafia i ai, olaga (mo se faʻataʻitaʻiga, taʻaloga, Lonetona, femalagaaiga, anime, robots). O tisaini faʻaonapo nei ma susulu faʻamatalaga, pepa faʻapipiʻi ma geometric mamanu ma tusitusiga o le a foliga lelei.

13, 14, 15, 16 tausaga

I le amanaʻia ai o le uiga sili ona maualuga o talavou, e aofia ai le tofo ma mea e fiafia i ai, e sili atu le faia o le potu o se soʻotaga o le maoaʻe lanu, ituaiga, foliga ma abstractions. Loft, avant-garde, high-tech, Scandinavian ma ona po nei sitaili o le a fesoasoani i lenei.

Tulafono lautele filifiliga

O le filifiliga e faʻamoemoe ile itu ole potu a tamaiti ma le itu ole lalolagi.

  • Mo se tamai potu i le itu i matu, paʻepaʻe, malamalama pepa puipui e talafeagai, lea o le a vaʻaia faʻalauteleina ai. E sili atu le teʻena o le uliuli ma le pogisa pepa puipui pe faʻaaogaina i luga o le pa e tasi.
  • Mo le itu i saute, e sili atu le filifilia o malulu malulu (lanumoana, lanumeamata, lanumoana).
  • Mo le itu i matu, mafanafana malu (beige, samasama, moli) - e sui mo le leai o le susulu o le la.

Vaega o le filifiliga o pepa puipui mo tama e toalua

Mo masaga poʻo masaga, e mafai ona faigata le tuʻuina o ni meafale lua, aʻo le filifiliga o pepa puipui e faʻamoemoe i le matua, mea e fiafia iai ma mea e fiafia iai uma.

Mo tama o eseʻese tausaga, o le potu e mafai ona suʻesuʻeina e atagia ai uiga ma manaʻoga o tagata taʻitasi. E mafai ona e faʻamamafaina:

  • o se mea e moe ai ma se mea e mapu ai (malamalama ma le paʻulia paolo ma se tamai faʻataʻitaʻiga);
  • taʻaloga eria (pupula lanu ma se gaioiga mamanu, ata pepa puipui, pepa puipui ma se atinaʻeina anotusi);
  • nofoaga e suʻesuʻe ai (puipui laʻau puipui i paolo malu, o se talaʻaga mo fata ma fesoasoani aʻoaʻoga).

Faletusi o ata

O se agavaʻa auala i le filifiliga o pepa puipui o le a fesoasoani i lou ataliʻi faia se mafanafana ma mafanafana avanoa a le tagata lava ia. Lalo o ata ata o le faʻaaogaina o pepa puipui i luga o puipui i le potu a tamaiti.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 101 Great Answers to the Toughest Interview Questions (Iuli 2024).